ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com Zalando Lounge

Praxis Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Praxis

Praxis biedt een ruim assortiment aan met de juiste kwalitatieve (makers) producten

Praxis is er voor de makers. Wij zijn allemaal gemaakt om te maken en daarom helpen ze je bij Praxis altijd verder. Ontdek nu het assortiment met de juiste kwalitatieve (makers) producten. Daarnaast helpt Praxis je ook bij je keuze. Mocht je onverhoopt de verkeerde keuze maken, kun je je aankoop altijd ruilen. Ontdek nu het volledige assortiment en shop met Cashback!

Praxis Beoordelingen

Jan Van Gurp  | 07/06/19  08:53:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind praxis een goede doe het zelf shop met een ruime assortiment en goed personeel waarvoor een uitleg geven of een tip niet te veel moeite kost. De prijs kwaliteit is ook oke er is eigenlijk niets aan af te dingen
Leen van Soest  | 06/09/19  18:55:14 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de grootste van de Nederlandse bouwmarkten. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot en retourneren ook
Fred Bonaparte  | 06/09/19  18:43:51 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een goede doe-het-zelf shop met een ruime assortiment en goed personeel waarvoor een uitleg geven of een tip niet te veel moeite kost. De prijs kwaliteit is ook oké er is eigenlijk niets aan af te dingen!
ruth kant  | 13/08/19  23:30:21 | Winkelbeoordeling :
praxis is een geweldige bouwmarkt, het leuke is dat je kortingsbonnen van andere bouwmarkten bij de praxis kunt gebruiken, dat is helemaal geweldig toch, zo hoef je dus nooit te wachten op een goede aanbieding van de praxis zelf, helemaal top.
Eduard Middelkoop  | 08/08/19  15:04:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Praxis vindt ik het lekker winkelen. Er zijn veel producten die best wel aantrekkelijk zijn geprijsd. Ik kom er graag daar deze winkel ook lekker dichtbij is en ik er dus weinig moeite voor hoeft te doen.
ilja van bremen  | 04/08/19  21:58:56 | Winkelbeoordeling :
Praxis is een zeer handige webshop waar je allerlei gave, handige artikelen kunt kopen. Wat te denken bijvoorbeeld van een accuboormachine of ringsleutel 19, 24 of 17. Allemaal heel erg handig als u het mij vraagt.
Ben Thuis  | 21/07/19  08:48:22 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel, de webshop is handig en duidelijk van Praxis, veel verschillende soorten producten in verschillende prijsklasse. Bestellingen zijn snel binnen. Bij vragen of problemen staat de klantenservice of het personeel in de winkel klaar om te helpen, prima dus!
Ferry Swinkels  | 10/07/19  10:25:01 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een mooie en duidelijke site. Veel verschillende soorten producten in verschillende prijsklasse. Bestellingen zijn snel binnen. Bij vragen of problemen staat de klantenservice of t personeel in de winkel klaar om te helpen.
Esther Roodenburg  | 08/07/19  10:09:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Lieve Thoelen  | 24/09/19  08:21:44 | Winkelbeoordeling :
Bij PRAXIS webshop vind je altijd je keuze. De levering gebeurt correct. Je kan van uit je luie zetel je keuze bepalen. Geen stress door de files of wachttijden aan de kassa in de winkel. Is er een probleem met het artikel of is het toch niet je keuze, terugsturen is bij PRAXIS is geen probleem
Nusca Rosa  | 31/05/19  23:24:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede beeld van het zaak ik ga bijna altijd als ik iets nodig heb voor mijn huis en goede service en klantvriendelijk nooit geen problemen gehad altijd blij om naar huis te gaan.ik raad iedereen om een kijkje te nemen tot ziens.
Berry Stevens  | 29/05/19  10:53:36 | Winkelbeoordeling :
Prima service bij de Praxis, meestal hebben ze ook alles wel op voorraad, als je iets niet goed snapt, leggen ze je alles haarfijn uit. Leuke winkel waar van alles is te vinden voor een klus of verbouwing! Ik ben zeer tevreden over de Praxis!
Pieta Bambergen  | 18/05/19  06:28:42 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een prima webwinkel met heel veel artikelen het online bestellen is heel erg makkelijk alles snel te vinden op de website en het wordt keurig netjes thuis geleverd, de verzendkosten zijn aan de hoge kant maar Daarvoor hoef je dan zelf ook niet te zeulen met al die zware artikelen
Tessa  | 17/05/19  15:27:36 | Winkelbeoordeling :
Vanwege onze verhuizing hebben we flink ingekocht bij de Praxis. Lekker makkelijk om al die verf, behang, plaksel, kwasten, rollers en dergelijke thuis aan te klikken en te laten bezorgen. Het werd de volgende dag al geleverd en alles was pico bello in orde.
Bella  | 16/05/19  16:06:29 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel! Ze hebben een groot assortiment en altijd wel iemand in de winkel om iets aan te vragen! De webshop werk prettig en heeft een overzichtelijk menu. De afhandeling en betaling gaan makkelijk en je krijgt een update per e-mail wanneer het binnen komt.
Ilonka  | 09/05/19  14:15:23 | Winkelbeoordeling :
Bezig met een verbouwing en alle belangrijke spullen dit weekend besteld bij Praxis. Snelle bezorging, spullen met korting en alles beschikbaar zodat ik het maar bij 1 winkel hoefde te bestellen! Heel blij mee
Peter Voogt  | 08/05/19  12:33:34 | Winkelbeoordeling :
Ben jij ook een klusser? Bestel je bouw- en klusmaterialen bij Praxis en laat ze thuisbezorgen. Als je bestelt via enqueteclub dan spaar je ook nog eens voor een mooie cashback. Die kun je inwisselen voor euro's of cadeaubonnen.
Maurice Remy  | 06/05/19  18:58:02 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een prima website, met op de voorpagina direct diverse kortingen/acties en een duidelijke zoekstructuur. Het assortiment is ruim voldoende, Praxis past zich ook qua artikelen en acties goed aan, aan het betreffende seizoen !
Cindy Kalou  | 07/04/19  10:19:27 | Winkelbeoordeling :
Als je met een verbouwing bezig bent, kun je goed terecht bij de Praxis, ze verkopen of verhuren allerlei machine's en gereedschap . Hout en tegels sanitair schroeven wat je wilt . Een nieuwe badkamer misschien, Je wordt er netjes geholpen.
Leen van Soest  | 25/08/19  09:56:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de grootste van de Nederlandse bouwmarkten. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot en retourneren ook. De bestelling kan ook in de winkel afgehaald worden.
Gerry Van Veen  | 22/08/19  09:03:06 | Winkelbeoordeling :
Prima service, vooral wanneer je boven de 50 jaar bent hebben ze leuke extra kortingen. Groot assortiment. Ook voor de verhuur kun jer er heel goed terecht, vind alleen de verhuur prijzen aan de hoge kant, maar als 50+er hoef je in ieder geval niet de hoge borg te betalen.
Sze Yan Shek  | 13/08/19  12:05:38 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment met veelal lage prijzen. Bezorgen gaat snel en gemakkelijk.Om met een volle auto terug naar huis te rijden is het smakelijker om het te laten bezorgen. Vaak geven ze ook nog eens 20 % korting op een artikel naar keuze.
Johan Schoofs  | 31/07/19  09:39:39 | Winkelbeoordeling :
Praxis is een fijne winkel, groot assortiment en goede aanbiedingen. Leveren precies wat er op de site staat en leveren zeer snel, ook grotere items zijn snel in huis zodat je niet hoeft te sjouwen! Aanrader!
Hennie Oosterink  | 14/06/19  14:17:18 | Winkelbeoordeling :
Vaak iets gekocht voor in huis, tuin of buiten. Vriendelijke personeel, leuke aanbiedingen. Verf koop ik daar nooit, lampen,sanitairspullen,enz enz. Fijn dat je de batterijen, lampen, tlbuizen en apparatuur met stekkers kunt inleveren.
Danielle Cronie  | 16/04/19  00:00:07 | Winkelbeoordeling :
Glasvezelbehang behang online besteld. Na een dag kreeg ik een email met het factuur afschrift. En als tip "Neem voor advies over jouw klus een kijkje op ons 'voordemakers' platform" . https://www.praxis.nl/voordemakers/ Heel handig!!
Mitch  | 13/04/19  00:07:47 | Winkelbeoordeling :
Veel aanbod bij deze bouwmarkt en ook vaak goede aanbiedingen. Ik moet wel kenbaar maken dat de website nog beter kan dan hij nu al is. Verder niets tet klagen hier bij. Gamma is hier niets bij en ook de Hornbach niet
Teake Tamminga  | 09/04/19  13:31:55 | Winkelbeoordeling :
Goede services , meestal alles wel op voorraad , mensen leggen je alles goed uit leuke winkel en van alles wat dat vind ik het mooiste winkels zijn goot en het assortiment ook ben zeer tevreden over de praxis winkels
M.C Lobs  | 05/05/19  09:23:28 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en acties. Erg leuk in het voorjaar is de plantjesmarkt. Hier kun je vaak kortingen krijgen met je airmiles, zeker een aanrader. Verf kun je ook fijn op kleur laten mengen. Ideaal dus om dingen te halen of te bestellen.
Gabrielle  | 14/03/19  07:51:35 | Winkelbeoordeling :
Praxis is handig als het in de buurt zit om even snel iets te halen. Maar de kwaliteit van de producten zijn niet altijd de beste kwaliteit. Wij merken zelf dat we producten binnen een jaar vaak weer moeten vervangen.
R.K. Aukema  | 10/03/19  18:48:02 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een breed assortiment en ik kan iedere keer goed slagen in de winkel. Daarnaast hebben ze vaak vele leuke aanbiedingen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik kan praxis zeker aanraden
Jan Van Nood  | 03/03/19  09:49:24 | Winkelbeoordeling :
Praxis is een van de betere bouwmarktketens in Nederland. Ze verkopen alles op het gebied van klussen/bouwen en tegen zeer redelijke prijzen. Bestel je online dan wordt de bestelling vanaf 30 euro gratis thuis bezorgd! Gewoon doen.
Poeskin  | 27/02/19  15:42:49 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig klus ik in mijn woning. Praxis is bij mij in de buurt en ga ik als eerste naar toe als ik weer wat nodig heb. De prijs kwaliteit is goed. Vaak kortingen. Als ik iets niet weet, helpt het personeel mij verder.
Karin gerritsen  | 27/02/19  05:02:01 | Winkelbeoordeling :
In het voorjaar 2018 verf besteld. Het is wel eventjes zoeken op de website maar er is keuze genoeg. Konden ook precies vinden wat we zochten. Afrekenen en bezorgen ging prima. Precies op tijd! Je wordt hier ook van op de hoogte gehouden
Joh van Soest  | 24/02/19  18:14:28 | Winkelbeoordeling :
Dit is een van de betere bouwmarkten / doehetzelf zaken. Ook online is het beste te vinden tegen leuke tarieven en aanbiedingen. Vandaag besteld is veelal morgen in huis. Eventueel retourneren en geld terug gaat super snel.
Hans Kazan  | 04/10/19  20:06:54 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een handige website en de indeling van alle producten is duidelijk aangegeven. Voor de doe het zeker is er volop keuze en altijd welkom paar leuke aanbiedingen. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling te plaatsen.
Yvonne Krabbendam  | 25/09/19  22:39:19 | Winkelbeoordeling :
In combinatie met Airmiles sparen en ook weer besteden zijn er leuke en nuttige spullen te koop. Uitgebreid assortiment van verlichting tot schroeven en moeren, voor elka doehetzelfer wel wat te vinden.
Christini Induzzi Lopes  | 27/02/19  17:44:56 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in deze winkel. Ik koop in de fysieke winkel en ook online. Ik hou van de variëteit en kwaliteit van deze winkel. goede service en altijd een verrassing voor uw huis. Ik raad deze winkel aan voor iedereen.
emma govers  | 12/03/19  09:29:57 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een geweldige webshop Ik was al fan van de fysieke winkel van de Praxis maar dit is zoveel makkelijker Je hoeft maar te bestellen en het wordt Keurig netjes thuis geleverd. Dezelfde hoef je niet meer te leuren met je spullen.
Bhakti Dharma  | 08/03/19  11:21:16 | Winkelbeoordeling :
De website is nuttig voor on line bestellingen en informatie over de produkten voor mensen die niet naar de winkel kunnen bv. omdat de winkel ver gelegen is. Ook om van te voren te oriënteren wat ze allemaal verkopen.
Harm Raspe  | 06/03/19  09:46:00 | Winkelbeoordeling :
Handige website en de indeling van alle producten is duidelijk aangegeven. Voor de doe het zeker is er volop keuze en altijd welkom paar leuke aanbiedingen. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling plaatsen
lion van der wens  | 06/03/19  03:45:43 | Winkelbeoordeling :
Praxis een fijne bouwmarkt waar je supergoed geholpen wordt door vakkundig personeel . Hele goede aanbiedingen hebben ze daar . Wij komen er al jaren voor machine's en andere bouwartikelen . Een fijne winkel .
Wim de Jong  | 05/03/19  14:06:18 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben d.d. 02-03-2019 een online bestelling bij Praxis geplaatst en de bestelde producten zijn vandaag (05-03) al bij ons afgeleverd. Al met al een snelle en correcte afhandeling door Praxis. Ook werden er geen afleveringskosten berekend.
Marianne Hiemstra  | 04/03/19  18:26:58 | Winkelbeoordeling :
Praxis heeft een uitgebreid assortiment en daarom ideaal om je doe het zelf aankopen te doen daar. Tijdens onze verbouwing waren we kind aan huis daar. Goed advies en aantrekkelijke prijzen. Online bestellen is ook zeker handig bij zware emmers verf
Richard Storm  | 04/03/19  14:06:49 | Winkelbeoordeling :
De praxis online shop is zeer praktisch. Alles wat ik zoek kan ik op een makkelijke manier vinden. Volop klusbenodigdheden die ik afgelopen jaar nodig had bij de verbouwing van ons huis. De site heeft een prima zoekfunctie.
wim speelberg  | 03/03/19  08:23:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke, nette, verzorgde en interessante site. Een aanrader voor iedereen dus jong en oud. Zeker een site waarop ik in het jaar 2019 regelmatig eens een kijkje ga nemen. Hoop dat er iets voor mij bij zit.
Arianne Leijten  | 13/03/19  14:45:19 | Winkelbeoordeling :
Super mooie duidelijke site. Veel verschillende soorten producten in verschillende prijsklasse. Bestellingen zijn snel binnen. Bij vragen of problemen staat de klantenservice of t personeel in de winkel klaar om te helpen
gerry van dinther  | 27/02/19  04:27:19 | Winkelbeoordeling :
Praxis ben je met een verbouwing bezig dan is dit de winkel waar je terecht kunt . Ze verkopen allerlei machine's en gereedschap . Hout en tegels sanitair schroeven wat je wilt . Een nieuwe badkamer misschien . Je wordt er netjes geholpen .
Froukje Rooy de  | 25/02/19  09:59:56 | Winkelbeoordeling :
De praxis van Zwolle is gelegen buiten Zwolle op een locatie in de buurt van de Marslanden.Ik had er latex verf gekocht voor mijn appartement in de binnenstad.De power dekverf was erg goed van kwaliteit.
Patricia van der Made  | 24/02/19  21:15:43 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment, waardoor het soms wat onoverzichtelijk is qua webshop. Verder werkt het prima enige minpuntje als iets is uitverkocht staat het er niet bij waardoor je niet weet waarom het product niet in je winkelmandje wordt geplaatst
emma govers  | 24/02/19  10:18:10 | Winkelbeoordeling :
dit is een winkel voor als je van doe het zelfen houdt je kan er echt alles vinden alles is makkelijk te vinden online snel besteld en het wordt keurig netjes thuis bezorgd ik heb 1 keer iets terug gestuurd en dit verliep ook heel erg makkelijk
Melyana Hasan  | 24/02/19  09:57:38 | Winkelbeoordeling :
Hehe lekker de lente staat weer voor de deur, het begint echt weer klus weer te worden, en waar kunt u het beste terecht voor al uw klussen bij de praxis natuurlijk ruime assortiment voor een redelijk prijs, en met vakbekwame medewerkers die voor al uw klaarstaan daarom beter Praxis.
Harry Nak  | 24/02/19  08:22:24 | Winkelbeoordeling :
Bij het retourneren van 2 wc brillen in de winkel, die nota bene in een andere vestiging waren gekocht, en incompleet bleken te zijn werd daar geen enkel probleem van gemaakt en kreeg ik zonder meer het aankoopbedrag terug, prima klantenservice!
Mor Sto  | 23/02/19  22:26:42 | Winkelbeoordeling :
Een fijne bouwmarkt. Je kan hier alles kopen. Van lampen tot hamers van deurdrangers tot moertjes. Het personeel weet ook overal wel iets Vanaf! Heel fijn als jij zelf nig een beetje twijfelt over wat je nodig hebt. Super winkel
Colin  | 22/02/19  15:55:17 | Winkelbeoordeling :
Een ruime keus aan producten, met altijd vriendelijk personeel. Daarnaast is de webshop ook ideaal, met vele mogelijkheden en goede aanbiedingen. Een winkel waar ik graag naar toe ga en zal blijven gaan!
Gretha van Holten  | 01/04/19  09:33:53 | Winkelbeoordeling :
Praxis wil zeggen alles voor iedere klus. Ze hebben een groot assortiment online & in de winkel. Je spaart er bovendien airmiles mee. Iedere week nieuwe aanbiedingen en de service is prima. Voor een doe het zelver een hele fijne zaak.
Bianca  | 04/05/19  10:11:04 | Winkelbeoordeling :
Als je op simpele wijze aan onderhoudsmateriaal wil komen is het misschien een idee om deze webshop te bezoeken. Dat bespaart je de nodige tijd want je kunt op je gemak thuis je keuze bepalen uit de ruime sortering.
Hennie Loriaux  | 28/04/19  18:55:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Praxis.Heel veel korting acties.Met kluskriebels aan de slag met heel veel hulp met diverse categorieen onder andere Laminaat,Sanitair, gereedschap, wonen, verf en behang. Met vr.gr.
Miriam Piccin  | 11/04/19  23:03:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ga altijd naar Praxis als ik spullen nodig heb voor mijn huis, ik vind Praxis de beste en goedkoopste bouwmarkt van Nederland.Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam als je advies nodig heb als je het niet kan vinden.
miriam piccin  | 11/04/19  22:58:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Praxis de beste en goedkoopste bouwmarkt van Nederland. Ik ga altijd mijn spullen halen wanneer ik iets aan mijn huis doe, Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam als je ergens advies bij nodig heb.
Miriam Piccini  | 11/04/19  18:01:10 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Praxis de beste en goedkoopste bouwmarkt van Nederland. Als ik iets aan mijn huis doe, haal ik altijd mijn spullen bij Praxis. Ze zijn erg klantvriendelijk en helpen je als je advies nodig hebt.
Freddy Maertens  | 10/04/19  11:26:03 | Winkelbeoordeling :
Ik kom vaak in de Praxis, is een van de betere bouwmarktketens in Nederland. Ze verkopen alles op het gebied van klussen/bouwen en tegen zeer redelijke prijzen. Bestel je online dan wordt de bestelling vanaf 30 euro gratis thuis bezorgd! Gewoon doen.
louis roodenburg  | 09/04/19  15:09:33 | Winkelbeoordeling :
Praxis , de doe het zelf winkel met een zeer uitgebreid assortiment en altijd tegen de allerlaagste prijz]en en nu ook bij Praxis bijna altijd op de zaterdagen 25 % korting op mde meeste artikelen , dat is lekker klussen , top Praxis.
Ilonka  | 04/04/19  11:59:51 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn verbouwing wilde ik alles bij 1 bouwmarkt bestellen en kwam uit bij Praxis, wat een leuke woonaccessoires kan je hier scoren! Heb verf, lampen, vloer en kussens hier besteld en werd snel bezorgd.
George Westerhof  | 22/02/19  07:29:47 | Winkelbeoordeling :
Bij Praxis slaag je echt wel. Bekijk de aanbiedingen van deze week en laat je verrassen. Die klus in huis wordt nu wel erg leuk en betaalbaar als je je spullen bij de Praxis koopt. Er is altijd wel een Praxis in de buurt !
Jo39 van Soest  | 31/03/19  18:20:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb leuke ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen voor elke klus en tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en vergelijken is makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd. Kortom een aanrader.
Hendrik Westerhof  | 29/03/19  06:43:53 | Winkelbeoordeling :
Kijk eens bij de Praxis en vergelijk de prijzen. In heel veel gevallen ben je bij de Praxis echt voordeliger uit. Of het nou gaat om bouwmaterialen of tuinartikelen, bij de Praxis slaag je altijd ! Bezoek een winkel of ga naar de website
jelke rooks  | 26/03/19  15:15:33 | Winkelbeoordeling :
Prima doe het zelf winkel, ruime keuze en goede kwaliteit. Nooit ver weg er is altijd wel een winkel in de buurt en de service is optimaal. Vriendelijk en bekwaam personeel wat ook nodig is als je niet een ervaren klusser bent.
Nakijah Jackson  | 25/03/19  15:41:53 | Winkelbeoordeling :
Dit is een van de betere bouwmarkten / doehetzelf zaken. Ook online is het beste te vinden tegen leuke tarieven en aanbiedingen. Vandaag besteld is veelal morgen in huis. Eventueel retourneren en geld terug gaat super snel
Petronella Smit  | 25/03/19  09:53:41 | Winkelbeoordeling :
Praxis bouwmarkt is echt van alle markten thuis. Je kunt daar prima terecht voor al je klussen in en om het huis. Praxis bouwmarkt is ook de winkel waar je terecht kunt voor een grote verbouwing. Top!!
DERROE  | 22/03/19  18:01:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke en gezellige winkel, met veel nieuwe mogelijkheden en ideeen. Ik kom hier graag om voordelig dingen te kopen en materiaal te halen waarmee ik ook persoonlijk iets kan maken. De kwaliteit is goed evenals de prijs.
Sophie  | 16/03/19  20:55:35 | Winkelbeoordeling :
Praxis vind ik een erg fijne bouwzaak. Ze hebben goede acties en prijs kwaliteit verhouding ligt erg goed. Laatst heb ik hier laminaat gehaald wat in de actie was, erg goede kwaliteit! En dat voor die prijs
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com Body & Fit
visit register click click