ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Groupon Shopping
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Posters.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Posters.nl

Bij Posters.nl bestel je met korting de mooiste posters uit een grote collectie

Vrolijk je interieur op met een mooie poster van Posters.nl. Posters.nl heeft een grote collectie posters met voor ieder wat wils. Natuur, film, mensen, stillevens en steden. Naast een mooie poster kun je bij Posters.nl ook terecht voor kunst; van klassiek tot modern en van abstract tot realisme en surrealisme. Legpuzzels, postkaarten, canvassen, buttons, schilderijen, vlaggen, sleutelhangers, stickers en metalen wandplaten. Er is voor iedereen een passend artikel te vinden bij Posters.nl.

Posters.nl Beoordelingen

Marianne Hiemstra  | 19/03/17  06:23:48 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn buurjongetje een poster van Disney (Vaiana) hier besteld en het was snel thuis en zeer goed verpakt. Hij was er helemaal happy mee. Ik zag op deze site ook zoveel andere leuke dingen, zoals vlaggen en sleutelhangers. Ik kom zeker nog een keer terug om iets voor een verjaardag te kopen.
Jeroen Peters  | 24/10/15  13:37:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een enorme filmfan en vind het dan ook gaaf om een poster van mijn lievelingsfilm van het moment te hebben. Posters.nl is niet de goedkoopste qua totaalprijs maar heeft wel het meest ruime assortiment en goede service.
kim Boënne  | 02/06/15  12:39:29 | Winkelbeoordeling :
in de webwinkel van posters.nl is het altijd leuk om eens een kijkje te nemen. Ze hebben een zeer ruime keuze uit allerlei posters, van natuur en dieren tot vele wereldsteden. Ook kun je de posters bestellen in vele maten!
anke plomp  | 28/05/15  09:56:34 | Winkelbeoordeling :
Pasgeleden een prachtige poster voor mijn nichtje besteld bij Posters.nl. Ze hebben enorm veel keus, zeker de moeite waard om er eens rond te kijken. De verzending was keurig verzorgd en snel. De service was goed.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
Ontvang 10% korting op jouw bestelling bij GreenPan
Code:GREENPAN10
ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Groupon Shopping
visit register click click