ONTVANG 40,00 CASHCOINS Ziggo Zakelijk Zooplus

Scapino Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Scapino

Koop je schoenen met korting bij Scapino

Bij Scapino vind je een uitgebreide collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Laarzen, pumps, sneakers, slippers, wandelschoenen, werkschoenen, pantoffels en veel meer schoenen. De Scapino webshop verkoopt ook kleding voor het hele gezin en sportartikelen. Voetbalschoenen, rackets, sportkleding, skeelers, ballen sporttassen en meer.

Scapino Beoordelingen

Tessa  | 13/09/19  08:06:33 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een eerste bestelling geplaatst bij Scapino en dat is ons goed bevallen. Alles werd in goede staat en tijdig bezorgd door de postbode. Ook hoefden we niks te ruilen en dat was ook fijn. We zijn van plan zeker nog vaker bij Scapino te bestellen.
Suzan Ploe  | 06/11/13  16:47:37 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze in schoenen. Ook goede prijs/kwaliteitverhouding en mogelijkheid tot retouneren. Snelle levering
Angela Overdiep  | 05/11/13  10:34:21 | Winkelbeoordeling :
goeie service
Sjoerd Krul  | 10/11/13  08:24:49 | Winkelbeoordeling :
voor een tranningspak of schoenen een zeer goede zaak ook online
Gerdundula Lodewijks  | 11/11/13  11:53:37 | Winkelbeoordeling :
Erg overzichtelijk en handig. Volgens mij nog meer assortiment dan in de winkel zelf. Erg positief over deze webshop.
Jan Veerman  | 11/11/13  17:41:18 | Winkelbeoordeling :
betaalbaar
Annemieke Zantema  | 11/11/13  21:44:28 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze uit schoenen. Mooie prijs.
Judith Schilder  | 12/11/13  08:49:11 | Winkelbeoordeling :
Erg Leuke winkel met mooie prijzen en voor ieder wat wils !!!!!
Natasja Dunnen  | 01/11/13  08:01:38 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijke site. Producten zijn makkelijk te vinden, alles is helder en duidelijk. Fijne site om te winkelen. Producten zijn snel in huis.
Margaret van der Zwet  | 02/10/13  15:25:31 | Winkelbeoordeling :
Keuze is overweldigend. Jammer dat ik met maat 36 af en toe tussen wal en schip val. Kindermaten soms tot 35 en dames vanaf 37....
Bhakti Dharma  | 02/10/13  09:57:45 | Winkelbeoordeling :
Site die goed is bedacht door de ontwerpers met verdeling topaanbod/aanbod dat aandacht verdient bovenaan, schoenen met foto's en prijzen in het midden en onderaan praktische informatie. Rubriek 2x nieuwsbriefkorting kan misschien veranderd worden in 1x plaatsen.
Peter Huybrechts  | 01/10/13  10:56:39 | Winkelbeoordeling :
hier slaag ik altijd voor mijn schoenen! want de meeste schoenen wkels hebben geen biker boots maar deze zaak well ! en vaak ook erg goedkoop! dus dat is zeker toppie!
Angelique Molen  | 01/10/13  08:52:06 | Winkelbeoordeling :
Scapino goede site en top winkels altijd veel keus voor een klein prijsje vooral kinder schoenen hebben ze super veel keus
Yolinda Kuijper  | 01/10/13  08:29:42 | Winkelbeoordeling :
Scapino heeft een uitgebreid assortiment, levert binnen het levertermijn en heeft een 'afterpay' regeling. Top voor mensen die het niet gelijk kunnen betalen!
Gerard Plas  | 11/07/13  07:47:31 | Winkelbeoordeling :
scapino niet erg snel met overmaken van de vergoeding duurde bij mij meer dan 2 maanden
Yassine Akaiouar  | 21/06/13  13:49:10 | Winkelbeoordeling :
Scapino is echt betrouwbaar, indien je iets bestelt komt het max 4 werkdagen al bij je thuis bezorgd. Is zeker een aanrader!!
Elena Vasilescu  | 14/06/13  11:25:37 | Winkelbeoordeling :
goodkoop,weinig kwaliteit
Gijs Engels  | 12/06/13  19:47:16 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke winkel. Grote keuze, en via deze ipay altijd extra korting :)
C Voorden  | 12/06/13  16:36:46 | Winkelbeoordeling :
zeer klantvriendelijke winkels waar men alle tijd krijgt rustig rond te kijken zonder opdringerige verkoopsters,het afrekenen gaat ook vlot en retourartikelen worden zonder meer ingenomen,kortom uitstekend
karin valk  | 12/06/13  15:32:34 | Winkelbeoordeling :
2 weken geleden wat besteld levertijd stond 5 dagen voor maar al met 2 dagen in huis, helemaal super
willemien jansen  | 05/11/13  09:00:03 | Winkelbeoordeling :
Bij Scapino heb je heel veel keus! Ze hebben de meeste keus in A-merken! En al gratis thuislevering vanaf 25 euro! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct 15.- korting! Voor 20.00 u besteld de volgende dag al in huis!
Ruud heijdel  | 07/03/13  17:04:51 | Winkelbeoordeling :
scapino heeft goede schoenen ook voor kinderen en niet duur,ook veel aanbiedingen vele leuke kleding voor weinig geld.
Samantha Van de merbel  | 27/05/15  11:11:52 | Winkelbeoordeling :
Vaak ga ik naar de scapino toe om schoenen te kopen. Ik kijk dan van te voren online wat ze hebben, wat overzichtelijk is op de webshop. In de winkel is vriendelijk en professioneel personeel. Ook de prijs kwaliteitsverhouding is prima.
Arjan Bouman  | 03/06/14  10:06:47 | Winkelbeoordeling :
Nu gratis verzending. Maar vanaf 25 euro is het al gratis. Geef je op voor de nieuwsbrief, met de dag waarop je jarig bent. Je krijgt dan op je verjaardag een kortingsbon van 5 euro op een aankoop van 25 euro. Leuk toch.
diana vergeer  | 04/11/13  22:06:02 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijk. goede prijzen en ziet er erg leuk uit
ikeboukje beunk  | 03/11/13  16:46:40 | Winkelbeoordeling :
Mooie ruime winkels, met veel en wisselend aanbod ook de prijs is niet al te duur. Ik kom er dan ook zeer regelmatig.
Sabrina Schuurman  | 03/11/13  09:26:01 | Winkelbeoordeling :
grote keuze en niet duur!
martin romeijn  | 09/09/13  19:31:10 | Winkelbeoordeling :
zojuist besteld bij Scapino.nl. de site ziet er simpel,maar overzichtelijk uit. leuke kleding en mode voor lage prijzen
Paul Koopmans  | 05/09/13  08:46:04 | Winkelbeoordeling :
Helaas moet ik zeggen dat ik na genoeg niet meer bij de Scapino kom, terwijl ik hier vroeger altijd schoenen kocht voor mn kinderen. Ik vind de Scapino erg duur geworden terwijl de kwaliteit niet is mee veranderd. Jammer we kwamen er altijd graag.
Chris Te Lintelo  | 04/09/13  10:12:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Scapino vind je altijd de juiste schoen. Maar ook een mooie jas of shirt. Goede kwaliteit voor een lage prijs!! I love Scapino !!!
Linda VT Hoog  | 01/09/13  09:11:25 | Winkelbeoordeling :
Voor een betaalbare prijs met de mode meelopen wie wil dat nou niet
Nanda Hendriks  | 12/03/13  15:29:41 | Winkelbeoordeling :
Heel duidelijk en veel opties om te zoeken. Ook mooie foto's om de producten van verschillende kanten te zien.
Daniël Lock  | 06/11/13  06:38:50 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende webshop. Ik heb daar een paar schoenen besteld, en deze zitten mij fantastisch. Ik ben zeer tevreden
Lorenzo van der Steen  | 13/03/13  21:23:25 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit snelle levering en leuke aanbiedingen vooral schoenen koop ik hier verder geen kleding ofzo ik vind de dokter visser schoenen ook heel erg goed
Jan Hagens  | 11/04/13  11:11:55 | Winkelbeoordeling :
Scapino heeft heel aantrekkelijke aanbiedingen en overige artikelen zijn niet duur en toch goede kwaliteit,ook kun je bijvoorbeeld gespaarde rocks inwisselen voor artikelen.
Malou Moespot  | 17/04/13  18:53:04 | Winkelbeoordeling :
Scapino heeft een vrolijke webshop. De site is overzichtelijk en betrouwbaar. Verschillende schoenen en kleding je bestellen in geruime keuze. De prijs kwaliteit verhouding is goed.
Taylor Van Der Mee  | 26/04/13  00:17:05 | Winkelbeoordeling :
heb er gewerkt en het is een top winkel
Brenda Meijer  | 26/04/13  20:42:11 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment voor een betaalbare prijs met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Albert Plant  | 04/06/13  10:36:27 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke winkel, Vriedelijk personeel .prijs kwatiteid verhoudig is goed
Fabian Levison  | 15/06/13  16:53:59 | Winkelbeoordeling :
goed en erg aantrekkelijk hjkkolhnui7bu
Petra Maas  | 20/06/13  21:53:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Scapino laatst een bestelling geplaatst, en je kunt zelfs zelf kiezen of je de bestelling thuis laat bezorgen of dat je hem ophaalt in de winkel Dit bespaart je dus bezorg kosten dat is wel goed bedacht.
Desiree Van Buren  | 03/11/13  15:33:33 | Winkelbeoordeling :
Goede service, vriendelijk en veel aanbod
Tiny Wolters  | 20/09/13  17:01:58 | Winkelbeoordeling :
het is heel gezellig en goed koop winkelen voor schoenen en kleren,wij zijn zeer te vreden.
fedde feelders  | 25/06/13  20:00:30 | Winkelbeoordeling :
top winkel altijd leuke schoenen ik kom er graag goedkoop en leuk wat wil je nog meer? ze hebben ook leuke kleren en andere handige producten
monique vink  | 25/06/13  21:11:18 | Winkelbeoordeling :
zeer overzichtelijke site met ruim aanbod voor lage prijzen, vind alleen de kwaliteit soms wat tegenvallen.
Erica den Boon  | 31/08/13  07:40:42 | Winkelbeoordeling :
Al vaker bij Scapino besteld, prima leveringstijden en boven 25 euro gratis verzenden. Regelmatig goede aanbiedingen. Retouren kan heel eenvoudig via de winkel.
ilja van bremen  | 05/09/13  14:25:24 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop waar tal van voordeeltjes te behalen zijn.
nusca rosa  | 07/09/13  10:44:07 | Winkelbeoordeling :
is een leuk goedkoop winkel goed om te gaan zelf een paar keer geweest leuk hoor.bedankt
Bianca Fokkema  | 08/09/13  09:51:02 | Winkelbeoordeling :
duidelijke website, groot assortiment, gratis bezorging en retourneren via de winkel maar ook een snelle thuislevering en goede e-mailafhandeling deze website heeft leuke aanbiedingen en is zeker een aanrader
Debora Cossu  | 09/09/13  21:58:21 | Winkelbeoordeling :
Mijn schoenenwinkel, ik koop hier al jaren en zal er voorlopig blijven kopen. Het maakt niet uit wat voor schoenen, je vindt ze in alle soorten en maten. Betaalbaar en goede service
django soeterboek  | 10/09/13  14:18:37 | Winkelbeoordeling :
Een paar schoenen gekocht "Nike Revolution" maar 43, makkelijk betaald en binnen aantal dagen was de postbode er met het pakje :D
Aleida Feddema  | 12/09/13  09:37:37 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met goed aanbod. Enig nadeel is dat als je online besteld en in de winkel wilt afhalen de levering wel 10 dagen duurt
Nicole L'Espoir  | 20/09/13  12:45:38 | Winkelbeoordeling :
Betaalbare mode voor ieder wat wils leuke acties hier is je oude schoen €10 waard las je hem inlevert
Anke Plomp  | 30/07/15  11:11:11 | Winkelbeoordeling :
Bij scapino hebben ze leuke kleding en schoenen voor weinig geld, ik koop er graag. De service is altijd goed, en de verzending altijd snel en keurig verzorgd.Zeker een aanrader om hier eens rond te kijken.
desiree niemeyer  | 21/09/13  10:43:14 | Winkelbeoordeling :
Hier onlangs een mooie rugtas gekocht voor in de bergen. De tas was mooi, handig en stevih. Snel geleverd, alleen de postbezorger heeft hem door de brievenbus gepropt, beetje vreemd...
Annemarie Moerenhout  | 21/09/13  18:57:34 | Winkelbeoordeling :
Het is een hele leuke winkel online maar ook live!!! De webshop is goed je kan er veel kopen!
yvonne blaauboer  | 22/09/13  01:35:36 | Winkelbeoordeling :
Hebben leuke goede en goedkopen schoenen vooral voor kinderen
anne van vessem  | 22/09/13  09:29:14 | Winkelbeoordeling :
hier kun je echt leuke koopjes weg halen wel regelmatig bezoeken!
joyce geradts  | 22/09/13  12:26:42 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel en leuke mode
Lotte Mulder  | 22/09/13  12:53:28 | Winkelbeoordeling :
Matige kwaliteit schoenen
kim Boënne  | 23/09/13  22:51:26 | Winkelbeoordeling :
duidelijke Website met goede foto's fijne merken voor leuke prijzen. Via internet besteld en in de winkel opgehaald dit kon wel iets beter lang moeten wachten tot ze de schoenen hadden gevonden.
Mariska sylvana  | 20/11/13  09:35:10 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke winkel om voor weinig geld toch nog even een extra paar schoenen er bij te kopen.
K J K Koopman  | 01/10/13  06:41:42 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, goedkoop en snelle levering
willem  | 03/05/15  08:11:06 | Winkelbeoordeling :
Scapino is een goede zaak en ook een goede webshop. vaak iets besteld of gekocht maar nog nooit problemen mee gehad.bij ideal betaling snel geld terug.je kan als er een in de buurt zit ook in de winkel je geld retour krijgen. heel gemakkelijk allemaal.
randalph van baren  | 06/11/13  10:35:33 | Winkelbeoordeling :
Scapino is een winkel met mooie spullen en niet al te hoge prijs. Goed voor mensen die een iets kleinere inkomen hebben. Een nadeel is wel dat sommige spullen van iets mindere kwaliteit zijn dan een A-merk
michael schaerlaeckens  | 06/11/13  14:15:45 | Winkelbeoordeling :
Scapino echt super nette zaak top webshop
Sandra ten Have  | 08/01/14  21:09:58 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop waar je soms voor een prikkie kunt slagen!
tessy van der burgt  | 30/07/14  11:37:13 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel met vaak ook leuke acties zoals het 2e artikel voor 1 euro. Op de site kan je net als in de winkel zowel schoenen als kleding als sportartikelen vinden en bestellen. De site is overzichtelijk en duidelijk.
Diana Van Akkeren  | 17/08/13  21:22:18 | Winkelbeoordeling :
gOEDE WINKEL VOOR JONG EN OUD,REDELIJK GOEDE KWALITEIT!
Wendy P.  | 04/11/13  11:04:35 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop, snelle levering
Mikee van Meggelen  | 01/05/15  10:08:32 | Winkelbeoordeling :
Prima prijs kwaliteit verhouding.. zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen.. Ik kan het iedereen aanraden om hier schoenen te bestellen, gegarandeerd goede schoenen die ook nog eens heel snel worden geleverd.
Adil  | 02/05/15  11:51:17 | Winkelbeoordeling :
ruim aanbod in schoenen en kleren voor heren,dames en kinderen voor elk wat wils betaalbaar betrouwbaar goede kwaliteit vriendelijk en behulpzaam personeel hebben leuke acties heeft ook n leuke site waar je makkelijk kunt bestellen
Foeke  | 02/05/15  13:09:25 | Winkelbeoordeling :
Bij Scapino heb ik al veel schoenen gekocht. Er is altijd een ruime keuze van sportschoenen en vrijetijdsschoenen tot werkschoenen. Er is ook een hele uitgebreide site waar je vele ideeen kunt opdoen.
Gijs de Bode  | 05/11/13  13:15:54 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer te vrede over Scapino,bestellen via internet daarna passen in de winkel. G de Bode
simone verheijen  | 08/05/15  12:36:58 | Winkelbeoordeling :
met n leuke kortingscode mooi gratis kleding kunnen ophalen in de winkel van mijn keuze werkt prima ik kan het dus iedereen aanraden om via deze site te gaan bestellen toen ik aankwam ik de winkel stond het al klaar en kon ik het zo meenemen
nicky donkers  | 10/05/15  16:35:22 | Winkelbeoordeling :
scapino heft altijd geode schoenen. Hier haal ik elke 3 maand 3 paar schoenen. Hier doen ze ook wel een tijdje mee. Zeer tevreden dus over deze winkel! Hier gaan we om de 2 weken zeker wel heen. De kleding is ook goed
Dima Kutincheva  | 14/05/15  06:29:31 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke internetpagina. Bestellen gaat vlot en via AfterPay ook makkelijk gratis achteraf te betalen middels digitale acceptgiro. Snelle levering en netjes verpakt! In 1 woord: Perfect!
jannie wallinga  | 14/05/15  23:24:33 | Winkelbeoordeling :
scapino is goed heeft goed merk van schoenen en je doet er ook nog eens lang mee dat kan ik niet gauw zeggen van andere schoenen winkels die schoenen vallen meestal niet goed uit of te klein of te groot of te smal
h. krijnen  | 26/05/15  17:08:02 | Winkelbeoordeling :
dit is nou een voorbeeld van leuke schoenen, voor je voeten is het belangrijp om goede steun en een goede grip te hebben. ook zijn de medewerkers klantvriendelijk. ik was in het filiaal in tilburg, en wilde me alleen orienteren, niou dat was geen probleem.
Agnieszka Starzomska  | 17/12/15  17:03:17 | Winkelbeoordeling :
Een webwinkel en een fysieke winkel, voor ieder wat wils. Zelf kies ik vaker voor het winkelen op het internet: snel, handig, makkelijk. En als het niet past, kan ik het terugsturen. Een tip: als je kiest voor het ophalen in Scapino-winkel betaal je geen verzendkosten!
Hennie Loriaux  | 12/11/13  14:07:51 | Winkelbeoordeling :
Heb goede ervaring mee in de winkel ophalen
Jentina Vogels  | 08/04/14  14:08:03 | Winkelbeoordeling :
Vandaag schoenen besteld voor allebei mijn zoons. Scapino is een van de weinige winkels waar je online kan betalen met de fashioncheque. Als het goed is komen ze morgen al binnen en dat zonder verzendkosten en door de actie ook nog zonder bijbetalen
Monica Rasenberg  | 25/02/15  20:23:51 | Winkelbeoordeling :
Gisteren de website bezocht, meteen schoenen besteld en nu al in goede staat ontvangen.Geweldig hoor en bovendien ook nog eens 0.84 coins erbij verdient via Ipay. Dus shoppen is altijd leuk bij Scapino, maar door Ipay loont het en is het nog leuker.een zeer tevreden klant en lid :-)
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 103,50 CASHCOINS Staatsloterij EasySwitch.nl
visit register click click