ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS Expedia.nl Expedia.nl

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Kyra van der Sluis  | 31/05/20  02:24:28 | Winkelbeoordeling :
Superhandige website om makkelijk en snel lekker eten te bestellen. Er is een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten restaurants met ieder hun eigen ruime assortiment aan overheerlijke dingen.
Yuting Yan  | 28/05/20  23:23:58 | Winkelbeoordeling :
De manier van het behandelen van orders is top bij thuisbezorgd! Je krijgt van te voren een mail van wanneer je eten wordt voorbereid en de tijd wanneer het klaar is. een goed uit bedachte methode die klantenbehoefte versterkt
JanCornelis Kleingeld  | 20/05/20  09:54:13 | Winkelbeoordeling :
in deze corona tijd ben ik toch blij dat deze site er is met steeds meer lokale restaurants waar ik uit kan kiezen. Werkt voor mij perfect en probleemloos. Gelukkig nog nooit problemen gehad met levering ondanks dat het soms wat langer duurt
Suraya  | 22/05/20  11:48:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd vind ik een fijne overzichtelijke webwinkel. Indien je een keer trek hebt in sushi of pizza en geen zin hebt om te koken, is dit natuurlijk een makkelijke uitkomst! Een aanrader als je besluit eten te bestellen.
Petra Leegerstee  | 19/05/20  07:46:59 | Winkelbeoordeling :
lekker gegeten en was er ook snel alleen vind ik dat als je boven een bepaald bedrag besteld je geen verzendkosten zou moeten betalen.als ik voor 80euro bestel dan vind ik 0.50 een beetje raar. maar ja het zal wel ergens goed voor zijn.
saskia swaen  | 18/05/20  14:30:12 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen heel veel via thuisbezorgd, en hebben zelden dat het niet goed is, Er staan hele goede restaurants bij. Het eten is altijd lekker en redelijk op tijd. Nu is de corona tijd is het heel handig, omdat je niet kunt gaan uiteten
Kelly Mans  | 14/05/20  23:02:50 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is hartstikke goed, makkelijk en overzichtelijk en het is handig dat je daardoor eten kunt bestellen dat naar je huis bezorgd zal worden, top service en mooi dat het er is, vooral in deze omstandigheden Met vriendelijke groet Kelly Mans
Chris Nipshagen  | 15/05/20  10:05:51 | Winkelbeoordeling :
echt een top app! alles werkt perfect en het betalen gaat ook toppie. had gister avond besteld en het was er al binnen 20 minuten! ik zou zeggen dat het een aanraden is. beste etensbezorg app ooit! ..
Celishje LImm  | 13/05/20  20:44:49 | Winkelbeoordeling :
Eten bestellen gaat snel en gemakkelijk via Thuisbezorgd.nl! Veel winkels zijn aangesloten bij deze website, dus je hebt genoeg keus! En nog een pluspunt: via enquêteclub.nl haal je er nog meer voordeel uit.
Linda Nettenbreijers  | 13/05/20  12:18:09 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne manier om als je even geen zin hebt om te koken hierop te bestellen. Makkelijke betaling, best wat aanbod en overal waar je kunt kun je kijken welke restaurants meedoen. Ook kun je gelijk het menuboek zien waarbij je gelijk weer wat je kunt bestellen
Anne Ten Hoedt  | 14/05/20  08:01:34 | Winkelbeoordeling :
Website is duidelijk en geeft goed aan welke eetgelegenheden open zijn en bestellen via hun is heel simpel uitgebreid assortiment en te gebruiken niet alleen in je eigen stad maar ook als je ergens anders bent
Natasja  | 08/05/20  14:58:11 | Winkelbeoordeling :
Bezorging is goed, niks op aan te merken. Bezorgkosten verschilt per restaurant en staat duidelijk aangegeven. Online kun je via een tracksysteem zien waar de bezorger is en hoe lang hij/zij nog onderweg is. Er werken ook bezorgers die alleen Engels spreken, voor mij geen probleem.
Harry Spotter  | 08/05/20  19:55:54 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een handige app, alle beschikbare restaurants in de buurt die thuisbezorgen op een rij. Bestellen gaat super makkelijk en snel en voor dat je een bestelling doet kun je eerst de ervaringen van anderen lezen.
Joyce Nederkoorn  | 11/05/20  10:00:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben meestal erg tevreden over de service van thuisbezorgd.nl. Fijn dat je je bestelling online kunt afrekenen en daarna kunt zien hoelaat je bestelling word bezorgd. Helaas klopt het niet altijd.. maar 8 van de 10x wel.
Leachi  | 05/05/20  12:47:41 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke manier om snel eten te bestellen. Ik bestel regelmatig en ik heb nog nooit problemen gehad met de site en of website. Er zijn veel restaurants bij aangesloten en het is een hele duidelijke site.
Dennis  | 03/05/20  03:49:43 | Winkelbeoordeling :
het aanbod is in de loop der jaren gegroeid en een stuk diverser geworden. betalingen lukken eigenlijk vrijwel altijd en krijgt daar een melding van. minpunt is wel de verschillende kosten voor het bezorgen zelf per restaurant/cafetaria. verder een makkelijke app en een goed werkend spaarsysteem!
Monique Meeuwissen  | 04/05/20  12:53:47 | Winkelbeoordeling :
goede site en je bestelling wordt op tijd en warm bij je afgeleverd. verder is de betaling en de afhandeling erg gemakkelijk. Ook de app is erg gemakkelijk in gebruik. we gebruiken hem regelmatig en de bestelling is altijd oke
Sandra van Outersterp  | 30/04/20  19:24:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl. Je krijgt direct een mail ter bevestiging en hoelang de levering gaat duren. Ben hier zeer tevreden over. De restaurants en eettentjes die aangesloten zijn leveren goed en snel eten.
M_eikeltje Eugenia  | 30/04/20  10:00:34 | Winkelbeoordeling :
Werkt altijd prima voor mij. Altijd binnen de voorspelde tijd( ook boven aan de deur, geen lift) Soms zijn de bezorgkosten aan de hoge kant voor de af te leggen afstand of je moet meer bestellen. Al met al dikke prima
Harry Webber  | 27/04/20  09:34:43 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. je weet precies waar en wanneer het eten aankomt! het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste presterende restaurants ertussen uit te pikken, prima!
Wossam  | 21/04/20  16:05:59 | Winkelbeoordeling :
Zou veel langer duren volgens de website. Eerder dan verwacht. Complimenten.Lekkerste pizza en friet ooit! Snelle bezorging top eten!! Een aanrader!!.Vriendelijke mensen en fijn bezorgd. Onze favorieten zijn: de vegatariana pizza . Ons zoontje geniet van een de pizza :)
 | 21/04/20  15:37:46 | Winkelbeoordeling :
fijne en gebruiksvriendelijk app. Alles in de buurt staat overzichtelijk en kunt snel schakelen tussen verschillende maaltijden. de app is erg makkelijk om te gebruiken. raad hem zeker weten een ander aan!
Sjaak Swart  | 17/04/20  15:23:11 | Winkelbeoordeling :
Super van Thuisbezorgd met een nette bezorging, de pizza kwam mooi op tijd aan en was goed warm gehouden. 13 minuten zei de bezorgende pizzabakker. Natuurlijk als leuke bezigheid getimed.... En: 13 minuten later was de pizza daar!
Hans Brouwer  | 19/04/20  18:21:11 | Winkelbeoordeling :
De beste website voor online restaurants. Met keuze uit de beste restaurantsmet de beste gerechten, beste service en lekker makkelijk contant of online te bestellen. Altijd verse producten en de beste prijs voor de beste kwaliteit.
Stephanie Van der wal  | 16/04/20  14:12:26 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd gebruik ik vaak om mijn eten online te bestellen. Het is gemakkelijk kost niets en u zit niet met een vast abonnement . Gewoon bestellen kost vaak meer tijd daarom gebruik ik thuisbezorgd!
Jeldau Dijkstra  | 17/04/20  08:48:24 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een hele fijne website. Je kunt hier alle horecazaken in de buurt vinden die bij je thuisbezorgen. Thuisbezorgd is snel en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ze maken in de stad gebruik van elektrische fietsen dus dat maakt het ook nog een stukje milieuvriendelijker.
Berry Stevens  | 16/04/20  08:57:12 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk een restaurant te vinden via Thuisbezorgd.nl, efficiënt, betrouwbaar en het bestelde kwam ook nog eens eerder dan aangeven, voor ons een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Bianca Plijter  | 15/04/20  19:07:44 | Winkelbeoordeling :
Snel werkt en werkt fijn makkelijk bestellen via de app of de website. Wel jammer da je voor Ideal 025 cent extra moet betalen. Helemaal tijdens deze crisis waar contactloos word bezorgt ik zou graag zien dat dit zou veranderen
Karin Gerritsen  | 15/04/20  04:54:44 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is erg fijn, makkelijk en handig mits je in een grotere plaats woont. Ik woon in een dorp en de keuze is dan echt heel beperkt (1 of 2 eetgelegenheden die bezorgen). Jammer en ik hoop dat ze hier in de toekomst wat aan veranderen. Ik vind het soms ideaal
Renske Kamphuis  | 12/04/20  03:07:31 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke apps. Als je problemen hebt reageren ze snel. De bestellingen komen duidelijk over met waar je bestelt. Goede site mag ook wel vaker punten sparen zodat je dat weer kan inleveren. Top.
Evert Wallet  | 09/04/20  07:05:41 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorg.nl is een hele duidelijke site je kan een profiel aanmaken en inloggen wanneer jij wat eten wilt bestellen, En zodra je wat hebt uitgekozen het goede restaurant of wat dan ook, kun je gelijk met ideal betalen
Steelo Brim  | 07/04/20  09:22:13 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. je weet precies waar en wanneer het eten aankomt! het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste restaurants ertussen uit te pikken, super geregeld van Thuisbezorgd.nl.
Gioia Huizenga  | 06/04/20  10:30:25 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is heerlijk eenvoudig en zo gemakkelijk in gebruik. Je weet altijd precies waar en wanneer het eten aankomt! Je volgt ook makkelijk de bezorger. Het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste restaurants ertussen uit te pikken.
Robin van den Herik  | 06/04/20  09:20:19 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorg.nl is echt top! Zelf kan ik niet zo geweldig koken en toch kan ik er met thuisbezorgd voor zorgen dat er een hele lekkere maaltijd op tafel staat zonder er moeite voor te doen. Voor iedereen aan te raden om een keer te proberen.
Cindy Janssen  | 31/03/20  11:30:59 | Winkelbeoordeling :
heel makkelijk om te bestellen. ook gelijk menukaart bij de hand, kan ieder gezinslid heel gemakkelijk zelf iets uitzoeken en waar nodig aan te passen. ook zie je meteen op welk bedrag je zit uitkomt.
Wendy van Mansom  | 31/03/20  11:36:21 | Winkelbeoordeling :
Goede site om restaurant te vinden die bezorgen. Het is een snelle site en er staat veel op. Je kan gewoon je postcode invoeren en hij zoekt restaurants in de buurt. Het is ook goed gecommuniceert, want het eten komt snel bij meeste winkels.
Hans Kazan  | 28/03/20  10:06:20 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heel makkelijk als ik laat thuis kom om even te bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Veel mogelijkheden bij verschillende eettentjes. Gewoon online afrekenen en ze staan binnen 45 minuten bij je aan de deur. De juiste optie als je geen zin meer hebt om nog te koken.
Annelot  | 27/03/20  16:36:29 | Winkelbeoordeling :
Erg overzichtelijk, en de klantenservice is goed bereikbaar. Informatie is altijd duidelijk en de manier van betalen is simpel en makkelijk te volgen. Dit is zeker een app die ik regelmatig gebruik en zal blijven gebruiken!
Mariëlle Van de Wiel  | 27/03/20  06:42:14 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd zo fijn om deze app Te gebruiken.Duidelijk en overzichtelijk en ook nog een punten sparen met bestellen. Zeker zo fijn in deze coronacrisis voor iedereen ook zo kun je sparen voor korting op je volgende bestellingen
Beata Bobek  | 26/03/20  10:16:55 | Winkelbeoordeling :
Alle restaurants in een app/site. Makkelijk en snel eten bestellen tijdens een drukke avond. Duidelijk en makkelijk, maar ook bij de foutjes staat de klantenservice klaar voor je. Zeker om aan te bevelen.
Jeannette Van Gool  | 23/03/20  09:34:20 | Winkelbeoordeling :
ideale dienst. Zeker in deze moeilijke corona tijden is dit een uitkomst. Snelle en hygiënische service. Ben hier heel erg over te spreken. Aanrader voor iedereen. Ga vooral zo door. En hoe meer bedrijven zich aansluiten hoe beter.
gaby kramer  | 11/03/20  21:56:00 | Winkelbeoordeling :
Erg blij met thuisbezorgd snel en makkelijk eten bestellen. Snelle bijschrijving van de punten en helemaal leuk 1,5 bij het installeren van de app die alles nog maar makkelijker maakt. Nooit meer aan d deur betalen ook. Kortom top
Danielle Maas  | 10/03/20  21:12:02 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk voor als je een keer geen zin heb om te koken. Je kijk op de plaats van bestemming wat er allemaal in de buurt te verkrijgen is. Maakt hier een keuze uit en besteld. Je krijgt dan een link waarop je je bestelling kunt volgen. Ideaal!!
Gezina  | 10/03/20  10:06:36 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en overzichtelijk. Eten word altijd snel bezorgd. Blij mee :))) Prijs is ook goed.. En vorige keer waren ze wat vergeten en vonden ze zo vervelend hebben we een patatje extra gekregen voor niks. Had echt niet gehoeven maar was echt heel aardig
remond reichwein  | 10/03/20  07:49:28 | Winkelbeoordeling :
Nederlands beste thuis bezorgingen van uw eten snel en makkelijk geleverd van uw eten vriendelijk behulpzaam personeel bezorg je zo thuis in een korte levertijd van uw eten makkelijk snel en goed kijk er maar eens na
Peter Faber  | 06/03/20  12:15:32 | Winkelbeoordeling :
Prima oplossing van Thuisbezorgd.nl, als je gewoon eens een keer geen zin hebt om te koken is het gemakkelijk bestellen via de app van Thuisbezorgd, of gewoon via internet zelf. Ik bestelde voorheen via internet nu heb ik hun app.. snelle bezorging... prima niks mis mee!
Aisha Hurk  | 06/03/20  07:10:08 | Winkelbeoordeling :
Op zich een handige website met alle bezorg restaurants in de buurt. Ik vind het alleen jammer dat er af en toe een storing is. Dan wil ik mijn bestelling betalen en tijdens het betalen sluit de app.
Jan Van Nood  | 01/03/20  08:04:28 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl maakt het leven op een dag als vandaag een stuk makkelijker. Niet hoeven koken en toch lekker eten via een app of telefoontje. Goede kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs en de bezorging laat nooit echt lang op zich wachten. Eet smakelijk!
nicole de meer  | 29/02/20  07:19:51 | Winkelbeoordeling :
Het is en simpele site om eten te bestellen. Als je geen zin hebt om te koken dan ben je op deze site op de juiste site om toch iets simpels in huis te krijgen. Er zou alleen van mij wel iets meer gezondere mogelijkheden op mogen komen.
Anna Hoek  | 29/02/20  15:02:49 | Winkelbeoordeling :
Heb bewondering voor de bezorgers die de laatste tijd door weer en wind maaltijden moeten bezorgen. Telkens mooi op tijd met nog lekker warm en heerlijk eten. Echt een uitkomst! Genoeg keuzes en een goede kwaliteit / pirjs verhouding.
Alexandra  | 26/02/20  20:31:29 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd gebruik ik via de app en het Is overzichtelijk. Je weet wat wel en niet open is. Wat wel jammer is is dat bedrijven niet kunnen doorgeven wat ze wel en niet op voorraad hebben. Heb wel meegemaakt dat een bedrijf belt om te zeggen dat ze het niet hebben. Jammer natuurlijk.
Marieke De jager  | 25/02/20  18:37:26 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een hele handige site.bestel eten van je favouriete restaurant en verdien ook nog eens cashback. vaak word je ook nog eerder geholpen .waarschijnlijk omdat je een recensie kunt achterlaten.ook nog eens snel bijgeschreven de cashback binnen 2dagen.
H'summer  | 22/02/20  16:16:12 | Winkelbeoordeling :
Bestel 4 a 5 keer per jaar via de site en meestal bij bekende winkels. Altijd prima bezorging op een enkele vertraagde levering na. Eten is altijd van goede tot zeer goede kwaliteit, voordeel is dat je bij de meeste zaken kunt bestellen welke ook je favoriet zijn
Hennie Loriaux  | 22/02/20  09:21:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Thuisbezorgd.Je locatie invoeren, kies je restaurant en gerecht. Betaal contant of online met Ideaal, creditkaart, Paypal. Lekker makkelijk en snel Met vr.gr. Hennie Loriaux.
Rob Dyrdek  | 23/02/20  19:15:07 | Winkelbeoordeling :
Prima website om eten te bestellen, tot nu toe heb ik geen klachten over de bezorging. Wat fijn is dat het eten divers is. Een keus maken is soms wel moeilijk hoor. Ik raad een ieder zeker om Thuisbezorgd te gebruiken als men lekker thuis wil genieten van een maaltijd.
Anita  | 24/02/20  10:57:13 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd snelle cashback. altijd lekker om te bestellen. sommige zaken snelle levering andere wat minder maar kan ook niet alles hebben. snelle uitbetaling van je bedrag, toch leuk om te sparen........
Clint Eastwood  | 14/02/20  07:46:28 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een echte super website. Wanneer je geen zin hebt om te koken, dan bestel je hier snel en gemakkelijk je eten. Het leuke is dat je er via NuCash ook nog een leuke cashback bovenop krijgt, waardoor je toch weer een klein bedrag spaart. Beter kan niet!!
Bennie Liwa  | 09/02/20  14:33:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd handig als ik laat thuis kom. Veel mogelijkheden bij verschillende eettentjes. Gewoon online afrekenen en ze staan binnen 45 minuten bij je aan de deur. De juiste optie als je geen zin hebt om te koken
Angelique van der Mijle  | 08/02/20  07:22:22 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is de perfecte site/app om eten te bestellen als je een keer geen zin heb om te koken. Het bestellen gaat het makkelijk en het eten wordt altijd goed thuisbezorgd. echt een super site/app!
Amanda Zwaan  | 09/02/20  22:02:52 | Winkelbeoordeling :
lekker bestellen in de besten restaurants snel bezorgd en niet eens duur bezorgen meestal gratis alteid handag Al's je het druk heb en even niet naar de supermarket Ben geweest en alles woord snel thuis bezorgd van pizza tot bami alles aan toe
Tatjana Bosman  | 05/02/20  20:49:18 | Winkelbeoordeling :
Handige app, alle beschikbare restaurants in de buurt die thuisbezorgen op een rij. Bestellen gaat super makkelijk en snel en voor dat je een bestelling doet kun je eerst de ervaringen van anderen lezen.
Kim Grootveld  | 01/02/20  22:22:34 | Winkelbeoordeling :
ze houden je goed op de hoogte over bezorgtijden. Het eten bestellen op website/ app is erg makkelijk. je hebt meerdere betalingsmogelijkheden, wat ook handig is. je hebt veel keuzes van restaurants in de elke omgeving waar je bent .
Peter  | 02/02/20  11:23:17 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is voor mij de app om als je zin hebt aan wat lekker te eten het meestal binnen een uur op tafel staat. Niks koken en toch een heerlijke maaltijd. De bezorgers zijn over het algemeen vriendelijk en vlot.
Jacks Teller  | 27/01/20  18:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik werk ontzettend veel en dan is Thuisbezorgd.nl een goede optie om toch lekker te eten en je kan er zelfs ook nog gezond eten. Thuisbezorgd.nl is dus een ideale uitvinding voor mensen zoals mij, echt ideaal!
Vanessa Leman  | 26/01/20  22:14:15 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl hun voordelen van deze site/app: snel bestellen en dit dankzij hun bestelgeschiedenis. online betalen via paypal, is voor mij ook een pluspunt . geen zin in koken ? dan lekker naar thuisbezorgd.nl
Chantal Jansen  | 23/01/20  04:38:53 | Winkelbeoordeling :
Het is bijna vandaag besteld en vandaag bijgeschreven. De cashbacksnelheid is echt ontzettend goed. Thuisbezorgd is ideaal zeker nu je de bestelling kunt volgen waardoor je weet wanneer de bestelling geleverd wordt. Ruime keuze aan restaurants. Tip: lees vooraf reviews van restaurants.
Bjorn Van varik  | 18/01/20  19:36:04 | Winkelbeoordeling :
laatst bestelling gedaan via deze site bij mail in Hengelo. Het bestelde was zeer snel , goed op temperatuur. Desondanks een kleine miscommunicatie aan de telefoon, Is dit ook volledig naar wens afgehandeld.
Peter van der Wal  | 14/01/20  06:53:06 | Winkelbeoordeling :
Geweldige app om te gebruiken. Ruime keuze en overzichtelijk opgesteld. Meerdere betaalwijze mogelijk. Aangealoten restaurants zijn in mijn geval allemaal top. Werkt perfect en snelle levering. Zou niet meer zonder deze app kunnen.
Bertine Fieret  | 12/01/20  14:50:24 | Winkelbeoordeling :
Je kan uit heel veel dingen kiezen voor iedereen wel iets wat die lekker vind. Je kunt duidelijk zien waar je in de buurt wat kunt bestellen. Het is ook snel thuis bezorgd. Ik geef het een dikke tien.
Veronika Kalou  | 06/01/20  15:19:56 | Winkelbeoordeling :
Via Thuisbezorgd.nl gemakkelijk en snel lekker eten, verrassend veel keuze aan restaurants. Uiteindelijk de allerbeste en lekkerste snackbars gevonden. Over het algemeen is het gewoon lekker eten, snel in huis ,en niet duur. Bij de meeste ook verrassend snel thuisbezorgd!
Inki Kroon  | 04/01/20  14:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik was eerst eerlijk gezegd wat sceptisch over thuisbezorgd. er kwamen namelijk ook best wel wat negatieve reacties rondom Thuisbezorgd. maar je moet altijd alles zelf ook proberen voor je een mening kan vormen. Ik heb nu twee keer via deze Thuisbezorgd besteld , oa voor Waybackburgers en ik heb niks te klagen. alles is netjes afgewikkeld en keurig hier gearriveerd. Dus ik ben tevreden.
 | 12/01/20  16:17:33 | Winkelbeoordeling :
De makkelijkste manier om eten thuis te krijgen bestel hier uw afhaal menu wat uw wilt eten uw krijgt uw bestelling thuis bezorgd snel warm en makkelijk goede service en makelijk online te bestellen snel
 | 12/01/20  14:03:54 | Winkelbeoordeling :
Als je eten wilt bestellen dan doe je dit ook echt via Thuisbezorgd.nl. Via een geavenceerde menukaart kan je gemakkelijk je bestelling doorgeven en kan je eigenlijk met alle betaalmethodes betalen. Hierdoor heb jij dus ook echt alleen met Thuisbezorgd te maken en komt alleen het bedrijf waarvan je het eten besteld het aan de deur brengen. Zodra de bestelling is gedaan, kan je de bestelling gemakkelijk volgen via de website van Thuisbezorgd.nl.
Freddy Maertens  | 09/01/20  07:02:44 | Winkelbeoordeling :
Vooral handig maar ook een betrouwbare website om snel en effectief je eten te laten bezorgen. Op het werk en thuis of in de kroeg ze komen overal. Geen zin om te koken kom maar hier en ze bezorgen het. Altijd fijn. Ze bezorgen overall
Roy Schuurmans  | 04/01/20  13:03:16 | Winkelbeoordeling :
Heb heerlijk gegeten voor niet al teveel werd netjes gratis thuisbezorgd. De mensen waren netjes en vriendelijk bij het brengen. Je betaald via de site en je hoeft het alleen nog maar aan te pakken en op te eten.
Mandy Kramer  | 09/01/20  23:08:28 | Winkelbeoordeling :
Wat is thuisbezorgd.nl toch een top uitvinding,voor mensen zoals mij echt ideaal . Ik werk ontzettend veel en wat is thuisbezorgd dan een goede optie om toch lekker te eten ,en je kan er zelfs ook gezond eten .
Leen van Soest  | 29/12/19  10:09:36 | Winkelbeoordeling :
Leuke website waar veel eetgelegenheden aan mee doen, dus voor elk wat wils. Het bestellen gaat erg makkelijk en het bezorgen gaat ook vrij snel. De maaltijden die bezorgd worden zijn nog lekker warm.
Anneke Debidien  | 29/12/19  02:00:36 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is betrouwbaar en tot nu toe heb ik geen klachten over de bezorging. Wat fijn is dat het eten divers is. Een keus maken is soms wel moeilijk hoor. Ik raad een ieder zeker om Thuisbezorgd te gebruiken als men lekker thuis wil genieten van een maaltijd.
Kelly over de linden  | 26/12/19  06:15:24 | Winkelbeoordeling :
Super uitgebreide keuze zowel gezond eten als snacks- fast food. Aanbod wordt steeds breder. Super snelle levering. Website en app werken beide zeer gemakkelijk. Goede aanbiedingen en prijs-kwaliteit verhouding.
Suyin Camacho  | 25/12/19  13:19:47 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk te gebruiken App. Dit is veel fijner dan eerst je laptop te moeten pakken. Een bestelling is snel en gemakkelijk geplaatst en de App onthoudt wat je de voorgaande keer hebt opgegeven. Wij blijven bestellen via de App.
K J K Koopman  | 19/12/19  04:02:55 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waarbij je eten kunt bestellen bij diverse restaurants in de buurt, Er is een duidelijk overzicht van het aanbod en ook de beoordelingen zodat je een goede keuze kunt maken, Bij de meeste restaurants zijn de bezorgkisten niet hoog en de beoordeling hoog.
wim speelberg  | 15/12/19  19:15:34 | Winkelbeoordeling :
Leuke interessante, nette, aantrekkelijke verzorgde website met veel interessante aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in 2020 of al eerder. Dus vooral doen.
Sarah Wennekes  | 12/12/19  12:49:41 | Winkelbeoordeling :
Super handige manier om gemakkelijk eten te bestellen of meerdere restaurants te bekijken. Vaak word er binnen een uur bezorgd zelfs op drukke dagen als het weekend. Veel aanbod en voor ieder wat wils en Thuisbezorgd heeft een prima overzichtelijke website.
Flash Gordon  | 09/12/19  18:43:47 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site om eten te bestellen, ze hebben erg veel keus, ook in onze regio, en ook perfect voor inspiratie. Bezorging ging prima en eten was goed, Ook fijn om dit via een spaarprogramma te doen want zo bespaar je ook nog wat.
Kevin  | 04/12/19  16:45:24 | Winkelbeoordeling :
Wat een super website. Wanneer je geen zin hebt om te koken, dan bestel je hier snel en gemakkelijk je eten. Het leuke is dat je er via enqueteclub ook nog een leuke cashback bovenop krijgt, waardoor je toch weer een klein bedrag spaart. Beter kan niet!!
Carmen  | 01/12/19  19:52:06 | Winkelbeoordeling :
Website voor het bestellen van eten bij diverse restaurants, veel keuze voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Zijn netjes met het behandelen van klachten. Vaak leuke kortingsacties met feestdagen etc
Stef Stooker  | 01/12/19  00:43:10 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd Is een prettige webside met diverse restaurants en snackbaren je drukt de naam in enn ziet de menukaart je besteld online betaald aan de deur of per overschrijving en het wordt binnen een uur bij je thuisbezorgd
Diana Otten  | 09/12/19  10:57:10 | Winkelbeoordeling :
Het is een makkelijke app, ze hebben een goede service. Veel keuzes. Bij contact wordt het ook serieus genomen en contact met het desbetreffende restaurant opgenomen. Zeer goed! Prettige samenwerking.
Peter Tosh  | 08/12/19  10:16:35 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft een super app die je kunt gebruiken om eten te bestellen en ik moet zeggen leuk om te ontdekken dat je zo makkelijk eten kan bestellen vanuit vele restaurants en andere eetgelegenheden in de buurt en soms zijn er zelfs ook geen bezorgkosten.
Bert Visser  | 04/12/19  07:43:10 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijke en een goede snelle service. Als je iets besteld komt het goed warm bij je thuis. De bezorgers zijn ook erg klantvriendelijk, petje af. Zij komen door wind en wind.. Mocht er iets niet naar je zin zijn kan je bellen en Thuisbezorgd zorgt voor een prima afhandeling!
Iara Beatriz de Freitas Neves Costa  | 04/12/19  05:44:30 | Winkelbeoordeling :
ik vindt dit een hele fijne webshop. Altijd als ik geen zin heb om te koken maak ik er gebruik van. het is ook makelijk te begrijpen en heeft dus geen moeilijke inhoud op zijn website / app. Ik heb het aan mij familie aangeboden.
Virgilia  | 05/12/19  22:04:48 | Winkelbeoordeling :
Ik raad thuisbezorgd zeker aan, als je gewoon eens eek keer geen zin hebt om te koken. Het is gemakkelijk bestellen via de app van thuisbezorgd. Of gewoon via internet zelf. Ik bestelde voirheen via internet nu heb ik hun app.. snelle bezorging... prima niks mis mee
Harry Nak  | 24/11/19  13:08:08 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is gewoon een super handige site waar je bij de snelle trek makkelijk kunt bestellen, vul gewoonweg je postcode in en kijk welke restaurants bij jou in de buurt zijn aangesloten bij Thuisbezorgd. Maak gemakkelijk een bestelling en dan is het nog even wachten tot je eten is gearriveerd.
Wendy Stroo  | 20/11/19  16:43:40 | Winkelbeoordeling :
Superhandig eten bestellen wanneer je wilt doormiddel van makkelijk betalen met je eigen bank app. Je kunt zoeken op soort eten of op soort restaurant. En je kunt met één account overal vandaan bestellen. (Mits je dat adres invult natuurlijk.)
Jeroen van der Pad  | 20/11/19  15:54:04 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl en moet zeggen dat de service altijd uitstekend is. Het eten komt snel en warm aan, dat is het belangrijkste voor mij. 1x problemen gehad met een totaalbedrag van de factuur die niet klopte, na kort telefonisch contact werd dit netjes teruggestort.
Colette Hartgers  | 19/11/19  22:43:54 | Winkelbeoordeling :
Ik houd ervan lekker makkelijk als je laat thuis komt of geen zin hebt om te koken. En er is volop keuze van pizza tot patat en dan ook nog een toetje of als je je drankjes bent vergeten zo super makkelijk.
 | 16/11/19  06:27:30 | Winkelbeoordeling :
ik bestel niet zo vaak, maar als ik bestel gaat het altijd goed. sommige bezorgers van thuisbezorgd zouden nog wel een cursus kunnen gebruiken over hoe je mensen aanspreekt. verder ben ik een voorstander om bij het restaurant zelf te bestellen ipv bij thuisbezorgd
Benjamin van Eck  | 16/11/19  17:01:08 | Winkelbeoordeling :
Erg goed. Je hebt er veel keuze in verschillende keukens. Over het algemeen is de kwaliteit van het bezorgde eten erg goed. Over het algemeen klopt de leveringstijd zoals deze van te voren staat aangegeven. Ik heb er meerdere keren besteld en zal dit ook zeker blijven doen.
Nicky Sumopawiro  | 11/11/19  06:38:22 | Winkelbeoordeling :
In mijn dorp is dit een heel goede webshop. Van pizza tot shoarma ,chinees , en zelfs surinaams eten kan je hier bestellen.Het enige nadeel is dat je met iDeal , 25 cent administratie kosten betaald. Hierdoor betaal ik altijd contant.
Robin Huijsmans  | 09/11/19  00:50:41 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd via een van de site van orangebuddies via thuisbezorgd. Dit levert me altijd een kleine vergoeding op. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de service. Ook heb je binnen no time je vergoeding erbij.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 3,38% CASHCOINS HEMA HEMA
visit register click click