Oxxio

Nuvema Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Nuvema

Geen uitvaart in Nederland is nog standaard. Maar waarom de verzekering dan wel? Met een uitvaartverzekering voorkom je dat je nabestaanden met een financiële last achterblijven.

Nuvema Beoordelingen

Marco Heurter  | 19/05/19  07:22:23 | Winkelbeoordeling :
nuvemnuvema is een site waar je alles kunt vinden wat je wilt weten, j e krijgt duidelijk antwoordt, en zoals bij vele sites, hoef je hier niet lang te wachten op een concreet antwoordt, kortom, goede site
dina de vries  | 18/03/19  10:19:46 | Winkelbeoordeling :
super goed. en heel erg leuk. mooie website. netjes. aardig personeel en klantvriendelijk. je kan er heel erg veel mee doen. spullen zijn makkelijk te bestellen. ik kom er vaak om te kijken. bestel makkelijk.
Carola Vriezen  | 09/05/18  21:42:35 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
PINGUIN groeneveld  | 29/04/18  04:02:44 | Winkelbeoordeling :
leuke cashbackkorting alleen duurt een beetje lang voordat alles rond is en ze zeggen dat de cashback word bijgeschreven als de eerste betaling rond is terwijl dat ook kan wanneer je akkoord ga ik laat ze pas afschrijven als mijn cashbackkorting bijgeschreven is eerder niet ze kunnen zoveel zeggen maar wie zegt dat het ook zo is jammer dat het zo gebeurd en dat ze niet bij akkoord al door geven aan cashbackkorting.nl dus helaas ga niet eerst betalen en dan afwachten jammer dan gebeurd het helemaal niet
John Hosz  | 09/02/18  01:31:41 | Winkelbeoordeling :
Het is helemaal niet duur en hebben goede service kwaliteit van de goederen is uitstekend de klantenservice is goed bereikbaarheid is prima snelheid is ruim voldoende en er worden weinig fouten gemaakt
Love Jacky  | 22/01/18  15:11:32 | Winkelbeoordeling :
een makkelijke en geruststellende manier om je uitvaart te regelen zonder zorgen. die heb je al genoeg. een fijne service die je alles uit handen neemt en een premie die redelijk goed is. geen onverwachte dingen achteraf
Ineke Berg  | 16/01/18  07:32:06 | Winkelbeoordeling :
Ze geven aan dat zij de uitvaartonderneming kiezen waar ze bij aangesloten zijn. Dit is niet waar. Je hebt keuze vrijheid. Een kleine onderneming heeft meer tijd om de nabestaanden te helpen bij het regelen van een goede uitvaart. Ook zijn de kosten vaak een stuk lager. ALLE polissen zijn geldig.
d. bhulai  | 25/11/16  04:29:43 | Winkelbeoordeling :
als je een goede uitvaart verzekering wilt kun je terecht bij Nuvema. op de site vindt je de prijzen en andere informatie. je kunt je verzekering makkelijk en snel aanvragen.
M. Wiegink  | 22/04/16  22:51:01 | Winkelbeoordeling :
Mijn man is verzekerd bij de Nuvema en dit bevalt prima. Alles is goed geregeld en dat geeft rust
Jeroen van Lieshout  | 09/11/15  17:44:44 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is al ongeveer 60 jaar actief als Nederlandse uitvaartverzekeraar. De financiële afhandeling wordt rechtstreeks met de uitvaartverzorger geregeld. Jij en je nabestaanden worden dus niet opgescheept met facturen en betalingen.
Johan van de Put  | 21/09/15  12:44:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had gezien dat de uitvaartverzekeringen van Nuvema een prima keus zijn volgens de Consumentenbond. Een voordelige premie, goede voorwaarden en dat je alles naar eigen wens kan bepalen, ga toch eens info opvragen.
wim speelberg  | 03/09/15  15:37:16 | Winkelbeoordeling :
Nette site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Alma Selimovic  | 24/08/15  01:41:19 | Winkelbeoordeling :
Nuvema probeerde bij ons binnen te komen door zich uit te geven als een onderdeel van de Dela. Bij de Dela was dit ook al bekend. Ik vindt dit een kwalijke zaak en zou met zo'n uitvaartcentrum dan ook niet in zee gaan
Harry van de Sunweb  | 22/08/15  19:37:36 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Xu lan  | 14/08/15  21:04:49 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is een erg goede uitvaartbedrijf. Ze denken erg goed aan wat je wil en zijn erg behulpzaam en begrijpelijk. Verder is de prijs ook niet te duur. De uitvaart die wij hadden was erg mooi en iedereen was er erg tevreden mee.
Denise Verbakel  | 14/08/15  17:24:53 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Lewis Hamilton  | 13/08/15  18:51:55 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Foeke  | 03/08/15  11:01:14 | Winkelbeoordeling :
Op Nuvema.nl krijg ik direkt na mijn gegevens te hebben ingevoerd een goede aanbieding van een verzekering en een goed aanbod van een eventuele uitvaartverzorger in de buurt. Dus ik zou zeggen dat Nuvema het overwegen waard is.
emma govers  | 14/07/15  07:27:30 | Winkelbeoordeling :
Nuvema probeerde bij ons binnen te komen door zich uit te geven als een onderdeel van de Dela. Bij de Dela was dit ook al bekend. Ik vindt dit een kwalijke zaak en zou met zo'n uitvaartcentrum dan ook niet in zee gaan.
shalini ramautar  | 30/06/15  23:18:19 | Winkelbeoordeling :
Nuvema biedt verschillende soorten verzekeringen aan zoals de uitvaartverzekering. Op de site vindt je de prijzen en aanvullende informatie. Hierdoor heb je een goed overzicht en kun je gemakkelijk je verzekering afsluiten.
Christine Chu  | 30/06/15  18:31:51 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is een goede manier voor mensen die laagopgeleid zijn,om nieuwe dingen te leren. Ze hebben heel veel dingen waar je uit kan kiezen, dus er iets altijd wel iets voor iedereen en het is niet heel erg duur
Lady Vriendig  | 03/06/15  20:58:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Wilfred Verbakel  | 31/05/15  14:24:23 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Beppie Sultana  | 28/05/15  14:01:51 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Stephanie van der Hart  | 28/05/15  15:57:14 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een voordelige en makkelijke uitvaartverzekering? Ga dan eens naar Nuvema.Het handige is dat je via de telefoon en papieren alles kan regelen.Maar ook gewoon via internet.En dat is wel heel gemakkelijk.
Shalini Bhulai  | 25/05/15  22:11:33 | Winkelbeoordeling :
Nuvema.nl biedt onder andere goede uitvaartverzekeringen aan. Je kunt zelf je verzekering samen stellen en afsluiten. Op de site staat genoeg informatie en kun je snel de premie berekenen. Hierna kun je een verzekering aanvragen.
Debora Cossu  | 23/05/15  11:48:22 | Winkelbeoordeling :
Ik had al een verzekering maar deze moest door omstandigheden gewijzigd worden. Dit gebeurde zonder enkele problemen en binnen ik had mijn nieuwe polis al binnen 3 dagen binnen. Goede en snelle service!
Double Trouble  | 17/05/15  11:45:19 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Harm Raspe  | 17/05/15  11:39:19 | Winkelbeoordeling :
Nuvema heeft een vrolijk website, die direct je aandacht trekt.de indeling is zeer overzichtelijk, waardoor je je direcht op je gemak gaat voelen.Ik zal zeker nog eens deze website gaan bekijken.e kan het iedereen aan raden.
Denisli Spor  | 14/05/15  18:58:56 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Harry Nak  | 13/05/15  21:46:56 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Ria Vink-Jongboer  | 11/05/15  21:51:37 | Winkelbeoordeling :
Bij Nuvema kan je een uitgebreide begrafenis of crematie verzekering afsluiten. Het aanbod van Nuvema is uitgebreid. Alle zaken zijn via de web shop te regelen. De kwaliteit en service zijn goed. Dus als u ook een verzekering af wil sluiten doe dat dan hier.
Leona Paans  | 10/05/15  04:11:30 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is een uitvaartverzekeraar die inmiddels is uitgegroeid tot een hele bekende en goede raadgever op het gebied van uitvaartverzekeringen. Goede en concurrerende prijzen en keuze uit diverse pakketten voor iedereen
Annie Deinum  | 06/05/15  19:18:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb kortgeleden een uitvaartverzekering voor mijn dochter afgesloten. Uit een vergelijkingstest is Nuvema als beste uit de bus gekomen.Op basis van de diensten en bijbehorende prijzen van de lokale uitvaartverzorger is de premie samengesteld. Hoop er nog lang geen gebruik van te hoeven maken!
Bud Spencer  | 05/05/15  21:46:38 | Winkelbeoordeling :
Heel goed telefonisch geholpen door verschillende medewerkers van Nuvema. Heldere adviezen , waarin de medewerker mij zelf de keus liet en niets opdrong of mij het gevoel gaf een verzekering aan het verkopen te zijn. Prettige en verhelderende telefoongesprekken.
Chris Weber  | 04/05/15  20:58:00 | Winkelbeoordeling :
NUVEMA is een van de betere websites op het internet in Nederland.Alle informatie over een uitvaart is hier te vinden. Dus informeer je en maak op tijd een beslissing over deze belangrijke en emotionele zaken.
frank smid  | 04/05/15  17:11:49 | Winkelbeoordeling :
Je hoopt het nooit nodig te hebben maar we hebben het allemaal nodig. uitvaartverzekeringen horen bij het leven dus dan maar Nuvema aangezien zij het meeste ervaring hebben n gewoon een prima prijs-kwaliteit verhouding leveren
Love Hartje  | 25/04/15  11:45:05 | Winkelbeoordeling :
Een mooi bedrijf dat wil helpen in de moeilijkste periodes van je leven! het is goed om op zulke momenten te kiezen voor een bedrijf die ervaring heeft op dit gebied en die weet wat mensen nodig hebben!
Angel de Wit  | 20/04/15  20:21:53 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is een bedrijf waar je alles op het gebied van uitvaarten en uitvaartverzekeringen. Dit kan ook via de web shop geregeld worden. Het aanbod is zeer uitgebreid. Verder zijn de kwaliteit en de service aan de aangesloten mensen uitstekend.
Ria van delen  | 01/04/15  08:07:40 | Winkelbeoordeling :
wij hebben het afgelopen weekend deze site voor het eerst bezocht het ziet er allemaal prima en verzorgd uit maar het is toch niet helemaal ons ding toch waren we allemaal wel verblijd dat we hem bekeken hadden
Marianne Hiemstra  | 29/03/15  07:26:23 | Winkelbeoordeling :
Een prachtige site. Jammer dat ik al genoeg verzekerd ben. Wat ik zo bijzonder vind is dat ze een mogelijkheid hadden op de site speciaal voor mensen uit bijv. Zuid-Holland voor speciale wensen wat betreft uitstrooiing.
Harm Raspe  | 26/03/15  07:52:28 | Winkelbeoordeling :
Prima website.Ik heb hier zelf een product afgenomen en ben zeer tevreden op de manier hoe ik behandeld ben.het verliep vrij vlot, zonder overbodige vragen.Ik heb er een zeer positief gevoel bij gehad en ben ook blij dat ik hier een product hebt af genomen.
Joyce van der Hart  | 15/03/15  16:10:40 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een overlijdensverzekering? Ga dan eens naar Nuvema daar bieden ze een hele goeie verzekering aan.Voor ook niet te veel geld.Maar wel met de beste zorg.Zodat je nabestaanden niet met een hoge rekening achterblijven.
Fons van der Hart  | 07/03/15  10:27:47 | Winkelbeoordeling :
Het levenseinde is vaak geen pretje en vooral niet voor jouw nabestaanden. Als deze alles nog moeten gaan regelen bezorgd hun dit extra stress en verdriet. Waarom niet nu al regelen met NUVEMA. Regel je begrafenis of crematie vooraf en bespaar je nabestaanden het verdriet.
Margo de Wit  | 01/03/15  13:43:02 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit van Nuvema gehoord ? Dan wordt het tijd om eens te kijken op hun website Nuvema.nl. De meest persoonlijke uitvaartverzekeraar van Nederland. Sluit een uitvaartverzekering af via deze website en ontvang extra CashBack.
Maria van Roessel-Strassner  | 12/02/15  13:22:55 | Winkelbeoordeling :
Nuvema.nl is misschien een niet zo bekende naam . Maar om eens goed te kunnen vergelijken i.v.m. uitvaartverzekeringen, is het zeker goed om ook een keer naar deze website te gaan. Volgens de consumentenbond is het een prima keus!
Frans Hogeterp  | 27/01/15  11:50:14 | Winkelbeoordeling :
Uitvaartverzekeraar Nuvema heeft een informatieve web site. Deze verzekeraar hecht veel belang hecht aan de persoonlijke wensen bij een uitvaart. Diverse mogelijkheden worden helder beschreven en voor andere persoonlijke wensen kan via een contactformulier een persoonlijke afspraak gemaakt worden.
louis roodenburg  | 25/01/15  14:27:22 | Winkelbeoordeling :
Heeft u nog geen uitvaartverzekering,dan is het zeker de moeite waard om eens bij Novema te kijken,daar kunt u zelf bepalen voor wat voor bedrag u verzekerd wil zijn tegen een zeer lage premie en bij overlijden betaalt Novema de kosten,fijn toch als alles geregeld is.
Elena Vasilescu  | 15/12/14  22:54:39 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is actief als uitvaartverzekeraar in heel Nederland. Met de persoonlijke aanpak, waarbij de uitvaartwensen van de klant de basis vormen voor een op maat gemaakte natura uitvaartverzekering, zorgt Nuvema voor een goede financiële afwikkeling.
nusca rosa  | 26/10/14  17:49:34 | Winkelbeoordeling :
ik heb enige tijd lid van ik vindt een goede en goed organitatie nuvema bedrijf en ik blijft een tijdtje bij hun om te kijken hoe het gaat ik heb goede dingen gehoort van dit bedrijft klant vriendelijk ik heb geen probleem ermee.bedankt
Inke Stolle-Rasoelbaks  | 19/10/14  14:54:57 | Winkelbeoordeling :
Dixons is een gerenomeerd leverancier van een simpele batterij tot een compleet pc systeem. De prijzen zijn echt laag en als je wilt wordt alles kosteloos binnen 24uur bij je thuis afgeleverd. Retour zenden is ook kosteloos. kortom echt toppie!!!
Rinie rotman  | 23/09/14  11:15:50 | Winkelbeoordeling :
Nuvema is een heel goede begrafenis verzekering. Ze komen bij je thuis, leggen alles goed uit, geven veel mogelijkheden aan en helpen je waar nodig , geven goede adviezen waarvoor je je wilt verzekeren en ze hebben respect voor je wensen
Nicole L Espoir  | 21/06/14  07:36:24 | Winkelbeoordeling :
betrouwbaar bestaat sinds 1949 betaalbaar dé uitvaartverzekering voor Limburgers uitvaartwensen staan bij hun voorop bereken je premie online voor begraven of cremeren regel de uitvaart zoals jij t wilt hebben
Els van Oortmerssen  | 22/06/14  12:41:09 | Winkelbeoordeling :
Het hangt er natuurlijk een beetje van af wat jouw persoonlijke wensen zijn voor een begrafenis, maar voor mij had Nuvema een prima deal. Je kunt exact aangeven wat je wel en niet wilt en ziet ook direct hoeveel dat gaat kosten. Geen verrassingen!
Inke Stolle-Rasoelbaks  | 01/06/14  10:02:20 | Winkelbeoordeling :
Opzoek naar een goede en niet al te dure uitvaartverzekering moet je toch eens bij Nuvema gaan kijken. De premies zijn echt billijk en je hebt alle vrijheid.Sluit je het af via myflavours verdien je nog wat extra's ook!
hillie de jonge  | 29/04/14  14:15:35 | Winkelbeoordeling :
Nuvema inspireert en ondersteunt nabestaanden bij de organisatie van een begrafenis of crematie. Dit alles blijft betaalbaar door een verzekering met uiterst lage premies en goede voorwaarden. Door hun grote ervaring wordt een afscheid goed geregeld.
Karim Mahdadi  | 16/02/14  19:07:11 | Winkelbeoordeling :
Nuvema Uitvaartverzekeraar heeft meer dan 60 jaar ervaring in het verzekeren van uitvaarten. Regel vooraf u uitvaart, want dat geeft een goed gevoel voor uzelf en voor uw nabestaanden. Ze hebben al meer dan 300.000 tevreden klanten.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Essent
visit register click click