ONTVANG TOT 6,00% CASHCOINS adidas Pricewise Energie vergelijker

vanHaren Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over vanHaren

Accessoires en schoenen voor dames-, heren- en kinderen koop je met korting bij vanHaren

Pumps, open schoenen, pantoffels, laarzen, snowboots, of veterschoenen. Bij vanHaren vind je alle schoenen voor dames-, heren- en kinderen onder één dak. Ook kun je er terecht voor diverse accessoires als riemen, ondergoed en tassen. Verzorg je nieuwe schoenen met het uitgebreide assortiment aan schoenverzorging van vanHaren. Maak je keuze uit de mooiste schoenen en bestel ze met korting!

vanHaren Beoordelingen

Elizaveta Pobedinskaya  | 10/01/19  10:11:59 | Winkelbeoordeling :
VanHaren heeft een ruime keuze van leuke schoenen. De levering loopt snel en klopt precies met de voorwaarden van VanHaren: ik heb een paar online besteld en dan was het vorige dag voor de lunch bezorgd. Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van mijn nieuwe hoge laarzen van echte leer.
Ron Veltman  | 21/10/18  13:19:19 | Winkelbeoordeling :
Wat ik zo fijn vind aan Van Haren is dat de maten bijna altijd kloppen. Ik weet dat mijn vrouw maatje 39 heeft en kan dus met een gerust hart als verrassing een paar leuke schoenen voor haar kopen of bestellen op de site.
Adri Veltman  | 22/09/18  20:44:54 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al ruim 40 jaar mijn schoenen bij Van Haren. Mijn familie kan er ook altijd leuk slagen. Kort geleden nog een paar slippers, sokken en panty`s. Binnenkort een paar nieuwe laarzen. Ze hebben ook heel goed personeel.
Yvonne  | 07/05/18  10:38:47 | Winkelbeoordeling :
Van Haren heeft een ruim assortiment schoenen tegen hele aantrekkelijke prijzen. Vorige week heb ik nieuwe slippers en sandalettes besteld. Een dag later had ik ze al in huis. Hele fijne webshop. Gratis bezorging en retourneren. Van Haren heeft ook mooie winkels!
Nika Lemson  | 17/02/18  00:08:32 | Winkelbeoordeling :
Erg prettig dat inmiddels alles wat in de winkels te krijgen in bij van Haren, ook online te bestellen is. Voor mooie of feestelijke schoenen ga ik op mijn gemak kijken, keuren en passen inde winkel. Voor "standaard" schoenen lekker snel online bestellen.
Kariza  | 31/03/17  07:09:28 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Van Haren is heel handig als je niet een gemiddelde maat hebt. Als je geen gemiddelde maat hebt, dan heb je vaak in de winkel namelijk pech. Op de webshop kun dan wat vaker je maat vinden.
Beata Bobek  | 10/09/16  13:12:29 | Winkelbeoordeling :
Iedereen kan in deze winkel mooie schoenen voor zichzelf vinden ! Verschillende kleuren en stijlen van goede kwaliteit en dat voor de goede prijs. Ik ben er erg mee tevreden. Na aankoop , volgende dag had ik al het pakketje binnen !
mc westveer  | 06/01/16  16:37:47 | Winkelbeoordeling :
van haren heeft een fijne webshop, met schoenen voor een betaalbare prijs. Snelle levering; alles op voorraad. Terugsturen gaat makkelijk en je krijgt dan ook snel je geld terug. Ook een leuke tassencollectie.
Suzanne Smits  | 08/08/15  09:26:32 | Winkelbeoordeling :
Absoluut één van mijn favoriete webwinkels! Je wordt heel hebberig van al die leuke schoenen met leuke prijzen! Eén nadeel: vooraf betalen, al heb je wel snel je geld terug als je iets retour stuurt. De bestelling is snel in huis, alles goed geregeld!
Anke Plomp  | 16/07/15  09:28:30 | Winkelbeoordeling :
Bij van Haren hebben ze veel keus van schoenen enz. voor zeer leuke prijsjes. Ik kom meestal in de winkel,maar bestel ook wel eens online,.Ze hebbben goede service en snelle verzending. Een aanrader om er eens te kijken.
g j f m kolks  | 23/01/14  00:14:49 | Winkelbeoordeling :
Heel goede schoenenshop. Heb laatst een paar mooie pantoffels bij ze gekocht. Waren de volgende dag al bezorgd.
Tubai Korkmaz  | 10/01/14  23:37:58 | Winkelbeoordeling :
Super goeie kwaliteit . Binnen week binnengekomen
Didi Didi  | 05/01/14  09:38:21 | Winkelbeoordeling :
Voordelig leuke schoenen kopen doe je bij Van Haren.
Nicole L Espoir  | 02/01/14  11:44:46 | Winkelbeoordeling :
modern voor ieder wat wils betaalbaar makkelijk om te bestellen
Elena Vasilescu  | 23/12/13  13:39:11 | Winkelbeoordeling :
goedkoop,uitgebreid assortiment
Theo Venselaar  | 24/12/13  15:21:47 | Winkelbeoordeling :
zeer voordelig maar goede kwaliteit
Sven Hazeu  | 13/11/13  22:04:13 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop en winkels bij Van Haren. Het is leuk om te kijken naar schoenen voor mooie prijzen en naar schoenen met extra voordeel! Ze hebben leuke acties van verschillende kleding.
Manon Willemsen  | 07/11/13  22:58:30 | Winkelbeoordeling :
een prima webshop en gratis verzending dat is altijd leuk na aanmelden ook nog leuke kortingscodes in de mail
Bianca Super  | 07/11/13  19:34:58 | Winkelbeoordeling :
Super!! had schoenen besteld! eenmaal bezorgd bleken ze toch te strak te zitten, in plaats dat ik ze moest retouren , kon ik er gewoon mee naar een winkel van van haren in de buurt en ze daar ruilen. Toppie
Dima Kutincheva  | 03/11/13  07:17:12 | Winkelbeoordeling :
Leuke schoenen bij van Haren.
anja van vessem  | 03/11/13  09:52:13 | Winkelbeoordeling :
wat een leuke prijzen en super snel in huis!
Joy Ingram  | 30/10/13  15:55:14 | Winkelbeoordeling :
Elke laarzenfreak Moet deze site bekijken. These boots are made for walking...( en de rest ) !!!
Marion Aalberts  | 07/10/13  23:22:46 | Winkelbeoordeling :
Nette winkel met genoeg keus voor jong en oud en voor een mooie prijs.
Thea Wiel Van Der  | 01/10/13  16:29:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke schoenen voor weinig geld
Sandra Vullings  | 29/09/13  14:32:02 | Winkelbeoordeling :
top winkel!! hele handige duidelijke webshop!! knappie hippe schoenen voor een leuke prijs!!
Luiza De Groot  | 25/09/13  14:39:13 | Winkelbeoordeling :
heel goede winkel
Lisa Boer  | 25/09/13  09:14:35 | Winkelbeoordeling :
moie site mooie schoenen helemaal toppie
Roxanne Mes  | 01/07/13  17:07:43 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke webshop. Het aanbod is meer dan voldoende. En wat ik ook een pluspunt vind is dat er geen verzendkosten gerekend worden! Het wordt dan aantrekkelijker om 'even snel' wat te bestellen.
Jetske de P  | 01/07/13  14:46:15 | Winkelbeoordeling :
Goede service, ik had mijn schoenen binnen twee dagen binnen! Ook een goede kwaliteit-prijs verhouding. Ik ben tevreden en ga ik hier zeker vaker een aankoop doen.
bernice Bijzet  | 28/06/13  18:16:48 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop , snel geleverd en goed kwaliteit! Ben altijd tevreden over de schoenen van van haren !!
Cindy Minkenberg  | 28/06/13  19:56:42 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service, uitgebreid assortiment en snelle levering. Zeker een aanrader.
desiree niemeyer  | 29/06/13  19:19:20 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier een paar keer per jaar. Mooie betaalbare schoenen van goede kwaliteit. Levering altijd correct en op tijd. Ik heb 1 x gehad dat ik schoenen had besteld en betaald maar dat ze ineens uitverkocht bleken te zijn maar binnen no-time had ik het geld terug op mijn rekening.
Lisa Olrichs  | 29/06/13  22:30:27 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel is klantvriendelijk. De site is heel overzichtelijk. Je kan zien welke producten in de aanbieding zijn maar je kan ook zoeken in de gehele collectie. Wanneer een product niet meer verkrijgbaar is in de webwinkel kun je ook opzoeken of een filiaal in jou buurt het artikel nog heeft.
betty18 boersma  | 30/06/13  08:17:14 | Winkelbeoordeling :
goede service ,als artikel nit goed is kan je ruilen in de winkel doen ze niet moeilijk over
Denise Offringa  | 30/06/13  23:20:27 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met veel keuze. Ook handig dat online bestelde artikelen gewoon in de winkel geretourneerd kunnen worden als iets niet past. Scheelt weer verzendkosten!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl AliExpress
visit register click click