ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile EasySwitch.nl

Vattenfall Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vattenfall

Voor energie met korting stap je over naar Vattenfall

Vattenfall is energieleverancier voor stroom en gas. Bij Vattenfall zijn er diverse mogelijkheden op energiegebied; of je nu de voorkeur geeft aan flexibel of vast, gewoon, duurzaam of schoon. Vattenfall regelt je overstap en geeft compensatie van alle opzegkosten. Bij Vattenfall kom je nooit zonder stroom en gas te zitten.

Vattenfall Beoordelingen

Ferry Jansen  | 24/09/21  10:55:15 | Winkelbeoordeling :
Zeer blij met de energie leverancier van gas en elektriciteit. Kan via de applicatie alles zelf regelen en zelf bepalen op welke dag je het maandbedrag af wil laten schrijven, en zelf bepalen hoe hoog ik het maandbedrag zet.Verder krijg ik elke maand een overzicht van dag tot dag wat mijn verbruik is, zeer handig. Met andere woorden zeer blij met mijn overstap naar Vattenfall
Espiransa Rawlins  | 18/09/21  08:18:01 | Winkelbeoordeling :
Beste service van Vattenfall. De zelfde dag was mijn bestelling binnen. Klantenservice is eenmaal vierentwintig uur beschikbaar voor al jouw nodige vragen. Voor de beste keus moet je wezen bij vattenfall
Lindsey van der Linden  | 12/09/21  18:21:15 | Winkelbeoordeling :
Prettig. Leuke spaaracties waar je leuke cadeaus mee kan aanschaffen. Paar keer met klantenservice gesproken ook online. Goed benaderbaar en goede service.
Mara Nannings  | 31/08/21  18:22:14 | Winkelbeoordeling :
Wij zitten al jaren bij Vattenfall, omdat we ze er tevreden zijn, over de service, prijs, aanbod etcetera. Vaak denk je dat je ergens anders goedkoper uit bent, maar dan betaal je aan het eind van het jaar bij.
Dgm Bentvelzen  | 14/08/21  11:01:34 | Winkelbeoordeling :
ik heb nu al een tijdje vattenfall en bevalt super, bij vragen geeft de klantenservice goede gerichte hulp. en de prijzen zijn makkelijk in te stellen en niet te hoog svergeleken met andere enenergie leveranciers.
Frauke Draanen  | 08/08/21  11:06:31 | Winkelbeoordeling :
Ik zit al jaren bij vattenfall, voorheen Univé. Zeer tevreden over de service en levering. Ook fijn is de blijven loont actie! ik word net als iedereen wel eens benaderd voor een andere energieleverancier. Bedankt altijd vriendelijk. Ik ben erg blij met Vattenfall en denk er niet aan om over te stappen. Ik raad iedereen ook aan om ook bij Vattenfall te gaan.
Wendy van Nek  | 06/08/21  08:42:57 | Winkelbeoordeling :
Al jaren cliënt en altijd goede service. Goede service via de telefoon, goede service wat betreft facturen en altijd vriendelijk en klantgericht. Ondanks vele aanbiedingen om over te stappen, blijven we bij deze leverancier.
Marja Holt  | 27/07/21  12:22:02 | Winkelbeoordeling :
ik zou zeker vattenval aan bevelen bij mij kennissen en vrienden of familie al jaren daar eerst Nuon leuke punten waar je kado,s mee kan krijgen door te sparen altijd vriendelijk geholpen door medewerkers
Nicolle Slegers  | 26/07/21  00:24:19 | Winkelbeoordeling :
een super goeie energie maatschapij.. goede service,, nooit geen problemen gehad.. zou dit bedrijf zeker bij andere mensen aanbevelen je krijgt een leuk geld bedrag aan het einde van de maand terug, ik zou niet meer bij een ander maatschappij willen
Oumaima Ciftci  | 21/07/21  17:38:29 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf en goed bezig voor het milieu energie zuinig bedrijf kan het wel aanbevelen heb er ervaring mee gehad.
Linda Wens  | 16/07/21  14:54:52 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over deze aanbieder, helder en niet te duur. Ook zetten ze zich in voor de overgang naar groen en is dus beter voor het milieu
Arjan Seijgers  | 14/07/21  15:21:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer klantvriendelijk geholpen. En een mooi contract afgesloten. Alles ging soepel met overstappen. Dat hebben ze netjes geregeld. Hoop hier nog jaren klant te mogen wezen. Zeker een aanrader!
 | 10/07/21  22:46:35 | Winkelbeoordeling :
Heel goed energie bedrijf goedkoop en makkelijk te bereiken goede service ik heb zelf ook een contract bij vatteval.
Sylvia Smit  | 11/07/21  19:12:25 | Winkelbeoordeling :
Fijne groene stroom energieleverancier , en altijd een goede korting of cashback aan het einde van het energie contract. Op die manier spaar je toch een lekker zak centje bij elkaar .
IJsbrandt dekkers  | 08/07/21  04:45:58 | Winkelbeoordeling :
super gedaan prachtig heel mooi wonderbaarlijk fantastisch exotisch fruit de ui en de rest van het geld van de belastingdienst man in de buurt van m'n enkel en alleen om een beetje raar maar waar is de vraag naar de
Elisabeth Van der schors  | 03/07/21  07:32:50 | Winkelbeoordeling :
heel duidelijk en heel erg overzichtelijk deze site de moeite waard om 't kijken en oordeel dan zelf wat je er van vind. zodat jij zelf kunt beslissen wat je eventueel gaat doen met deze site wel of niet
 | 03/07/21  23:01:01 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel goed bedrijf, ik heb nog nooit zo iets goeds meegemaakt want dit bedrijf levert zo snel je gekochte spullen. De prijzen zijn ook super goed niet te duur en niet te mooi om waar te zijn!!!
brenda bouweriks  | 04/07/21  08:53:40 | Winkelbeoordeling :
overstap nog afwachten maar zoals voorspelt zegt de verkoper dat we goedkoper gaan nu de prijzen omhoog gaan ben ik benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken.. per oktober gaan we overstappen was een uitermate vriendelijke jonge man aan de deur zonder al te veel op te dringen
Barbara  | 30/06/21  16:28:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar Vattenfall Ik zat eerst bij een andere energie maatschappij Deze is wel iets duurder Maar je word goed op de hoogte gehouden van je energie verbruik en je krijgt meldingen of je je maand voorschot kan verhogen of kan verlagen
Davy Hamer  | 30/06/21  04:20:17 | Winkelbeoordeling :
De uitstraling van de webshop ziet er goed uit! je kunt alles goed vinden. en het staat duidelijk uitgelegd in mooie duidelijke letter typen. fijne service ook daarom hierbij de 5 sterren van mijn waardering.
Kees Schaap  | 22/06/21  17:35:40 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke en duidelijke website. Ik kan altijd rn op elk moment van de dag zien wat de status is van mijn verbruik.
bjorn jansen  | 05/06/21  13:08:20 | Winkelbeoordeling :
De reclame zegt het vatten val is voor ons allemaal en een schoner milieu ik ga voor vatten val ik zou zeggen word lid en ga voor de toekomst alle reden om goed uit te zoeken naar de voordelen bedankt en greetz
Richard Seep  | 06/06/21  01:01:09 | Winkelbeoordeling :
Top leuk bedrijf, wat mee gaat met de tijd en ook mee denkt over de toekomst ja ben zeker zeer te spreken
Tamara Van Norden  | 05/06/21  08:24:10 | Winkelbeoordeling :
Prima service Mooie prijzen echt een aanrader en tijdelijk ook nog eens een leuk korting of kadobon
Daniel Musse  | 22/05/21  06:33:43 | Winkelbeoordeling :
goeie site ziet er prima uit altijd goed bezig geweest geen probleem mee gehad betrouwbaar ook wat wil je nog meer?en odd er zijn veel consumenten maarja je moet wel de juiste vinden en dat is deze dan
Ria Van Capelleveen  | 21/05/21  18:15:51 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn sinds kort bij Vattenfall en tot nu toe heel erg tevreden. We hebben een woning waarbij ook energie terug geleverd wordt met zonnepanelen en we krijgen elke mnd een mooi overzicht
Benjamin koot  | 23/05/21  00:03:52 | Winkelbeoordeling :
zeer net en correct bedrijf.als het tarief goedkoper word.krijg je meteen een nieuw aanbod dat stukken goed koper is zodat ik uiteindelijk meer geld voor me gezin over houd om weer leuke dingen mee tegaan doen.egt supper blii met dit bedrijf
Amy Hazewinkel  | 07/05/21  22:12:21 | Winkelbeoordeling :
Vattenfall is een geweldig energie maatschappij Je krijgt bespaartips om je energierekening te verlagen. Klantvriendelijkheid bieden hulp Je spaart voor cadeaus en korting op energiebesparende producten met Exclusief. Prijs en aanbiedingen kwalitatief hoogwaardige
Aj De Bree  | 06/05/21  13:08:26 | Winkelbeoordeling :
geweldig energie aanbieder. duidelijk. teruglevering houden ze in de gaten en houden je maandelijkse gebruik bij. indien grote verschillen geven ze dit in een schema en mail aan wasr dit eventueel door kan kpmen.
Bouke iest  | 30/04/21  09:16:23 | Winkelbeoordeling :
Prima goede contacten goede aanbiedingen en leuke kortingen een goeie nieuwsbrief waar ook leuke acties in staan
Eef Diessen  | 26/04/21  10:26:35 | Winkelbeoordeling :
Goede communicatie en een fijn maandelijks overzicht van alle kosten van gas en licht. Zeker een aanrader
Amy Hazewinkel  | 21/04/21  05:11:41 | Winkelbeoordeling :
Klantgericht, Duidelijkheid. Veel keuzes, Goedkoop, Besparen Allert behulpzaam ze luisteren heel goed naar je en nemen hun hun werk en nemen te tijd om iets rustig uit te leggen. Einstand bezoek de site vattenfall en zie wat jou gaat brengen
Souad Loumari  | 21/04/21  13:33:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bel lid vanaf 2016 en ik ben blij mee. ik kan punten sparen en elke jaar krijg ik opgebouwd korting nu krijg ik 25 % korting van mij gebruik.
Chris Slappendel  | 15/04/21  16:38:14 | Winkelbeoordeling :
bij vatten val heb je helemooie aanbiedieningen als je nieuwe klant word je krijgt een kado terwaardevan 300 euroniu dat is wel lekker toch plus ze regelen alles met je oude abbonnementdusje hoeft zelf niets te doen
Kim de vries  | 12/04/21  13:52:52 | Winkelbeoordeling :
Fantastische ervaring met deze webshop! Ontzettend fijne service, erg goed behandeld. Niets op aan te merken.
Vera Jacobs  | 06/04/21  22:13:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren een hele tevreden klant van Vattenfall. De service en prijs kwaliteit verhouding zijn uitstekend en de cadeau shop heeft ook vaak leuke prijzen, en je spaart automatisch elke maand. Dit is ook erg leuk en handig.
Stefan Duijn  | 07/04/21  19:13:26 | Winkelbeoordeling :
Ik had een aantal vragen, via de chat robot mijn telefoonnummer gegeven en binnen 5 minuten had ik iemand van Vattenfall op de Whatsapp. Echt super snel geholpen en meegedacht in de voordeligste oplossing! Heerlijk simpel snel en eenvoudig! Daarbij hebben zij voor vaste klanten een spaarpunten systeem waar je voor een cadeau kan sparen of korting op uitjes. En je kan meedoen aan win acties!
Marije Lettink  | 02/04/21  06:20:37 | Winkelbeoordeling :
zeer goed en net bedrijf. Soms kunnen ze nog wel wat aan de wachttijden aan de klantenservice doen. Soms sta je wel 1 uur in de wacht. het voordeel is dat je wel een hoop via de website kan regelen. waar andere dat niet hebben.
Sjaak Swart  | 26/03/21  08:33:50 | Winkelbeoordeling :
We hebben een jaar bij Vattenfall energie afgenomen, redelijke prijzen, duidelijke rekening en prima klanten- en overige dienstverlening toen we gingen verhuizen. Nu bijzonder snel en een correcte eindafrekening gekregen. Blijven loont niet maar zo nu en dan terug keren wel.
Silvana Kusters  | 22/03/21  04:14:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben Tevreden bij vragen kun je terecht bij een goede klantenservice die je netjes te woord staat !
Moraim Anzola  | 21/03/21  13:01:25 | Winkelbeoordeling :
Klantenservice is klantvriendelijk. Goede service. Betrouwbaar energiebedrijf. Vattenfall heeft een goede levering van gas en licht. Goede aanbiedingen en acties. Kwaliteit staat bovenaan voor een redelijke prijs
Shirien Al Hisnawi  | 15/03/21  07:33:20 | Winkelbeoordeling :
Goede leverancier! Heb zelf thuis vattenfall en heb nooit problemen gehad, fijne energie leverancier.
Ka Wong  | 10/03/21  10:19:45 | Winkelbeoordeling :
Super snel en eenvoudig. Jammer alleen dat vattenfall voor bestaande klanten weinig doet. Het blijven programma van hen is een schijntje. Het loont meer de moeite om ene jaar bij vattenfall en andere jaar bij een andere aanbieder is mijn ervaring. Qls nieuwe klant krijg je 350 cadeau plus cashback.
Brenda Nijs  | 09/03/21  10:56:28 | Winkelbeoordeling :
Prima service maar altijd ruimte voor verbetering. Wel zouden ze meer acties mogen doen voor bestaande klanten en niet alleen nieuwe klanten.
Savana Binsbergen  | 08/03/21  20:44:55 | Winkelbeoordeling :
zelf goeie ervaring mee luistert na de klant en leggen alles uit als je iets niet begrijpt en ze helpen je ook graag met keuzes maken en zijn meestal vriendelijk en goed bereikbaar dat vind ik ook wel belangrijk
Chantal Vd Voort  | 07/03/21  10:55:18 | Winkelbeoordeling :
zijn we lid van dat bevalt goed een aanrader daarom krijgt deze 5 sterren we houden deze dan ook aan we gaan niet naar iets anders prijs is ook goed dus we willen dan ook niks anders proberen dus ga vooral zo door groetjes
Muntaser Abdalla  | 02/03/21  00:27:57 | Winkelbeoordeling :
In 2019 overgestapt naar Vattenfall Bleek goede keuze te zijn. Geen problemen ervaren en de welkomstbonus werd zelfs een maand voor contract einde op op onze rekening gestort.
Veronica Veronica  | 24/02/21  16:26:14 | Winkelbeoordeling :
Al diverse malen een jaarcontract gehad bij Vattenfall en nog nooit een slechte ervaring gehad, maar ze zijn alleen voordelig voor mensen die vrij weinig energie verbruiken. Immers je krijgt vaak een vrij hoge welkomstpremie of powerdeal, maar de energietarieven zijn ook wel best aan de hoge kant.
Naina Sardjoe  | 03/02/21  23:55:36 | Winkelbeoordeling :
met Vattenfall is alles duidelijk en overzichtelijk. hun website is prima te begrijpen. elke maand krijg je een overzicht, waardoor je weet waar aan je toe bent. je kan elke maand je maandelijkse kosten checken of dit je uit komt.
Theo Jonker  | 17/01/21  15:36:22 | Winkelbeoordeling :
vattenval voorheen nuon. ik stap mischien wel weer naar ze over. als ze weer een leuke aanbieding hebben.verschillende kennissen familie en vrienden zijn ook al bij hun. zoals ik al zij . ze geven vaak een aardige bonus
Nick Claessens  | 16/01/21  05:21:23 | Winkelbeoordeling :
niet echt over te spreken, en dan heb ik het nog niet eens over de vertegenwoordigers die voor hun werken. want die zijn gewoon brutaal en onbeschoft. en de service bij vattenfal laat zeer te wensen over!
Nicky Diks  | 13/01/21  05:02:18 | Winkelbeoordeling :
goed bezig met clobal warming and so help saving the world for us all so we can life longer en healty and giving us the insparation to do bttr our best with saving the great planet we life all on so thx
Dirkjan Euser  | 05/01/21  22:15:46 | Winkelbeoordeling :
dit is een bedrijf welke zich onderscheiden heeft op het gebied van milieu en maatschappij, door de reclame wijst ze erop dat schone energie belangrijk is voor het milieu en niet duur hoeft te zijn.het bedrijf is zéér milieu bewust en draagt dit ook duidelijk uit.
 | 05/01/21  08:12:11 | Winkelbeoordeling :
Bij vattenval weet ik altijd waar ik aan toe ben! De klantenservice staat je vriendelijk te woord en ik heb nog nooit problemen gehad bij deze energieleverancier
Iwen Groenefelt  | 05/01/21  10:56:08 | Winkelbeoordeling :
Vattenfall is echt goed bezig om de natuur een handje vooruit te helpen voordat het strakks allemaal veel te laat is ................................................... ECHT TOPBEDRIJF
Patricia De Jong  | 04/01/21  08:36:19 | Winkelbeoordeling :
redelijk van prijs, als je drie jaar blijft, stijgt de prijs van gas en licht niet. als je voortijdig wilt overstappen, kost je dat best veel geld. dus misschien handig eerst een jaar bij vattenfall te blijven en daarna prijs check doen
Tim Taminiau  | 15/12/20  18:20:52 | Winkelbeoordeling :
Goede website en snelle service! Snel besteld, en ze doen wat er van ze gevraagd wordt. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Priscilla Zanten  | 11/12/20  17:32:00 | Winkelbeoordeling :
een helle goeie winkel leuke producten heel vriendelijk sociaal je word geel vriendelijk geholpen daar altijd op voorraad niks om op aan te merken sociaal vriendelijk klantgericht snel geholpen
Hanneke bosman  | 12/12/20  06:28:28 | Winkelbeoordeling :
prima bedrijf leuke welkomsbonussen. de app is ook heel fijn. op facebook krijg je vrij snel een reactie op je vraag ik regel voor mn moeder en oma ook de zaken bij vattenfall en daar doen ze nooit moeilijk over. ik krijg altijd alle info
henry de groot  | 09/12/20  14:53:56 | Winkelbeoordeling :
deze goede maatschappij maakt gebruik van groene energie voor een net milieu. hoe meer mensen gebruik maken van groene energie hoe beter die is voor de wereld en dan uiteindelijk ook voor je zelf. kies daarom voor groene stroom. dank u wel
Elwin Most  | 06/12/20  13:47:12 | Winkelbeoordeling :
gewoon een goede energie leverancier. geven regelmatig goede energiebesparende tips. hebben oog voor het milieu en doen daar ook wat mee willen over enkele jaren energie nutraal zijn goede zaak toch. promoten groene energie willen nog veel windmolens bij bouwen
Tamara Milutinovic  | 06/12/20  20:49:15 | Winkelbeoordeling :
zit er winters heerlijk warm bij. Helaas huis niet goed geïsoleerd waardoor veel tocht en veel stookkosten. goed voornemen voor aankomend jaar om dat op te gaan lossen. het is immers niet voor niks al die luxe
Angela Zwanenburg  | 07/12/20  00:38:42 | Winkelbeoordeling :
ken het van de reclame. ik heb geen idee wat het is, of waar het nou eigenlijk precies over gaat. en eerlijk gezegd boeit het me ook geen ene flikker. als ik het ooit nodig ga hebben, zal ik me er zeker in verdiepen.
Frits Finke  | 07/12/20  11:16:22 | Winkelbeoordeling :
Vind Vattenfall mooie overzichtelijke site en vriendelijke medewerkers. Wij zijn al 45 jaar klant en uiterst tevreden. Kan iedereen, die geen keuze kan maken, om voor Vattenfall te kiezen. Ik zeg Vattenfall bedankt en veel succes in de toekomst.
Mammie Dekker  | 08/12/20  05:18:47 | Winkelbeoordeling :
het is wat het is en niet anders prima te doen alleen soms wel best wel klein beetje verwarrend van hoe of de wat met cashback en nog vele meerdere aanbiedingen om centjes te maken voor je zelf echt leuk
Jurgen Van Heel  | 25/11/20  15:42:57 | Winkelbeoordeling :
overgestapt en tot nu toe erg tevreden. prijs voor de levering is prima en het eigen account op internet is overzichtelijk en duidelijk. er zitten ook wat leuke extraatjes bij die je kunt verdienen. ik ben benieuwd daarna.
Sjef de wildt  | 21/11/20  11:32:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit jaar een contract bij Vattenfall afgesloten in augustus tot nu toe heb ik geen klachten het contract was zeer aantrekkelijk door een extra bonus en de energieprijzen
Samiya Bassairi  | 17/11/20  21:51:03 | Winkelbeoordeling :
Leuke cashback. Ook leuke producten als toch iets dringend nodig hebt. Plus mooie tijd om hier gebruik van te maken. aangezien de gasprijzen zijn gekelderd. Het is het vergelijken en kijken waard. Nuon is sowieso 1 van de betere energie leveranciers.
Jurgen Doest  | 03/11/20  05:40:59 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, nooit problemen! Mijn aansluiting was binnen een paar dagen geregeld. De app is ook heel handig!
whitney ernestina  | 02/11/20  13:58:38 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf, alles loopt altijd goed en belangrijkse goed contact met klantenservice ze zijn altijd heel aardig en blijven zoeken naar een passende oplossing, maken hun een foutje geven ze dat ook toe soms nog een kado helenmaal top!
Kim Geertjes  | 29/10/20  15:56:35 | Winkelbeoordeling :
Op dit moment is Vattenfall mijn energieleverancier. Vattenfall is een prima leverancier, biedt een goed overzicht van je verbruik online en een leuke prijs is ook mooi meegenomen. Een aanrader als je het mij vraagt.
Mandy de Jong  | 07/09/20  21:48:57 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede service bij Vattenfall. Als ik iets moet weten of er moet iets aangepast worden dan wordt dit meteen geregeld.
Joey Vrolijk  | 11/07/20  19:30:34 | Winkelbeoordeling :
Helder, duidelijk en voordelig. Met name de app met het verbruik en de maandelijkse rapporten zijn fijn!
Dennis van Kins  | 31/05/20  23:12:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle en efficiënte overstap waar je geen omkijken naar hebt. Ze komen volledig na wat ze afspreken.
Roy Poster  | 23/05/20  01:25:39 | Winkelbeoordeling :
Kosten zijn goed te overzien. Duidelijkheid via de app. Daardoor alles direct in te zien en goed in gaten kan houden hoe het verbruik is
Peter Faber  | 08/05/20  19:39:10 | Winkelbeoordeling :
4 jaar geleden overgestapt naar Vattenfall (wat toen nog Nuon was), omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect.
Hans Kazan  | 02/05/20  17:26:25 | Winkelbeoordeling :
Ik neem nu enkele maanden energie af van Vattenfall/Nuon en ben er echt tevreden mee ook kun je met Vattenfall/Nuon exclusief prijzen winnen, altijd leuk. De app is ook handig en gemakkelijk, je kan alles goed bijhouden over wat je verbruikt met gas en elektra.
G.Y. Huizenga  | 02/05/20  17:09:27 | Winkelbeoordeling :
Ik had in eerste instantie het idee dat de prijzen en de cashback een beetje misleidend was. Ik dacht dat ik minder zou gaan betalen dan daarna. Maar de overstap werd overgenomen door Vattenfall. Dat was ontzettend fijn. Ik zit al jaren vast in zo'n wurg contract bij de concurrent en kwam er maar niet vanaf. Dankzij Vattenfall ben ik daar dus nu van af. Ook goed dat het groen is, maar dat is overal nu wel denk ik
Harry Webber  | 13/04/20  16:34:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 20 jaar klant van Vattenfall/NUON en heb nooit problemen gehad. Ik betaal mijn facturen op tijd en kan het voorschot zelf online aanpassen. Bijna elk jaar geld teruggekregen, ook vriendelijk aan de telefoon toen ik iets vroeg over de rekening. Ik kan niet klagen en ben tevreden!
Anne-Marie Dijcks-Kunnen  | 13/04/20  12:02:30 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, leuke spaaractie voor mooie cadeaus. een goede korting voor als je lang klant bent. mooie en duidelijke site, waarop je makkelijk je maandbedrag kan aanpassen en de meterstanden kan doorgeven
Kim de Vries  | 10/04/20  15:17:21 | Winkelbeoordeling :
Snelle service en goed bereikbaar. Wordt vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. Ook is er een handige en leuke app beschikbaar met bespaartips. Met een slimme meter hoef je niets meer door te geven en komt de jaarafrekening automatisch.
Michelle van der Plas  | 03/04/20  16:13:42 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice, zowel via de mail als via de telefoon. Veel verschillende soorten aanbiedingen waardoor er voor ieder wat bij zit.
Shirley Van Mourik  | 03/04/20  11:55:02 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nu ongeveer 6 maanden klant bij Vattenfall. Tot nu toe ben ik nog tevreden met de overstap naar Vattenfall. Eind van het jaar kan ik pas zien of dit ook daadwerkelijk een goede keus was maar tot nu toe helemaal tevreden.
Recep Disci  | 02/04/20  20:11:51 | Winkelbeoordeling :
Bij vattenvall energie en gas ben je op goede adres. Je kan tussen verschillende soorten partijen vergelijken. Het is moeite waard om uit te proberen. We willen allemáál een redelijke jaarafrekening. Zelfs geld terug.
Ilona Geurts  | 02/04/20  13:07:58 | Winkelbeoordeling :
Vattenfall heeft een goede service en reageert snel op vragen. Ze zijn ook duidelijk en overzichtelijk
aagje Hogerheide  | 29/03/20  14:59:07 | Winkelbeoordeling :
Bij vragen wordt er goed naar je geluisterd , met je mee denken en een probleem snel en netjes oplossen. geen wachttijden via de telefoon, maar snel contact via Facebook, blij met klantenservice van Vattenfall.
Ben Thuis  | 25/03/20  09:48:33 | Winkelbeoordeling :
Vattenfall (Nuon) is een prima energie-leverancier, ze hebben onze overgang goed en netjes gedaan. en ons goed geholpen met alle informatie en uitleg om voor ons gezin de beste keus te maken, de klantenservice is uiterst vriendelijk!
Mohamed Chahlaoui  | 26/02/20  21:10:31 | Winkelbeoordeling :
Fijn om je meter standen af te kunnen lezen zo dat je weet hoe weel je op tijd bij moet betalen zo voorkom je extra kosten en het eind van je contract jaar. Ik ben blij met deze informatie want zo kom ik niet voor verrassingen.
Gitta Hanzon  | 25/02/20  16:42:51 | Winkelbeoordeling :
vattenfall is een nieuw bedrijf. voorheen Nuon. een vertrouwd energiebedrijf met mooie welkomscadeaus en een korting bij een overeenkomst van drie jaar. lage enegieprijzen en een uitstekende klantenservice.
Manuela V Renswoude  | 25/02/20  13:47:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben pas geleden overgestapt op Vattenfall en dat is n goede beslissing geweest want ze hebben gunstige tarieven en na 1 jaar krijg je n cashback van 150 euro dus dat is ook mooi meegenomen natuurlijk..n echte aanrader dus
Ellen Bakker  | 17/02/20  17:10:46 | Winkelbeoordeling :
Jarenlang hebben wij gebruik gemaakt van de goede service van Vattenfall. Dit was altijd zeer naar tevredenheid. Wanneer je vragen had waren ze altijd bereid om je te helpen. Daarnaast kreeg je maandelijks duidelijke overzichten van je verbruik.
Peter Tosh  | 07/02/20  16:36:05 | Winkelbeoordeling :
Hele betrouwbare aanbieder van elektra en gas, tenminste als ze op de zelfde voet verder gaan als Nuon! Men hanteert klantvriendelijke prijzen en hebben een fijne klantenservice. Er is keuze uit grijze of groene energie of een mix van beide.
Cor Veltman  | 03/02/20  20:36:18 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden over Vattenval voorheen NUON.Je wordt goed geinformeerd en op de hoogte gehouden.Elk jaar dat je bij Vattenval bent aangesloten krijg je 10% korting op stroom,en dat is mooi meegenomen
Tatjana Bosman  | 29/01/20  17:08:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit jaar opnieuw mijn contract opnieuw verlengd omdat ik zeer tevreden ben over Vattenfall. Overigens geen hinder ondervonden bij vernieuwing van de naam. Goede prijs kwaliteit en service verhouding
Anne Kocken  | 04/01/20  10:47:09 | Winkelbeoordeling :
super bedrijf. hebben onze overgang goed en netjes gedaan. en ons goed geholpen met alle informatie en uitleg. om voor ons gezin de beste keus te maken. ze zijn ook erg geduldig aangezien onze 3 kinderen niet erg stil waren tijdens het belletje.
Chan Sman  | 09/01/20  19:10:57 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Klantenservice aan de telefoon gehad. Ik had een vraag over een nota. Deze keurig netjes uitgelegd gekregen. Ik wilde overstappen naar een andere leverancier maar de medewerker heeft me weten te overtuigen.
Corry Zoer  | 07/01/20  08:58:51 | Winkelbeoordeling :
snelle afhandeling van abonnement. duidelijke taal via mail zelf maandbedrag aanpassen echt naar had net alles afgesloten en zag dat ik het ook via cashback had kunnen afsluiten
Veronika Kalou  | 30/12/19  18:42:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu energie van Vattenfall, maar dat was eerst van Nuon en ik ben er echt tevreden mee ook kun je exclusief prijzen winnen, altijd leuk. De app is ook handig en gemakkelijk, je kan alles goed bijhouden over wat je verbruikt met gas en elektra.
Ibra Mizorai  | 22/12/19  14:46:39 | Winkelbeoordeling :
Een jaar geleden contract afgesloten, nooit problemen mee gehad. Een keer gebeld en gelijk geholpen door een vriendelijke medewerker. In combinatie met de prijzen ben ik dik tevreden, ik zou iedereen vattenfall aanbevelen!
Marga Kuijlenborg  | 13/12/19  23:29:13 | Winkelbeoordeling :
makkelijke overzichtelijke site. wist snel waar ik aan toe was en wat ik moest gaan betalen. aanrader vertrouwd en geen rare nonsens dingen dat er weer een hoop verborgen kosten zijn of komen. En natuurlijk de leuke korting
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile HEMA
visit register click click