ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop OHRA Inboedelverzekering

PrachtigKado.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over PrachtigKado.nl

Shop met korting voor originele cadeaus bij PrachtigKado.nl

PrachtigKado.nl is één van de grootste online cadeauwinkels. Zo kan men bij Prachtigkado.nl onder andere mokken, keukenschorten, muismatten en vele andere producten laten bedrukken. Het ruime assortiment bestaat uit meer dan 300 soorten originele cadeaus. Een persoonlijk cadeau kun je helemaal eigen maken door er een foto op te laten bedrukken, eventueel met tekst! De cadeaus van PrachtigKado.nl zijn ideaal voor verjaardagen, bruiloften, een geboorte of voor vader- of moederdag. Verras een dierbare met een origineel cadeau en shop met korting bij PrachtigKado.nl

PrachtigKado.nl Beoordelingen

Siska Schaafsma  | 02/11/17  17:05:42 | Winkelbeoordeling :
Een kraamcadeautje werd nooit verzonden. Na mailen en bellen na een week niets binnen. Uiteindelijk na een paar weken wachten de bestelling kunnen annuleren en het geld terug gekregen nadat mijn man moest bellen omdat ze bij mij de telefoon niet opnamen en de mail niet beantwoorden.
Joy Ingram  | 07/06/14  21:35:24 | Winkelbeoordeling :
Kan je weer echt niets verzinnen voor vaderdag ; check deze site maar eens goed uit ! Onmogelijk dat je hier niet op een ideetje komt, voor een al dan niet gepersonialiseerd kadootje. In alle prijsklassen en genre's. Bovendien nu natuurlijk ook nog speciale Vaderdagsacties !
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop Robin Mobile
visit register click click