ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Oxxio

UnitedConsumers Zorgverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over UnitedConsumers Zorgverzekering

Stap over naar UnitedConsumers zorgverzekering en bespaar 10% op je zorgverzekering

Samen staan we sterk, dat is het motto van UnitedConsumers. Als grote groep consumenten dwingt UnitedConsumers kortingen af op grote kostenposten, zoals de zorgverzekering. Zorgverzekeringen strijden al jaren om de laagste premies, maar met het UnitedConsumers programma worden de kosten nóg lager. Stap over naar de zorgverzekering van UnitedConsumers en krijg 10% korting op je zorgverzekering. Je kunt er ook voor kiezen om jouw korting om te zetten in een gratis cadeau: HP Notebook, uitgebreid Xbox One Pakket of een Asus T100 (tablet en laptop in-1)!

UnitedConsumers Zorgverzekering Beoordelingen

Rein Weele  | 23/02/20  10:01:34 | Winkelbeoordeling :
United consumeren is een goede manier om uw verzekering voor zorgverzekeringen en fantastische aanbiedingen heeft het is een goede keuze als u een vraag over deze onderneming heeft moeten en fantastische verzekering voor
catharina van lieshout  | 23/01/20  18:34:33 | Winkelbeoordeling :
ben al jaren lid van uc. zeer tevreden over. vooral dat je elke maand spaart over je premie. je bouwt een mooie spaargeld op. je moet toch zorgverzekering hebben waarom niet collectief en lekker sparen. top en service ook
Alexander Snijder  | 13/11/19  14:11:24 | Winkelbeoordeling :
Jaren spaar ik bij Unitedconsumers met mijn zorgverzekering en tankpas ook mijn mobiele smart telefoon en abonnementen regel ik via hun erg mooi spaarmiddel . Meestal gebruik ik mijn spaargeld om een vakantie te kunnen boeken
Inki Kroon  | 08/11/19  13:20:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij ze ontdekt te hebben door een meedenkende medewerker bij mijn oude zorgverzekering. het is allemaal al duur zat. eigenlijk mocht ze het niet zeggen, maar raadde me aan naar de website van United Consumers te gaan. Inderdaad een stuk goedkoper en snel geregeld. Ook hier een fijne medewerking. echte aanrader
Martha Thijssen  | 11/08/19  17:52:33 | Winkelbeoordeling :
Helemaal happy met de tankcard. ik heb daar al zoveel op gespaard. de brandstof is al duur zat dus op deze mamier kun je er hamdig op besparen. Veel tankstations doen mee, helaas alleen bemande tanken.
Arnold Smit  | 30/04/19  16:47:10 | Winkelbeoordeling :
United customers is een geweldige Zorgverzekeraar Dit is in mijn ogen de enigste verzekeraar die kosten dekt die andere verzekeraars niet dekken en qua prijs is deze zelfs goedkoper dan andere verzekeraars dus voordelen op twee fronten Wie wil dat nou niet Ik zweer Bij United Customer Zorgverzekeraar en kan iedereen aanbevelen
Adri Veltman  | 22/09/18  20:38:20 | Winkelbeoordeling :
Over een paar weken kunnen we ons weer buigen over een nieuwe ziektekostenverzekering. Een vreselijke klus om ze allemaal met elkaar te vergelijken. Dit jaar laat ik me helpen door United Consumers. Heel betrouwbaar.
Arian Zondag  | 16/07/18  20:41:34 | Winkelbeoordeling :
Ik zit bij VGZ via United Consumers en ben daar erg positief over. Ik spaar korting voor cadeaus of voor uitbetaling. Ik zit er al jaren met veel plezier bij. En ben niet van plan de komende jaren om over te stappen
Sumitra Stigter  | 26/04/18  10:37:36 | Winkelbeoordeling :
VGZ is een goede verzekeraar. Ik ben al jaren verzekerd bij hun. Ik kwam jaren geleden bij hun binnen met een actie dat ik een gratis tablet erbij kreeg. Leuke actie was dat, om klanten te trekken. Ik ben nu inmiddels 5 jaar verzekerd bij VGZ en altijd goed verzekerd geweest. Ook voor tandarts verzekering. Ik betaal niet zoveel premie per maand naar mijn idee met een tandarts verzekering erbij. Qua bevallingen, was ik ook goed verzekerd, wat mooi vergoed werd. Ik ben blij dat ik al jaren bij VGZ zit en ben niet van plan snel over te stappen.
fouzia benboubker  | 14/03/18  16:44:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Unitedconsumers zorgverzekering een van de beste zorgverzekeraars in Nederland. Overzichtelijke site, een contract afsluiten gaat heel makkelijk, maandelijks korting op je basispremie, op je account vind je een uitgebreid overzicht van je contract, premie, declaraties, facturen...Je kan ook maandelijks je verzekering wijzigen. Een echte aanrader.
Patrick nievelstein  | 15/02/18  20:17:37 | Winkelbeoordeling :
Wij Zijn zelf met onze familie al 20 jaar bij vgz , maar wij gaan binnenkort, overstappen naar een andere zorgverzekeraar, omdat er supetslecht naar je word geluisterd als je de klantenservice aan de lijn hebt , en Zijn ook nog brutal en kortaf! voor one hoeft het niet meer !
Mandy Nuchelmans  | 13/01/18  09:25:31 | Winkelbeoordeling :
sinds begin 2017 zorgverzekerd bij vgz. via gemeente pakket heb ik goedkoop een zeer uitgebreide verzekering. het is makkelijk om te declaratie in te dienen met de vgz app. verder vind ik het aanvullende pakket vergleken met andere aanbieders erg uitgebreid. ik ben dik tevreden en blijf ook 2018 weer fijn bij vgz
Uli Jankowski  | 02/01/18  16:33:13 | Winkelbeoordeling :
Ik ben december 2017 met ondersteuning van United Consumer overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering.Alles is absoluut perfect gegaan en ik heb mijn vragen precies en op tijd beantwoord bekomen, super, ik ben echt tevreden en nu ook lid van United Consumer
Mirte Bonoo  | 14/07/17  22:11:50 | Winkelbeoordeling :
de zorgverzekering van Unicef consumers werkt echt super fijn. je krijgt er ook nog mooie korting bij of een mooi cadeau. Ik zou het zeker aan andere mensen aanraden. Ik heb ook nog nooit problemen gehad dat iets niet lukte met declareren of wat dan ook.
Heleen Breeschoten  | 30/07/16  18:47:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne organisatie, handig op deze manier om geld te sparen, eens in de zoveel tijd bedenk ik me het kortingstegoed, elke keer weer een verrassing om te zien!
Arjen Molenaar  | 17/11/14  19:12:19 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een hele blije klant. van united Consumers. zei leveren mij al energie. verder tank ik via hun en komt de verfecte zorgverzekering ook weer bij hun terug. ik ben kwa zorgverzekering helaas een jaar bij ze weggeweest.
Rene Lambregts  | 12/01/14  11:07:52 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en goede informatie.
Elly Boon  | 08/01/14  10:56:05 | Winkelbeoordeling :
Ik zou iedereen United Consumers aanraden, Mijn VGZ zorgverzekering loopt via hen en ik krijg iedere maand een korting van € 10,00 op mijn basisverzekering teruggestort. Zo kun je meerdere kortingen krijgen waaronder op je energie. Dus voor mij een geode website + aardige Klantenservice!
Nanique van Drunen  | 07/01/14  10:00:53 | Winkelbeoordeling :
Super om ongemerkt geld te sparen! Had dit jaar 650 euro!
Hennie Loriaux  | 07/01/14  10:02:37 | Winkelbeoordeling :
Hier heb ik goede ervaring mee
Hansje Halmingh  | 07/01/14  09:42:06 | Winkelbeoordeling :
Een ervaring met kortingen op brandstof is niet helemaal waar. Dus graag correctie
Paul Kuijpers  | 06/01/14  17:18:36 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk en goede ervaringen mee.
Daniel Lock  | 23/12/13  06:44:53 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbieder van zorgverzekering. Ik ben er ook klant van. Zeker een aanrader!
trudy ree  | 17/12/13  22:55:34 | Winkelbeoordeling :
prima zorgverzekering ben ik al paar jaar bij en ben ook niet van plan om over te stappen, goed en duidelijk,goed telefonisch contact zonder lange wachttijden,
Hans brinkman  | 13/12/13  15:36:47 | Winkelbeoordeling :
UnitedConsumers is er voor de mensen die niet altijd weten waar je goedkoper uit kan komen. Ik raadpleeg altijd deze site, ontzettend handig en altijd voordeliger! Geweldig!
JA Ka-ching  | 11/12/13  12:42:25 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een prima inkoopcollectief. Vergelijken loont! Duidelijke, inzichtelijke tegoedopbouw. Alleen liefst iets minder mails.
appeltje eitje  | 01/12/13  12:52:37 | Winkelbeoordeling :
weleens een verzekering afgesloten via deze site. Scheelt toch veel geld. Soms wel 10%
paul boer  | 01/12/13  14:08:43 | Winkelbeoordeling :
De informatie die we krijgen is uitstekend.
J. de Groot  | 01/12/13  20:39:21 | Winkelbeoordeling :
United Consumers Zorgverzekering bezorgen je veel korting! Dat is nu in crisistijd, waar bijna iedereen minder te besteden heeft een hele verademing.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Leen Bakker
visit register click click