NHA

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

els jonker  | 25/03/19  17:32:47 | Winkelbeoordeling :
Het blijft toch lekker en makkelijk bestellen bij thuisbezorgd.nl Zondag onverwachts gezellig bezoek gekregen. Lekker blijven eten en een heerlijke bestelling bij de chinees via thuisbezorgd gedaan. Ondanks dat het zondag was toch nog snel bezorgd en heerlijk gegeten.
louis roodenburg  | 25/03/19  11:14:39 | Winkelbeoordeling :
U kent het vast ook wel , even geen zin om te koken , dan is dit de oplossing voor u, u besteld via Thuisbezorgd.nl uw favoriete gerecht bij uw favoriete restaurant en Thuisbezorgd zorgt voor een perfecte levering bij u thuis, bedankt Thuisbezorgd.
Piet Bander  | 22/03/19  15:20:06 | Winkelbeoordeling :
Bij ons heeft Thuisbezorgd goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
Angelique Greven  | 24/03/19  20:11:33 | Winkelbeoordeling :
bestel vaak via thuisbezorgd is altijd heel snel thuis en je kunt mooi bij houden of het er al bijna is ik ben zeer tevreden over deze site ideaal voor snelle hap altijd echt hele snelle dienst ik vind dit super
Chantal Beekmans  | 22/03/19  13:13:21 | Winkelbeoordeling :
We bestellen geregeld eten voor thuis via deze site. En het is fijn zo hoeven we zelf niet te zoeken.Het eten is altijd goed. Cinees is onze favoriet. Verder eten we graag sparribs. Dat is het eten wat mijn zoon graag eet.
Hans Breith  | 25/03/19  08:48:50 | Winkelbeoordeling :
Keuzes genoeg aan bezorgrestaurants. Echt een uitkomst voor een dagje geen zin in koken. Meestal heb ik al binnen half uurtje vriendelijke bezorger aan de deur. Nog geen slechte ervaring gehad, dus een aanrader!
Eveline Kersten  | 22/03/19  07:10:15 | Winkelbeoordeling :
Van de week via thuisbezorgd besteld en wat gaat dat dan weer gemakkelijk. Slim van deze partij om deze diensten aan te bieden. Ik doe het niet vaak maar als ik het doe is het gemak waarmee het gaat prettig
Hennie Loriaux  | 16/03/19  21:01:56 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Thuisbezorgd.nl Locatie invoeren ,kies je restaurant en gerecht. Betaal kontant of online met Ideaal, creditkaart of Paypal.,En laat eten bezorgen lekker makkelijk.Met vr.gr.
Valkenburg  | 17/03/19  07:19:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk en overzichtelijk,uitgebreid aanbod (natuurlijk wel afhankelijk van de regio). en mochten er problemen zijn met de bezorging dat helpen ze graag tot een oplossing. Ze hebben ook vaak acties met kortingen enzovoorts
Chanel West Coast  | 16/03/19  08:55:31 | Winkelbeoordeling :
Altijd gemakkelijk en altijd lekker eten uit de buurt, groot overzichtelijk aanbod van restaurants, we bestellen regelmatig via thuisbezorgd.nl en betalen gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd, prima!
Sjaak Swart  | 15/03/19  08:51:42 | Winkelbeoordeling :
Wij maken al geruime tijd van de diensten van Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze, bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, in het algemeen kloppen de aangegeven tijden heel goed bij ons!
Jacky Scholtens  | 14/03/19  17:27:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne bezorgservice beetje hoge berekening voor de bezorgkosten maar dat neem je voor lief. Kan daarom ook geen minpunten verzinnen verders. Zal dan ook vaker gebruik gaan maken van www.thuisbezorgd.nl
Berry Stevens  | 13/03/19  15:36:49 | Winkelbeoordeling :
Geregeld plaatsen wij een bestelling bij Thuisbezorgd.nl en ook dit keer was het weer goed en op de juiste tijd bezorgd het eten kwam zeer warm aan zodat we direct ervan konden gaan eten, Super blij waren we!
Jan van Nood  | 10/03/19  10:46:46 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is een prima toeleveringsbedrijf van allerlei soorten maaltijden. Met name in het weekend kan het weleens druk zijn, maar de service blijft goed. Het concept is heel simpel De klant kiest de maaltijd en Thuisbezorgd.nl zorgt voor een goede aflevering. Lekker toch!
Ewelina  | 10/03/19  14:03:09 | Winkelbeoordeling :
Super website. je kunt snel eten bestellen en betalen, dus ik bespaar tijd. Ik gebruik het al heel lang en zal het zeker gebruiken. Super, super, super!!!Ik hou ook van apps voor de telefoon. Heel fijn dat je direct kunt betalen.
Gio Santana  | 09/03/19  06:33:27 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl, waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl!
asmae  | 09/03/19  16:44:34 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl heeft een leuke en overzichtelijke site zelf weet ik niet of er ook een winkel van is maar ik heb er altijd vertrouwelijk eten kunnen bestellen de prijs is ook wel goed ookal kan het soms duur zijn maar niet vaak ik raad u het aan om daar iets te bestellen veel plezier!!!!
Peter Voogt  | 05/03/19  17:42:42 | Winkelbeoordeling :
Via gekkengoud.nl kun je snel en makkelijk bestellen op thuisbezorgd.nl. Als je dat doet dan heb je naast snel je eten in huis ook nog een aantrekkelijke cashback die je ontvangt. Snel scoren die cashback dus.
Joyce  | 06/03/19  08:03:02 | Winkelbeoordeling :
Ideale uitvinding.. Makkelijk en overzichtelijk. En je hebt zekerheid op goede service, zo niet dan kun je altijd en gemakkelijk alle gegevens controleren, dus als je iets niet hebt gekregen of het is niet lekker, raadpleegt thuisbezorg.nl
Veronique  | 07/03/19  16:09:58 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend handig om eten te bestellen wanneer je eens een keer niet uit huis wil en/of wil koken. Ruim aanbod van restaurants met betaalbaar eten, dus keuze genoeg! De website/app van Thuisbezorgd werkt goed en makkelijk.
Ilonka  | 04/03/19  22:05:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb heel vaak geen zin om te koken en dan val ik altijd terug op thuisbezorgd.nl. Er komen steeds meer restaurants bij en steeds meer opties qua eten om uit te kiezen. Echt een aanrader en je verdient ook nog cashback
Kim de Koning  | 02/03/19  02:35:43 | Winkelbeoordeling :
Via Thuisbezorgd heb je een snel overzicht van alle restaurants in je eigen omgeving. Verder kan je per restaurant het minimale bestelbedrag en bezorgkosten. Ook kan je gebruik maken van acties die er gelden.
Monique Peters  | 04/03/19  08:52:25 | Winkelbeoordeling :
Handig voor als je geen zin hebt om te koken. Gewoon je eten bij je favoriete restaurant bestellen en eventueel online betalen of als je het liever hebt contant aan de bezorger thuis laten bezorgen of af halen op de tijd die jou uitkomt.
govers govers  | 04/03/19  09:41:50 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk als je eens een keer geen zin hebt om te koken of uit eten te gaan Je hebt gemakkelijk iets besteld en het wordt netjes thuis afgeleverd Het enige wat je nog hoeft te doen is aan te vallen Wat wil je nog meer
Cindy Kalou  | 03/03/19  18:45:03 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en het word snel geleverd en je hoeft nog niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Christini Induzzi Lopes  | 19/02/19  22:18:54 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag online eten in deze winkel. Ik vind altijd kwaliteit en prijs. Ik raad het iedereen aan die van gezond eten en snacks houdt. Ik koop vaak omdat ik echt van de smaak van het eten in deze winkel hou.
Hennie Duit  | 20/02/19  00:27:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd verrast mij keer op keer weer. het gemak en de snelheid waarmee je je eten in huis hebt is steeds weer genieten. ik ben zeer tevreden met deze website en zou niet anders meer willen. ik raad hem ook zeker aan.
emma govers  | 16/02/19  14:35:00 | Winkelbeoordeling :
heel erg gemakkelijk als je eens geen zin hebt om te koken, maar als je wel gewoon lekker thuis wilt eten, heel gemakkelijk te bestellen en je het wordt ook nog eens vlot en keurig thuis afgeleverd, dit is echt geweldig
Patrice  | 15/02/19  21:17:21 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, gebruiksvriendelijk als consument word je goed op de hoogte gesteld over de status van je bestelling als je deze eenmaal hebt geplaatst. Het enige verbeterpunt is de omschrijving van de producten, deze zijn soms nog iets te abstract.
Hendrik Westerhof  | 18/02/19  08:12:00 | Winkelbeoordeling :
Even geen zin of tijd om te koken ? Ga naar de website van Thuisbezorgd en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Na de bestelling heb je tijd voor even niks of wat anders te doen, want de bestelling wordt binnen no-time bij je afgeleverd !
Marie-Louise Blanker  | 05/02/19  18:26:07 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is echt geweldig, er zijn goede restaurants bij aangesloten. Heb al een paar keer besteld bij een speciaal restaurant bij ons in Purmerend en dat was sushi vandaag, echt helemaal top en super vers en snel bezorgd!
S.M.J. Kelner  | 06/02/19  15:00:10 | Winkelbeoordeling :
Eten besteld via thuisbezorgd.nl en eten was netjes warm thuis gebracht en cashback was snel bij geboekt. volgende keer weer via thuisbezorgd.nl wat bestellen. Makkelijk en vooral met slecht weer hoef je de deur niet uit.
Sandra  | 04/02/19  00:03:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal keren bij thuisbezorg besteld, en dat was meestal geen probleem. Zo goed als elke bestelling was op tijd, alleen af en toe was er vertraging door andere restaurants. Het eten is altijd warm en lekker, dus ik ga altijd blijven bestellen bij thuisbezorgd.
Dave Donk  | 03/02/19  08:39:04 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken regelmatig Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze. De bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, maar over het algemeen kloppen de aangegeven bezorgtijden heel aardig!
Ben Thuis  | 04/02/19  08:39:34 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en altijd lekker eten uit de buurt, groot overzichtelijk aanbod van restaurants, we bestellen regelmatig via thuisbezorgd.nl en betalen gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd, prima!
Assumar Gellis  | 29/01/19  19:53:33 | Winkelbeoordeling :
Alles goed geregeld, altijd lekker eten uit de buurt.... Een groot overzichtelijk aanbod van restaurants. Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl en betaal gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd...
corrien volleberg  | 26/01/19  18:34:07 | Winkelbeoordeling :
Geen zin om te koken en toch lekker willen eten dan kan met thuisbezorgd.nl Of je nu een pizza of Grieks wilt eten je kunt het snel en warm thuis bezorgd krijgen Makkelijk per mail of telefonisch bestellen en binnen 45 min thuis bezorgd
Kevin Wesolowski  | 26/01/19  17:38:25 | Winkelbeoordeling :
Echt een ideale site voor als je geen zin hebt om zelf te koken. Via ladycashback krijg je er ook nog eens een leuke vergoeding voor als je via hier besteld. Simpel en snel, wat wil je nog meer. Dit is echt een aanrader.
Jacks Teller  | 23/01/19  18:58:48 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
Poeskin  | 23/01/19  18:24:18 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin hebt om te koken en geen zin hebt om naar de supermarkt te moeten gaan, dan is bestellen bij thuisbezorgd.nl een goed idee. Keuze uit vele lekkere maaltijden. Snel geleverd en niet te duur.
Linda Laan  | 22/01/19  20:26:52 | Winkelbeoordeling :
Al meer dan 50 keer besteld via thuisbezorgd.nl. Zeer prettige en overzichtelijke site. Je kan zoeken op woonplaats en gericht zoeken op keuken. Betalen gaat makkelijk via Ideal. Ik raad Thuisbezorgd.nl zeker aan!
Fred Gasselich  | 22/01/19  07:22:01 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende malen een bestelling geplaatst bij Thuisbezorgd, hartstikke goed, aanbod en variatie is groot. Op zondag zijn echter veel restaurants gesloten.. wat de keuzemogelijkheid wat beperkt maakt, maar voor de rest, TOP!
Jan Metaal  | 18/01/19  11:12:40 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken al een hele tijd en regelmatig Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze. De bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, over het algemeen kloppen de aangegeven tijden heel aardig!
nylaika Rosa  | 17/01/19  17:01:14 | Winkelbeoordeling :
als je moe bent geen tijd om te koken bij thuisbezorgd heeft van alles vanaf je lui stoel achter je computer goede service en snel dat hou ik van een paar keer gedaan geen problemen gehad ik geef advies gewoon doen.
Jeroen  | 17/01/19  02:30:09 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker eten bestellen, (bijna) 24 uur per dag en zelfs op dit moment (03.28u) op een donderdag ochtend. Eten bestellen (wat je toch al wilt) en er nog voor vergoed krijgen ook! Tevens zeer goede klantenservice en altijd beschikbaar
Samantha Van de merbel  | 16/01/19  14:55:47 | Winkelbeoordeling :
Besteld via thuisbezorgd.nl. Veel keuze in verschillende eettenten. Werd netjes bezorgd en het is altijd leuk om iets extra terug te krijgen via cashback korting. Wij hebben als gezin heerlijk gegeten en gaan dit zeker vaker doen
Mohammed Mechchate  | 16/01/19  09:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heel erg goed en heeft veel verse producten, er zijn dingen die goede bonussen zijn en we kunnen zelfs de eerste keer voor 50% een pakket kopen en het is iets goeds en altijd biologische producten
Harm Raspe  | 16/01/19  09:14:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb weer een bestelling gedaan bij Thuisbezorg en ook dit keer was het weer goed en op de juiste tijd bezorgd het eten kwam zeer warm aan zodat ik direct ervan kon gaan eten. Super en blijf waren wij.
Arianne Leijten  | 14/01/19  08:24:09 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site met zeer veel verschillende zaken. T bestel en betaal programma is zeer makkelijk en grillig te doen. Je wordt op de hoogte gehouden hoe de bereiding en leveringsproces vordert. De levering was ook nog zeer warm echt heerlijk
Monique van Dijk  | 11/01/19  09:44:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk als je ergens bent en je wil iets te eten bestellen. Zeer makkelijk op postcode te zoeken bij wie je wat kunt bestellen. Veel diversiteit aan bedrijven met de heerlijkste gerechten. Ook de mail waarmee je de bezorging kunt checken is zeer handig.
Guy Ertel  | 10/01/19  23:45:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuk en handig! Geen zin om uren lang in de keuken! Pak je mobiel en snel een bestelling! Lekker makkelijk en snel en zeker altijd heel lekker! Door de weeks of gewoon in de weekend! Gewoon doen!
Betsie Butsers  | 04/01/19  18:02:12 | Winkelbeoordeling :
Het is heel makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en het word snel geleverd en je hoeft nog niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Petronella Smit  | 05/01/19  12:17:29 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is voor mij echt één van mijn favorieten. Thuisbezorgd.nl gebruik ik graag wanneer ik geen tijd hebt om te koken, maar ook als we gewoon een keertje wat anders willen eten is Thuisbezorgd.nl ideaal, top!!
Janny Sterling  | 07/01/19  08:40:46 | Winkelbeoordeling :
Als je een bestelling plaatst bij Thuisbezorgd.nl krijg je meteen een mail mbt de aflevering van de bestelling bij jouw restaurant keuze, zo hou je een goed overzicht hoe het ervoor staat, makkelijk online betalen voor je bestelling en snel bezorgd, techniek staat voor niets deze dagen.
sheila dange  | 03/01/19  22:57:41 | Winkelbeoordeling :
eerlijk,snel en altijd geweldig om jezelf te verwennen ! ik raad anderen aan hier ook gebruik van te maken ! zelf zal ik nog met grote regelmaat iets bestellen via thuisbezorgt.nl,echt super Geweldig !!!
Jane Sterling  | 24/12/18  14:36:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Thuisbezorgd heb je goede restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit, veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd! prima dus!
Ron Neelissen  | 02/01/19  06:10:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om eten te bestellen, ze hebben erg veel keus, ook in onze regio, en ook perfect voor inspiratie. Bezorging ging prima en eten was goed, Ook fijn om dit via Enqueteclub te doen want zo bespaar je ook nog wat.
Tabina Hoogeveen  | 27/12/18  17:20:56 | Winkelbeoordeling :
Bestel altijd viA thuisbezorgt en word altijd keurig bezorgt, krijgt net mail en sms dat goed gegaan is met je bestelling, hoe laat het bezorgt word, is altijd netjes op tijd. Qua afrekenen gaat altijd goed en makkelijk
Freddy Maertens  | 26/12/18  10:54:37 | Winkelbeoordeling :
Supersnel en makkelijk te bestellen via Thuisbezorgd.nl en je hoeft niet eens je deur niet uit, super handig bedacht allemaal! Je krijgt na een bestelling een track zodat je de bezorger en je bestelling kan volgen met de overzichtelijke app, perfect!
Patricia Dongor  | 31/12/18  17:03:53 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag via Thuisbezorgd want snelle/ goede service. De bezorgers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Zo leer ik het eten van verscheidene restaurants beter kennen en ik hoef ervoor niet naar buiten. Heerlijk met dat wisselend weertje in Holland. Vaak mooie acties en kortingen.
Gisela Kock  | 03/01/19  13:16:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk als je zelf eens niet wilt of zin hebt om te koken. Uitstekende keuze, snelle service, altijd binnen 1 uur na de bestelling. prijzen zijn wel iets hoger maar nog steeds betaalbaar en de service is bijna altijd uitstekend
Edith Bouwmeester  | 24/12/18  15:15:16 | Winkelbeoordeling :
Handige app voor de luie dagen dat je gaan eten wilt koken. Moet alleen wel op letten dat ik het niet te vaak gebruik. Vooral leuk dat je er nu punten kunst sparen en dat je zo bij andere websites een kleine korting kan krijgen.
Irene Van Rijn  | 25/12/18  08:26:49 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker eten uit de buurt.... Een groot overzichtelijk aanbod van restaurants. Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl en betaal gemakkelijk via ideal. Snelle bezorging en netjes een SMS en email met een indicatie van de bezorgtijd...
Sabrien tje  | 26/12/18  16:34:00 | Winkelbeoordeling :
Het bestellengaat erg vlot en simpel. De site is erg simpel, juist fijn. Het bezorgen varieert, soms erg snel, maar soms moet ik ook te lang wachten. Voor de rest lekker en vaaaak gezond haha haha. Bedankt!
Henrie Nak  | 20/12/18  15:16:08 | Winkelbeoordeling :
Goede service , duidelijke website, mocht er iets mis gaat ( wat eigenlijk nooit gebeurt) maar soms vergeet t restaurant wat ofzo en je belt naar thuisbezorgd wordt dit zeker de de laatste tijd goed en snel opgelost. Ik vind het echt een super bedrijf en een super oplossing!
Love Hartje  | 21/12/18  05:03:58 | Winkelbeoordeling :
Een leuke en handige site! Je kunt je eten even lekker thuis laten bezorgen! Of je nu zin hebt in chinees, pizza of een broodje gezond, op deze site kan het allemaal! Het is erg handig en snel thuis bezorgd!
annie deinum  | 11/12/18  16:54:51 | Winkelbeoordeling :
Er stond een uur wachten: na dik anderhalf uur werd het eten bezorgd, als het langer dan een uur zou duren, zouden we. gebeld worden stond op de website, dit is niet gebeurd en het eten was bijna koud. smaak was verder wel goed, daarom toch ** ipv *
annie deinum  | 11/12/18  16:33:43 | Winkelbeoordeling :
EEn bestelling bij Thuisbezorgd geplaatst. Hartstikke goed. Aanbod en variatie is groot. Op zondag zijn echter veel restaurants gesloten.. wat de keuzemogelijkheid wat beperkt. Maar voor de rest, TOP!
Bonnie Boutellier  | 12/12/18  17:14:42 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk, vanaf je bank een heerlijke maaltijd bestellen en thuis ontvangen. Hoe fijn is dat? Zoveel keuze van aangesloten restaurants, snackbars, shoarma tenten en nog veel meer. Werkt super makkelijk en met de reviews van andere is het makkelijk een goedekeuze te maken.
Jaylee Deinum  | 11/12/18  16:49:15 | Winkelbeoordeling :
Meer dan een uur en 15 minuten op je eten wachten is wel erg lang..... Zeker als er binnen 45 bezorgd zou worden. Daarnaast rijst ipv bami gekregen. Was ook wel lekker maar niet wat we besteld hadden.
Anton Selten  | 05/12/18  14:56:51 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om te bestellen. Alleen komt het jammer genoeg erg vaak voor dat de leverancier alsnog nagebeld moet worden om de juiste leveringstijd te krijgen. Daarbij zou ik voorstellen een soort puntensysteem te maken voor mogelijke korting.
D.J. Jansen-van Baaren  | 05/12/18  14:24:38 | Winkelbeoordeling :
heb voor een paar weken terug voor de eerste keer besteld bij Moonshine turkse shoarma zaak in elst, en het eten was niet te weinig en werd bezorgt in de aangegeven tijds bestek en nog warm en bovenal was het lekker. echt een aanrader dus,en geen verzend kosten als je via thuisbezorgt app bestelt
Harrie Knarrie  | 05/12/18  16:12:19 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik regelmatig Thuisbezorgd.nl, site werkt prima, je kunt ook goed vergelijken als je niet zeker bent waar je trek in hebt en er is veel keuze. De bezorging is afhankelijk van het restaurant of de snackbar, maar over het algemeen kloppen de aangegeven bezorgtijden heel aardig!
Peter Van Oers  | 03/12/18  18:11:19 | Winkelbeoordeling :
Alles is goed op smaak,ik heb er goede aard mee,voor de prijs hoef je het niet te laten,en bij sommige worden er geen bezorgkosten berekend,tot nu toe ben ik zeer tevreden,de bezorging verloopt uitstekend,de service is uit de kunst in noodgeval is het een prima oplossing
Richard van Buuren  | 19/11/18  14:40:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze website.Nooit iets fout gegaan en er is nog nooit een bestelling te laat aan mijn huis gebracht.Je kunt 99,9 % ervan uitgaan dat elke restaurant hier wel te vinden is...
Kyra van der Sluis  | 16/11/18  21:02:25 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk makkelijk eten thuis laten komen en zelf niks hoeven doen! Keuze uit allerlei soorten lekkere grote en kleine gerechten. Super makkelijk. Goede service, snel en makkelijk betalen en lekker eten!
Aziza Akrouch  | 19/11/18  13:57:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd restaurants bij jou in de buurt met waar je trek in hebt en je kan makkelijk online bestellen en je krijgt altijd een ongeveer tijd hoe lang het gaat duren. En het is handig de betaling via ideal en het is gewoon handig !
George Westerhof  | 16/11/18  07:22:01 | Winkelbeoordeling :
Welk gerecht je ook kiest, bij Thuisbezorgd is het elke keer weer een verrassing wat ze je thuis bezorgen. Ga naar de website en bekijk de ruime keuzes ! Kies en niet veel later wordt alles bij je thuisbezorgd !
Mirian broek  | 15/11/18  08:19:26 | Winkelbeoordeling :
De service van het concept thuisbezord.nl is fantasties.. Je bestelt eten het wordt thuisgebracht voor je en je verdiend er ook nog cashback mee, beter kun je het niet krijgen toch. Dus ik ga snel weer bestellen.
Pim G  | 08/11/18  17:20:18 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is de enige website waar je direct een overzicht hebt van al waar je eten kunt bestellen en vervolgens ook nog eens tegen dezelfde prijs als afhalen direct eten kunt bestellen. Het werkt heel goed
Gitta Weller  | 07/11/18  22:14:27 | Winkelbeoordeling :
lekker makkelijk als je geen zin hebt om in de keuken te gaan staan, kies een restaurant en door zoek het menu naar iets wat je lekker vindt, en het wordt netjes thuis bezorgd, het is vooral ook makkelijk dat je smorgens al kan bestellen voor het avond eten
Nancy Koopman  | 04/11/18  23:03:23 | Winkelbeoordeling :
Thuis bezorgd heeft super veel opties en conexties en is ook bij simpel in gebruik je word zo precies naar je eigen smaak geleid ik ben alleen maar positief over deze site het is niet moeilijk zelfs mijn oma kan haat eten bestellen en laten bezorgen
Priscilla  | 03/11/18  06:42:59 | Winkelbeoordeling :
Maakt niet uit waar je bent thuis op werk op vakantie overal is er wel Iets te bestellen bij jou in de buurt. Lekker makkelijk als je geen zin hebt om eten klaar te maken bestellen en het word bezorgt ideaal.
robin de jong  | 01/11/18  14:17:24 | Winkelbeoordeling :
geen zin om te koken of om naar de winkel te gaan voor je eten. bestel dan viathuisbezorgd.nl lekker makkelijk en vaak snel je eten geleverd. overzichtelijk en duidelijk. raad iedereen het aan die geen zin heeft om van huis te gaan, maar wel wil eten
Arnold Treep  | 02/11/18  09:13:34 | Winkelbeoordeling :
Omdat wij maar weinig tijd hadden om te eten voor dat wij naar een feestje moesten even met Thuisbezorgd.nl gebeld en vermeld dat wij haast hadden binnen 10 minuten stond onze maaltijd bezorger voor de deur Top service !!1
Susanne Ravenhorst  | 30/10/18  13:10:46 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl Waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl
Susanne Ravenhorst  | 30/10/18  13:12:26 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en altijd snel bij thuisbezorgd.nl Waar je ook besteld altijd snel en goede service en vriendelijk personeel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een lekkere pizza of broodje shoarma met thuisbezorgd.nl
Buddie Spencer  | 29/10/18  10:40:26 | Winkelbeoordeling :
Over het algemeen worden de gerechten op tijd geleverd. De gerechten zijn prima op de goede temperatuur. De bestelde dingen worden bij ons altijd correct bezorgd en de bezorgers zijn gewoonlijk heel beleefd en vriendelijk, niets te klagen dus over Thuisbezorgd.nl
Roos Stam  | 29/10/18  10:02:12 | Winkelbeoordeling :
Snel, makkelijk en behulpzaam. De 1e en wat mij betreft de beste met de meeste keuze voor eten bestellen en thuis te laten bezorgen. Ben ook fan van het feit dat je bij de bezorger kan betalen en dat niet vooraf hoef te doen.
Safina Kasanmoehamat  | 29/10/18  04:49:02 | Winkelbeoordeling :
Handig site om eten te laten bestellen. Je kan van alles ennog wat bestellen. Duidelijke website en je weet waar je aan toe bent tijdens je bestelling. Bij bezorging hoef je nooit lang te wachten. Ook kan je meekijken wat de status van je bestelling is.
Rick Ricciardo  | 23/10/18  18:52:39 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft een hele overzichtelijke website, alles te vinden wat je wilt weten en een snelle bevestiging van je bestelling. Veel keuzemogelijkheden van restaurants, Ik ben zeer tevreden over de bezorgtijd en het eten is altijd goed warm, super!
Marianne Hiemstra  | 19/10/18  17:51:34 | Winkelbeoordeling :
Elke vrijdagavond bestellen wij een maaltijd via thuisbezorgd. Wij werken alle twee fulltime en de vrijdag is voor ontspanning. De meeste ervaringen zijn goed. We hebben onze favoriete restaurants die goed zijn en snel leveren. Cashback is snel!
Chayenne Leenders  | 21/10/18  11:45:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd bij thuisbezorgd zo fijn en snel als je eve geen zin hebt om zelf naar de frituur te gaan bijvoorbeeld er word na de bestelling altijd netjes een berichtje gestuurd hoelang het ongeveer duurt vpordat het eten komt en als iets mis is word het opgelost
Froukje Rooy  | 18/10/18  10:15:28 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft in Zwolle een prima reputatie opgebouwd op het gebied van het verzorgen van maaltijden.Veel oudere mensen,die niet meer veel het huis uikomen maken hier gebruik van.Mijn Oma was altijd erg goed te spreken over de catering kant en klaar.
Leo Grit  | 17/10/18  06:03:51 | Winkelbeoordeling :
goed aanbod in de omgeving voor ieder wat wils. alleen op de drukkere dagen kan het voorkomen dat het wat langer duurt tot de bestelling is bezorgd . wij bestellen er ongeveer wekelijks wel iets verder niks te klagen
Petra Peters  | 14/10/18  08:51:09 | Winkelbeoordeling :
goeie restaurants, we bestellen er vaak en krijgen altijd goed eten, het eten dat wordt aangeboden op de site is altijd lekker en ziet er goed uit. er is veel variatie, je kan daar van alles kopen. het eten is ook snel geleverd
lion van der wens  | 09/10/18  18:39:40 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt . nl Wat je wilt eten elke dag zo moeilijk. Maar bij thuisbezorgt kun je kopen waar je zin in hebt . Of het nu piza chinees of shoarma is binnen een half uurtje kun je aan tafel en lekker genieten .
Angeline Haselhoef  | 11/10/18  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
Hoi hoi ik vind het echt lekker eten bij pico bello en het patatje echt een aanrader ik gewoon doen daar eten in lelystad en nog iets ze hebben lekkere slu als je het niet gelooft dan moet je het uit proberen gr
Theresia Blom  | 06/10/18  15:32:31 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende kwaliteit en smaak,dat is voor mij belangrijk,alleen bij sommige mag de minimale bestelwaarde wel wat lager,handig voor degene die niet zoveel naar binnen kunnen werken,dan is het geen verspild geld!
Kluk Kluk  | 08/10/18  08:39:53 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen wel ééns per week via Thuisbezorgd.nl, wij geven altijd op tijd de bestelling door, en dan krijg je ook op het afgesproken tijdstip je bestelling prima afgeleverd, en wij hebben nog altijd natuurlijk heerlijk gegeten, wat wil je nog meer!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,25% CashCoins
5% korting op bijna alles bij HEMA
Code:TTMARCH19
AliExpress
visit register click click