Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

nosa oreavbiere  | 27/07/22  15:35:44 | Winkelbeoordeling :
Mijn beoordeling over thuisbezorgen staat er erg goes taken want zij bidden ,ook bijna alles wat u nodig hebben van voedsel tot snacks en alles bijna.van verdien zij wel even en zegel ,omdat zij er erg vriendlijke zijn,en even goes bezorgen overall hebben,zo door gaan.
Ids Kingma  | 25/07/22  13:03:55 | Winkelbeoordeling :
Mijn review over Thuisbezorgd.nl Ben zeer tevreden over Thuisbezorgd.nl. Ze hebben een ruime keuze aan restaurants waar je je eten kunt bestellen van pizza tot aan de hollandse pot. Bezorging is ook redelijk snel tegen redelijke prijzen. De service is prima.
 | 23/07/22  02:44:33 | Winkelbeoordeling :
Super fijn dat er een app bestaat om een overzicht te hebben van alle bezorgdiensten bij jouw in de buurt. Ik gebruik de app van Thuisbezorgd regelmatig en ben er heel erg blij mee! Beveel de app aan iedereen aan want het is ook nog eens makkelijk voor iedereen om te gebruiken.
Samira Yahyaoui  | 20/07/22  14:26:21 | Winkelbeoordeling :
als ik mijn thuisbezorgd bestellen krijg ik altijd lekker eten het is altijd nog heel warm en dienen is heel snel Ik hoef nooit lang te wachten dan een halfuur en als er wat is wat fout is dan komen ze gelijk brengen het is altijd goed
Veronique Jacobs  | 09/07/22  15:34:22 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring bij Thuisbezorgd is over het algemeen prima te noemen.Het ligt er wel aan, bij welk bedrijf je bestelt,maar dit ligt aan dat bedrijf en niet aan Thuisbezorgd. De bezorgers zijn netjes over het algemeen.
Melvin kok  | 03/07/22  20:44:00 | Winkelbeoordeling :
ik bestel vaak via thuisbezorgd ! erg tevreden . vaak als ik savonds honger heb is dit erg makkelijk . de communicatie is goed en zit het eens een keer tegen met de bestelling dan lost thuisbezorgd het op met het bedrijf waar je de bestelling geplaatst hebt . al met al .. dikke prima .
Johan Kellerman  | 19/06/22  11:54:42 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site en app, uitbetaling snel en veel keuze aan diensten waar je kunt laten bezorgen, dit hangt natuurlijk wel af van de regio waar je je bevindt, maar zeker de grote steden meer dan genoeg keuze.
Kelly Buurman  | 16/06/22  17:30:52 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je een avondje geen zin hebt om uitgebreid te koken en je kan verschillende keukens makkelijk bestellen.
Monique Machielse  | 13/06/22  09:15:14 | Winkelbeoordeling :
fijn om thuis te kunnen wachten tot je eten bezorgd wordt . Handig om te kijken wat een restaurant heeft in de app. Makkelijk restaurants te vergelijken en je verdient er ook nog punten mee.Ik kan het iedereen aanraden om ook via thuisbezorgd.nl te bestellen.
Ahmed Elassali  | 11/06/22  00:26:50 | Winkelbeoordeling :
Thuis bezorgen is de beste eep om eten te bestellen en er stad ook en er staat ook tot hoelaat het klaar is je kan maklijk bijhouden hoef en het eten is vaak warm besteld en de bezorgers zijn meestal op tijd
Dominic Röthinger  | 31/05/22  19:19:55 | Winkelbeoordeling :
Als je wat besteld dan wordt het heel snel thuis bezorgd door iemand met een lach op het gezicht en dat door slecht weer en goed weer echt een aanrader om via thuis bezorgd te bestellen kort om doen!
Marcella Kroder  | 31/05/22  06:27:24 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed eten.. optijd bezorgd.. vriendelijke bezorgers.. 1x een tegen valler gehad bij de van der valk maar dat is helemaal top opgepakt door het bedrijf.. alleen vind k de bezorg kosten hoog…..
Ingrid van Vuuren  | 27/05/22  13:27:58 | Winkelbeoordeling :
Goed georganiseerd. Bestellingen zijn altijd correct doorgegeven aan deelnemende restaurants. Website is gemakkelijk in gebruik. Betaling kan op verschillende manieren. Er is ook een mogelijkheid om apart nog fooi te geven aan het personeel.
Jennifer Hoekstra  | 28/05/22  23:10:53 | Winkelbeoordeling :
ik vind thuisbezorgd perfect, de prijs van de restaurants zijn redelijke prijzen en er is genoeg keuze, voor ieder wat wills. de bezorging is top deze is ook te volgen en de aangegeven bezorgtijd word goed nagestreefd.
shirien Hisnawi  | 21/05/22  15:54:09 | Winkelbeoordeling :
Handige site/app om eten te bestellen. ook als er iets fout gaat met het bestellen of met het restaurant waar je besteld is er altijd een oplossing. wel jammer dat de terug betaling via ideal dan wat langer duurt.
Patrick Roberts  | 21/05/22  15:45:15 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende website en mobiele app. Zeer handig in gebruik en een ontzettend groot assortiment aan restaurants. Er zit altijd wel iets lekkers tussen om te bestellen. Verwachte levertijden komen ook goed overeen met de werkelijke levertijden.
Demi Foxen  | 17/05/22  20:54:59 | Winkelbeoordeling :
altijd super lekker en super goede kwaliteit. een van onze favoriete restaurants. zeker aan te raden. de pita broodjes zijn zeer smaakvol en rijkelijk gevuld. wij bestellen wekelijks nog nooit iets fout gegaan bij de bestelling. altijd alles perfect
Henk Gesink  | 15/05/22  09:30:08 | Winkelbeoordeling :
Prima site, snelle bezorging, vriendelijke bezorgers en een uitstekende service. Goede tussenpersoon en makkelijk in gebruik. Gebruik het al jaren en is zeker een aanrader, voor de rest heerlijke sushi!
Susan Ghuijs  | 11/05/22  02:35:36 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren mijn eten met de app van Thuisbezorgd, omdat je op elk moment kunt kijken, welke restaurants en afhaalmaaltijdketens er op dat moment open zijn voor bezorging. Ze hebben verschillende soorten beloningssystemen, zodat je ook voor extra viirdeel spaart.
Ab De Jong  | 03/05/22  10:16:16 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een erg makkelijke site waar alles duidelijk en simpel staat. Je kan makkelijk je eten bestellen en is makkelijk dat heel veel bedrijven die bezorgen Ik maak erg regelmatig gebruik van
Piet van Brabant  | 01/05/22  09:47:09 | Winkelbeoordeling :
Prima werkende site van Thuisbezorgd.nl. Ik ben vriendelijk en goed geholpen door Thuisbezorgd.nl toen mijn bestelling niet was aangekomen wat niet hun schuld was. Geld teruggekregen en een voucher plus excuses. Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen zo!
Saf Ka  | 26/04/22  15:35:48 | Winkelbeoordeling :
Het is een makkelijk website in zijn gebruik. Ik mis alleen wel meer opties om te filteren op bezorgkosten bijv en ook meer plaatjes bij het eten zetten zodat mensen zien wat ze kopen. Heel veel aanbod maar van de helft weet men niet wat het is. Ook een beschrijving bij maaltijden zou fijn zijn.
Kees from the bacon  | 24/04/22  19:54:38 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne bestelsite waar veel keuze uit is. Lekker eten en goed betaalbaar! Helemaal geweldig. Ik vind het prettig dat het eten snel geleverd wordt, ookal ligt dat aan het restaurant. Maar altijd is het eten warm en smaakt het goed
Ercan Kayalar  | 20/04/22  17:48:02 | Winkelbeoordeling :
Altijd op tijd, keurig bezorgd en netjes. En vriendelijk de bezorgers en makkelijk ook te betalen . Heb er alleen maar goede woorden erover hoop nog vele jaren voor samenwerking en smakkelijk eten voor iedereen
Lorena Agus  | 20/04/22  20:40:21 | Winkelbeoordeling :
Fijne app! Er zijn in elke stad of dorp veel verschillende restaurants beschikbaar. Overal een verschillend en breed aanbod. Heel overzichtelijk, veel verschillende keuzes en ook in de kleinere dorpen genoeg aanbod.
binasom  | 15/04/22  17:34:12 | Winkelbeoordeling :
fijne makkelijke app met veel aangesloten restaurants in jou regio dus voor iedereen wat wils. en zo nu en dan krijg je ook nog eens hele fijne kortingen als je een account bij ze aanmaakt dus dat is zeker de moeite waard
Sybrenjo Roemer  | 14/04/22  08:03:33 | Winkelbeoordeling :
Ik kom vaak laat thuis van werk, ben bek af en heb geen zin om dan nog in de keuken te staan. Thuisbezorgd is mijn reddende engel, bij thuis komt schop ik mijn werkschoenen uit ruil deze in voor zachte sloffen en walla! Een warme maaltijd bezorgd tot aan de deur!
Kay Beek  | 13/04/22  07:53:39 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt is echt ideaal, het is zeker ideaal als je een lange werkdag achter de rug hebt, de avond van de tevoren flink bent doorgezakt in de kroeg of bij vrienden, maar ook als je vriendin/vrouw vind dat het jouw kookdag is. even de ap gebruiken en klaar :)
Tim Trabelsi  | 12/04/22  08:43:57 | Winkelbeoordeling :
Normaal nooit een probleem gehad met een bestelling maar deze keer vriendelijk en goed geholpen door Thuisbezorgd.nl toen mijn bestelling niet was aangekomen (niet hun schuld) Geld terug gekregen en een voucher plus excuses, ik ben zeer klantvriendelijk geholpen zo!
H.van Der vliet  | 11/04/22  21:39:55 | Winkelbeoordeling :
altijd wel tevreden... Ben al jaren klant bij thuisbezorgd, heb zelf nooit problemen gehad muv een restaurant zelf maar daar kan thuisbezorgd niets aan doen. tis prettig dat er dus via 1 website allerlei dingen bezorgd kunnen worden.
Angelique Fikken-Melenhorst  | 09/04/22  09:08:30 | Winkelbeoordeling :
heel erg handig door dee ap even in te vullen en dan je eten lekker thuis bezorgd! handig voor als je niks meer in huis hebt en hongerige kinderen hebt het is binnen no time in huis! lekker eten door je zelf gekozen eetbar
Mathias De jong  | 11/04/22  01:18:56 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk bestellen bij thuisbezord! Goeie spare ribs, chinees eten, burgers, pizza, pasta, patat, salades, vis, soep, altijd lekker snel bezorgd. En lekker eten. Ik bestel hier al jaren. De beste voor eten bestelen.
Laurien Kraaijestein  | 05/04/22  11:12:55 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site. Snel en makkelijk eten bestellen met een goede service. Keuze uit vele eetgelegenheden met een diversiteit aan gerechten. Altijd op tijd met de bestelling afleveren. Vriendelijk personeel.
Angelique Luijtgaarden  | 04/04/22  18:56:23 | Winkelbeoordeling :
Top webshop, gebruik hem altijd. Alle restaurants in de omgeving op een pagina. Goed overzicht van het menu. En heel simpel te volgen wat je moet doen. En verkeerde bestellingen( dat kan wel eens gebeuren), is zo opgelost.
Sammy tax  | 05/04/22  07:30:02 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig met thuisbezorgt, er is altijd super veel keus en altijd makkelijk als je geen zin of tijd hebt om te koken. Op deze manier kan je toch heerlijk eten zonder dat jezelf moeite hoeft te doen. Goede service en altijd vriendelijke bezorgers.
Tozser Beuska  | 05/04/22  03:59:36 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier alleen de hele tijd, er zijn meerdere keren in 1 week. Snelle levering heerlijk eten. Perfect voor ons, ik ben nog niet teleurgesteld en ik weet dat ik dat niet zal doen.Mijn familie ook hou van Thuisbezorg.☺️
Sayenne Heijkamp  | 03/04/22  00:22:48 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van thuisbezorgd. Soms ben je gewoon moe maar dan is er thuisbezorgd. Altijd fijn. En de cashback zijn er altijd snel bij in tegenstelling tot bij sommige webshops waar het heeel lang duurt. Ook daar ben ik wel heel erg blij mee.
Mathias De jong  | 02/04/22  00:14:17 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al heel lang op thuisbezorgd.nl en is echt perfect voor heerlijk eten bestellen!! Spareribs, shoarma, Pizza, pasta, kip, broodjes, patat, gambas, vis, drinken. echt van alles en nog wat. Je kan er snel bestellen en is lekker.
Andre Vis  | 02/04/22  09:31:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer handige en makkelijke web en service is prima. Zeer nette bezorgers/sters. Aanrader en wat ik in Vianen laat bezorgen is altijd volgens opgegeven tijd - warm kortom makkelijker kunnen ze het niet maken.
Kim Ooyevaar  | 01/04/22  05:10:19 | Winkelbeoordeling :
Alles is gesorteerd Van open tot sluit Je kan filteren Je hebt genoeg keuze Alles is overzichtelijk En er wordt een normale toeslag gerekend. Overal in NL kun je direct zien waar je kunt eten en ook de waardering van mensen
Frank Smid  | 21/03/22  18:08:26 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is echt vet the bomb.superlekker eten, snel en goedkoop geleverd.check die website allemaal en die er je voordeel mee door te bestellen bij thuisbezorgd. Doen hoor. Echt supervette website.
Lisa van der Wal  | 19/03/22  18:55:46 | Winkelbeoordeling :
Super handig, veel variatie. Altijd een go to als je geen eten in huis hebt. Thuisbezorgd is wel iets wat ik in ieder geval meerdere keren per maand gebruik en op bestel. goede service, wordt altijd op tijd geleverd,
Sandra Stolker  | 19/03/22  07:32:20 | Winkelbeoordeling :
Bij thuisbezorgd.nl kun je gemakkelijk en snel een bestelling doen en laten bezorgen. De kwaliteit is goed en het is altijd heel voordelig bij thuis bezorgd.nl. Ik raad thuisbezorgd.nl aan iedereen aan!
Petra Harder  | 17/03/22  12:24:19 | Winkelbeoordeling :
gemakkelijk, jouw eten thuis bestellen en thuisbezorgd krijgen en dan ook nog een cashback korting krijgen. de website werkt handig doordat je gelijk alle leveranciers in jouw buurt ziet, zo kom je nog eens op een ander restaurant terecht. het kunnen volgen van je bestelling vind ik ook prettig.
Eveline de Koning  | 13/03/22  13:53:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb heel blij met thuisbezorgd. Ik gebruik het zo eens in de 2 weken als ik geen zin heb om te koken. Het wordt vaak snel bezorgd. En de klantenservice is makkelijk te bereiken als er iets mis is gegaan
patricia keddeman  | 12/03/22  17:06:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nooit problemen gehad met thuisbezorgd.nl altijd netjes de bestellingen gehad en als er wel iets verkeerd was gegaan werd ik altijd heel vriendelijk geholpen en snel dus ik heb niks om over te klagen
Joneal Dirksz  | 13/03/22  15:42:15 | Winkelbeoordeling :
Goed en snel in bezorging. Sommige restuarants duren wel lang maar dat is omdat meeste van de jongens met fiets bezorgen In arnhem een top bezorg bedrijf en ook tussen de corona periode hebben de jongens hard gewertk
Tomas Maatman  | 07/03/22  00:40:21 | Winkelbeoordeling :
Perfect voor de luie mens. Ik houd er van. Veel keuze en snelle service. Ik kan niet meer zonder en zou t iedereen aan raden. Wanneer je iets besteld verdien je punten en krijg je korting. Groeten Tom
pascal vrijvogel  | 05/03/22  20:23:00 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen met deze organisatie. Ook als je klachten hebt word goed en snel op gereageerd. Er word ook gezocht naar een goede oplossing die voor beide partijen goed is. Er worden ook regelmatig nieuw restaurants toegevoegd
Miranda Neeleman  | 03/03/22  07:54:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu al een aantal keer via thuisbezorgd.nl eten besteld en ik moet echt zeggen dat het me prima bevalt. Met de optie zo snel mogelijk is het er ook echt snel. Ik heb een keer gehad dat hij er al was na een kwartier. Echt top!!!
kim hazewinkel  | 27/02/22  21:33:23 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft, afhankelijk van je woonplaats, een goed aanbod van verschillende restaurants. Af en toe leuke extra cashback acties, waardoor je voor een leuke prijs eten kan bestellen. Vaak snelle levering en goede service bij klachten.
Ifrx Mxmuud  | 24/02/22  00:33:24 | Winkelbeoordeling :
Erg goeie service, kwaliteit en vriendelijke medewerkers. Snel bezorgd duidelijkheid op de app en meerdere keuzes voor betalen of eten of überhaupt restaurants. Voor alles wat wils perfect. Gaat e4 iets verkeerd word je direct geholpen
Mm Gemmeke  | 18/02/22  21:08:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, je krijgt er altijd honger van. Makkelijke website en ook een duidelijke website. Mijn lievelings eten komt van shoarma hintham daar bestel ik de carbonara spaghetti met kaas. Mijn partner kapsalon.
Freddy  | 17/02/22  07:55:06 | Winkelbeoordeling :
Met een groot aanbod van resteraunts is het makkelijk en lekker om je eten te bestellen. Voor iedereen is er wel iets lekkers te vinden. En het is ook makkelijk voor mensen met een wat drukker leven. Met 1 druk op de knop komt je eten eraan!
danielle Leppink  | 16/02/22  18:34:49 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk, makkelijk en snel eten op tafel. Keuze uit diverse soorten gerechten en restaurants. Bezorging is ook bijna altijd netjes op tijd. Eten is nog goed warm en bezorgers zijn vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dominique  | 16/02/22  16:23:11 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat aangegeven wordt wanneer je eten er is. Website werkt altijd naar behoren, net als de app. Soms gaat er iets mis maar dit wordt altijd direct opgepakt door de klantenservice. Ik bestel mijn eten altijd via de app.
Aline  | 07/02/22  20:29:32 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd, heerlijk even niet zelf koken, en schollen tussen al het lekkers wat er op staat. Ruime keuze aan restaurants die ook nog uitgebreid worden. Ik word er altijd erg blij van als de bel gaat, en er een heerlijke maaltijd op me staat te wachten. Probeer het zeker eens uit !
Noa Kunz  | 08/02/22  11:42:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd erg optijd. Heb zelf nog nooit problemen ervaren met de bezorging van het eten of drinken via thuisbezorgd. Alles is gelukkig nog van goede kwaliteit als het aankomt. Je kan goed communiceren als je een probleem hebt met je bestelling.
Tom Dumoulin  | 06/02/22  10:12:13 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen gehad met de app. Service van aangesloten ketens is vaak ook uitstekend. Had deze keer wat problemen bij betalen. Heb hiervoor de klantenservice gebeld en die hebben mij hier enorm goed mee geholpen zoals het hoort. (Hier kunnen sommigen anderen bedrijven ng wel iets van leren)!
sdr meilink  | 25/01/22  14:21:08 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd, juiste webshop veel mogenlijk heden. niet al te duur. veel verschillende soorten winkels. lekker eten. de kwaliteit is erg goed van thuisbezorgd. de service is ook heel goed. je kan op verschillende manieren betalen.
Nunciaredish Straal  | 20/01/22  14:18:01 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd heeft een ruime en brede keuze aan eten. als je een keer geen zin hebt om te koken kan je hier bestellen. ikzelf heb dat ook een paar keer gedaan en nog geen klachten gehad. je kan zelf kiezen hoeveel % fooi je wilt geven en je kan met track and trace precies zien waar je eten blijft.
Dave R  | 15/01/22  23:55:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd zeer tevreden over de bezorgers van Thuisbezorgd. Altijd vriendelijk en snel. Zo zie ik het graag! Daarom bestel ik altijd via thuisbezorgd Ipv de andere bestelbedrijven. Ga zo door, en ik blijf zeker klant
Sandra nagel  | 08/01/22  17:40:55 | Winkelbeoordeling :
Pizza besteld via thuisbezorgd, mooi op tijd bezorgt en een vriendelijke jongeman, die wel zijn helm afzette bij de deur, heel prettig, ik weet dat ze haast hebben maar zo'n helm hoofd voor je deur is niet echt klantvriendelijk vind ik
Kim Kimich  | 10/01/22  16:46:07 | Winkelbeoordeling :
Prima, overzichtelijke en gemakkelijke site voor alle bezorgrestaurants! Zeker een aanrader. Het is altijd fijn om vanuit Thuisbezorgd te bestellen! Een heel handig en goed geregeld bedrijf! Top sevice en zeer betrouwbaar!
Anoniem  | 10/01/22  10:53:14 | Winkelbeoordeling :
Snel en eenvoudig eten bestellen. Enkel is de wachttijd van het eten vaak wel lang, maar als je ruim van tevoren besteld dan is je eten op het aangegeven tijdstip er en kun je gezellig aan tafel en heerlijk gaan genieten van jouw favoriete restaurant.
Alexandra Van Nieuwenhuijsen  | 07/01/22  06:25:53 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk! Vanuit je eigen woonkamer kiezen wat je gaat eten en vervolgens supersnel bij de deur afgeleverd! Ruime keus in soort en aantal restaurants, de app is makkelijk in gebruik en erg handig aangevuld met de live tracker!
Daniel  | 04/01/22  04:03:00 | Winkelbeoordeling :
Het hangt heel erg van de bezorger en het restaurant of je je eten op tijd en warm krijgt. Laatst wat bestelt komt het 20 minuten te laat. Het was echter wel warm. Meestal komt het redelijk op tijd. De prijs kan je zelf gewoon vinden.
zoe prak  | 03/01/22  04:04:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd goede ervaringen gehad met thuisbezorgd. Ze zijn vriendelijk, handig en heb leuke dingen erop staan. Wel vind ik soms dat de keuze in thuusbezorgd zelf niet extreem veel keuze als bij de meeste tenten zelf
Belinda Korver  | 28/12/21  17:26:03 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is echt de uitkomst, voor ieder wat Wills en makkelijk kiezen klikken en kopen. Daarnaast spaar je bij elke bestelling ook nog eens punten welke je bij verschillende winkels kunt uitgeven. Mijn favoriet is de 5 euro korting bon voor Thuisbezorgd zelf.
Gi Ka  | 27/12/21  12:57:56 | Winkelbeoordeling :
Mooi menu overzicht op thuisbezogd. Fijn dat alles goed en duidelijk omschreven staat met de juiste prijzen. Zelfs bezorgd tot aan de deur van het vakantiehuisje, terwijl we zelf dachten dat ze naar de ingang van het park zouden gaan.
Sascha Huizinga  | 21/12/21  12:19:24 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, het kwam warm aan, vriendelijke bezorger en ook nog betaalbaar ik ga zeker vaker bestellen app is ook super makkelijk in gebruik en ook nog is heel erg snel echt heel fijn ik ben fan!
Roelfiena Aukema  | 16/12/21  18:03:36 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een snelle en betrouwbare manier om aan huis de maaltijd geleverd te krijgen. Jammer dat in ons woongebied die service niet veel voor komt. In het westen van het land duidelijk meer aanbod, vanuit verleden goede ervaringen mee
Josette Vlaar  | 15/12/21  16:17:02 | Winkelbeoordeling :
altijd snelle servic en lekker wat we bestellen. uitgebreide keuze om dingen te bestellen. enige nadeel, dat McDonalds niet overal bezorgd en dus niet meegenomen kan worden in thuisbezorgd.nl. plus ze hebben hun eigen.....bezorging/bestelmodel. maar gelukkig genoeg andere keuzes.
Charley Brown  | 10/12/21  15:28:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben ontzettend tevreden over Thuisbezorgd. Alles wordt altijd perfect geregeld. Nou ja, alles. Er is 1 uitzondering geweest met een bestelling dat ik Thuisbezorgd gebruik, super handig en steeds meer restaurants bij ons in de buurt.
Danielle Kuiper-kuijt  | 10/12/21  08:17:33 | Winkelbeoordeling :
super handig, en eindelijk meer bedrijven in onze omgeving. Werkt goed. Heel handig duidelijk overzicht van alle aanbieders, mooi op afstand geplaatst. Goede duidelijke uitleg en daarbij de tijdsaanduiding van je bestelling staat er goed op.
richard ber  | 30/11/21  06:37:27 | Winkelbeoordeling :
Wat is thuisbezorgd.nl toch een fijne website/app. Lekker makkelijk op het moment dat je geen zin hebt om te koken,even bestellen en binnen no-time je eten te hebben. Geen moeite met eten voorbereiden, alleen de tafel nog dekken :)
Candy Bhagwandin  | 23/11/21  14:43:26 | Winkelbeoordeling :
het is een goed bedrijf,bestellingen komen snel. Maar de laatste tijd kampt het bedrijf wel met veel storingen. Bestellingen die niet geleverd worden,maar wel betaald. Klantenservice is moeilijk te bereiken.
Savanah Geurts  | 22/11/21  12:46:41 | Winkelbeoordeling :
Goede service, veel mogelijkheden, heel overzichtelijk en bij de meeste zaken ook super lekker eten! Zijn er problemen of dingen niet duidelijk dan zijn ze snel aanspreekbaar voor je! Zelfs op latere tijdstippen!!
A.S.T.  | 22/11/21  07:38:04 | Winkelbeoordeling :
Goede website met veel keus uit restaurants. Prijzen en bezorgtijd worden goed aangegeven. Tot nu toe ben ik zeer tevreden, snelle bezorging en goede maaltijden. Handig zo'n website waar je snel een lekker maaltijd kunt bestellen. Ik kan dit zeker aanraden.
Kelly Huiskens  | 22/11/21  08:48:01 | Winkelbeoordeling :
Goed concept! Fijne werking van de app en overzichtelijk. Per grote van de stad veel variatie, maar dat lift aan waar je bent. Vriendelijk personeel bij vragen en willen altijd tot een oplossing komen indien nodig!
Lourdes Ting  | 13/11/21  20:37:53 | Winkelbeoordeling :
Het is supermakkelijk om eten te bestellen op deze manier. De app werkt snel. Ook is het fijn dat je veel aanbieders bij elkaar hebt, zodat je veel variatie hebt en dus eenvoudig kan kiezen waar je op dat moment trek in hebt.
selmaa  | 15/11/21  12:02:42 | Winkelbeoordeling :
top! altijd snelle leveringen en veel keus aan restaurants! ik bestel nergens anders meer, eerst belde ik altijd naar de restaurant om mijn bestelling door te geven maar dit is een veel snellere manier omdat je de menu voor je hebt
Emily Armstrong  | 10/11/21  13:30:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een super handige app! Het heeft een hele overzichtelijke lijst van restaurants in de buurt. En heel makkelijk in gebruik. De betalingen zijn super snel gefixt en heb hier verder nooit problemen mee ervaren. Dus helemaal top!
Eef Elbersen  | 06/11/21  16:15:46 | Winkelbeoordeling :
Zeer goed en overzichtelijk. Alles is werkelijk aangeboden en makkelijk zichtbaar. Goede service Alle menu's staan in makkelijke overzichten vermeld. Mooie betrouwbare website Alle restaurants, bistro en frituurs zijn er te zien.
Toon Gesink  | 05/11/21  17:17:10 | Winkelbeoordeling :
Gebruik veelvuldig Thuisbezorgd, en ervaar weinig problemen. Nu door compleet eigen fout een bestelling dubbel geplaatst. Desbetreffende restaurant had me gebeld met de mededeling dat ze er maar 1 zouden leveren. Een mailtje gestuurd en werdt snel geregeld en geannuleerd, Weer fijne ervaring dus!
Evelien  | 05/11/21  13:59:31 | Winkelbeoordeling :
Een prettige app die duidelijk werkt met veel keuzemogelijkheden. Er zitten genoeg restaurants bij aangesloten in de buurt in verschillende prijsklasse en prijs/kwaliteitsverhouding maar over het algemeen van goede kwaliteit.
Anne fleur Cactus  | 06/11/21  06:44:21 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over deze webshop. Deze webshop heeft ontzettend veel keuze. Het is heel erg makkelijk en duidelijk om de bestelling te plaatsen. Ook heel fijn dat je altijd kan zien hoelang het nog ongeveer duurt voordat de bestelling er is.
lisanne tabak  | 04/11/21  06:56:03 | Winkelbeoordeling :
Goede app is dit, als ik iets wil bestellen ga ik altijd hiernaartoe. Alles is goed overzichtelijk dus dat is top. niks te klagen hierover iedereen die ik ken gebruikt thuisbezorgd ook. alles staat er op dus waar je zit in hebt, je kan het altijd bestellen via thuisbezorgd
Jerney Van den akker  | 04/11/21  07:43:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een fijne site maar ik zou graag zien dat je het eten kan volgen zodat je weet waar het is en hoelaat het aan komt.
goednieuwsjournaal.nl  | 02/11/21  15:51:52 | Winkelbeoordeling :
Soms werkt de cashbackkorting code niet. Voor de rest uitstekend. Fijn, overzichtelijk, handig. Zou alleen mooi zijn als alle restaurants er bij zouden zijn aagesloten. Misschien zou het helpen om de prijzen voor het aanmelden aan te passen.
Ilona Smit  | 29/10/21  16:15:13 | Winkelbeoordeling :
ideale site als je een keer geen zin hebt om te koken. aanbod is ontzettend veelzijdig na bestellen is het eten over het algemeen snel bij je, de bezorgers zijn altijd vriendelijk. hebben de afgelopen periode regelmatig besteld via thuisbezorgd en geen enkele negatieve ervaring gehad
Pieter Emmen  | 30/10/21  13:24:23 | Winkelbeoordeling :
Laatst een maaltijd besteld bij een plaatselijk restaurant hier in Eindhoven aangesloten bij Thuisbezorgd.nl, de bezorging was perfect en de desbetreffende bezorger werkte zeer vriendelijk en correct.
Dwight Overman  | 27/10/21  09:23:53 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle duidelijke service. Overzichtelijke website veel keuze van aanbieders. Wel lange wachttijden van bezorgen bij sommige aanbieders. Mag wel wat uitgebreider worden qua wachttijden iets meer informatie wat dit betreft.
Randy Voorthuizen  | 25/10/21  21:09:20 | Winkelbeoordeling :
Altijd optijd en altijd vriendelijke bezorgers. Kan het iedereen aanraden om via thuisbezorgd te bestellen. Hier in Arnhem geen klachten wat betreft de service. Ik weer natuurlijk niet hoe dat ergens anders is.
Gabriella van Dijk  | 23/10/21  11:50:51 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd werkt vrijwel altijd goed. Enige nadeel? Thuisbezorgd is bij klachten niet verantwoordelijk, dan moet je het restaurant hebben. Qua betaling en communicatie altijd goed. De ideale manier om eten te bestellen.
Deb Beele  | 23/10/21  13:00:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb regelmatig via Thuisbezorgd besteld. Het is vaak op tijd en ook nog warm. Soms komen de bestelling niet goed door bij het betreffende restaurant. Het duurt dan wel heel erg lang voordat je je geld terug krijgt. Dit kan veel sneller tegenwoordig.
Dachna Dekker  | 22/10/21  10:39:46 | Winkelbeoordeling :
Ik laat ongeveer 1x 6 maanden eten thuis bezorgen. Ik vind vooral fijn dat er veel diversiteiten zijn van wat je kan bestellen. Me favoriet is toch voor de optie snacks op Turks eten. Al met al een goede bedrijf.
Daria Borisova  | 19/10/21  16:05:43 | Winkelbeoordeling :
Good service to order the food. Nice UI and filters to sort out what you really want. It is better to order from the big cities such as Utrecht or Rotterdam. There are not a lot of options in the villiages.
Willie Bouwman  | 19/10/21  07:31:51 | Winkelbeoordeling :
lekker eten zo bezorgt bij u thuis makkelijk en lekker eten als u een keertje makkelijk wilt doen of niet wilt koken altijd wel vriendelijke bezorgers die het zo bezorgen lekker makkelijk en u hoeft de deur niet uit.
Patrick Edelaar  | 16/10/21  19:38:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn mening over thuisbezorgd.nl is dat je heel snel een maaltijd kan bestellen in jou omgeving, dit is heel handig en word ook nog eens snel bezorgd bij je thuis. Zeker een aanrader dus! Veel verschillende soorten keukens, voor ieder wat wils!!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
TOT 10,00% CashCoins
Geniet van 15% korting op je eerste aankoop bij Elemis
Code:WELKOM15
visit register click click