ONTVANG 2,50% CASHCOINS Lenovo Oxxio

OTTO Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over OTTO

Shop met korting bij het online warenhuis van Nederland: OTTO

OTTO is het online warenhuis waar je terecht kan voor alles op het gebied van mode, electronica, speelgoed en wonen & slapen. OTTO verkoopt alle grote merken, zoals Adidas, VILA, Samsung en Nikon. Het warenhuis heeft een uitgebreide collectie hoogwaardige producten, van dvd's tot bankstellen en van speelgoed tot lingerie voor grote maten.

OTTO Beoordelingen

Mark Webber  | 08/01/21  06:20:02 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de kleding van OTTO goed, geen klachten maar ik zou het fijn vinden als de bestelde kleding in een keer in een pakket word geleverd, nu is het zo dat alles bijna los van elkaar op verschillende dagen word geleverd en ik dagelijks bijna op iets zit te wachten en dat vind ik wel minder.
Kelly Mans  | 21/12/20  12:02:44 | Winkelbeoordeling :
Was erg blij met de valletjes via jullie webshop hartstikke bedankt super, hoop af en toe nog wel meer tegen te komen middels jullie webshop zou erg leuk zijn, maar wie weet ooit wel weer wellicht alsnog
Klus Klus  | 18/12/20  08:00:46 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden over OTTO, goede kwaliteit, goede prijzen en goede service. Snel gevonden, wat ik zocht. Mijn betaalbank had een storing met Ideal, maar je kan ook gewoon op rekening bestellen, dat is dan best wel handig!
Lance Hamilton  | 14/12/20  16:08:02 | Winkelbeoordeling :
De artikelen die ik heb besteld bij OTTO zijn veelal van prachtige kwaliteit. Of het nu om de lingerie gaat, de gewone kleding of badkleding de kwaliteit is prachtig, ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant van OTTO..
Robert Van Eikenhorst  | 11/10/20  11:11:55 | Winkelbeoordeling :
makkelijk kopen, mooie collectie, snel thuis leuke kortingscodes compleet warenhuis, veel artikelen. redelijke prijzen. helaas wel bezorgkosten voor alle bestellingen. das wel een minpuntje. verder kun je echt een paar uur kijken op de site, zoveel artikelen. levertijd kan wat langer duren, heb ik verder geen probleem mee. wel aanrader dus wat mij betreft.
Adri Veltman  | 03/10/20  19:15:31 | Winkelbeoordeling :
ik wilde graag een nieuw vloerkleed voor de huiskamer. Gelukkig had Otto voor heel veel karpetten leuke aanbiedingen. Meteen besteld en na een week thuis bezorgd. Prachtige kwaliteit voor een heel leuke prijs.
Manuela V Renswoude  | 30/06/20  08:35:17 | Winkelbeoordeling :
Otto is een zeer fijne webshop/online winkel ze hebben een zeer ruim assortiment...van kleding tot keukenspullen tot alles voor in en om t huis en nog veel meer zoals allerhande apparatuur....ze hebben ook mogelijkheid tot gespreid betalen dus ideaal als je even niet genoeg geld hebt voor n wat grotere aankoop...n echte aanrader dus
Carla Visser  | 25/06/20  15:47:00 | Winkelbeoordeling :
ik vind Otto een fijne webshop waar je makkelijk online wat kunt bestellen. Bijna alles is er te bestellen. De prijzen zijn ook redelijk vooral in de sales. Verzendkosten vallen mee . De service van Otto is uitstekend snel op je vragen reageren, oplossing zoeken als er iets fout gegaan is. Geld retour. de cashbacksnelheid is ook goed! Dus een fijne webshop waar je makkelijk winkelt.
Freddy Maertens  | 15/06/20  10:13:33 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een goed werkende en overzichtelijke onlinewinkel. De beschikbaarheid van de artikelen is goed te zien, dit stel ik heel erg op prijs. De producten zijn van goede kwaliteit. Fijne afhandeling van de bestelling.
Ferry Swinkels  | 25/05/20  11:16:22 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij OTTO tot volle tevredenheid. Prima service, ook nadat er een plank kapot bleek te zijn van ons bestelde bed. Zonder moeite een nieuwe plank gekregen. Verder was dit product van zeer goede kwaliteit.
Peter Faber  | 22/05/20  11:53:21 | Winkelbeoordeling :
Bij Otto heb je mooie en goede kwaliteit, veel keus en voor iedere leeftijd mooie kleding, altijd met zorg verpakt en zo ook verzonden. En maakt de afspraken waar, als een product soms niet direct leverbaar is, ik ben zeer tevreden over otto!
Peter Tosh  | 06/05/20  21:30:41 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke bediening om kleding te bestellen op mijn mobiel! Duidelijke informatie over de te betalen prijs. Kortingscode wordt tijdens bestellen een paar keer aangegeven dus goed toe te voegen in je winkelmandje., prima website van OTTO!
Bhakti Dharma  | 01/05/20  21:10:13 | Winkelbeoordeling :
Een van de bekende en best goede sites om on line kleren te kopen, heel veel mode maar ook gewone dagelijkse kleding. De site is ook leuk om te zien en door te bladeren, en er is gewoon erg veel keus.
Rob Dyrdek  | 27/04/20  09:47:33 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een prima site met producten die me aanspreken en ook nog meestal een goeie korting hebben ook! Vlotte bestelprocedure en overzichtelijk in mijn OTTO, meestal 2 dagen wachten voor mijn bestelling binnen is, prima!
Hans Kazan  | 30/03/20  09:12:16 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Otto met een breed assortiment en een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er zeker in!
Sjaak Swart  | 28/02/20  07:18:45 | Winkelbeoordeling :
Ik zou niet weten wat er niet goed is van Otto, je hoeft nooit lang te wachten, goede kwaliteit. Kan altijd terecht met vragen en je betaald niet extra als je achteraf wil betalen. Snelle en een goed verzorgde levering. Klantenservice is erg druk, maar ondanks de drukte toch een goede service!
Jacks Teller  | 24/02/20  16:07:09 | Winkelbeoordeling :
De website van Otto is prima, ik ben in ieder geval zeer tevreden over Otto. Ik heb al vaker aankopen gedaan via de website van Otto. De klantenservice van Otto is ook behulpzaam en klantvriendelijk. Ik ben altijd goed te woord gestaan bij een bestelling maar dat kan ook via de website.
Veronika Kalou  | 17/02/20  17:52:39 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel van Otto, ik bestel er heel regelmatig. Altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus, als je iets retour wilt sturen is dat ook geen enkel probleem, een dikke prima dus!
Melanie Buurman  | 02/02/20  16:49:39 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles netjes geleverd. Betaling kan in termijnen. Vlotte service. Ik haal hier geregeld leuke spullen.
Gio Santana  | 29/01/20  18:36:40 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Otto kun je in ieder geval heel makkelijk een bestelling plaatsen. Ook werden de bestelde spullen snel bezorgd en allemaal in goede staat ontvangen. Het retourneren van enkele zaken gaf geen problemen en alles werd correct verrekend. Prima webwinkel.
Clint Eastwood  | 17/01/20  16:50:43 | Winkelbeoordeling :
Een goede service en de leveringen zijn altijd volgens aangegeven tijdsbestek! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor OTTO, prima klantenservice, al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Steelo Brim  | 10/01/20  08:28:55 | Winkelbeoordeling :
Prima en leuke webwinkel van Otto, een goede service en de levering is altijd volgens aangegeven tijd/dagen! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor Otto. Al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Anouska Poets  | 03/01/20  20:13:31 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop van Otto, ik bestel er al jaren. Goede kwaliteit of je nu kleding of een wasmachine koopt. En als je niet zoveel te besteden hebt die maand kan het op afbetaling. Reuze handig. Ze leveren snel, zeker als het bij een afhaalpunt is.
Kluk Kluk  | 06/01/20  15:32:29 | Winkelbeoordeling :
Je hebt een prima assortiment met een snelle service bij Otto. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden Otto er zeker in!
Flash Gordon  | 16/12/19  08:15:25 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit een probleem gehad met een verzending van Otto, altijd goede levering. Ook fijn dat je achteraf met een accept giro of via de computer kan betalen. Dan reken je meteen het goede bedrag af, wat je werkelijk gekocht hebt.
Chanel West Coast  | 14/10/19  19:17:27 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij Otto gaat heel makkelijk, lekker vlot en voordelig, er zijn altijd veel kortingen, fantastisch groot aanbod en een goede kwaliteit, Ik ben al jaren lid van Otto, een klant voor het leven !!
Sgc Groenewege  | 28/09/19  14:45:58 | Winkelbeoordeling :
Otto al sinds jaren, goede kwaliteit en betrouwbaarheid.Een gedegen bedrijf met zeker Duitse Grundlichkeit en service. klantenservice ook goed te bereiken en vriendelijk. Ook zeer snelle levering en in delen te betalen.
gerry van dinther  | 25/09/19  01:50:59 | Winkelbeoordeling :
Otto al jarenlang een fijne webshop . Ze hebben er kleding in grote maten fijn voor de vollere mensen . Ook verkopen ze allerlei foto apparatuur en aanverwante artikelen . Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk bezorgt .
Ben Thuis  | 02/09/19  10:36:04 | Winkelbeoordeling :
Otto heeft een prima werkende webshop heeft met een breed assortiment en een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er in!
Henrie Nak  | 09/08/19  22:26:38 | Winkelbeoordeling :
Wij shoppen regelmatig online bij Otto en kan gerust zeggen: tot volle tevredenheid qua levering en retour zendingen, want dat komt ook weleens voor, prijs / kwaliteit en levering is gewoon top, assortiment dikke plus!
Fred Bonaparte  | 08/07/19  09:32:23 | Winkelbeoordeling :
Helemaal niets op aan te merken! OTTO heeft een prima webwinkel en bieden een goede service, bij vragen over de producten wordt er direct gereageerd vanuit de klantenservice, bestelling besteld en gewoon netjes geleverd.
Anne B  | 07/07/19  15:52:46 | Winkelbeoordeling :
Al bijna 40 jaar klant. Ene jaar bestel ik iets meer dan de andere. Levering als “pakje gemak” en dan zelf halen bevalt mij het best. Prima service, betaalmogelijkheden genoeg. Ruime collectie. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen.
Fred Gasselich  | 28/06/19  10:14:44 | Winkelbeoordeling :
Een breed assortiment met een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er in!
Ferry Swinkels  | 26/06/19  08:19:36 | Winkelbeoordeling :
Otto heeft een prima werkende webshop! en heeft een breed assortiment en een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden Otto er in!
Ferry Hofland  | 17/06/19  07:07:47 | Winkelbeoordeling :
Mijn dressoir van Otto is top! Ik had een klein mankementje eraan. Maar Otto stelde mij 10% korting voor. Dat vond ik een geweldig voorstel. Ook de service was perfect. Helemaal naar de 4e etage gebracht tot in mijn woonkamer!
Bert Visser  | 22/05/19  10:52:40 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, goede kwaliteit, goede service, achteraf en termijn betaling mogelijk. Kleine pakketjes af te halen bij servicepunt. Soms is levertijd wat langer dan vermeld, dat vind ik niet zo erg, ik ben een tevreden klant van OTTO!
Berry Stevens  | 26/04/19  14:32:05 | Winkelbeoordeling :
Keurige en nette webwinkel van OTTO en ze bieden een goede service, bij vragen over de producten wordt er direct gereageerd vanuit de klantenservice, bestelling besteld en gewoon netjes geleverd, helemaal niets op aan te merken!
Marianne Hiemstra  | 14/04/19  06:36:28 | Winkelbeoordeling :
Leuk online winkel. Ik bestel er al jaren. Goede kwaliteit of je nu kleding of een wasmachine koopt. En als je niet zoveel te besteden hebt die maand kan het op afbetaling. Reuze handig. Ze leveren snel, zeker als het bij een afhaalpunt is.
Regina  | 19/07/18  14:19:23 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met een enorme, mooie collectie. Actieve en vriendelijke klantenservice. Regelmatig kortingscodes. De levertijd staat aangegeven bij de artikelen. Gratis verzending vanaf 75.--. Gemakkelijk retourneren. Terugbetaling duurt een aantal weken.
Tessa  | 02/05/18  11:31:56 | Winkelbeoordeling :
Bestellen was makkelijk op de website van Otto. Ook werden de bestelde spullen snel bezorgd en allemaal in goede staat ontvangen. Het retourneren van enkele zaken gaf geen problemen en alles werd correct verrekend. Prima webwinkel.
Rick Ricciardo  | 27/06/18  11:37:06 | Winkelbeoordeling :
Problemen met een soundmaster nostalgische cd/radio van bijna 2 jaar oud., Helaas hield de cd er mee op, apparaat niet veel gebruikt. Mail gestuurd naar Otto en Otto belde netjes terug en kon ander product uitzoeken of het geld terug krijgen.Heb ondertussen ander apparaat besteld. Otto klasse !!
Cindy Kalou  | 25/05/18  06:17:05 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een duidelijke website, makkelijk bestellen, fijne service, gratis een andere maat bestellen zonder extra verzendkosten, levering altijd volgens aangegeven tijd/dagen, Alles prima bij OTTO!!
Yvonne kooij  | 20/05/18  17:46:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan bij otto en dat bevalt mij prima je kan heel goed zien of iets op voorraad is en hoelang het duurt voor je bestelling kan verwachten ik heb eingelijk nog nooit iets terug hoeven stuuren omdat het mij niet bevalt tot nu toe wat ik heb gezien zag er ook zo uit en dat vind ik super fijn bij otto dat kk niet voor verrassingen kom te staan dus otto krijgt van mij een dkkke
Lady Gaga  | 11/05/18  20:47:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Otto en winkel er regelmatig, steeds goede aanbiedingen, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen de spullen die retour moeten zelfs thuis ophalen.
Jan Buffel  | 27/04/18  06:58:41 | Winkelbeoordeling :
Al sinds ik klein bent besteld mijn moeder kleren bij de Otto, tegenwoordig bestel ik nog steeds kleren bij de Otto. Vaak dubbel ook nog eens ivm de maat. De bedragen zijn dan ook al meer dan eens opgelopen tot zeer hoge bedragen. Nog nooit problemen met dit bedrijf gehad. Pakketjes netjes op tijd.
Harrie Knarrie  | 18/04/18  09:04:59 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de show van de heren-kleding mij heel erg aanspreken, prima, Otto is een prettige online zaak om iets te kopen. Terug sturen is ook heel gemakkelijk. Al met al een winkel waar ik graag kom & koop.
Kim Kimi  | 23/03/18  09:21:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een regelmatige online shopper bij Otto en kan gerust zeggen: tot volle tevredenheid qua levering en retour zendingen, want dat komt ook weleens voor, prijs / kwaliteit en levering is gewoon top, assortiment dikke plus!
Britney Sledge  | 16/03/18  08:36:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nog altijd dik tevreden geweest over Otto. Ik bestel er regelmatig. Altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus iets retour sturen is ook geen probleem, een dikke prima dus!
Iris Benjaminsen  | 05/03/18  15:47:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop, maar helaas lange levertijden en het retouren is met de thuisophaalservice wat vervelend omdat ze geen tijdstip geven, alleen een datum waardoor je de hele dag thuis zit te wachten. De tapijten die ik kocht zijn wel van een goede kwaliteit!
appie ben  | 17/02/18  17:56:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site.makkelijk te bestellen.snelle levering.snelle omruiling. groot assortiment.begrijpelijke site.het logo vind ik oubollig.gratis verzendkosten.is betrouwbaar. voor elke leeftijd en doelgroep wat wils
Beppie Sultana  | 26/01/18  09:07:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Otto, steeds goede aanbiedingen, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen de retouren thuis ophalen. Trendy en moderne producten voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast ook vaak leuke acties.
Malcolm Tw Patterson  | 01/12/17  11:03:26 | Winkelbeoordeling :
Otto is al sinds jaren een van de grootse Leveranciers in Duitsland, net als Wehkamp hier in NL , alleen maar nog groter, en je krijgt ook,van werkelijk alles en natuurlijk naar je thuis gestuurd, met afbetaalingregelinen en alles wat Wehkamp hier ook aanbiedt, maar dan nog veel meer.....
Buddie Spencer  | 30/07/18  13:08:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Otto een uitstekende webshop heeft met een breed assortiment, snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er in!
Pieta Bambergen  | 04/08/18  14:41:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas een kledingkast online gekocht bij Otto, omdat ik hun model en uitvoering het leukste vond. De levering was een paar weken vertraagd, dit was jammer, maar kan gebeuren. Toen de kast binnen kwam waren er een paar kleine issues. Dit is door Otto heel netjes opgelost.
Ron Veltman  | 16/09/18  13:19:45 | Winkelbeoordeling :
Toen ik het verlanglijstje vroeg voor een huwelijk van vrienden zag ik daar allemaal wensen staan van producten die verkocht worden bij Otto. Zo kwam ik ze sinds lange tijd weer tegen. Er is veel veranderd. Ze zijn veel leuker en moderner geworden.
Veronique Bam  | 19/09/18  14:51:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met Otto. Levering zou misschien wel wat sneller kunnen, soms duurt het onnodig lang en ook de info is dan erg onduidelijk. Ontvangen producten zijn altijd in orde, retourneren is ook goed te doen, alleen jammer dat je altijd 4 euro kwijt bent, ook bij een retour.
Lewis Hamilton  | 28/09/18  08:40:43 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen bij Otto gaat in één woord geweldig, lekker vlot en makkelijk, er zijn altijd veel kortingen, fantastisch groot aanbod en een goede kwaliteit, Ik ben al jaren lid van Otto, een klant voor het leven !!
Yvon Berger  | 03/10/18  16:56:26 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren klant van otto ben zeer tevreden goede service waar voor z'n geld heb m'n vrienden ook al aangeboden dat ze klant moeten worden hoop dat ze dat snel gaan doen m'n familie heeft ook al veel laten komen en echt tevreden is het niet goed geld terug of je kunt het opnieuw bestellen nou dat is toch super Gr mevr berger
Miriam Piccini  | 28/10/18  16:12:12 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto een overzichtelijke en goed betaalbare site. Ik doe regelmatig aankopen via de website . Ik vind Otto goed en de klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam.
Miriam Piccin  | 28/10/18  16:19:28 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig. Hij is overzichtelijk en de prijzen zijn ook goed betaalbaar. Ze hebben regelmatig diverse aanbiedingen en de klantenservice is ook goed behulpzaam als je met vragen zit. Ik doe graag mijn aankopen via de site van Otto.
Miriam piccin  | 28/10/18  16:22:33 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig. Ik ben zeer tevreden. Ik heb al vaker aankopen gedaan via de website van Otto. De klantenservice is behulpzaam en klantvriendelijk. Ik ben altijd goed te woord gestaan bij een bestelling maar dat kan ook via de website .
Betsie Butsers  | 28/12/18  17:40:40 | Winkelbeoordeling :
Trendy en moderne producten bij OTTO voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast ook vaak leuke acties waardoor de prijs nog aantrekkelijker wordt, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen zelfs de retouren thuis ophalen, heel goed!
Janny Sterling  | 28/01/19  11:20:45 | Winkelbeoordeling :
Vroeger toen ik nog klein was, bestelde mijn moeder kleren bij de Otto, tegenwoordig bestel ik nog steeds kleren bij de Otto. Vaak dubbel ook nog eens ivm de maat. De bedragen zijn dan ook al meer dan eens opgelopen tot zeer hoge bedragen, pakketjes netjes op tijd.
Gonny De Veer  | 28/01/19  14:20:42 | Winkelbeoordeling :
Helefijne online shop word goed geholpen. Laten alles op tijd weten als er wat onderweg is of als er iets wat later komt.Word er wat gebracht word netjes neer gezet op plaats waar moet.
Sjaak Swart  | 08/03/19  09:00:10 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig bij OTTO en zijn nog altijd dik tevreden geweest over OTTO, altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus iets retour sturen is ook geen probleem, een dikke prima dus!
Assumar Gellis  | 22/03/19  15:07:11 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij Otto gaat super gemakkelijk, lekker vlot en makkelijk, er zijn altijd veel kortingen, fantastisch groot aanbod en een goede kwaliteit, Ik ben al jaren lid van Otto, een klant voor het leven !!
Dave Donk  | 25/03/19  20:14:42 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een overzichtelijke webwinkel en een goede service en de levering is altijd volgens aangegeven tijd/dagen! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor OTTO. Al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Lenovo Greetz.nl
visit register click click