ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Superwinkel.nl

Staatsloterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Staatsloterij

Meer kans, meer geld in de Staatsloterij - koop je lot en maak kans op geweldige prijzen!

Meer kans, meer geld! Dat is sinds 1726 de simpele verklaring voor de populariteit van de Staatsloterij. Spelers in de Staatsloterij genieten van het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen plus de hoogste winkans. Koop nu online jouw lot(en) en beproef je geluk in de grootste loterij van Nederland!

Staatsloterij Beoordelingen

Christini Induzzi Lopes  | 25/07/20  17:15:42 | Winkelbeoordeling :
Ik speelde altijd in fysieke winkels voor deze loterij. en soms won ik kleine prijzen. Ik speel momenteel meer online vanwege het corona virus. Het is veiliger en ik heb geweldige kansen om grote geldprijzen te winnen. Ik vertrouw deze loterij. En ik raad het aan.
Linda van 't Hoog  | 25/07/20  10:59:59 | Winkelbeoordeling :
De eerste en oudste loterij van Nederland, iedere 10e van de maand is er een trekking en daamee kunnen prachtige prijzen mee gewonnen worden dus met een beetje geluk val je in de prijzen en ook nog eens 4 extra trekkingen.
Johan Schoofs  | 25/07/20  19:33:53 | Winkelbeoordeling :
De staatsloterij een begrip in Nederland. Elke maand kans op dikke prijzen en extra loterijen met koningsdag en Nieuwjaar. Na het kopen van het lot begint de pret over het fantaseren; wat als we een grote prijs winnen! Spanning op de trekkingsdag. En korting op een lot via cashbackkorting ook :)
Danielle Maas  | 12/07/20  15:18:59 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een hele fijne website. Hier kun je heel duidelijk je lotnummers zien en wat je gewonnen hebt. mocht je nog een extra lot willen kan dit hier ook allemaal heel erg makkelijk. het meest fijne vind ik dat je prijs automatisch op je rekening komt en je verder niks hoeft te doen. Echt helemaal top!
Maurice  | 04/07/20  14:53:21 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij is een loterij welke de meeste win kansen, door een variatie aan prijzengelden. Alleen al het kopen van een Staatslot kan je blij maken en hierdoor te gaan dromen van het winnen van grote geldprijzen,
christina verschoor  | 05/07/20  11:17:54 | Winkelbeoordeling :
Leuk om te doen gokje wagen. Automatisch spelen is wel zo makkelijk geen omkijken na en je vergeet het ook niet of je raakt je lot ook niet kwijt. Toch leuk om zo wat te winnen. Prijs valt ook best mee
Bart Liempt  | 14/06/20  16:26:40 | Winkelbeoordeling :
een eerlijke loterij waar je echt kan wegdromen van hopelijk die hoge jackpot te winnen. uiteraard zijn kleine prijzen ook meegenomen maar eerlijk gezegd is het dromen van de jackpot toch het mooiste.
Menyhert  | 04/06/20  08:47:51 | Winkelbeoordeling :
Af en toe doe ik mee met de staatsloterij. Ik koop dan meestal het kleinste lot. De kans om iets te winnen is best groot. Ik weet nog van de allereerste keer dat ik mee deed. Ik had een lot van 3 euro en won toen een prijs van 20 euro !
Hennie Loriaux  | 30/05/20  09:01:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met de staatsloterij. Ze hebben een jackpot van meer dan 10 miljoen, en altijd interessante extra prijzen en tijdelijke acties Je ontvangt je lotnummer per e-mail en gewonnen prijzen worden automatisch op rekening bijgeschreven
Nieky De Hoop  | 20/05/20  16:47:56 | Winkelbeoordeling :
beslist de moeite waard om eens n gokje te wagen,want je kunt al meespelen vanaf € 3 betrouwbaar betaalbaar is de enige Nederlandse loterij waar je geen belasting betaald over je gewonnen prijs zet je aan tot dromen
Adil Asri  | 20/05/20  16:49:30 | Winkelbeoordeling :
je kunt ervoor kiezen om n los loot te kopen vanaf 1/5 lot of n heel lot zet je aan tot dromen zeker de moeite waard om eens n gokje te wagen betrouwbaar is de enige Nederlandse loterij waar je geen kansbelasting betaald over je gewonnen prijs
Jan van Nood  | 26/04/20  08:14:59 | Winkelbeoordeling :
De staatsloterij geeft de grootste kans op winst van alle loterijen in Nederland en iedere maand vind ik het weer spannend om mee te doen. Loten zijn verkrijgbaar bij vele winkels en via internet en de bezorging is snel. Bij winst kan het gewonnen bedrag eenvoudig worden geïncasseerd! TOPPIE
Wim de Jong  | 28/04/20  11:42:07 | Winkelbeoordeling :
Wij spelen al jaren mee met een vast lot bij de Staatsloterij. Je hebt volgens deskundigen hier de meeste kans op het winnen van een prijs. Tegenwoordig doen alleen de loten die daadwerkelijk verkocht zijn mee met de trekking.
Petronella Smit  | 28/04/20  06:59:41 | Winkelbeoordeling :
Ik persoonlijk speel al heel lang mee met de staatsloterij. Mijn vader kocht vroeger al iedere maand een lot en ik vond de trekking altijd spannend, want je weet natuurlijk nooit, iedere keer een beetje wegdromen , en nooit een hoofdprijs maar wel vaak een leuke prijs gewonnen.
Jan Witjes  | 22/04/20  09:56:59 | Winkelbeoordeling :
Wie wil er nou niet winnen, bij de staatsloterij maak je elke maand kans op leuke geldprijzen. Ik win hier best wel vaak iets, meer als bij andere loterijen. Je kunt hier ook een straatje kopen, dan maak je een stuk meer kans.
Gretha van Holten  | 20/04/20  06:19:56 | Winkelbeoordeling :
Je kunt meespelen met een lot of een 1/5 lot. Ieder lot heeft een uniek lotnummer dat bestaat uit twee letters en vijf cijfers. Het laatste cijfer mag je bij een online lot zelf kiezen. Je kunt voor €2,50 extra XL toevoegen aan je lot voor meer prijzen. Iedere 10 de van de maand is de trekking.
remond reichwein  | 13/04/20  17:30:05 | Winkelbeoordeling :
nederlandse beste eerlijkste loterij met redelijk veel kans op een prijs van klein tot grote prijzen belasting vrij en snelle uit betalingen super leuk om eens mee te doen hier aan dus schrijf je snel in
RPP Lemlijn  | 08/04/20  09:02:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne, overzichtelijke app. Makkelijk inloggen en zien welke loten je hebt en wat je gewonnen hebt. Je kunt het geld in de wallet laten zitten of laten uitbetalen, gaat heel simpel.
John Hoen  | 30/03/20  11:01:52 | Winkelbeoordeling :
Site is oke Alleen de prijzen mochten van mij wat kleiner en dan meer voor een ieder meer kans zou leuker zijn. Wat wel weer goed is is de keuze van loten kopen. Eindcijfer zelf bepalen ook oke maar waarom niet 2 eindcijfers zou het nog leuker maken
George Westerhof  | 27/03/20  06:16:25 | Winkelbeoordeling :
Bij de Staatsloterij zit je altijd goed ! Je kan er grote prijzen winnen met de inleg van een klein bedrag ! En alles wordt onbelast uitgekeerd. Wie wil er nou niet zijn/haar dromen waar kunnen maken ?
Karin Gerritsen  | 10/03/20  05:12:57 | Winkelbeoordeling :
Zo handig om nog even online een lot te kopen. Je hebt een wallet, kun je via je bank gemakkelijk het geld opwaarderen wat je nodig hebt, kies je lot en afrekenen gaat snel. Bevestiging per mail en eventuele gewonnen bedrag komt op je bank
Henriette  | 22/02/20  09:17:55 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de staatsloterij biedt de mogelijkheid loten te kopen waarmee je een hoge prijs zou kunnen winnen. Als je het aantal uitgegeven loten beziet is de kans om zo' n hoge prijs te winnen echter extreem laag. Je mag al blij zijn als je een deel van je inzet terugkrijgt.
Mandy Kramer  | 21/02/20  08:40:25 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij ,naar mijn mening de leukste loterij met het meeste kans om een leuke prijs te winnen ,Speel zelf af en toe mee al een paar keer een leuk klein prijsje gewonnen nu nog de jackpot hihi.
Gerry Van Veen  | 06/02/20  08:45:37 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik de staatsloterij app, daar kun je geld op zetten en meespelen wanneer jij dat wilt. Via de mail word je op de hoogte gehouden en kun je snel inloggen om te kijken of je wat gewonnen hebt. Hoe gemakkelijk wil je het hebben..
Bianca den Draak  | 03/02/20  07:54:50 | Winkelbeoordeling :
Het is leuk om elke maand een kans te hebben op prijzen en ik ben gaan meespelen en ik kreeg nog cashback ook. Via hun site kun je ook aanmelden voor Club Staatsloterij waardoor je weer extra kansen krijgt. Het werkt goed.
L.U.C.I.A. Roof  | 22/01/20  17:44:28 | Winkelbeoordeling :
Jaaa de enige echte staatsloterij !!! Met tegenwoordig een wat betere winkans En je krijgt elke maand gratis punten. En die punten kun je ook weer inzetten voor mooie prijzen.Altijd leuk, en ook steeds vaker leuke acties, met bijvoorbeeld een spel spelen.Zodat je kans maakt op bijvoorbeeld loten.
Gerry van der wens  | 20/01/20  03:27:23 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij altijd leuk om mee te doen . Wij proberen het elke maand weer maar de prijzen vallen tegen het lijkt wel of er steeds minder prijzen zijn . Het zijn ook kleinere prijzen wij doen wel met een vijfje mee .
Roelfiena Aukema  | 17/01/20  15:45:13 | Winkelbeoordeling :
De staatsloterij is leuke gelegenheid voor ie dereen om een gokje te wagen, regelmatig heb ik al het ingezette bedrag gewonnen en teruggekregen, ik wacht nog op een hoofdprijs. Ik doe elke maand mee .
Sjoerd Krul  | 17/01/20  07:44:04 | Winkelbeoordeling :
wij spelen met 16 man mee met de staatsloterij al een paar jaar het enen andre jaar gaat het soms wat beter de kans is klein op een grote prijs maar het is leuk om mee te spelen einde van het jaar delen we de prijs door 16
Mark Bakker  | 10/07/19  15:34:12 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij is van oudsher een zeer populaire Nederlandse loterij en heeft goede recensies! Vanwege de enorme prijzenpot én winstkansen is de Staatsloterij voor een ieder die van een gokje houdt toegankelijk!
Tilly  | 13/03/19  09:34:42 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij is onderdeel van de Nederlandse loterij. Makkelijke site, alle kansspelen bij elkaar. 1x inloggen en je kan alle spellen spelen. Heel klantvriendelijk, je vinkt aan over wat en welk spel je via email informatie wil . Topper
lion van der wens  | 13/02/19  03:03:56 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij wie kent het niet en wie heeft er nooit aan mee gedaan en een prijs gewonnen . Elke maand kun je het proberen al is het maar met een vijfje. Ik zeg altijd eens komt de dag en als je niet mee doet kun je ook geen prijs winnen.
Arnold Smit  | 02/02/19  17:30:23 | Winkelbeoordeling :
de Staatsloterij is voor mij de enige manier van gokken! waarmee ik in het verleden al een paar hele mooie prijzen in de wacht heb mogen slepen! Van alle loterijen vind ik dat dit de eerlijkste is met het hoogste percentage winkans Ja ik zweer bij deze Loterij en kan het ook echt iedereen aanbevelen
JanCornelis Kleingeld  | 29/12/18  21:54:46 | Winkelbeoordeling :
vandaag maar een oudejaars lot gekocht om te kijken of dromen misschien ook uit kunnen komen. de voorpret die ik met mijn kinderen heb is het bedrag al waard. mooi dat ik tenminste iets al gewonnen heb met mijn aankoop via cashbackkorting
Marianne Hiemstra  | 24/05/18  14:14:40 | Winkelbeoordeling :
Ik speel al jaren mee met de staatsloterij en tussendoor ben ik soms gestopt. Maar de spanning rond de trekking vind ik altijd spannend! Nu met de wallet online wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Dan doe je nog sneller mee! Nu nog een hoofdprijs ...
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Dekbed-Discounter
visit register click click