ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile Wijnvoordeel

Plein Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Plein

Bij Plein.nl vind je alles voor jouw baby, huishouden, huisdier of eigen verzorging

Plein.nl is de verzamelplek geworden voor verzorging van jezelf, jouw kind, huisdier of huis. Voor elke categorie heeft Plein.nl een ruim assortiment producten, zo staan er bijvoorbeeld meer dan 10.000 producten klaar om morgen bij jou geleverd te worden. Je vindt hier werkelijk alles wat jij nodig hebt voor jezelf of een ander. Zoek daarom niet verder en shop jouw producten bij de specialist, bij de Plein.nl.

Plein Beoordelingen

Pieter Nell  | 08/10/21  17:21:41 | Winkelbeoordeling :
‘s middags besteld en de volgende middag al keurig thuis bezorgd. Jammer alleen dat de verpakking erg groot was voor de zeer kleine inhoud. Verder ben ik zeer tevreden over mijn vorige bestellingen en de prijzen die Plein handteert.
Kim Kimich  | 06/10/21  20:38:45 | Winkelbeoordeling :
Heb een grastrimmer gekocht voor een redelijke prijs. De bestelling is snel en netjes en snel afgehandeld,er is veel keus bij Plein. De prijzen zijn voordelig, scheelt soms veel met de prijzen in de winkel. Mooi meegenomen in deze al dure tijd. En een supersnelle bezorging!
Toon Gesink  | 01/10/21  18:55:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Plein al verschillende bestellingen besteld, dit omdat de prijzen heel goed zijn, altijd alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Kortom Plein is zeker een prima en betrouwbaar adres!
Charley Brown  | 09/09/21  19:11:05 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website en snelle levering met veel opties om het ergens te laten bezorgen op een handige plek. Duidelijke klantenservice als je vragen hebt krijg je duidelijk antwoord. Plein is erg klantvriendelijk!
Frank de Boer  | 06/09/21  18:51:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Plein kun je vele bekende merken kopen voor gebruik in huis, Ik heb wasmiddel gekocht. Maar je hebt ook artikelen voor het huishouden. En de prijs - kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk. Ook heb je het snel in huis, echt geweldig. En een goede service. Ik ben zeer tevreden.
Bor de Wolf  | 03/09/21  12:22:33 | Winkelbeoordeling :
Een aantal hondenspeeltjes besteld bij Plein voor onze hond. Snelle levering, producten zoals afgebeeld en omschreven. Alle geleverde producten zijn van goede kwaliteit en goedkoper als in de gewone winkel, super!
Stoffel van Doorn  | 21/08/21  09:19:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had een bestelling geplaatst bij Plein. Kreeg netjes een mail met alle info, volgende dag werd mijn bestelling op de post gedaan, zoals eerder werd aangegeven tijdens mijn bestelling, ook hier een mail over gehad. Mijn bestelling was netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!
Jos Thi  | 13/08/21  06:23:39 | Winkelbeoordeling :
Redelijk laat in de middag besteld en de volgende morgen al de bestelde spullen in huis van Plein. Werd verstuurd in een stevige doos, alles in orde en goede kwaliteit spullen voor een redelijke prijs bij Plein.nl.
Vero Nica  | 14/07/21  10:03:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Plein en doe daar graag mijn boodschappen, Bestelling gaat makkelijk en volgende dag gelijk geleverd. Alleen deze keer het inpakken klein minpuntje. Andrelon crème potje was open. Alles zat onder, controleren van de verpakking zou handig zijn. Voor de rest allemaal top!
Jos Verstappen  | 30/06/21  14:20:57 | Winkelbeoordeling :
Prima producten voor een mooie prijs bij Plein. Helaas was er bij mijn bestelling één fles beschadigd. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice en hiervan kreeg ik gelijk mijn geld teruggestort op de rekening, toch prima geregeld zo!
Bernd Maylander  | 17/06/21  14:08:04 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering van Plein, netjes verpakt, en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, ik ben heel tevreden! Van de bestelling tot levering werd ik goed op de hoogte gehouden. Snel besteld en snel geleverd!
Loise Hamilton  | 16/06/21  17:53:58 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel met een uitgebreid assortiment en snelle levering. Goed verpakt en uitstekende prijs en kwaliteit. Helemaal tevreden, netjes op tijd en prima keuze wat artikelen betreft! Ik blijf echt klant bij Plein!
Anna Kournikova  | 14/06/21  08:21:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor het eerst wat producten gekocht bij Plein. Ben zeer tevreden. De levering was binnen de tijd, verpakking was goed. De producten die ik kocht waren best goedkoop vergeleken bij andere webshops. Zeker een aanrader!!
Veronica Veronica  | 26/05/21  09:40:19 | Winkelbeoordeling :
Top service! Had meerdere navullingen besteld met zeep, waarvan één helaas tijdens vervoer was gaan lekken. Snel opgelost door de vriendelijke klantenservice! Ik bestel al jaren naar grote tevredenheid bij Plein. Goede prijzen en altijd snelle levering!!
Lance Hamilton  | 03/05/21  11:21:30 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service van Plein. Prima overzichtelijke website met goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede kwaliteit van de bestelde artikelen, ik ben dus heel erg tevreden met Plein en met mijn bestelde producten!
Akio Kaminaga  | 07/04/21  09:42:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb gekregen wat ik besteld heb, op tijd en bezorgd op aangegeven locatie! Top dus! en de bestelde producten zijn goedkoper dan elders. Ik ben dus een tevreden klant die de komende tijd meer bestellingen via Plein.nl gaat afnemen!
Anouska Bepnikova  | 14/03/21  12:34:20 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is Plein de goedkoopste en beste webwinkel van iedereen, altijd alles goedkoper als een andere webwinkel, daarom bestel ik al jaren bij Plein, altijd veel acties en afprijzingen en snelle leveringen, prima webshop!
Fred Heineken  | 12/03/21  09:17:56 | Winkelbeoordeling :
Alles supersnel geleverd. 1 artikel was niet meer leverbaar en dat bedrag was teruggestort voordat de bestelling werd geleverd, dat vind ik erg netjes van Plein! De geleverde artikelen voldoen perfect aan de belofte. Ik ben heel tevreden over Plein!
Mark Webber  | 05/03/21  08:50:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling weer bij Plein, zoals gewoonlijk goed verpakt, gunstige prijzen en op de afgesproken tijd afgeleverd. Prima! Gewoon top, Plein is een echte aanrader !
Ricky Wamberto  | 06/01/21  19:00:27 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, zelfs in deze tijd, en de prijs van het product was ook een goede aanbieding. Helaas was 1 van de 3 producten beschadigd. Maar deze klacht is zeer snel en naar tevredenheid opgelost. Ik voeg deze winkel toe aan mijn lijst van betrouwbare webwinkels en zal er zeker weer bestellen.
Jax Teller  | 25/11/20  19:55:46 | Winkelbeoordeling :
Vrij snel het artikel ontvangen dat ik besteld heb, maar twee eyeliners kunnen in een brievenbus pakketje worden verzonden. Het te grote doosje moest ik vanwege afwezigheid laten bezorgen bij een ophaalpunt, verders is alles wel prima bij Plein !
Piet Vettel  | 10/09/20  17:09:37 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben op zondagavond besteld bij Plein.nl en maandagmorgen hadden we onze bestelling al in huis!!! Een heel groot aanbod en zeer scherpe prijzen en dus prima verpakt en supersnel geleverd! Hier gaan we zeker nog een keer meer bestellen!
Freddy Maertens  | 24/08/20  08:31:45 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop met veel keuze en goede prijzen. Niet onbelangrijk; mocht er een keer iets mis gaan dan wordt het correct en snel opgelost door de klantenservice van Plein, bestellingen worden snel uitgeleverd, prima dus!
Peter Faber  | 21/08/20  09:37:20 | Winkelbeoordeling :
Super service van Plein, Ik heb in het weekend een bestelling geplaatst met in mijn gedachte ervan uitgaand dat het op zijn vroegste dinsdag bezorgd zou worden, tot mijn grote bezorging kwam het pakketje maandag al binnen! heel erg tevreden over de service van Plein.
Steelo Brim  | 19/08/20  18:57:53 | Winkelbeoordeling :
Witte reus toiletblokken van Plein zijn in één woord fantastisch schoon fris glanzend en super ruikend! Het is net of je niet naar het toilet bent geweest. Supersnelle levering! ‘s Middags besteld...andere ochtend in huis, TOP!
Jacks Teller  | 12/08/20  19:03:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Plein, Denk ook wel dat ik nu meer dingen bij hun gaat bestellen. Zeer te spreken over hun makkelijke website, snelle levering en prijs vriendelijke items, tot nu toe 2 keer besteld tot volle tevredenheid!
Rob Dyrdek  | 10/08/20  13:26:31 | Winkelbeoordeling :
Meer en meer wordt Plein mijn vaste leverancier Ze hebben veel, en leveren vlot. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle en correcte levering, alle producten die ik wilde hebben waren aanwezig. Op naar de volgende bestelling want ik was nog wat vergeten.
Harry Webber  | 27/07/20  11:22:13 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde product was zeer goed en naar volle tevredenheid. Levering was razend snel, woensdag om 17:00 uur besteld en de volgende dag reeds binnen. Kon het door mij bestelde product niet bij een bouwmarkt aanschaffen of een levertijd van een week aan verbonden. Plein.nl was de oplossing!
Rawina Lalai  | 20/07/20  11:42:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had zonnebrandcrème nodig en zag een goede aanbieding op Plein, toen besloot ik daar voor het eerst wat te bestellen. Ik moet zeggen dat het bestellen soepel ging en dezelfde dag kreeg ik nog een mail dat mijn bestelling is verzonden. Ik ben erg tevreden met het bestelproces en mijn bestelling.
Sjaak Swart  | 17/07/20  14:07:11 | Winkelbeoordeling :
Nu al een aantal jaren mondverzorgingsproducten besteld bij Plein.nl en het is altijd hetzelfde liedje. Nooit een probleem met een bestelling, altijd snel geleverd en compleet én voordelig. Ik zou zeggen Plein.nl keep up the good work.
Hans Kazan  | 29/06/20  08:02:24 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en voor de juiste prijs, mooie aanbiedingen. Bestel met grote regelmaat bij Plein.nl, Hier wordt tenminste wel waargemaakt (ondanks corona) vandaag besteld morgen in huis! Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
Ferry Swinkels  | 15/06/20  10:36:46 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Plein.nl en ik kan niet anders zeggen dan uitstekend! Snelle levering, goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aan de levering, keurig verpakt! In één woord TOP!! Ik zou hier absoluut nog een keer bestellen!
Arjan Bouman  | 18/04/19  16:13:24 | Winkelbeoordeling :
Plein is een goede drogist. Je kunt er makkelijk bestellen en ze hebben goede aanbiedingen. Ik had onze bestelling de volgende dag in huis. Dus daar zijn ze ook goed in. Al met al, kijk eens verder dan de bekende drogisterijen. Cashbacksnelheid is niet heel snel.
Sharona Perfors  | 23/11/18  17:37:13 | Winkelbeoordeling :
Wat een supersite, je kan er heerlijk shoppen en er zijn vaak acties. Of je nu iets voor je huisdier nodig hebt, van de drogist of voor je huishouden alles in 1 keer bestellen.De levertijd is ook snel en je kan er voor kiezen om het bij een afhaalpunt op te halen.
Marianne Hiemstra  | 08/07/18  09:06:10 | Winkelbeoordeling :
Wat een handige site! Alles voor baby huisdieren, drogisterij artikelen etc.etc. in een. Maar 1 site om alles te bestellen en alles supersnel te ontvangen! Voor de hond coolmat besteld en gelijk wat drogisterij artikelen. Deze site blijft in mijn favorieten staan!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile Expedia.nl
visit register click click