ONTVANG tot 50,00 CASHCOINS ONTVANG tot 50,00 CASHCOINS
Vattenfall

Simpel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Simpel

Sluit nu een abonnement af bij de goedkoopste Sim-Only van NL, namelijk Simpel en ontvang extra korting!

Slimmer, duidelijker en goedkoper. Dat is waar Simpel voor staat! Bij Simpel bepaal je zelf hoe hoog je belplafond is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Je hebt de keuze uit twee duidelijke abonnementen met vele vaste voordelen. Voor de abonnementen betaal je slechts € 2,50 of € 5,-! Hiervoor krijg je 100 of 200 gratis belminuten. Veel voordeel.. Dat is Simpel!

Simpel Beoordelingen

remond reichwein  | 13/10/19  18:41:09 | Winkelbeoordeling :
zeer goede telefoon provider zeer goede landelijke netwerk verbinding leuke akties en helemaal niet duur vriendelijke klanten service personeel helpt je bij alles goed mee ook bij klachten en irritaties
Ben Thuis  | 07/10/19  07:24:15 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al jaren Simpel, nooit geen klachten, uitstekende service en een prima lage prijs, app werkt prima van Simpel en kun je gewoon een plafond instellen waardoor je nooit onverwachte hoge kosten kunt krijgen, prima!
Casper Spook  | 30/09/19  10:49:47 | Winkelbeoordeling :
Goedkope abonnementen voor veel data. Werkt goed, nooit problemen mee gehad. Zowel binnen als buitenland werkt helemaal prima. Tussentijds je abonnement aan kunnen passen is ook erg fijn. Veel voor weinig.
Bert Visser  | 04/09/19  07:29:20 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel heb je een goede manier om goedkoop te bellen en internetten. geen dure bundels nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. kan iedereen aanraden om op deze manier bij deze provider te gaan bellen en internetten.
Fred Bonaparte  | 23/08/19  20:35:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu 3 weken een abonnement van een Simpel, de snelheid bij de aanmelding is indrukwekkend, overstap en nummerbehoud is vlekkeloos verlopen. Tot nu toe zeer tevreden, hopelijk blijft dat ook altijd zo!
Steelo Brim  | 22/08/19  07:29:29 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk abonnement afsluiten, paar dagen wachten op het overzetten van het nummer naar de nieuwe simkaart (bij nummerbehoud) en de simkaart was al in een paar dagen thuis. Duidelijk overgangsdatum naar Simpel via de mail én via SMS en gebruik het netwerk nu een weekje met veel succes.
Gio Santana  | 13/08/19  18:38:00 | Winkelbeoordeling :
Om goedkoop te bellen en internetten kun je het beste bij Simpel zijn, geen dure bundels meer nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. Ik heb nu 3 jaar een abonnement en kan iedereen aanraden om op deze manier bij Simpel te komen!
Hans Kazan  | 09/08/19  22:15:43 | Winkelbeoordeling :
Een prima manier om heel goedkoop te bellen en internetten. geen dure bundels nodig bij Simpel en rekeningen keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. kan iedereen aanraden om op deze manier bij deze provider te gaan bellen en internetten.
Ogun Kaya  | 19/07/19  18:22:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben klant al bijna 2 jaar. Ik heb geen spijt gehad. Alles was goed geregeld toen ik overstapte. 5gb internet en onbeperk bellen. Buiten stad heb je afentoe geen bereik maar je krijg wel sms als iemand jou probeerde bellen. Ik vind niet erg omdat ik in de stad woon heb ik altijd bereik. Elke dag wordt beter met Simpel.
Henrie Nak  | 19/07/19  22:51:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Simpel een abonnement afgesloten en alles liep gesmeerd, geen problemen ervaren, écht top, duidelijk, goede service. Je wordt op de hoogte gehouden hoe alles verloopt, ook moest de begin datum later geen probleem netjes geregeld door Simpel!
Fred Gasselich  | 10/07/19  09:59:06 | Winkelbeoordeling :
Ik had een supersnelle verwerking van mijn overstap van een andere provider. Nu al 2 maanden bij Simpel en alles is zoals verwacht. Goede en stabiele verbinding - ook in het buitenland heb ik inmiddels al ervaren, alles gaat zoals je verwacht en dat is in telecomland eerder uitzondering dan regel.
Carola van der Waal  | 08/07/19  18:54:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al meer dan 2 jaar een tevreden klant van simpel. In die tijd heb ik nog nooit problemen gehad met de verbinding. Ze hebben ook een handige app waarin je alles in de gaten kunt houden en regelen.
Veronika Kalou  | 05/07/19  10:52:44 | Winkelbeoordeling :
Alles was perfect geregeld, sim-kaart ruim van te voren ontvangen. Abonnement is ingegaan toen ik zelf op vakantie in het buitenland was. Maar geen problemen, kon gelijk weer bellen etc. met mijn nieuwe sim kaart. De app van Simpel is ook super makkelijk en duidelijk.
Mark Bakker  | 06/06/19  21:58:57 | Winkelbeoordeling :
Simpel is een zeer voordelig mobiele provider! Simpel is vrij nieuw als provider, maar heeft al enkele prima aanbiedingen op haar naam staan! Ik zou zeggen bekijk en vergelijk! Ik beveel Simpel voor een ieder die van voordelig houdt van harte aan!
Harry Webber  | 13/05/19  06:46:13 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd bij KPN klant geweest, totdat mijn vrouw mij erop aanwees dat het ook goedkoper kan. Ik ben overgestapt naar Simpel en ik ben super blij. Simpel is heel goedkoop en ik heb overal een goed bereik!
Britta Moller  | 08/05/19  20:17:27 | Winkelbeoordeling :
Goeie en snelle service, zowel online als in de app. Nieuwe simkaart meteen volgende dag ontvangen. Zeer tevreden
Jane Sterling  | 06/05/19  21:26:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb opnieuw mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar bij Simpel. Het fijne aan Simpel is dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen. Dat is nog eens service! Daarnaast kun je een plafond instellen voor je internetbundel, wat ook handig is.
Assumar Gellis  | 23/04/19  08:15:30 | Winkelbeoordeling :
Simpel weg de goedkoopste! Weinig of geen storingen gewoon een prima abonnement met zeer goede voorwaarden met alles erop en eraan ! En dat voor die prijs Ik dacht eerst dat het een grapje was! Verder ook een goede klantenservice die zeer klantgericht is en vriendelijk!
Caitlin Vear  | 08/04/19  08:16:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne provider. Ik heb al een aantal jaar een abonnement bij simpel en ik ben erg tevreden. Weinig storingen en goed betaalbaar. Ook hebben ze vaak leuke acties waardoor het helemaal betaalbaar is. Ook een hele fijne klantenservice
Berry Stevens  | 03/04/19  10:53:19 | Winkelbeoordeling :
Simpel heeft een goede manier om heel goedkoop te bellen en internetten. geen dure bundels nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. kan iedereen aanraden om op deze manier bij deze provider te gaan bellen en internetten.
Jacks Teller  | 27/03/19  08:33:06 | Winkelbeoordeling :
Mijn man, zoon en ik zelf zijn zeer tevreden met het abonnement wat we alle drie bij Simpel, vorig jaar hebben afgesloten. Zij maken hun beloftes tenminste zeker waar! Duidelijk abonnement zonder poespas en de volgende dag lagen de sim-kaartjes al binnen, dus konden al gelijk bellen!
Aad Vis  | 21/03/19  14:08:49 | Winkelbeoordeling :
Ziin vriendelijk en reageren altijd snel op vragen. We hebben al jaren een contract bij Simpel. Zijn zeker niet duur. We verlengen om de 2 jaar en altijd de scherpste aanbiedingen. Zal jaren nog bij Simpel blijven als ze doorgaan met hun sevice
Ferry Swinkels  | 20/03/19  06:38:31 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel heb je leuke acties en goedkoop bellen altijd overal bereikbaar nooit geen problemen mee gehad ik raad dit aan als provider vals je van goedkope telecom houd, dik top in orde en hun klantenservice vind ik zelf ook heel fijn. ze helpen op een goede vriendelijke klantvriendelijke manier.
Alba Schutte  | 14/03/19  12:04:17 | Winkelbeoordeling :
ik gebruik het nu al een tijdje en vindt het tot nu toe erg fijn en betaalbaar. ik merk tot nu toe dat er nog nooit echt een probleem is geweest. ik hoop dat dit dan ook zo blijft en dan zal ik er zeker gebruik van blijven maken.
Freddy Maertens  | 13/03/19  15:18:35 | Winkelbeoordeling :
simpel is een fijne provider met hele goedkope abonnementen. De klantenservice van simpel is heel goed bereikbaar en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je te helpen en vaak hebben ze ook leuke acties.
Piet Bander  | 08/03/19  09:14:47 | Winkelbeoordeling :
Simpel heeft de goedkoopste abonnementen, makkelijk en zeer goedkope bundels. Ik raad dit ook aan om eens een kijkje op de website te nemen. zoveel goedkoper dan andere providers. Dus Simpel is simpel. Ik ben zelf al jaren klant van Simpel en blijft natuurlijk voor een prikkie ook klant!
Jan Metaal  | 01/03/19  09:52:28 | Winkelbeoordeling :
Simpel is met zijn abonnementen veruit de goedkoopste, het meeste internet voor die prijs en onbeperkt bellen. Wat wil je nog meer? Dik tevreden en dan gewoon 1 euro het eerste half jaar! Ongelooflijk. Simpel ga zo door!
Freek Bekhof  | 24/01/19  11:26:21 | Winkelbeoordeling :
Werk prima. Lage maandlasten. Makkelijk online af te sluiten en vervolgens werk het zoals het her hoort te doen.
Janny Sterling  | 21/01/19  19:23:57 | Winkelbeoordeling :
Abonnement afgesloten bij Simpel en alles liep gesmeerd geen problemen ervaren écht top, duidelijk, goede service. Je wordt op de hoogte gehouden hoe alles verloopt, ook moest de begin datum later geen probleem netjes geregeld door Simpel!
suus huis  | 18/12/18  11:33:04 | Winkelbeoordeling :
goede manier om goed koop te bellen en internetten. geen dure bundels nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. kan iedereen aanraden om op deze manier bij deze provider te gaan bellen en internetten.
shanaya struik  | 13/12/18  18:29:10 | Winkelbeoordeling :
handig en goedkoop abbonement nog geen problemen gehad verder. Door dit abbonement voor geen 4 euro in de maand ben ik volledig bereikbaar de hele maand lang en hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn bel te goed.
Chanel West Coast  | 14/12/18  06:42:54 | Winkelbeoordeling :
Gewoon goed, gewoon Simpel! Service is goed! Prijs is heel goed! Levering op tijd! Bestelling, levering,omzetten telefoonnummer is correct en soepel verlopen. Ook het op de hoogte houden van de status was zeer prettig.
Floris van Mourik  | 16/12/18  12:57:20 | Winkelbeoordeling :
De website is goed to-the-point, maar de manier van ‘aanspreken’ van potentiële klanten komt mij teveel als betweterig over. Tijd om naar iets nieuws over te stappen
lieke kettenis  | 05/12/18  09:32:18 | Winkelbeoordeling :
Goede prijzen voor het aantal mb’s, sms en belminuten die je krijgt. Makkelijk bundels aan te passen.
Arnold Smit  | 04/11/18  22:29:07 | Winkelbeoordeling :
Tja, eigenlijk niet veel woorden nodig! Dit is gewoon , "Simpel'weg in mijn ogen de beste ! En ook "Simpel"weg de goedkoopste! Weinig of geen storingen gewoon een prima abonnement met zeer goede voorwaardes met alles erop en eraan ! En dat voor die prijs Ik dacht eerst dat het een grapje was maar het is echt zo! Verder ook een goede klantenservice die zeer klantgericht is en vriendelijk. Kortom ik kan dit Iedereen aanbevelen!
Betsie Butsers  | 24/10/18  15:25:18 | Winkelbeoordeling :
Een abonnement van Simpel afsluiten op de website ging gemakkelijk en supersnel. Sim met nieuw nummer volgende dag geleverd. Zelf sim geactiveerd op mijn simpel. Na 10 min was deze actief en was ik weer online, perfect!
Nines  | 16/10/18  13:44:32 | Winkelbeoordeling :
Onlangs liep mijn telefooncontract af, maar mijn toestel was nog prima in orde. Een SIM-only abonnement biedt dan uitkomst en ik kwam voor de beste prijs voor mijn gewenste bundel uit bij Simpel. Ik heb nu 5GB, onbeperkt bellen en 500 SMS-jes voor 10 EURO. Superdeal van Simpel !!!
Miriam piccin  | 11/10/18  21:19:16 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben sinds kort klant bij Simpel. Ik heb een geweldig abonnement en wat het nog geweldiger maakt is de prijs van mijn abonnement. Ik ben nog nooit zo goedkoop uitgeweest voor een abonnement . Neem ook eens een kijkje op de website van Simpel en ziet u wat ik bedoel.
Veronique Bam  | 12/09/18  14:49:09 | Winkelbeoordeling :
Mijn man, zoon en ik zelf zijn zeer tevreden met het abonnement wat we alle drie bij Simpel hebben afgesloten. Zij maken hun beloftes zeker waar! Duidelijk abonnement zonder poespas en de volgende dag lagen de sim-kaartjes al binnen.
Maaike Van Den Bosch  | 15/08/18  10:27:30 | Winkelbeoordeling :
het gaat heel snel als je met aktie meedoet binnen paar clics geregeld goede service erg blij mee en snel op t account snel bijgeschreven duidelijke site en voorwaarden maw topper van jullie acties !
Cindy Kalou  | 27/07/18  08:28:53 | Winkelbeoordeling :
Perfect geregeld, sim kaart ruim van te voren ontvangen. Abonnement is ingegaan toen ik zelf op vakantie in het buitenland was. Maar geen problemen, kon gelijk weer bellen etc. met mijn nieuwe sim kaart. De app van Simpel is ook super makkelijk en duidelijk.
Lewis Hamilton  | 20/07/18  15:04:36 | Winkelbeoordeling :
Afsluiten was in een kwartiertje afgerond, paar dagen wachten op het overzetten van het nummer naar de nieuwe simkaart (bij nummerbehoud) en de simkaart was al in een paar dagen thuis. Duidelijk overgangsdatum naar Simpel via de mail én via SMS en gebruik het netwerk nu een weekje met veel succes.
miriam piccin  | 14/06/18  02:09:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Simpel een goede en zeer goedkope provider. Ze hebben verschillende abonnementen. Ook met telefoon als je wilt. Neem ook eens een kijkje op de site van Simpel dan zal je zien hoe goedkoop het is. De klantenservice is ook vriendelijk en behulpzaam en goed te bereiken
Johan Wepster  | 12/06/18  23:39:22 | Winkelbeoordeling :
leuke acties en goedkoop bellen altijd overal bereikbaar nooit geen problemen mee gehad ik raad dit aan als provider vals je van goedkope telecom houd dik top in orde en hun klantenservice vind ik zelf ook heel fijn. ze helpen op een goede vriendelijke klantvriendelijke manier dus ik zeg succes in de toekomst.
Harrie Knarrie  | 29/05/18  13:36:39 | Winkelbeoordeling :
Alles verloopt snel en soepel bij Simpel van aanvraag tot kunnen bellen! Klantenservice reageert snel. Je kunt een plafond instellen met een max van 10 euro ik zelf had dit liever nog lager gezien bijvoorbeeld 5 euro maar ik ben tot nu heel tevreden.
Pieta Bambergen  | 26/05/18  17:12:27 | Winkelbeoordeling :
Zelf ben ik al járen abonnee, maar volle tevredenheid. Inmiddels hebben ook mijn man en kinderen een abonnement met een leuke actie afgesloten. Ideaal voor mijn jongsten van 9 en 10 is het in te stellen belplafond. Op is op, maar papa en mama zijn ten aller tijden bereikbaar. Prettig idee!
Sanne de Bruijn  | 19/05/18  11:59:04 | Winkelbeoordeling :
simpel is een heel fijn bedrijf net goede producten. De klantenservice van simpel is heel goed bereikbaar en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je te helpen. De prijzen van de abonnementen zijn ook goed en vaak hebben ze leuke acties.
Carola Vriezen  | 16/05/18  23:36:36 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Jan Buffel  | 07/05/18  20:02:10 | Winkelbeoordeling :
Snelle verwerking overstap van een andere provider. Nu al 2 maanden bij Simpel en alles is zoals verwacht. Goede en stabiele verbinding - ook in het buitenland heb ik inmiddels al ervaren, alles gaat zoals je verwacht en dat is in telecomland eerder uitzondering dan regel. Dikke pluim voor Simpel.
Sandra Zandinga-Roukema  | 03/05/18  12:19:55 | Winkelbeoordeling :
simpel heeft super deals. Ben zeer tevreden over mijn abonnement. Beter ontvangst nu. Zeer duidelijk hoe veel belminuten en me ik nog heb. Al met al zeer tevreden. Ik raad het anderen ook aan. klantenservice is prima snelle reacties op de app.
patrick Kuiper  | 30/04/18  13:03:37 | Winkelbeoordeling :
goede telefoon provider in het noorden des land goede verbinding, goede prijs, duidelijke app om te kijken wat je bundel is, en hoeveel minuten, sms en internet je nog hebt. ik zeg prima. ik raad iedereen aan die sim only wil om het te doen via simpel
Kluk Kluk  | 25/04/18  09:22:36 | Winkelbeoordeling :
Afsluiten van abonnement van Simpel op de website ging gemakkelijk en snel. Sim met nieuw nummer volgende dag geleverd. Zelf sim geactiveerd op mijn simpel. Na 10 min was deze actief en was ik weer online, perfect!
Buddie Spencer  | 17/04/18  19:03:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een héél goedkoop abonnement vorig jaar bij Simpel afgesloten, geweldig maar hou je verbruik wel in de gaten. Want enige minpunt is dat je bij moet betalen als je over je mb's heen bent. Let dus goed op je verbruik of stel een plafond in!
Rob Dyrdek  | 05/04/18  08:59:18 | Winkelbeoordeling :
3 dagen geleden een heel goedkoop abonnement uitgezocht bij Simpel. Snelle levering, direct sim actief. Alles volgens mij prima geregeld. Nu maar afwachten of het over 2 maanden ook nog allemaal perfect werkt! en dat voor zo'n prijsje!
Jantine Jansen  | 30/03/18  08:32:55 | Winkelbeoordeling :
veel waar voor je geld! telkens weer leuke aanbiedingen /abonnementen voor elke portomonnee. duidelijke reclame zonder verborgen valkuilen. zeker een aanrader voor iedereen die veel voor weinig geld wil! simpel toch!
Rick Ricciardo  | 25/03/18  09:56:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu 2 jaar een sim-only abonnement bij Simpel en heb onlangs mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar. Het fijne aan Simpel vind ik dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen, zowel naar boven als naar beneden. Daarnaast kun je een plafond instellen wat ook handig kan zijn.
Pieta Bambergen  | 21/03/18  08:29:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu bijna een jaar een abonnement bij Simpel en ben erg tevreden over Simpel, het bevalt me prima. Had mijn abonnement na 3 maanden nog gewijzigd met de verdubbeldagen en dat kon super makkelijk via de app en het was ook nog gratis!!
Ron Veltman  | 09/02/18  13:28:31 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruikte mijn mobiel heel weinig. Nu dat binnenkort gaat veranderen was ik aan een ander abonnement toe. Daarvoor kon ik bij Simpel prima slagen. Per maand veel bellen en daarnaast wat data voor het internet voor weinig geld.
elsbeth Kroonen  | 08/02/18  22:31:57 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit voor weinig geld top website met veel aanbiedingen. Mijn man zit bij simpel overweeg er ook bij te gaan. kosten liggen lager dan bij Vodafone waar ik bij zit. kortom Simpel is een aanrader ook voor uw portemonnee
Anouska Poetin  | 06/02/18  14:57:50 | Winkelbeoordeling :
Simpel is simpel, de bel- en internetservice van Simpel werkt prima, sinds een paar maanden geleden overgestapt en ben zeer tevreden. Het enige nadeel is naar mijn mening dat je voor iedere gemiste oproep een sms-je krijgt, maar gelukkig kan de lage abonnementsprijs dit minpuntje compenseren.
Romaissae Oallal  | 04/02/18  17:55:15 | Winkelbeoordeling :
ik heb een abnommeten bij simpel en ben heel erg tevreden ben nu bijna 1 jaar kñ het verleden ook 2 jaar dus dik tevreden klant ik zou het zeker aanbevelen bij vrienden nu loopt hij over een jaar af en zal hem viir mijn zoon ook weer aansluiten
Adri Veltman  | 25/01/18  19:56:47 | Winkelbeoordeling :
Ik had altijd een simpel en goedkoop abonnement bij Simpel. Maar nu ik ook mobiel internet wil heb ik mijn abonnement opgehoogd. Met de huidige aanbieding meteen heel veel GB en nog steeds voor een kleine prijs.
Kristin Herholz  | 24/01/18  11:45:47 | Winkelbeoordeling :
SIMPEL!! Echt heel erg leuk provider, simpel is goedkoop, simpel is heel voordelig bij het abonnement, simpel heeft een naardeel in het verband met data gebruik,simpel moet eigenlijk data gebruik +bellen +SMS onbeperkt aan biedt of tenminste als nodig kunnen veranderen in bundel wijziging. maar verder ben ik tevreden over!
Marjon Zoer  | 25/01/18  07:39:54 | Winkelbeoordeling :
Mijn hele familie zit bijna bij simpel. Leuke abonnementen voor lage prijzen, leuk middel waarmee je kan sparen. Met vragen worden we altijd goed geholpen, soms wat problemen omtrent het opstarten/afsluiten van nieuwe abonnement en alles wat daar bij hoort, maar ze doen altijd enorm hun best om dat te verhelpen en dat lukt ook zo goed als altijd. Alles qua internet en netwerkverkeer werkt naar behoren. Heel fijn!
Stacey  | 14/01/18  21:11:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden. Heel makkelijk bestellen en activeren. Simkaart donderdagavond laat besteld en zaterdag al binnen. Ben zeer tevreden. Voor mijn telefoongebruik is Simpel het best passend. Daardoor de goedkoopste aanbieder.
Anja Van Steenbergen  | 13/01/18  11:09:49 | Winkelbeoordeling :
Mijn man is overgestapt naar Simpel. Dit ging erg vlot en goed. Het was een leuke actie en wij zijn erg tevreden over de afhandeling van zaken. Snel levering van de nieuwe simkaart en bij vragen krijg je snel antwoord.
Pamela Vermeij  | 11/01/18  09:37:28 | Winkelbeoordeling :
wat men er ook van vind Simpel is de goedkoopste! nooit klachten gehad gewoon simpel en het werkt heel goed natuurlijk moet je nog een telefoon aan schaffen maar in een aanbieding ben ik nog altijd veel voordeliger uit
Ricky Wamboso  | 06/01/18  20:59:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst mijn abonnement nog gewijzigd met de "verdubbeldagen" van Simpel Ik ben erg tevreden over Simpel, ik heb nu al langer dan een jaar een abonnement bij Simpel en het bevalt mij uitstekend, en dat kon super makkelijk via de app en het was ook nog gratis!!
Johan van Uffelen  | 05/01/18  13:33:48 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met goede productbeschrijvingen en gebruikers reviews. De servicedesk reageert heel snel met goede adviezen na gestelde vragen, ook als je nog geen klant bent. De prijzen zijn veelal wat lager dan bij concurrenten.
Christine  | 02/01/18  15:44:02 | Winkelbeoordeling :
simpel is een provider met erg goedkope prijzen en goede aanbiedingen. Reclames zijn wel irritant. Verder ook niet echt veel telefoonaanbod, alleen gerefursbishede iphones. Site is makkelijk en simpel.
Kim Kimi  | 28/12/17  17:59:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds een paar maanden geleden overgestapt naar Simpel,de bel- en internetservice van Simpel werkt tot nog toe prima, en ik ben tevreden. Het enige nadeel is naar mijn mening dat je voor iedere gemiste oproep een sms-je krijgt, maar je hebt wel een super goedkoop abonnementsprijsje.
Mandy Nuchelmans  | 22/12/17  22:58:01 | Winkelbeoordeling :
ik heb nu een jaar of 2 simpel. mijn ervaring is top! goede prijs en goede dekking. ik heb de sim en uitleg goed ontvangen en kon 3 uur later gebruikt worden. heb nog geen enkele keer storing of dergelijke gehad, zoals wel vaker de grote concurrenten het geval blijkt. enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat er een wachttijd is bij de klantenservice, die overigens wel weer heel vriendelijk is.
Ruud Arends  | 19/12/17  19:11:12 | Winkelbeoordeling :
Ja ik heb toch wel een meer ding te vertellen over en ook tegen de directie van de provider Simpel. Ik hoop dat ze van mij als klant hebben geleerd, dat je met eerlijkheid het veel verder komt als dat gesjacher wat ze nu doen. . Groet, Ruud
Michelle Sibbing  | 14/12/17  19:26:22 | Winkelbeoordeling :
Simpel een hele goede provider voor eh bellen simkaart sms'en je kan er heel erg simpel abonnement afsluiten ze zijn erg voordelig is ze hebben een goede service en vrienden van mij hebben ook mijn Simpel abonnement en zijn zeer tevreden
Harm Raspe  | 17/12/17  13:36:48 | Winkelbeoordeling :
Aardige website en de indelingen vindt ik goed en ze werken snel. Hier heb je leuke aanbiedingen van diverse simonly abonnementen. En dat voor een redelijke bedrag. Ik kan het iedereen aanraden om hier een sim-only tenemen.
Purcy Sledge  | 13/12/17  13:48:39 | Winkelbeoordeling :
Simpel heeft nog steeds de goedkoopste abonnementen. Makkelijk en zeer goedkope bundels. Ik raad dit ook aan om eens een kijkje op de website te nemen. zoveel goedkoper dan andere providers. Dus Simpel is simpel. Ik ben zelf al jaren klant van Simpel en blijft natuurlijk voor een prikkie ook klant!
Deborah Van der Schaaf  | 09/12/17  11:39:39 | Winkelbeoordeling :
Een erg goede prijs dank zij de verdubbelweken! Zeer tevreden met wat je krijgt voor de prijs, maar zodra er dingen niet goed gaan dan is de service wel wat minder dan bij andere (duurdere) aanbieders.
Corry Zoer  | 05/12/17  08:08:38 | Winkelbeoordeling :
simpel een goede provaider. soms in een woning slecht tot geen bereikn slimme app waar alles online te regelen is. 1x supersnel de punten toegevoegd. later in het jaar 2 maal bij 2 losse bestellingen de punten afgewezen. simp
wieslaw wysocki  | 05/12/17  00:12:39 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel heb je al een sim only vanaf € 2,50 en daarmee is Simpel één van de goedkoopste sim only aanbieders. Ze maken gebruik van het T-Mobile netwerk, en doen geen BKR kredietcheck: iedereen is dus welkom.
Lady Gaga  | 04/12/17  08:25:08 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Simpel een super fijne provider, ging zelf soms over mijn mb's heen, klantenservice gebeld heb meteen de maand erop mb's kunnen verhogen zonder extra aansluit of administratie kosten. hierbij ben ik ook nog super vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, fantastisch bedrijf!
Roy W  | 30/11/17  07:25:11 | Winkelbeoordeling :
Voor een goede sim only aanbieding gebruik ik altijd de website van Simpel. Veel data, en onbeperkt bellen en SMSen tegen een laag vast bedrag. Dat is wat ik bij Simpel vindt. Ik ben er heel tevreden over.
Barney Sledge  | 29/11/17  08:00:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Simpel, ik heb nu al langer dan een jaar een abonnement bij Simpel en het bevalt mij goed. laatst mijn abonnement nog gewijzigd met de verdubbeldagen en dat kon super makkelijk via de app en het was ook nog gratis!!
Sonneke Vd Beemd  | 23/11/17  14:10:08 | Winkelbeoordeling :
ik gebruik simpel nu sinds zeker 10 jaar. ik hoef niet de nieuwste mobiele telefoon, maar heb daarom wel altijd superlage abonnementskosten. nooit geen verborgen kosten. als je belt met klantenservice worden je super vriendelijk te woord gestaan en geweldig goed geholpen
Frits Flinkenfleugel  | 20/11/17  10:52:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel boven je bundel bellen/internetten is ZEER prijzig, maar als je een plafond instelt dan heb je daar geen last van. Ideaal voor als je kinderen hebt en niet pre-paid wil gaan. Heb er nu 3 abonnementen lopen.
Ava Stoots  | 16/11/17  09:44:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Simpel. Het is goedkoop, ik ben altijd en overal bereikbaar en je kunt gemakkelijk maandelijks je bunden aan te passen aan je behoefte. Ik raad Simpel zeker aan, want ik ben al jaren klant en ik heb nog nooit problemen gehad.
sonja van den beemd  | 07/11/17  19:04:08 | Winkelbeoordeling :
ben al jaren heel tevreden klant van simpel super goed bereik. dankzij de verdubbel dagen krijg ik echt heel veel voor maar 10 euro per maand krijg mijn bundel nooit op. overal is goede ontvangst. echt super provider
Leen van Soest  | 07/11/17  18:56:14 | Winkelbeoordeling :
Het is goedkoop bellen, appen en internetten bij simpel via een betrouwbaar en stabiel netwerk. De prijzen van abonnementen en sim only zijn betaalbaar en markt conform. Ook ontbreekt de goede service niet en bereik niet.
Wim Koning  | 04/11/17  08:01:17 | Winkelbeoordeling :
heel veel waar voor je geld, uitstekende landelijke dekking, en super 4 g Zeer goede acties welke je altijd kunt gebruiken al heb je al een abbonnement bij hun. Ook als je eens hulp nodig bent, probleem kent of iets zijn ze zeer goed bereikbaar
tim van den elsen  | 06/11/17  10:40:30 | Winkelbeoordeling :
Als u een goede sim only aanbieder zou willen zou ik voor simpel gaan. Het is een betrouwbare en goedkope sim only aanbieder. ook ken je je gegeven snel online inzien of wijzigen als u niet tevreden bent over u product
Alma Selimovic  | 03/11/17  11:43:26 | Winkelbeoordeling :
In het begin lijken de deals allemaal heel fijn, maar er zitten veel staartjes aan helaas. Er komen vaak onverwachte kosten bij. En heel veel onredelijke kosten ook. De klantenservice is over het algemeen echt heel slecht.
Beppie Sultana  | 27/10/17  20:52:28 | Winkelbeoordeling :
Een goed abonnement voor een goede prijs. Met het belrevolutie abonnement kun je onbeperkt bellen en voor 10 euro is dat een mooie deal. Nummerbehoud ging ook zonder problemen! Ook goede ontvangst met het T-Mobile netwerk in de randstad.
marijke van der stoop  | 28/10/17  09:04:44 | Winkelbeoordeling :
ik zeg doen! veel waar voor je geld, lage prijzen. altijd prima bereik, mogelijkheid tot instellen van een plafond zodat je geen torenhoge rekeningen krijgt en heel makkelijk tussentijds aanpassen van je abbonement. nadeel is dat voor elke wijziging of aanvraag wel flink wat betaald
Leen van Soest  | 25/10/17  18:28:16 | Winkelbeoordeling :
Het is goedkoop bellen, appen en internetten bij Simpel via een betrouwbaar en stabiel netwerk. De prijzen van abonnementen en sim only zijn betaalbaar en markt conform. Ook ontbreekt de goede service niet.
Danielle Pronk  | 24/10/17  06:48:47 | Winkelbeoordeling :
Bij simpel is het goedkoop bellen, appen en internetten via een betrouwbaar en stabiel netwerk. De prijzen van abonnementen en sim only zijn betaalbaar en markt conform. Ook ontbreekt de goede service niet.
annie deinum  | 20/10/17  13:18:46 | Winkelbeoordeling :
Sim snel ontvangen,had ik niet verwacht omdat ik vrijdags besteld had.En activeren een fluitje van een cent.Als alle service etc zo blijft zal ik ook zeker klant blijven! Provider die aan haar klanten denkt. Ondersteuningspagina’s bijzonder overzichtelijk.
Joyce Doldersum  | 19/10/17  22:05:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een aantal jaren een sim-only abonnement bij Simpel en heb onlangs mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar. Het fijne aan Simpel vind ik dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen, zowel naar boven als naar beneden. Dat is nog eens goede service! Daarnaast kun je een plafond instellen wat nog wel eens handig kan zijn als je snel door je internetbundel heen bent. Enige minpuntje, ik had mijn abonnement verlengd in de periode van de €1 deals en moest alsnog de eerste drie maanden het hele bedrag betalen. Verder is het een prima provider!
Hennie Loriaux  | 22/10/17  12:35:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Simpel.Momenteel verdubbeldagen Sim Only aan biedingen vanaf 2,50 per maand 500MB internet, 250min.bellen onbeperkt SMS voor 5,00 1GB. Best geteste 4G netwerk van Nederland. H
Iris Heesterbeek  | 15/10/17  08:00:10 | Winkelbeoordeling :
Overstappen was erg makkelijk. Alles werd voor mij geregeld. Het enige was dat ik aan het begin €20 moest betalen om klant te worden. Dat vond ik wel jammer. Nu heb ik een goed abonnement voor minder geld dan bij Simyo
Tante Truus  | 09/10/17  16:52:56 | Winkelbeoordeling :
Ik zit nu 2 jaar bij Simpel en het is ook simpel. nooit heb ik problemen, alles is altijd goed. In het begin had ik er voice-mail op maar dat wilde ik niet, deze hebben ze verwijderd nadat ik een telefoontje had gepleegd, heel mooi van Simpel.
George Westerhof  | 09/10/17  08:32:56 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel bent u wel heel voordelig uit. Of het nu gaat om een abonnement met toestel of zonder, bij Simpel vindt u altijd wel iets wat bij u past. Dus waarom nog langer wachten ? Velen gingen u voor !
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,50% CashCoins
Ontvang 5% korting bij Body & Fit
Code:SAVE5
ONTVANG tot 50,00 CASHCOINS ONTVANG tot 50,00 CASHCOINS
Dekbed-Discounter
visit register click click