ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl NLE Alles In 1 Pakket

Tripper Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tripper

De beste deals voor een dagje uit vind je bij Tripper

Bij Tripper vind je de leukste dagjes uit met exclusieve kortingen tot wel 90%. Waar heb je zin in? Met het hele gezin naar de dierentuin? Spanning en sensatie in een pretpark? Of lekker helemaal tot rust komen in de sauna? Je boekt al je tickets super voordelig via Tripper.

Tripper Beoordelingen

Sjaak Swart  | 03/05/19  08:09:46 | Winkelbeoordeling :
Tickets gekocht voor het Spoorwegmuseum met mooie korting. Direct beschikbaar en we konden de tickets op locatie via de telefoon laten scannen, perfect dus en super makkelijk en ook nog eens een stuk voordeliger!
Berry Stevens  | 01/05/19  14:42:18 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel kaartjes bestellen bij Tripper! Snel online gevonden, bestelling intuïtief en makkelijk te plaatsen en vlotte betaling met Ideal, Kaartjes waren direct te gebruiken en via Whatsapp te versturen. Gewoon top!
Adri Veltman  | 06/03/19  10:51:29 | Winkelbeoordeling :
Een uitje met de kinderen kost je een rib uit je lijf. Daarom ben ik fan van Tripper. Met heel veel korting een dagje uit of een cadeautje kopen. En steeds weer andere aanbiedingen. Ik wil nu ook vaker naar het museum!
Orson Harms  | 12/11/18  21:20:04 | Winkelbeoordeling :
tripper is zeker een aanrader ging met hun in zee vorig jaar en was een geweldig gevoel wat ik direct kreeg. wel wat meer mensen werden direct snel wakker door mijn verhalen en was een groots onthaal wat ik voelde in mezelf
K J K Koopman  | 03/11/18  06:18:25 | Winkelbeoordeling :
Een website waarbij je verschillende producten kunt kopen. Daarnaast kun je ook bestellingen doen voor allerlei uitjes of gewoon een nachtje weg. Via een registratie wordt je op de hoogte gehouden van de aanbiedingen.
George Westerhof  | 02/11/18  08:27:09 | Winkelbeoordeling :
Voor een voordelig dagje uit kijk je natuurlijk eerst bij Tripper ! Of het nou gaat om een voorstelling, een dagje naar de sauna of naar een pretpark, bij Tripper ben je voordeliger uit. Ga naar de website !
S&G  | 01/11/18  18:02:59 | Winkelbeoordeling :
Leuk webshop, kan leuke dingen kopen Cash back korting is wel traag, heb bestelt via andere een webshop, is al maand geleden heb cas back kortin nog niet ontvangen. Weet niet hoe snel het via deze site gaat.
Wim Speelberg  | 21/10/18  08:06:42 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
Jaylee Deinum  | 22/10/18  10:40:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb me nog maar net aangemeld voor deze webshop, en kan er daardoor niet erg veel over zeggen maar de aanbiedingen die ik krijg zien er interressant uit en ik ga er zeker gebruik van maken als ik een korte vakantie ga boeken
Jan Van Nood  | 21/10/18  09:02:43 | Winkelbeoordeling :
Via de tickets van Tripper kun je allerlei attracties boeken tegen zeer redelijke prijzen o.a. Walibi, wellness etc. De tickets worden over het algemeen ruimschoots op tijd geleverd en de klantenservice is erg behulpzaam!
André Van Dillen  | 18/10/18  11:48:27 | Winkelbeoordeling :
Tripper is een leuke site waar je vaak mooie deals hebt. Ook wisselt het aanbod regelmatig, zodat je altijd wel iets kunt vinden, wat jou aanstaat. Groot assortiment in dagjes uit, voor jong en oud. Vooral voor de (klein) kids ruime keuze.
annie deinum  | 12/10/18  19:14:17 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal dingen gekocht omdat het goedkoper in de aanbieding was bij Tripper, wel is het zo dat het af en toe mis kan gaan, zoals ik een mooie sfeerhaard 2x toe via 2 diverse manieren heb moeten bestellen omdat die sfeerhaard aanbieder en tripper communicatief langs elkaar heen liepen.
annie deinum  | 12/10/18  19:00:47 | Winkelbeoordeling :
Tickets voor Plopsaland en plantenmix gekocht. Tickets waren direct beschikbaar en hoefde niet te worden uitgeprint. Plantenmix werd zoals beloofd binnen 2 werkdagen geleverd! Planten waren goed verpakt en vers
Roy W  | 13/10/18  23:55:13 | Winkelbeoordeling :
Als ik met vrienden, familieleden of mijn echtgenote een leuke trip wil maken tegen een voordelig tarief, kijk ik graag rond op de site van Tripper. Dit is wat mij betreft de place to be voor aantrekkelijke tickets en dito prijzen.
Mariet Coppers  | 15/10/18  12:51:32 | Winkelbeoordeling :
Tripper, een bekende webshop met veel produkten voor een betaalbare prijs, nog niet zo heel lang bekend, volgens mij, nu Sint weer voor de deur staat of de kerstmis, allemaal zaken die ons wat betekenen.
Veronique Bam  | 12/10/18  13:50:32 | Winkelbeoordeling :
Tickets voor Plopsaland en plantenmix gekocht, tickets waren direct beschikbaar en hoefde niet te worden uitgeprint. Plantenmix werd zoals beloofd binnen 2 werkdagen geleverd! Planten waren goed verpakt en vers. Hier kan menig website van leren.
Christini Induzzi Lopes  | 11/10/18  21:57:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind deze winkel leuk als ik een rondleiding wil organiseren. alleen of met familie, vrienden. deze winkel biedt me een indrukwekkende klantenservice. Ik vind het heel leuk om te profiteren van goede momenten van ontspanning met deze winkel. Ik kan het iedereen aanraden.
Christini Induzzi Lopes  | 11/10/18  21:58:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind deze winkel leuk als ik een rondleiding wil organiseren. alleen of met familie, vrienden. deze winkel biedt me een indrukwekkende klantenservice. Ik vind het heel leuk om te profiteren van goede momenten van ontspanning met deze winkel. Ik kan het iedereen aanraden.
Bhakti Dharma  | 12/10/18  01:13:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met on line vooral van te voren te kopen deals van leuke dagtochten en overnachtingen in de buurt. Maar ook leuke cadeaus te koop om weg te geven of voor jezelf. Tickets met korting in bijna alle categorieën.
Harm Raspe  | 11/10/18  08:47:28 | Winkelbeoordeling :
Een goed werkend website qua indeling en snelheid. Hier kan je voor een uitje of een product terecht en dat voor de laaste prijs . Ik had nog niet van deze website gehoord en ben toen direcht naar de website gegaan en ik kan je zeggen het was deze moeite waard.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 4,50% CASHCOINS Dekbed-Discounter NLE Alles In 1 Pakket
visit register click click