ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
adidas

UnitedConsumers - Bespaar op energie Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over UnitedConsumers - Bespaar op energie

Profiteer via UnitedConumers altijd van hoge korting op je energiekosten. Meld je aan en bespaar tot € 340,-! Met de stapelkorting van UnitedConumers krijg je o.a. € 30,00 vaste jaarkorting, een welkomstbonus van € 70,00 en korting op de leveringstarieven. Je totale korting loopt zo in 3 jaar op tot meer dan € 340,00.

UnitedConsumers - Bespaar op energie Beoordelingen

Maria Dramountanis  | 13/03/19  19:05:18 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch spaarsysteem. Heeft mij al veel opgeleverd door via UC de zorgverzekering te laten lopen, maar ook gas, licht en GSM leveren een leuk zakcentje op.
Jo Soest  | 02/04/18  17:55:39 | Winkelbeoordeling :
Prima bespaar site om collectief te besparen op onder andere brandstof en elektriciteit en gas. Besparing kan per jaar aardig oplopen. Uitbetalen kan al nadat er 10 euro gespaard is. De uitbetaling staat snel op je rekening.
Leen van Soest  | 24/03/18  06:18:37 | Winkelbeoordeling :
Leuke bespaarsite voor besparingen op bijvoorbeeld tanken en energiecontracten. Gewoon aanmelden en besparen. Je cashback loopt ongemerkt aardig op. Uitbetalen kan al vanaf 10 euro en de uitbetaling staat snel op je rekening.
Adri Veltman  | 15/02/18  16:10:08 | Winkelbeoordeling :
de telefoontjes van mensen die beweren dat ik via hun kan besparen op mijn energie rekening vind ik irritant. Ik regel het liever via United Consumers. Een hele rits energie-bedrijven in één keer met elkaar vergelijken werkt veel beter.
Uli Jankowski  | 04/01/18  07:40:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds december 2017 United Consumer lid. Ik ben ben met ondersteuning van United Consumer overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering over Euroclix. en ik kun zeggen dat deze online shop volgens mij een van de besten shop's is welke ik ken, elke vragen is perfect in behandeling genomen worden en ik heb precieze antwoorden bekomen- beter kan het niet gaan. Ik zal van 5 sterren 10 aan deze shop geven
JC Kleingeld  | 31/08/17  08:25:09 | Winkelbeoordeling :
als je wil besparen op je energie maar daarbij ook controle wilt houden over je energie gebruik is United Consumers zeer goed. krijg elke 2 maanden automatisch per mail mijn verbruik en kosten binnen. daarbij een scherpe energieprijs en leuke korting na elk jaar dat je kan laten uitkeren
Leo Paans  | 13/09/15  05:59:00 | Winkelbeoordeling :
Als je echt wilt besparen op je energierekenning, moet je absoluut jezelf inschrijven bij UnitedConsumers. Zij bieden je altijd de goedkoopste aanbieder en bovendien ontvang je diverse kortingen bij je abonnement
Leona Paans  | 13/09/15  06:04:45 | Winkelbeoordeling :
Bij UnitedConsumers kun e wel tot 340 Euro per jaar besparen op je energierekening. Zij bieden altijd de goedkoopste leverancier en bij je lidmaatschap krijg je ook nog eens 45 Euro terug en andere kortingen
Leo Paans  | 13/09/15  06:07:50 | Winkelbeoordeling :
UnitedConsumers biedt altijd de goedkoopste leverancier voor energie. Zij zijn up to date en als je je inschrijft krijg je sowiezo al 45 Euro terug en profiteer je van meerdere aanbiedingen door je overstap
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
ah.nl
visit register click click