ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop OHRA Reisverzekeringen

smartphoto Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over smartphoto

Druk je foto's met cashback af bij smartphoto en maak de leukste fotoproducten en fotoalbums!

Druk je mooiste afbeeldingen af op canvas, poster, kalender, kaart of maak een prachtig fotoalbum van je mooiste herinneringen. Via de online fotoservice smartphoto bestel je de leukste fotoproducten en laat je je foto's afdrukken. Op de website staat een handige handleiding voor als je er even niet meer uitkomt. Verras je partner, ouders, familie of vrienden met een fotoproduct van smartphoto.

smartphoto Beoordelingen

Vanessa Leman  | 07/03/19  23:44:32 | Winkelbeoordeling :
bij Smartphoto.nl bestel ik Heel graag. de levering verloopt héél snel bij Smartphoto.nl. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Smartphoto.nl, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik ook niet beoordelen. er is ook een heel goede communicatie via mail. Bij vraagstellingen denken ze direct en klantvriendelijk mee. ik bestel dus nog terug bij Smartphoto.nl
TJW van Dongen  | 07/02/17  15:36:06 | Winkelbeoordeling :
Een van de vele aanbieders van fotoafdrukken. De prijs is erg scherp. Maar door de herhaaldelijk mindere kwaliteit van afdrukken op forex heeft Webprint.nl zeker niet mijn voorkeur om mijn fotoprints te bestellen.
Kukeria  | 05/11/16  13:48:30 | Winkelbeoordeling :
Digitale foto’s zijn leuk, maar toch blijft het een plezier om de foto’s nog fysiek in je hand te kunnen houden. Ik bestel mijn foto’s graag via webprint. De site is makkelijk en overzichtelijk. De levertijd is kort.
Michelle Jansen  | 22/04/16  12:10:22 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment, leveren een goede kwaliteit van afdrukken. Mocht er iets mis gaan zijn ze ook goed bereikbaar en wordt het naar behoren opgelost. Zeker een aanrader om je fotoproducten te laten afdrukken.
Wendy Visser-van de Luijtgaarden  | 16/12/15  14:46:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Webprint één van de beste sites om je foto's te laten afdrukken. De kwaliteit is erg goed, niet alleen van foto's maar ook afdrukken op o.a. canvas. Verder is de prijs laag t.o.v. vergelijkbare sites en de levering is erg snel.
Fijko Vos  | 17/07/15  08:46:03 | Winkelbeoordeling :
Bij Webprint.nl kun je mooie betaalbare fotoboeken laten maken, het werkt eenvoudig, met vele mogelijkheden en de service is prima met een vlotte verzending. Zeker de moeite waard om er eens een onvergetelijk geschenk te laten maken.
Lena Terra  | 30/01/15  21:27:02 | Winkelbeoordeling :
Webprint is een leuke site, waar je met korting foto's kunt laten afdrukken op wat je maar wilt, Het kan een mok zijn voor een kadootje, maar ook een t-shirt, verder een leuk fotoalbum, Er zijn veel leuke kortingakties.
Tim Van Dongen  | 05/01/15  09:52:46 | Winkelbeoordeling :
Via deze site kan je vaak met een mooie korting fotoproducten bestellen. De resultaten van een foto op forex of alubond zijn echt heel erg goed. Bovendien was de levering erg snel. Zeker een aanrader.
E.L. Modder  | 16/07/13  12:52:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al enkele artikelen gekocht bij Webprint waaronder een agenda met mijn eigen foto's. Die is erg mooi geworden. Ook andere artikelen een fotoboekje en boekenleggers zijn erg leuk.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop Lucardi Juwelier
visit register click click