ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen ACER

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Jeroen Broos  | 17/09/19  17:39:19 | Winkelbeoordeling :
Een prima start wanneer je honger hebt of een stevige trek. Ook ideaal tijdens vakantie in eigen land ( internationaal zelfs ). Je ziet duidelijk wie er bij jou kan bezorgen. Staat netjes bij wat de bezorgkosten zijn. Eet smakelijk
Sabrina Vermeulen  | 19/09/19  08:21:20 | Winkelbeoordeling :
Super fijn dat je zo eten kan bestellen ontzettend veel keus uit verschillend soorten eten en word ook nog eens thuis bezorgd makkelijker kan je het niet hebben. Ontzettend tevreden erover blij dat er zo website bestaat!!
Manuela V Renswoude  | 18/09/19  08:58:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind thuisbezorgd.nl een zeer handige app om eten mee te bestellen want je hoeft zelf de deur niet uit bijvoorbeeld als t erg slecht weer is en je hebt keuze uit ontzettend veel soorten eetgelegenheden waar je eten kunt bestellen van friet tot sushi tot Grieks of gewoon lekkere belegde broodjes ..keuze genoeg
Carlijn Kant  | 19/09/19  17:00:40 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is een fijne website die overigens ook over een app beschikt. De website is duidelijk en overzichtelijk en dat is de app ook. Er is genoeg keus in mogelijkheid om te gaan eten. De bezorgkosten staan duidelijk vermeld net als de minimale bestelkosten.
Tamicka Phillips  | 19/09/19  21:00:44 | Winkelbeoordeling :
Fijne app om eten op te kunnen bestellen. Mooie overzichtelijke app , en je kan makkelijk kortingen en deals vinden. Alleen jammer van die korting die je krijgt vanuit thuisbezorgd niet werkt , dus helaas daar nog niet van kunnen genieten.
Noëlle van Dijk  | 17/09/19  11:04:43 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een goede keten waarbij je makkelijk en snel aan je eten komt, je besteld, betaald en een halfuurtje later is het bezorgd aan huis. geen moeite doen met eten koken en boodschappen in huis te halen
Wouter Dekker  | 11/09/19  09:05:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne en betrouwbare website om snel en effectief je eten te laten bezorgen. Op het werk en thuis of in de kroeg ze komen overal. Geen zin om te koken kom maar hier en ze bezorgen het. Altijd fijn. Ze bezorgen overall
ruth kant  | 06/09/19  09:21:22 | Winkelbeoordeling :
lekker in het weekend, je hebt geen zin om te koken, je zit gezellig met je kinderen op de bank filmpje te kijken, en je gaat je eten bestellen via thuis bezorgd, een ieder kan bestellen wat hij of zij wil en in no time wordt het eten lekker warm bij je thuis bezorgd
Francisca J. de Graaf  | 04/09/19  23:36:22 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is voor mij de meest geweldige site om eten te bestellen. Allerlei soorten eten kun je bestellen van snacks, Turks, Hollands en nog veel meer. Ook zie je hoe de zaak staat aangeschreven. Ik ben hier zeer tevreden over. Ook kun je vooruit betalen.
Roelfiena Aukema  | 03/09/19  17:37:26 | Winkelbeoordeling :
lekker snel en gemakkelijk om een maaltijd thuis te krijgen, tot nu toe alleen maar goede ervaringen. zelfs op het platteland kan ik gebruik maken van thuisbezorgd.nl en krijg de maaltijd snel geleverd!
Samantha Heuvel  | 30/08/19  11:19:46 | Winkelbeoordeling :
Handig als ik wat later uit me werk ben en dan kinderen nog moet ophalen. Dan bestel ik in de bus al eten met een tijdstip dat het bezorgd moet worden ideaal. Kan niet meer zonder. Zelfs als het eten op me werk niet goed is bestel ik voor me bewoners met deze app ze kunnen zelf kiezen via het menu.
Sylvia Janse  | 28/08/19  11:28:19 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl is een hele goede uitvinding om eten te bestellen. je kunt per categorie kiezen wat je wil eten alsmede het restaurant zoeken die je lekker vind en dan de menu's die zijn overzichterlijk en je kunt uit lekkker veel kiezen. ik ben fan
Marja van Ding  | 28/08/19  12:26:52 | Winkelbeoordeling :
Heel veel thuisbezorg bedrijven uit de buurt te vinden via deze site. Alles is makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen. Het werkt goed. Het eten wordt snel bezorgt en betalen makkelijk via Ideal.
Suzy Van Nauw  | 29/08/19  08:44:26 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Thuisbezorgd een heel goede site. Hij geeft direct de restaurants in je buurt weer en je hebt een heel ruime keuze aan verschillende gerechten. Je kunt je bestelling volgen en de cashbacksnelheid is heel goed.
Erin Mulder  | 28/08/19  20:40:36 | Winkelbeoordeling :
Het eten word altijd netjes op tijd bezorgd. Het is altijd warm en lekker. Ook ben ik zeer tevreden over de mensen/personeel die het komen bezorgen. Ze zijn vriendelijk en handelen het altijd netjes af.
Samuel kom  | 21/08/19  10:30:21 | Winkelbeoordeling :
Had van de week even geen zin om te koken en wilde thuisbezorgd.nl wel eens uit proberen op aanraden van vrienden. Bestelling gedaan, bij onze plaatselijk snackbar. De betaling verliep heel soepel. Het eten zou binnen 15 minuten bezorgd worden. En ja hoor, na 13 minuten werd er al aangebeld. Super!
Mariska Mariska  | 17/08/19  09:42:52 | Winkelbeoordeling :
Een fijn bestel programma Alle bezorg staan op een rij dus genoeg keus Ook fijn dat je wensen aan kan geven En fijn dat je kan kiezen met tijden Je moet soms lang wachten maar dat is gelukkig niet bij alle maal zo
Rachida Zagri  | 17/08/19  04:06:44 | Winkelbeoordeling :
alles is goed geregeld bij thuisbezorgd.nl snel klantvriendelijk goed eten bedankt en ik raar het zeker aan aan iedereen ga zo door
Jolanda de Bondt  | 13/08/19  21:27:51 | Winkelbeoordeling :
Een prima site om eten te bestellen er zijn genoeg restaurants om een juiste keus te maken uit verschillende landen of een simpele maaltijd is er ook te vinden dus voor iedereen wat te vinden vaak een snelle levering
Samantha Van Haalen  | 14/08/19  01:14:50 | Winkelbeoordeling :
Super handige app. Veel keus uit verschillende soorten eten. Dus waar je ook zin in hebt, het is te bestellen. Ook fijn dat je revieuws kan lezen over de bepaalde restaurants en cafetaria's. De bezorgtijd staat er ook gelijk bij vermeld
Pascalle Klaver  | 10/08/19  09:15:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede service en lekker eten bij de vertrouwder restaurants alleen jammer dat hun extra kosten rekenen met bestellingen bij rechtstreeks bestellen bij t restaurant ben je toch iets goedkoper uit . Maar verder ben ik tevreden
Xmaya  | 06/08/19  20:33:02 | Winkelbeoordeling :
Handige website voor het bestellen en laten bezorgen van eten. Zowel handig voor de lunch als voor het avond eten. Op basis van je postcode zoekt de website alle bestel mogelijkheden. Helaas is er in steden wel meer te bestellen dan in een dorp. Het is een duidelijke en overzichtelijk website.
Fed Daanen  | 07/08/19  07:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over thuisbezorgd. De website is overzichtelijk en het is meteen duidelijk te zien wat je allemaal kunt bestellen. De leukste feature vind ik nog dat je je bezorging als het ware kan 'volgen' en dus weet wanneer het bezorgd zal worden.
Henriette  | 05/08/19  12:27:45 | Winkelbeoordeling :
Via thuisbezorgd.nl kun je op eenvoudige manier je bestelling laten bezorgen op je woonadres. Het bespaart je aldus de nodige moeite om naar een winkel te gaan om daar bijvoorbeeld je etenswaren te halen.
Anne Smit  | 03/08/19  20:54:43 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl is Degene die je moet bellen als je een overheerlijke maaltijd thuis bezorgd wilt krijgen thuisbezorgd.nl is zo uitgedraaid met zulke heerlijke gevarieerde maaltijden daar kan geen andere pizzeria of noem maar op tegen op deze we iets voor het hele gezin en is altijd een feestje ook voor een normale doordeweekse dag Ik zweer erbij en kan het ook werkelijk iedereen aanraden
Wim Speelberg  | 03/08/19  08:15:20 | Winkelbeoordeling :
Leuke, interessante,nette, mooie en verzorgde site met veel aantrekkelijk aan biedingen voor jong en oud, Zeker een aanrader om in 2019 nog eens regelmatig een kijkje te nemen. Dus ik zeg vooral doen en het niet laten.
Theo Visser  | 03/08/19  07:10:48 | Winkelbeoordeling :
Redelijk er zijn te weinig restaurants in de buurt Voor alleenstaande is bij veel restaurants veel te duur om aan het minimaal bedrag te komen van een bestelling ik vind het jammer geld om te betalen voor bezorging.
Miriam Piccini  | 01/08/19  23:48:49 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik laat mijn eten altijd bezorgen via thuisbezorgd.nl. Je krijgt een duidelijk overzicht van allerlei horeca gelegenheden bij jou in de buurt,heel handig. Ik zou aanraden om ook eens een kijkje te nemen op deze website.
Miriam Piccini  | 01/08/19  14:33:19 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind Thuisbezorgd.nl een makkelijke manier om eten te bestellen, er staat een duidelijk overzicht van allerlei horeca gelegenheden bij jou in de buurt, ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op deze website.
O. O.  | 31/07/19  21:05:13 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft veel verschillende keuzes en bezorgd 8 van de 10 keer op tijd. Voor een heerlijke avond! Gaat er iets mis dan kun je gemakkelijk contact opnemen. Of er wordt alsnog bezorgd of je krijgt je geld terug
robert  | 31/07/19  18:23:02 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te gebruiken en snel betalen. Gebruik het altijd als ik een maaltijd wil bestellen. Ook de track en trace werkt super. Zo weet je precies wanneer je maaltijd er is. Dit werkt overigens niet bij alle restaurants.
Ben Thuis  | 29/07/19  20:44:53 | Winkelbeoordeling :
Een leuke manier om gemakkelijk eten te bestellen of meerdere restaurants te bekijken. Vaak word er binnen een uur bezorgd zelfs op drukke dagen als het weekend. Veel aanbod en voor ieder wat wils en Thuisbezorgd heeft een prima overzichtelijke website.
Monique  | 28/07/19  18:49:04 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een goede site met heel divers aanbod qua eten. Heel prettig dat je op je gemak thuis of waar dan ook online rustig kunt bekijken wat je zou willen eten. En dan op gewenst adres kan laten bezorgen
Constance ottenhoff  | 28/07/19  19:02:13 | Winkelbeoordeling :
8. Makkelijk en duidelijke website. Jammer voor mij minder bezorgmogelijkheden bij ons. Veel verschillende restaurant en eetgelegenheden die zijn aangesloten bij deze website en dat is natuurlijk helemaal top
Manuela  | 28/07/19  17:51:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer handig om alle eettentjes bij elkaar te hebben op één site. Makkelijk zoeken in je eigen gebied. Betrouwbare tentjes met goede service. Site werkt zover ik er gebruik van maak top & de app is des te makkelijker natuurlijk!
Jerry Rufus  | 28/07/19  12:43:43 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl had een bestelling niet compleet afgeleverd. Binnen korte tijd konden wij toch genieten van hapjes die werden nageleverd. Dat vonden wij een super service. Ook alles netjes afgeleverd op de afgesproken tijd!
Melody  | 17/07/19  08:32:38 | Winkelbeoordeling :
Hele dag hard gewerkte drukke dag gehad, en dan naar huis besef je dat je geen puf hebt om te gaan koken. Op de bank thuisbezorgd bekijken waar ik zin in hebt betalen en binnen mum van tijd staat er een bezorger met sushi. Hmmm heerlijk!
Cindy Meurs-kruijs  | 16/07/19  18:25:42 | Winkelbeoordeling :
Heb via de thuisbezorgd app een pizza besteld bij de domino's in zevenaar. makkelijke app om te zoeken en bestellen. je kunt je pizza zo aanpassen als dat je de pizza wil hebben. lekkere bijgerechten. al zijn ze echt bij gerechten. pizza's is wel zeker hun grootste kwaliteit. lekker nieuwe shakes ook!
Jacks Teller  | 11/07/19  09:09:47 | Winkelbeoordeling :
Prima manier om eten te bestellen, het aanbod om eten te bestellen word ook steeds groter bij ons, hierdoor neemt mijn zin om te koken af. Makkelijk te bestellen via de website en snel thuisbezorgd. Precies zoals het zou moeten, echt een aanrader!
Denise Tolboom  | 10/07/19  22:07:32 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze uit restaurants die bezorgen. Veel soorten eten die je kan bestellen. Leuke app waar je kan bestellen.. Bezorgen is fijn. Het is erg leuk dat je in de app ook nog kan sparen voor kortingen
INGER LENTJES  | 09/07/19  21:22:12 | Winkelbeoordeling :
We bestellen geregeld eten voor thuis via deze site. En het is fijn zo hoeven we zelf niet te zoeken.Het eten is altijd goed. Cinees is onze favoriet. Verder eten we graag sparribs. Dat is het eten wat mijn zoon graag eet.
Precilla Langenberg  | 06/07/19  17:01:55 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel. Ik ben al jaren tevreden over thuisbezorgd.nl en bestel altijd zo. Ook heel prettig dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn, jammer dat sommige zaken niet contant willen maar dat is niet de fout van thuisbezorgd.nl
Els Jonker  | 08/07/19  17:24:04 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk een pizza bestellen of chinees of wat anders wat je wilt. Snel thuisbezorgd zeker handig en gemakkelijk als je onverwachts vrienden of familie op bezoek krijgt en toch gezellig met zijn allen wilt eten. Ik ben er heel happy mee.
johanna putseys  | 03/07/19  14:58:17 | Winkelbeoordeling :
Heel veel thuisbezorg bedrijven uit de buurt te vinden via deze site. Alles is makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen. Het werkt goed. Het eten wordt snel bezorgt en betalen makkelijk via Ideal.
Fred Bonaparte  | 01/07/19  07:24:36 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen graag bij Thuisbezorgd.nl, ze hebben een fijne en makkelijke app, je voorkeuren zijn goed aan te geven en je ziet ook praktische dingen zoals openingstijden, adresgegevens e.d. Ook wel fijn dat je kan sorteren op welke keuken je zoekt, maakt het allemaal nog makkelijker om te zoeken!
Siham  | 30/06/19  15:22:02 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorg een goede aanrader om eten bestellen en je ziet alles wat je in je buurt kan bestellen. Ze hebben ook een app maakt bestellen nog makkelijker!! Sommige bedrijven doen mee aan een stempel na 5 bestellingen krijg je voucher 2 vliegen in een klap
laura  | 27/06/19  11:18:46 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan heel handig, Goeie site, je kunt kiezen uit verschillenden soorten eten, van shoarma tot sushi, voor elk zit er wel wat bij, Ik ben er heel tevreden mee, wij bestellen heel vaak hier.
Bert Visser  | 26/06/19  08:29:51 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een prima overzichtelijke website, daarnaast ook een makkelijkere manier om eten te bestellen of meerdere restaurants te bekijken. Vaak word er binnen een uur bezorgd zelfs op drukke dagen als het weekend. Veel aanbod, voor ieder wat wils.
Henrie Nak  | 21/06/19  11:51:52 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een geweldige site om eten te bestellen, ze hebben erg veel keus, ook in onze regio, en ook perfect voor inspiratie. Bezorging ging prima en eten was goed, Ook fijn om dit via een spaarprogramma te doen want zo bespaar je ook nog wat.
Paul Scholte  | 21/06/19  17:13:39 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestellen wij via thuisbezorgd.nl. Nooit problemen mee gehad en altijd een nette afhandeling. Misschien wel een tip voor thuisbezorgd.nl. Dat het wel een voordeel zou zijn om je emaildres te kunnen wijzigen, dit was laatst nog niet mogelijk. Al met al, zeer tevreden over thuisbezorgd.nl
Anne Blauw  | 20/06/19  09:26:51 | Winkelbeoordeling :
Vaak gebruikt. De beste. Ik hoop nog vaak jullie te kunnen inschakelen. Keuze genoeg uit restaurants in mijn omgeving. Keuze genoeg uit diverse keukens. Bezorging loopt bijna altijdvlot
Danielle Visscher  | 13/06/19  23:21:45 | Winkelbeoordeling :
houd je altijd goed op de hoogte over je bestelling en ruime keuze. bestel er zo af en toe en gaat altijd goed. is 1 keer fout gegaan en toen hebben ze een kaart met hun excuus en een gratis pizza bij de volgende bestelling aangeboden! goede service!
N. Vredenburg  | 07/06/19  18:51:54 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaringen met de app van thuisbezorgd.nl ! Er is heel veel keuze uit veel lekkere restaurants. Het bestellen en betalen gaat altijd goed en wij krijgen ons eten bijna altijd op het door ons gevraagde tijdstip.
Marianne Gommers  | 09/06/19  13:50:29 | Winkelbeoordeling :
Heel makkelijk bestellen bij thuisbezorgd.nl. Lekker eten eb snel bezorgd je kan je bestelling volgen via de app gelijk ook nog cashcoins verdien echt een aanrader
Cynthia Kampers  | 09/06/19  13:05:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over thuisbezorgd.nl. zodra ik geen zin heb om te koken of ik red het niet vanwege mijn werk, dan kijk ik of ik wat lekkers kan bestellen bij thuisbezorgd.nl. Achteraf vragen ze altijd om je review.
Patrick De Bie  | 01/06/19  22:12:43 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is het beste dat me ooit is overkomen! Vroeger moest ik altijd zoeken naar de folders en daarna op het internet, maar dit is echt ideaal! Gewoon intoetsen wat je wilt eten en krijgt gelijk alle lokale opties! Complimenten!!!
tess zewski  | 30/05/19  12:58:04 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij thuisbezorgd.nl. Het is een fijne app, je voorkeuren zijn goed aan te geven en je ziet ook praktische dingen zoals openingstijden, adresgegevens e.d. Ook wel fijn dat je kan sorteren op welke keuken je zoekt. Maakt het makkelijker om te zoeken
Erwin  | 29/05/19  07:54:58 | Winkelbeoordeling :
Echt zo handig om hier jouw eten te bestellen en de site is zog mooi en overduidelijk. Petje af hiervoor hoor. En altijd verlopen de bestellingen prima !! Ik ben dus zeer tevreden over Thuisbezorgd.nl en kan en zal het iedereen aanraden.
Mark Bakker  | 25/05/19  01:11:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een enorme fan van buitenlandse gerechten en als ik een maal geen zin om te koken heb, bied Thuisbezorgd.nl uitkomst! Via Thuisbezorgd.nl kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan firma's die, voor een kleine bezorgvergoeding, jouw hapje, kant en klaar bij jou thuis brengen! Ik beveel daarom Thuisbezorgd van harte aan!
Pieter Gabes  | 24/05/19  18:27:32 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik geregeld thuis bezorgd en ben er zeer tevreden over. De leveringen van de chinees zijn goed verzorgd en nog steeds op temperatuur, ondanks dat het thuis gebracht wordt. Daarnaast is de kwaliteit voor mij prima en voldoende kwa hoeveelheid ruim voldoende. Voor mij dus een prima aanrader
Sheila Dange  | 24/05/19  15:15:26 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt.nl dat is het wel ! ik ben super tevreden klant van Thuisbezorgt.nl ! Geweldige service en nooit geen koud eten gehad,hoop dat dit zo nog jaren kan blijven ik wens hun succes en dank hun voor de goede service ! groetjes Tazzke !
Patricia  | 22/05/19  11:45:41 | Winkelbeoordeling :
Ideaal voor op de zaterdag avond als je geen zin hebt om te koken. Ruime keuze aan diverse maaltijden of gewoon even voor een lekkere snack voor de kleine trek! Op alle andere dagen van de week ook super!
Veronika Kalou  | 23/05/19  06:59:00 | Winkelbeoordeling :
Geweldig en makkelijk en altijd snel bij Thuisbezorgd.nl, waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met Thuisbezorgd.nl!
Harry Webber  | 20/05/19  09:02:21 | Winkelbeoordeling :
Prima service van Thuisbezorgd, mocht er iets mis gaat ( wat eigenlijk nooit gebeurt) maar soms vergeet t restaurant wat of zo en je belt naar thuisbezorgd wordt dit zeker de de laatste tijd goed en snel opgelost. Ik vind het echt een super bedrijf en een super oplossing!
Dian Degenkamp  | 13/05/19  19:29:26 | Winkelbeoordeling :
Goede bezorgservice met alle belangrijke restaurants om bij te bestellen! Ook leuk dat je per bestelling punten spaart in je account. Met deze punten kan je leuke kortingen krijgen om te gebruiken bij andere webhops!
George Westerhof  | 04/05/19  06:41:29 | Winkelbeoordeling :
Even geen zin om te koken ? Gun jezelf het gemak van Thuisbezorgd. De heerlijkste maaltijden zo bij jou thuisbezorgd ! Geen rommel in de keuken en geen gedoe. Ga naar de website en kijk wat er allemaal mogelijk is !
Fred Gasselich  | 26/04/19  14:05:41 | Winkelbeoordeling :
Super dat er in mijn regio veel variatie qua eten te bestellen is, omdat er dan ook meer dan genoeg verschillende eettenten in de buurt zitten. Altijd word bij ons alles perfect op tijd geleverd, super uitkomst van Thuisbezorgd.nl
Shivani  | 28/04/19  10:37:17 | Winkelbeoordeling :
Ik vind thuisbezorgd.nl een goeie app want ik kan iets lekkers bestellen als ik even geen zin heb om te koken of boodschappen te doen. Mijn favoriete restaurant in 1 druk. Ik vind de service heel erg goed want ze proberen je altijd te helpen en tot op een oplossing te komen.
nicole de meer  | 27/04/19  18:05:34 | Winkelbeoordeling :
Voor de dagen dat je geen zin of tijd hebt om te koken is thuisbezorgt een geweldige site. Ik bestel hier meestal patat of chinees omdat dit maaltijden zijn wie door meerdere bedrijven aangeboden worden. Ik raad mensen zeker aan hier te bestellen als je eten thuis bezorgt wil hebben.
Charlie Klijn  | 28/04/19  09:32:12 | Winkelbeoordeling :
Bij thuisbezorgd vind je gemakkelijk alle restaurants bij jou in de buurt, die eten bezorgen. Zo kun je op je gemak een keuze maken. Bij iedere bestelling ontvang je ook nog eens punten om te sparen voor korting bij thuisbezorgd of op leuke cadeaus. Super.
Hennie Loriaux  | 21/04/19  15:30:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Thuisbezorgd.nl.Je begint met locatie invoeren, kies je restaurant en gerecht. Betaal contant op online met Ideaal,,crerditcard of paypal. En laat je eten thuisbezorgen.Lekker makkelijk.
Ingrid Frese  | 16/04/19  09:22:37 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen via huis uit, de bezorgtijden zijn super, als ze nog vragen hebben word je gebeld zodat je bestelling goed en snel word geleverd, de keuzes van restaurants zijn goed en zeer overzichtelijk
Petronella Smit  | 15/04/19  11:28:55 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is echt een aanrader en een uitkomst voor alle gelegenheden. Thuisbezorgd komt goed van pas wanneer je weinig tijd hebt en toch lekker wilt eten. Maar ook als je zin hebt in om iets anders te eten.
Nanette Bielefeld  | 14/04/19  10:20:38 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk en super handig als je geen eten in huis hebt. Het minimum bestelbedrag is wel vaak erg hoog voor als je alleen bent. Dan kom je daar vaak niet aan en dan kun je dus niet bestellen.
Ilonka  | 11/04/19  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod om eten te bestellen word steeds groter bij ons, Hierdoor neemt mijn zin om te koken af. Makkelijk te bestellen via de website en snel thuisbezorgd. Precies zoals het zou moeten, echt een aanrader!
Ferry Swinkels  | 10/04/19  11:38:36 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Thuisbezorgd echt geweldig, er zijn goede restaurants bij aangesloten. Heb al een paar keer besteld bij een speciaal restaurant bij ons in Eindhoven en dat was sushi vandaag, echt helemaal top en super vers en snel bezorgd!
louis roodenburg  | 09/04/19  12:52:43 | Winkelbeoordeling :
Het overkomt het ons allemaal wel eens , te weinig tijd of geen zin om te koken ,dan is hier een prima alternatief, u besteld bij uw favoriete restaurant en Thuisbezorgd,nl zorgt voor een perfecte levering op een door u te bepalen tijdstip, dus eigenlijk diner aan huis, bedankt Thuisbezorgd.
Ineke Jansen  | 05/04/19  16:25:01 | Winkelbeoordeling :
geweldige uitvinding! App fijn in gebruik, overzichtelijk. Een dikke 10! wij maken al jaren gebruik van de app, en gaan dit zeker ook nog jaren doen! De app zoekt aan de hand van GPS op je smartphone naar de dichtstbijzijnde eet gelegenheden waar je dan vervolgens eten kan bestellen.
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  13:50:02 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je geen tijd meer hebt of geen zin meer hebt om te koken of af te halen aan de deur laten bezorgen van het eten dat jij wilt waar je het vandaan wil hebben. Wij hebben er al heel vaak gebruik van gemaakt en het bevalt prima!! Nog nooit 1 probleem mee gehad..
emma govers  | 08/04/19  04:59:09 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is heel erg makkelijk voor als je een keer geen zin hebt om te koken en om naar een restaurant te gaan aan gewoon bestellen en het wordt snel thuis geleverd en zo kun je makkelijk genieten van iets lekkers
Debs Coert  | 03/04/19  17:04:20 | Winkelbeoordeling :
Als we met vriendenclubje bijelkaar zijn hebben we een paar vaste adresjes waarvan we via Thuisbezorgd bestellen en.die altijd heel betrouwbaar zijn, qua bezorgtijd, maar hoofdzakelijk de kwaliteit van eten.
Shirley Van Gulik  | 31/03/19  03:58:56 | Winkelbeoordeling :
ben er blij mee bestel regelmatig en kan niet zonder
Karina  | 29/03/19  14:47:47 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke website, daarnaast ook een makkelijkere manier om eten te bestellen of meerdere restaurants te bekijken. Vaak word er binnen een uur bezorgd zelfs op drukke dagen als het weekend. Veel aanbod, voor ieder wat wils
Hans Kazan  | 28/03/19  20:34:00 | Winkelbeoordeling :
Om voor Thuisbezorgd.nl te kiezen is heel erg gemakkelijk als je eens geen zin hebt om te koken, maar als je wel gewoon lekker thuis wilt eten, heel gemakkelijk te bestellen en je het wordt ook nog eens vlot en keurig thuis afgeleverd, dit is echt geweldig!
Isabelle van Santen  | 26/03/19  15:36:39 | Winkelbeoordeling :
Bij jou favoriete eetzaak snel en gemakkelijk je eten bestellen en aan kunnen geven wanneer jij het wilt hebben.
Piet Bander  | 22/03/19  15:20:06 | Winkelbeoordeling :
Bij ons heeft Thuisbezorgd goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
Angelique Greven  | 24/03/19  20:11:33 | Winkelbeoordeling :
bestel vaak via thuisbezorgd is altijd heel snel thuis en je kunt mooi bij houden of het er al bijna is ik ben zeer tevreden over deze site ideaal voor snelle hap altijd echt hele snelle dienst ik vind dit super
Chantal Beekmans  | 22/03/19  13:13:21 | Winkelbeoordeling :
We bestellen geregeld eten voor thuis via deze site. En het is fijn zo hoeven we zelf niet te zoeken.Het eten is altijd goed. Cinees is onze favoriet. Verder eten we graag sparribs. Dat is het eten wat mijn zoon graag eet.
Hans Breith  | 25/03/19  08:48:50 | Winkelbeoordeling :
Keuzes genoeg aan bezorgrestaurants. Echt een uitkomst voor een dagje geen zin in koken. Meestal heb ik al binnen half uurtje vriendelijke bezorger aan de deur. Nog geen slechte ervaring gehad, dus een aanrader!
Eveline Kersten  | 22/03/19  07:10:15 | Winkelbeoordeling :
Van de week via thuisbezorgd besteld en wat gaat dat dan weer gemakkelijk. Slim van deze partij om deze diensten aan te bieden. Ik doe het niet vaak maar als ik het doe is het gemak waarmee het gaat prettig
Valkenburg  | 17/03/19  07:19:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk en overzichtelijk,uitgebreid aanbod (natuurlijk wel afhankelijk van de regio). en mochten er problemen zijn met de bezorging dat helpen ze graag tot een oplossing. Ze hebben ook vaak acties met kortingen enzovoorts
Chanel West Coast  | 16/03/19  08:55:31 | Winkelbeoordeling :
Altijd gemakkelijk en altijd lekker eten uit de buurt, groot overzichtelijk aanbod van restaurants, we bestellen regelmatig via thuisbezorgd.nl en betalen gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd, prima!
Sjaak Swart  | 15/03/19  08:51:42 | Winkelbeoordeling :
Wij maken al geruime tijd van de diensten van Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze, bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, in het algemeen kloppen de aangegeven tijden heel goed bij ons!
Jacky Scholtens  | 14/03/19  17:27:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne bezorgservice beetje hoge berekening voor de bezorgkosten maar dat neem je voor lief. Kan daarom ook geen minpunten verzinnen verders. Zal dan ook vaker gebruik gaan maken van www.thuisbezorgd.nl
Berry Stevens  | 13/03/19  15:36:49 | Winkelbeoordeling :
Geregeld plaatsen wij een bestelling bij Thuisbezorgd.nl en ook dit keer was het weer goed en op de juiste tijd bezorgd het eten kwam zeer warm aan zodat we direct ervan konden gaan eten, Super blij waren we!
Jan van Nood  | 10/03/19  10:46:46 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is een prima toeleveringsbedrijf van allerlei soorten maaltijden. Met name in het weekend kan het weleens druk zijn, maar de service blijft goed. Het concept is heel simpel De klant kiest de maaltijd en Thuisbezorgd.nl zorgt voor een goede aflevering. Lekker toch!
Ewelina  | 10/03/19  14:03:09 | Winkelbeoordeling :
Super website. je kunt snel eten bestellen en betalen, dus ik bespaar tijd. Ik gebruik het al heel lang en zal het zeker gebruiken. Super, super, super!!!Ik hou ook van apps voor de telefoon. Heel fijn dat je direct kunt betalen.
Gio Santana  | 09/03/19  06:33:27 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl, waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl!
asmae  | 09/03/19  16:44:34 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl heeft een leuke en overzichtelijke site zelf weet ik niet of er ook een winkel van is maar ik heb er altijd vertrouwelijk eten kunnen bestellen de prijs is ook wel goed ookal kan het soms duur zijn maar niet vaak ik raad u het aan om daar iets te bestellen veel plezier!!!!
Peter Voogt  | 05/03/19  17:42:42 | Winkelbeoordeling :
Via gekkengoud.nl kun je snel en makkelijk bestellen op thuisbezorgd.nl. Als je dat doet dan heb je naast snel je eten in huis ook nog een aantrekkelijke cashback die je ontvangt. Snel scoren die cashback dus.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen Body & Fit
visit register click click