ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS
bol.com

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Melody  | 17/07/19  08:32:38 | Winkelbeoordeling :
Hele dag hard gewerkte drukke dag gehad, en dan naar huis besef je dat je geen puf hebt om te gaan koken. Op de bank thuisbezorgd bekijken waar ik zin in hebt betalen en binnen mum van tijd staat er een bezorger met sushi. Hmmm heerlijk!
Cindy Meurs-kruijs  | 16/07/19  18:25:42 | Winkelbeoordeling :
Heb via de thuisbezorgd app een pizza besteld bij de domino's in zevenaar. makkelijke app om te zoeken en bestellen. je kunt je pizza zo aanpassen als dat je de pizza wil hebben. lekkere bijgerechten. al zijn ze echt bij gerechten. pizza's is wel zeker hun grootste kwaliteit. lekker nieuwe shakes ook!
Jacks Teller  | 11/07/19  09:09:47 | Winkelbeoordeling :
Prima manier om eten te bestellen, het aanbod om eten te bestellen word ook steeds groter bij ons, hierdoor neemt mijn zin om te koken af. Makkelijk te bestellen via de website en snel thuisbezorgd. Precies zoals het zou moeten, echt een aanrader!
Denise Tolboom  | 10/07/19  22:07:32 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze uit restaurants die bezorgen. Veel soorten eten die je kan bestellen. Leuke app waar je kan bestellen.. Bezorgen is fijn. Het is erg leuk dat je in de app ook nog kan sparen voor kortingen
INGER LENTJES  | 09/07/19  21:22:12 | Winkelbeoordeling :
We bestellen geregeld eten voor thuis via deze site. En het is fijn zo hoeven we zelf niet te zoeken.Het eten is altijd goed. Cinees is onze favoriet. Verder eten we graag sparribs. Dat is het eten wat mijn zoon graag eet.
Precilla Langenberg  | 06/07/19  17:01:55 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel. Ik ben al jaren tevreden over thuisbezorgd.nl en bestel altijd zo. Ook heel prettig dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn, jammer dat sommige zaken niet contant willen maar dat is niet de fout van thuisbezorgd.nl
Els Jonker  | 08/07/19  17:24:04 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk een pizza bestellen of chinees of wat anders wat je wilt. Snel thuisbezorgd zeker handig en gemakkelijk als je onverwachts vrienden of familie op bezoek krijgt en toch gezellig met zijn allen wilt eten. Ik ben er heel happy mee.
johanna putseys  | 03/07/19  14:58:17 | Winkelbeoordeling :
Heel veel thuisbezorg bedrijven uit de buurt te vinden via deze site. Alles is makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen. Het werkt goed. Het eten wordt snel bezorgt en betalen makkelijk via Ideal.
Fred Bonaparte  | 01/07/19  07:24:36 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen graag bij Thuisbezorgd.nl, ze hebben een fijne en makkelijke app, je voorkeuren zijn goed aan te geven en je ziet ook praktische dingen zoals openingstijden, adresgegevens e.d. Ook wel fijn dat je kan sorteren op welke keuken je zoekt, maakt het allemaal nog makkelijker om te zoeken!
Siham  | 30/06/19  15:22:02 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorg een goede aanrader om eten bestellen en je ziet alles wat je in je buurt kan bestellen. Ze hebben ook een app maakt bestellen nog makkelijker!! Sommige bedrijven doen mee aan een stempel na 5 bestellingen krijg je voucher 2 vliegen in een klap
laura  | 27/06/19  11:18:46 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan heel handig, Goeie site, je kunt kiezen uit verschillenden soorten eten, van shoarma tot sushi, voor elk zit er wel wat bij, Ik ben er heel tevreden mee, wij bestellen heel vaak hier.
Bert Visser  | 26/06/19  08:29:51 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een prima overzichtelijke website, daarnaast ook een makkelijkere manier om eten te bestellen of meerdere restaurants te bekijken. Vaak word er binnen een uur bezorgd zelfs op drukke dagen als het weekend. Veel aanbod, voor ieder wat wils.
Henrie Nak  | 21/06/19  11:51:52 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een geweldige site om eten te bestellen, ze hebben erg veel keus, ook in onze regio, en ook perfect voor inspiratie. Bezorging ging prima en eten was goed, Ook fijn om dit via een spaarprogramma te doen want zo bespaar je ook nog wat.
Paul Scholte  | 21/06/19  17:13:39 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestellen wij via thuisbezorgd.nl. Nooit problemen mee gehad en altijd een nette afhandeling. Misschien wel een tip voor thuisbezorgd.nl. Dat het wel een voordeel zou zijn om je emaildres te kunnen wijzigen, dit was laatst nog niet mogelijk. Al met al, zeer tevreden over thuisbezorgd.nl
Anne Blauw  | 20/06/19  09:26:51 | Winkelbeoordeling :
Vaak gebruikt. De beste. Ik hoop nog vaak jullie te kunnen inschakelen. Keuze genoeg uit restaurants in mijn omgeving. Keuze genoeg uit diverse keukens. Bezorging loopt bijna altijdvlot
Danielle Visscher  | 13/06/19  23:21:45 | Winkelbeoordeling :
houd je altijd goed op de hoogte over je bestelling en ruime keuze. bestel er zo af en toe en gaat altijd goed. is 1 keer fout gegaan en toen hebben ze een kaart met hun excuus en een gratis pizza bij de volgende bestelling aangeboden! goede service!
N. Vredenburg  | 07/06/19  18:51:54 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaringen met de app van thuisbezorgd.nl ! Er is heel veel keuze uit veel lekkere restaurants. Het bestellen en betalen gaat altijd goed en wij krijgen ons eten bijna altijd op het door ons gevraagde tijdstip.
Marianne Gommers  | 09/06/19  13:50:29 | Winkelbeoordeling :
Heel makkelijk bestellen bij thuisbezorgd.nl. Lekker eten eb snel bezorgd je kan je bestelling volgen via de app gelijk ook nog cashcoins verdien echt een aanrader
Cynthia Kampers  | 09/06/19  13:05:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over thuisbezorgd.nl. zodra ik geen zin heb om te koken of ik red het niet vanwege mijn werk, dan kijk ik of ik wat lekkers kan bestellen bij thuisbezorgd.nl. Achteraf vragen ze altijd om je review.
Nettie Hendriksen  | 05/06/19  08:44:00 | Winkelbeoordeling :
Gebruikersvriendelijke website en app. Werkt goed en snel. Heb er al menigmaal besteld en het is handig dat op de app je bestelgeschiedenos bewaard wordt zodat je hetzelfde snel nogmaals kunt bestellen.
Patrick De Bie  | 01/06/19  22:12:43 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is het beste dat me ooit is overkomen! Vroeger moest ik altijd zoeken naar de folders en daarna op het internet, maar dit is echt ideaal! Gewoon intoetsen wat je wilt eten en krijgt gelijk alle lokale opties! Complimenten!!!
tess zewski  | 30/05/19  12:58:04 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij thuisbezorgd.nl. Het is een fijne app, je voorkeuren zijn goed aan te geven en je ziet ook praktische dingen zoals openingstijden, adresgegevens e.d. Ook wel fijn dat je kan sorteren op welke keuken je zoekt. Maakt het makkelijker om te zoeken
Erwin  | 29/05/19  07:54:58 | Winkelbeoordeling :
Echt zo handig om hier jouw eten te bestellen en de site is zog mooi en overduidelijk. Petje af hiervoor hoor. En altijd verlopen de bestellingen prima !! Ik ben dus zeer tevreden over Thuisbezorgd.nl en kan en zal het iedereen aanraden.
Mark Bakker  | 25/05/19  01:11:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een enorme fan van buitenlandse gerechten en als ik een maal geen zin om te koken heb, bied Thuisbezorgd.nl uitkomst! Via Thuisbezorgd.nl kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan firma's die, voor een kleine bezorgvergoeding, jouw hapje, kant en klaar bij jou thuis brengen! Ik beveel daarom Thuisbezorgd van harte aan!
Pieter Gabes  | 24/05/19  18:27:32 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik geregeld thuis bezorgd en ben er zeer tevreden over. De leveringen van de chinees zijn goed verzorgd en nog steeds op temperatuur, ondanks dat het thuis gebracht wordt. Daarnaast is de kwaliteit voor mij prima en voldoende kwa hoeveelheid ruim voldoende. Voor mij dus een prima aanrader
Sheila Dange  | 24/05/19  15:15:26 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt.nl dat is het wel ! ik ben super tevreden klant van Thuisbezorgt.nl ! Geweldige service en nooit geen koud eten gehad,hoop dat dit zo nog jaren kan blijven ik wens hun succes en dank hun voor de goede service ! groetjes Tazzke !
Patricia  | 22/05/19  11:45:41 | Winkelbeoordeling :
Ideaal voor op de zaterdag avond als je geen zin hebt om te koken. Ruime keuze aan diverse maaltijden of gewoon even voor een lekkere snack voor de kleine trek! Op alle andere dagen van de week ook super!
Veronika Kalou  | 23/05/19  06:59:00 | Winkelbeoordeling :
Geweldig en makkelijk en altijd snel bij Thuisbezorgd.nl, waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met Thuisbezorgd.nl!
Harry Webber  | 20/05/19  09:02:21 | Winkelbeoordeling :
Prima service van Thuisbezorgd, mocht er iets mis gaat ( wat eigenlijk nooit gebeurt) maar soms vergeet t restaurant wat of zo en je belt naar thuisbezorgd wordt dit zeker de de laatste tijd goed en snel opgelost. Ik vind het echt een super bedrijf en een super oplossing!
Anke Siemensna  | 15/05/19  22:46:52 | Winkelbeoordeling :
Ideaal om laat in de nacht een handig overzicht te hebben van waar je nog iets te eten kunt bestellen. Bijna elk restaurant of eetgelegenheid in jouw buurt kun je vinden op thuisbezorgd.nl. En als je via engueteclub besteld ontvang je ook nog extra cashback!
Dian Degenkamp  | 13/05/19  19:29:26 | Winkelbeoordeling :
Goede bezorgservice met alle belangrijke restaurants om bij te bestellen! Ook leuk dat je per bestelling punten spaart in je account. Met deze punten kan je leuke kortingen krijgen om te gebruiken bij andere webhops!
Francisca Johanna de Graaf  | 11/05/19  22:20:33 | Winkelbeoordeling :
Dit is voor mij de uitverkozen site om eten te bestellen en thuisbezorgd te krijgen. Het aantal restaurants waar jeukt kunt kiezen is heel er uitgebreid. Voor mij verdiende site minstens een 10. Zoals ik al zeg een aanrader.
George Westerhof  | 04/05/19  06:41:29 | Winkelbeoordeling :
Even geen zin om te koken ? Gun jezelf het gemak van Thuisbezorgd. De heerlijkste maaltijden zo bij jou thuisbezorgd ! Geen rommel in de keuken en geen gedoe. Ga naar de website en kijk wat er allemaal mogelijk is !
Fred Gasselich  | 26/04/19  14:05:41 | Winkelbeoordeling :
Super dat er in mijn regio veel variatie qua eten te bestellen is, omdat er dan ook meer dan genoeg verschillende eettenten in de buurt zitten. Altijd word bij ons alles perfect op tijd geleverd, super uitkomst van Thuisbezorgd.nl
Shivani  | 28/04/19  10:37:17 | Winkelbeoordeling :
Ik vind thuisbezorgd.nl een goeie app want ik kan iets lekkers bestellen als ik even geen zin heb om te koken of boodschappen te doen. Mijn favoriete restaurant in 1 druk. Ik vind de service heel erg goed want ze proberen je altijd te helpen en tot op een oplossing te komen.
nicole de meer  | 27/04/19  18:05:34 | Winkelbeoordeling :
Voor de dagen dat je geen zin of tijd hebt om te koken is thuisbezorgt een geweldige site. Ik bestel hier meestal patat of chinees omdat dit maaltijden zijn wie door meerdere bedrijven aangeboden worden. Ik raad mensen zeker aan hier te bestellen als je eten thuis bezorgt wil hebben.
Charlie Klijn  | 28/04/19  09:32:12 | Winkelbeoordeling :
Bij thuisbezorgd vind je gemakkelijk alle restaurants bij jou in de buurt, die eten bezorgen. Zo kun je op je gemak een keuze maken. Bij iedere bestelling ontvang je ook nog eens punten om te sparen voor korting bij thuisbezorgd of op leuke cadeaus. Super.
Hennie Loriaux  | 21/04/19  15:30:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Thuisbezorgd.nl.Je begint met locatie invoeren, kies je restaurant en gerecht. Betaal contant op online met Ideaal,,crerditcard of paypal. En laat je eten thuisbezorgen.Lekker makkelijk.
Ingrid Frese  | 16/04/19  09:22:37 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen via huis uit, de bezorgtijden zijn super, als ze nog vragen hebben word je gebeld zodat je bestelling goed en snel word geleverd, de keuzes van restaurants zijn goed en zeer overzichtelijk
Petronella Smit  | 15/04/19  11:28:55 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is echt een aanrader en een uitkomst voor alle gelegenheden. Thuisbezorgd komt goed van pas wanneer je weinig tijd hebt en toch lekker wilt eten. Maar ook als je zin hebt in om iets anders te eten.
Nanette Bielefeld  | 14/04/19  10:20:38 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk en super handig als je geen eten in huis hebt. Het minimum bestelbedrag is wel vaak erg hoog voor als je alleen bent. Dan kom je daar vaak niet aan en dan kun je dus niet bestellen.
Ilonka  | 11/04/19  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod om eten te bestellen word steeds groter bij ons, Hierdoor neemt mijn zin om te koken af. Makkelijk te bestellen via de website en snel thuisbezorgd. Precies zoals het zou moeten, echt een aanrader!
Ferry Swinkels  | 10/04/19  11:38:36 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Thuisbezorgd echt geweldig, er zijn goede restaurants bij aangesloten. Heb al een paar keer besteld bij een speciaal restaurant bij ons in Eindhoven en dat was sushi vandaag, echt helemaal top en super vers en snel bezorgd!
louis roodenburg  | 09/04/19  12:52:43 | Winkelbeoordeling :
Het overkomt het ons allemaal wel eens , te weinig tijd of geen zin om te koken ,dan is hier een prima alternatief, u besteld bij uw favoriete restaurant en Thuisbezorgd,nl zorgt voor een perfecte levering op een door u te bepalen tijdstip, dus eigenlijk diner aan huis, bedankt Thuisbezorgd.
Ineke Jansen  | 05/04/19  16:25:01 | Winkelbeoordeling :
geweldige uitvinding! App fijn in gebruik, overzichtelijk. Een dikke 10! wij maken al jaren gebruik van de app, en gaan dit zeker ook nog jaren doen! De app zoekt aan de hand van GPS op je smartphone naar de dichtstbijzijnde eet gelegenheden waar je dan vervolgens eten kan bestellen.
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  13:50:02 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je geen tijd meer hebt of geen zin meer hebt om te koken of af te halen aan de deur laten bezorgen van het eten dat jij wilt waar je het vandaan wil hebben. Wij hebben er al heel vaak gebruik van gemaakt en het bevalt prima!! Nog nooit 1 probleem mee gehad..
emma govers  | 08/04/19  04:59:09 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is heel erg makkelijk voor als je een keer geen zin hebt om te koken en om naar een restaurant te gaan aan gewoon bestellen en het wordt snel thuis geleverd en zo kun je makkelijk genieten van iets lekkers
Debs Coert  | 03/04/19  17:04:20 | Winkelbeoordeling :
Als we met vriendenclubje bijelkaar zijn hebben we een paar vaste adresjes waarvan we via Thuisbezorgd bestellen en.die altijd heel betrouwbaar zijn, qua bezorgtijd, maar hoofdzakelijk de kwaliteit van eten.
Shirley Van Gulik  | 31/03/19  03:58:56 | Winkelbeoordeling :
ben er blij mee bestel regelmatig en kan niet zonder
Karina  | 29/03/19  14:47:47 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke website, daarnaast ook een makkelijkere manier om eten te bestellen of meerdere restaurants te bekijken. Vaak word er binnen een uur bezorgd zelfs op drukke dagen als het weekend. Veel aanbod, voor ieder wat wils
Hans Kazan  | 28/03/19  20:34:00 | Winkelbeoordeling :
Om voor Thuisbezorgd.nl te kiezen is heel erg gemakkelijk als je eens geen zin hebt om te koken, maar als je wel gewoon lekker thuis wilt eten, heel gemakkelijk te bestellen en je het wordt ook nog eens vlot en keurig thuis afgeleverd, dit is echt geweldig!
Isabelle van Santen  | 26/03/19  15:36:39 | Winkelbeoordeling :
Bij jou favoriete eetzaak snel en gemakkelijk je eten bestellen en aan kunnen geven wanneer jij het wilt hebben.
Piet Bander  | 22/03/19  15:20:06 | Winkelbeoordeling :
Bij ons heeft Thuisbezorgd goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
Angelique Greven  | 24/03/19  20:11:33 | Winkelbeoordeling :
bestel vaak via thuisbezorgd is altijd heel snel thuis en je kunt mooi bij houden of het er al bijna is ik ben zeer tevreden over deze site ideaal voor snelle hap altijd echt hele snelle dienst ik vind dit super
Chantal Beekmans  | 22/03/19  13:13:21 | Winkelbeoordeling :
We bestellen geregeld eten voor thuis via deze site. En het is fijn zo hoeven we zelf niet te zoeken.Het eten is altijd goed. Cinees is onze favoriet. Verder eten we graag sparribs. Dat is het eten wat mijn zoon graag eet.
Hans Breith  | 25/03/19  08:48:50 | Winkelbeoordeling :
Keuzes genoeg aan bezorgrestaurants. Echt een uitkomst voor een dagje geen zin in koken. Meestal heb ik al binnen half uurtje vriendelijke bezorger aan de deur. Nog geen slechte ervaring gehad, dus een aanrader!
Eveline Kersten  | 22/03/19  07:10:15 | Winkelbeoordeling :
Van de week via thuisbezorgd besteld en wat gaat dat dan weer gemakkelijk. Slim van deze partij om deze diensten aan te bieden. Ik doe het niet vaak maar als ik het doe is het gemak waarmee het gaat prettig
Valkenburg  | 17/03/19  07:19:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk en overzichtelijk,uitgebreid aanbod (natuurlijk wel afhankelijk van de regio). en mochten er problemen zijn met de bezorging dat helpen ze graag tot een oplossing. Ze hebben ook vaak acties met kortingen enzovoorts
Chanel West Coast  | 16/03/19  08:55:31 | Winkelbeoordeling :
Altijd gemakkelijk en altijd lekker eten uit de buurt, groot overzichtelijk aanbod van restaurants, we bestellen regelmatig via thuisbezorgd.nl en betalen gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd, prima!
Sjaak Swart  | 15/03/19  08:51:42 | Winkelbeoordeling :
Wij maken al geruime tijd van de diensten van Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze, bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, in het algemeen kloppen de aangegeven tijden heel goed bij ons!
Jacky Scholtens  | 14/03/19  17:27:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne bezorgservice beetje hoge berekening voor de bezorgkosten maar dat neem je voor lief. Kan daarom ook geen minpunten verzinnen verders. Zal dan ook vaker gebruik gaan maken van www.thuisbezorgd.nl
Berry Stevens  | 13/03/19  15:36:49 | Winkelbeoordeling :
Geregeld plaatsen wij een bestelling bij Thuisbezorgd.nl en ook dit keer was het weer goed en op de juiste tijd bezorgd het eten kwam zeer warm aan zodat we direct ervan konden gaan eten, Super blij waren we!
Jan van Nood  | 10/03/19  10:46:46 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is een prima toeleveringsbedrijf van allerlei soorten maaltijden. Met name in het weekend kan het weleens druk zijn, maar de service blijft goed. Het concept is heel simpel De klant kiest de maaltijd en Thuisbezorgd.nl zorgt voor een goede aflevering. Lekker toch!
Ewelina  | 10/03/19  14:03:09 | Winkelbeoordeling :
Super website. je kunt snel eten bestellen en betalen, dus ik bespaar tijd. Ik gebruik het al heel lang en zal het zeker gebruiken. Super, super, super!!!Ik hou ook van apps voor de telefoon. Heel fijn dat je direct kunt betalen.
Gio Santana  | 09/03/19  06:33:27 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl, waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl!
asmae  | 09/03/19  16:44:34 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl heeft een leuke en overzichtelijke site zelf weet ik niet of er ook een winkel van is maar ik heb er altijd vertrouwelijk eten kunnen bestellen de prijs is ook wel goed ookal kan het soms duur zijn maar niet vaak ik raad u het aan om daar iets te bestellen veel plezier!!!!
Peter Voogt  | 05/03/19  17:42:42 | Winkelbeoordeling :
Via gekkengoud.nl kun je snel en makkelijk bestellen op thuisbezorgd.nl. Als je dat doet dan heb je naast snel je eten in huis ook nog een aantrekkelijke cashback die je ontvangt. Snel scoren die cashback dus.
Joyce  | 06/03/19  08:03:02 | Winkelbeoordeling :
Ideale uitvinding.. Makkelijk en overzichtelijk. En je hebt zekerheid op goede service, zo niet dan kun je altijd en gemakkelijk alle gegevens controleren, dus als je iets niet hebt gekregen of het is niet lekker, raadpleegt thuisbezorg.nl
Veronique  | 07/03/19  16:09:58 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend handig om eten te bestellen wanneer je eens een keer niet uit huis wil en/of wil koken. Ruim aanbod van restaurants met betaalbaar eten, dus keuze genoeg! De website/app van Thuisbezorgd werkt goed en makkelijk.
Ilonka  | 04/03/19  22:05:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb heel vaak geen zin om te koken en dan val ik altijd terug op thuisbezorgd.nl. Er komen steeds meer restaurants bij en steeds meer opties qua eten om uit te kiezen. Echt een aanrader en je verdient ook nog cashback
Kim de Koning  | 02/03/19  02:35:43 | Winkelbeoordeling :
Via Thuisbezorgd heb je een snel overzicht van alle restaurants in je eigen omgeving. Verder kan je per restaurant het minimale bestelbedrag en bezorgkosten. Ook kan je gebruik maken van acties die er gelden.
Monique Peters  | 04/03/19  08:52:25 | Winkelbeoordeling :
Handig voor als je geen zin hebt om te koken. Gewoon je eten bij je favoriete restaurant bestellen en eventueel online betalen of als je het liever hebt contant aan de bezorger thuis laten bezorgen of af halen op de tijd die jou uitkomt.
govers govers  | 04/03/19  09:41:50 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk als je eens een keer geen zin hebt om te koken of uit eten te gaan Je hebt gemakkelijk iets besteld en het wordt netjes thuis afgeleverd Het enige wat je nog hoeft te doen is aan te vallen Wat wil je nog meer
Cindy Kalou  | 03/03/19  18:45:03 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en het word snel geleverd en je hoeft nog niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Christini Induzzi Lopes  | 19/02/19  22:18:54 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag online eten in deze winkel. Ik vind altijd kwaliteit en prijs. Ik raad het iedereen aan die van gezond eten en snacks houdt. Ik koop vaak omdat ik echt van de smaak van het eten in deze winkel hou.
Hennie Duit  | 20/02/19  00:27:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd verrast mij keer op keer weer. het gemak en de snelheid waarmee je je eten in huis hebt is steeds weer genieten. ik ben zeer tevreden met deze website en zou niet anders meer willen. ik raad hem ook zeker aan.
Patrice  | 15/02/19  21:17:21 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, gebruiksvriendelijk als consument word je goed op de hoogte gesteld over de status van je bestelling als je deze eenmaal hebt geplaatst. Het enige verbeterpunt is de omschrijving van de producten, deze zijn soms nog iets te abstract.
Hendrik Westerhof  | 18/02/19  08:12:00 | Winkelbeoordeling :
Even geen zin of tijd om te koken ? Ga naar de website van Thuisbezorgd en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Na de bestelling heb je tijd voor even niks of wat anders te doen, want de bestelling wordt binnen no-time bij je afgeleverd !
Marie-Louise Blanker  | 05/02/19  18:26:07 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is echt geweldig, er zijn goede restaurants bij aangesloten. Heb al een paar keer besteld bij een speciaal restaurant bij ons in Purmerend en dat was sushi vandaag, echt helemaal top en super vers en snel bezorgd!
S.M.J. Kelner  | 06/02/19  15:00:10 | Winkelbeoordeling :
Eten besteld via thuisbezorgd.nl en eten was netjes warm thuis gebracht en cashback was snel bij geboekt. volgende keer weer via thuisbezorgd.nl wat bestellen. Makkelijk en vooral met slecht weer hoef je de deur niet uit.
Sandra  | 04/02/19  00:03:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal keren bij thuisbezorg besteld, en dat was meestal geen probleem. Zo goed als elke bestelling was op tijd, alleen af en toe was er vertraging door andere restaurants. Het eten is altijd warm en lekker, dus ik ga altijd blijven bestellen bij thuisbezorgd.
Dave Donk  | 03/02/19  08:39:04 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken regelmatig Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze. De bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, maar over het algemeen kloppen de aangegeven bezorgtijden heel aardig!
Ben Thuis  | 04/02/19  08:39:34 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en altijd lekker eten uit de buurt, groot overzichtelijk aanbod van restaurants, we bestellen regelmatig via thuisbezorgd.nl en betalen gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd, prima!
Assumar Gellis  | 29/01/19  19:53:33 | Winkelbeoordeling :
Alles goed geregeld, altijd lekker eten uit de buurt.... Een groot overzichtelijk aanbod van restaurants. Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl en betaal gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd...
corrien volleberg  | 26/01/19  18:34:07 | Winkelbeoordeling :
Geen zin om te koken en toch lekker willen eten dan kan met thuisbezorgd.nl Of je nu een pizza of Grieks wilt eten je kunt het snel en warm thuis bezorgd krijgen Makkelijk per mail of telefonisch bestellen en binnen 45 min thuis bezorgd
Kevin Wesolowski  | 26/01/19  17:38:25 | Winkelbeoordeling :
Echt een ideale site voor als je geen zin hebt om zelf te koken. Via ladycashback krijg je er ook nog eens een leuke vergoeding voor als je via hier besteld. Simpel en snel, wat wil je nog meer. Dit is echt een aanrader.
Poeskin  | 23/01/19  18:24:18 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin hebt om te koken en geen zin hebt om naar de supermarkt te moeten gaan, dan is bestellen bij thuisbezorgd.nl een goed idee. Keuze uit vele lekkere maaltijden. Snel geleverd en niet te duur.
Linda Laan  | 22/01/19  20:26:52 | Winkelbeoordeling :
Al meer dan 50 keer besteld via thuisbezorgd.nl. Zeer prettige en overzichtelijke site. Je kan zoeken op woonplaats en gericht zoeken op keuken. Betalen gaat makkelijk via Ideal. Ik raad Thuisbezorgd.nl zeker aan!
Jan Metaal  | 18/01/19  11:12:40 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken al een hele tijd en regelmatig Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze. De bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, over het algemeen kloppen de aangegeven tijden heel aardig!
nylaika Rosa  | 17/01/19  17:01:14 | Winkelbeoordeling :
als je moe bent geen tijd om te koken bij thuisbezorgd heeft van alles vanaf je lui stoel achter je computer goede service en snel dat hou ik van een paar keer gedaan geen problemen gehad ik geef advies gewoon doen.
Jeroen  | 17/01/19  02:30:09 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker eten bestellen, (bijna) 24 uur per dag en zelfs op dit moment (03.28u) op een donderdag ochtend. Eten bestellen (wat je toch al wilt) en er nog voor vergoed krijgen ook! Tevens zeer goede klantenservice en altijd beschikbaar
Samantha Van de merbel  | 16/01/19  14:55:47 | Winkelbeoordeling :
Besteld via thuisbezorgd.nl. Veel keuze in verschillende eettenten. Werd netjes bezorgd en het is altijd leuk om iets extra terug te krijgen via cashback korting. Wij hebben als gezin heerlijk gegeten en gaan dit zeker vaker doen
Mohammed Mechchate  | 16/01/19  09:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heel erg goed en heeft veel verse producten, er zijn dingen die goede bonussen zijn en we kunnen zelfs de eerste keer voor 50% een pakket kopen en het is iets goeds en altijd biologische producten
Harm Raspe  | 16/01/19  09:14:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb weer een bestelling gedaan bij Thuisbezorg en ook dit keer was het weer goed en op de juiste tijd bezorgd het eten kwam zeer warm aan zodat ik direct ervan kon gaan eten. Super en blijf waren wij.
Arianne Leijten  | 14/01/19  08:24:09 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site met zeer veel verschillende zaken. T bestel en betaal programma is zeer makkelijk en grillig te doen. Je wordt op de hoogte gehouden hoe de bereiding en leveringsproces vordert. De levering was ook nog zeer warm echt heerlijk
Monique van Dijk  | 11/01/19  09:44:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk als je ergens bent en je wil iets te eten bestellen. Zeer makkelijk op postcode te zoeken bij wie je wat kunt bestellen. Veel diversiteit aan bedrijven met de heerlijkste gerechten. Ook de mail waarmee je de bezorging kunt checken is zeer handig.
Guy Ertel  | 10/01/19  23:45:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuk en handig! Geen zin om uren lang in de keuken! Pak je mobiel en snel een bestelling! Lekker makkelijk en snel en zeker altijd heel lekker! Door de weeks of gewoon in de weekend! Gewoon doen!
Betsie Butsers  | 04/01/19  18:02:12 | Winkelbeoordeling :
Het is heel makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en het word snel geleverd en je hoeft nog niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Janny Sterling  | 07/01/19  08:40:46 | Winkelbeoordeling :
Als je een bestelling plaatst bij Thuisbezorgd.nl krijg je meteen een mail mbt de aflevering van de bestelling bij jouw restaurant keuze, zo hou je een goed overzicht hoe het ervoor staat, makkelijk online betalen voor je bestelling en snel bezorgd, techniek staat voor niets deze dagen.
Jane Sterling  | 24/12/18  14:36:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Thuisbezorgd heb je goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS
Van Beekum Specerijen
visit register click click