ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Budget Energie Thuisbezorgd.nl

V&D Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over V&D

V&D is terug als warenhuis op het web: shop vanuit huis mode, elektronica, cosmetica, boeken en nog veel meer!

Vroom & Dreesman was het grootste warenhuis van Nederland. Maar in 2015 viel helaas het doek. Nu is V&D terug als online warenhuis, shop gewoon vanuit huis! Een zeer ruim assortiment, scherpe prijzen, continu wisselende collecties en goede kwaliteit en service. Naast internationale topmerken heeft V&D ook vertrouwde huislabels voor een zeer scherpe prijs. Shop bij V&D niet alleen voor de nieuwste dames-, heren- en kindermode, maar ook voor elektronica, cosmetica, boeken, cd's en sieraden! Bestellingen worden binnen 24 uur geleverd en vanaf € 20,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

V&D Beoordelingen

Freddy Maertens  | 09/09/20  19:49:59 | Winkelbeoordeling :
Heb nu 3 weken geleden een elektrische fiets aangeschaft via V&D, geproduceerd en geleverd door 360Bike en ik moet zeggen dat dit een prima fiets is, krachtig genoeg en voor mij prima genoeg. De service van 360bike, die de fiets dus komen afleveren is uitmuntend te noemen.
Sjaak Swart  | 14/08/20  15:12:19 | Winkelbeoordeling :
Via de online shop van de V&D een e-bike besteld, maandag binnen gekregen na 2 weken wachten, ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe aanwinst! Goede service met een fijne handleiding en accurate reacties. V&D is een echte aanrader.
Mandy Kramer  | 16/05/20  22:51:36 | Winkelbeoordeling :
De V&D ,terug online met mode voor het hele gezin ,en vaak leuke kortingen ,kijk er wekelijks en koop er vaak wat leuks ,een goede overzichtelijke webshop voor jong en oud .Ik vind het een echte aanrader !!
Bhakti Dharma  | 06/10/19  16:09:50 | Winkelbeoordeling :
Het was erg jammer dat de V en D warenhuizen dicht zijn gegaan. Maar ik ontdek nu dat er een V en D on line winkel is met deels bekende kleding en vrije tijds artikelen en nog meer on line te bestellen zaken. Best leuk.
gerry van dinther  | 04/09/19  05:23:51 | Winkelbeoordeling :
V%D een oude bekende jammer dat de winkels weg zijn waar ik altijd de dekbedovertrekken kocht . Nu zie ik opeens dat ze nog een webshop hebben waar ik ook de oude vertrouwde overtrekken kon bestellen . Ik heb ze gisteren binnen gekregen en het zijn dezelfde ben er super blij mee
Wilma Mateman - Hoogstraten  | 17/11/13  20:41:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Veel keus. Fijne kwaliteit.
Sjaak Hof  | 29/03/14  19:15:52 | Winkelbeoordeling :
v.d is top met verzending want word je met jou sms op de hoogte gehouden van je bestelling over waar en wanneer je hem op kan halen.
Renate van Norden  | 06/11/13  13:46:26 | Winkelbeoordeling :
In de plaats waar ik woon hebben we een kleine V&D. Niet alles wat in het reclamekrantje staat is daar te krijgen. I.p.v. naar een andere stad te reizen om het te halen, kun je het ook lekker vanuit je luie stoel bestellen op de website van V&D. Ideaal!
Nicole Wols  | 18/12/13  13:51:51 | Winkelbeoordeling :
Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering en in nette staat.
Robert-Jan de Raad  | 05/01/14  10:59:11 | Winkelbeoordeling :
Deze week iets bij V en D besteld. Was ook nog eens opruiming en kreeg ook nog eens geld terug via Studentencashback. Dat spaart lekker snel. En met 1 dag de bestelling in huis. Echt een aanrader.
anja van vessem  | 05/01/14  11:01:26 | Winkelbeoordeling :
pas geweest en super geslaagd in de uitverkoop,
Jill Smeets  | 23/06/14  15:07:33 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel, ook de webshop vind ik top. Laatst iets besteld en erg snel in huis en netjes verpakt. Heel veel keuze uit verschillende soorten producten en ook een fijne kleding afdeling. Ik ben erg tevreden.
Joie Geurts  | 12/07/14  16:35:55 | Winkelbeoordeling :
Bij V&D hebben ze de leukste spullen op de schoolcampus. En online kopen is ook nog eens heel gemakkelijk, je krijgt alles fijn thuis afgeleverd. Ideaal voor jongens zoals mij die helemaal niet graag gaan shoppen!
Annie Deinum  | 23/10/15  07:45:38 | Winkelbeoordeling :
V&D, voor 2007 bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis. Shop vertrouwd mode, woonartikelen en reisbagage online op vd.nl. Gemakkelijk thuisbezorgd of gratis af te halen in 1 van de 62 winkels.
Stephanie van der Hart  | 25/10/15  15:56:36 | Winkelbeoordeling :
V&D is weer helemaal terug! En hoe?! Nou je vind echt de allerlaatste mode bij ze. En je kan het in de winkel halen maar ook net zo makkelijk op de website.Daarbij wie kent nou niet V&D? Een van de echte Nederlandse warenhuizen dus ga snel naar V&D.
Angel de Wit  | 26/10/15  13:51:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb Vroom & Dreesmann altijd een hele prettige winkel gevonden om lekker rond te wandelen en te shoppen. Diezelfde uitstraling hebben ze nu in hun webshop en de service is ook daar nog steeds ouderwets goed.
dinesh bhulai  | 30/10/15  13:55:11 | Winkelbeoordeling :
V&D.nl biedt kwalitatief goede kleding, woonaccessories, enz. aan. Je kunt snel zoeken en bestellen en bezorgen is boven een bepaald bedrag gratis. Ze hebben vaak ook leuke aanbiedingen/prijzencircus waardoor je goedkoper uit bent.
Fons van der Hart  | 01/11/15  09:47:57 | Winkelbeoordeling :
Als wij "de stad" ingaan, komen we steevast uit bij Vroom en Dreesmann waar we, na een lekker kopje koffie, vaak nog even die dingetjes vinden die we elders niet gezien hebben. Datzelfde behalve het kopje koffie kan nu ook online.
Margo de Wit  | 01/11/15  13:51:50 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel met een handige overzichtelijke website. De levering is altijd snel en je kunt alles makkelijk retour zenden. Regelmatig hebben ze prijzencircus waardoor veel artikelen leuk geprijsd zijn of hebben ze kortingscode`s.
Joyce Van Kerkoerle  | 07/11/15  21:53:18 | Winkelbeoordeling :
De nieuwe site is echt super mooi. Hij is overzichtelijk, je kunt handig de producten zoeken de je wilt hebben en de bestelprocedure is makkelijk. Daarnaast een snelle en goede service. Leuke kleding en voor een redelijke prijs
Bud Spencer  | 08/11/15  12:33:17 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, alleen kwam het 1 dag te laat ivm problemen bij de bezorger. Het ruilen in de winkel is prima, alleen wel erg lange rij en dat mag wel wat sneller en beter, aangezien je het niet gratis kunt retourneren via postnl.
José van Ansem  | 09/11/15  12:35:23 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, alleen kwam het 1 dag te laat ivm problemen bij de bezorger. Het ruilen in de winkel is prima, alleen wel erg lange rij en dat mag wel wat sneller en beter, aangezien je het niet gratis kunt retourneren via postnl.
Elly Stöver  | 17/11/15  09:09:42 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van de producten, alleen paste het niet. Weer teruggestuurd. Allemaal geen probleem. Was alleen vergeten de retourbon erbij te doen. Mail gestuurd en dat verteld, maar krijg er geen antwoord op. Ook geen herinnering om te betalen, dus ga er vanuit dat het goed is gegaan.
John wagensveld  | 20/11/15  16:07:13 | Winkelbeoordeling :
Wow wat een geweldige website. Je kan hier kleding, schoenen, accessoires, speelgoed, cadeaus en koffers bestellen. Kleding altijd van de bekendste merken met leuke aanbiedingen. Betalen met airmiles en gratis retourneren.
p. ramautar  | 01/12/15  12:41:31 | Winkelbeoordeling :
Op V&D.nl vindt je onder andere kwalitatief goede kleding en schoeisel voor heren, dames, kinderen en baby's. De prijzen vallen mee, maar met aanbiedingen en extra kortingen zijn de prijzen goed. Tevens worden de spullen gratis verstuurd.
Els Borgman  | 10/12/15  12:38:33 | Winkelbeoordeling :
Bestelling gedaan staat er voor 22.00 uur besteld morgen in huis. Nou ik bestelde op een donderdag en kreeg het pas dinsdag geleverd. Bleek de kleur ook nog af te wijken heb ik ze gemaild zit nu een week later nog op een antwoord te wachten. Dus volgens mij kan je beter in de winkel kopen dan online
Avanka Besten  | 13/12/15  19:51:12 | Winkelbeoordeling :
V&D heeft een leuke en duidelijk/overzichtelijke website. je ziet in één oogopslag waar je moet zijn. Ze hebben een zeer ruim assortiment met diverse merken. Je kunt voor elk gezinslid wel iets leuks vinden.
Johan van de Put  | 18/12/15  12:53:37 | Winkelbeoordeling :
Geweldig warenhuis waar ik regelmatig kom, je hebt er alles bij de hand of het nu om kleding gaat, verzorgingsproducten of woninginrichting, je vindt alles bij de V&D, kortom een aanrader om dit warenhuis te bezoeken.
Denise Verbakel  | 22/12/15  08:55:49 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, alleen kwam het 1 dag te laat ivm problemen bij de bezorger. Het ruilen in de winkel is prima, alleen wel erg lange rij en dat mag wel wat sneller en beter, aangezien je het niet gratis kunt retourneren via postnl.
Serena Silooy  | 12/06/13  13:23:56 | Winkelbeoordeling :
laatst bestelling geplaatst bij v&d, levering duurde een dag langer dan was aangegeven, maar verder nette service en netjes ingepakt.
Rieki Honk  | 12/06/13  16:34:50 | Winkelbeoordeling :
Deze website is zeer gebruiks vriendelijke. Hier kun je alles heerlijk selecteren op hetgeen wat je zoekt. Daarnaast kun je maten , merken ,kleuren en stijl selecteren. Geweldig niet alles hoeven door te spitten.
Greta Dijkstra  | 12/06/13  20:20:47 | Winkelbeoordeling :
Wokpan en braadpan besteld. Geleverd werden 2 wokpannen. Veel gemaild, maar de braadpan is nooit geleverd en het teveel betaalde geld liet op zich wachten. Na de 6e mail, kreeg ik de toezegging dat mijn geld teruggestort zou worden. Dat is gebeurd, maar wel € 0,02 tekort.
Samuel Linden  | 16/06/13  09:03:44 | Winkelbeoordeling :
ik vind de site er goed uitzien! Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden! helemaal toppie!
Mariska sylvana  | 17/06/13  10:30:50 | Winkelbeoordeling :
heerlijke winkel waar je echt van alles kunt kopen. Ook de website is erg prettig. Het enige minpuntje is dat je verzendkosten moet betalen bij retourzending.
Saar Slagerham  | 23/06/13  13:10:13 | Winkelbeoordeling :
Goede service, ruilen geen probleem en leuke artikelen in de sale!
gaby kramer  | 23/06/13  17:06:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zo blij met de V&D webshop. Je kunt bestellen en thuis laten bezorgen maar ook bij het filiaal halen op een door jou gekozen tijdstip. Dus je loopt nooit meer een aanbieding mis omdat je gewoon meteen besteld en dan een week later afhaalt als je wel tijd hebt. Zo fijn
Marian Bakker  | 23/06/13  22:14:11 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de webshop van V&D heel goed er staan ook duidelijke koopjes vermeld vaak van de duurdere merken.
Mohamed Amine Mouaoya  | 03/07/13  14:20:15 | Winkelbeoordeling :
De winkel heeft producten voor lage prijzen.
Tamara van der Steen  | 03/07/13  16:26:28 | Winkelbeoordeling :
Fijne site en groot assortiment. Helaas weinig aanbiedingen en ik ga dan ook vaak even verder kijken. Wel goede levering en veel keuze in kleding.
Petronella Verhoeckx  | 04/07/13  22:56:09 | Winkelbeoordeling :
Alle aankopen die ik deed bij deze on-line shop zijn prima verzorgd.
Lois Saplateras  | 06/07/13  14:37:35 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, groot assortiment. Vind het erg fijn om hier te winkelen, bezorging is ook prima!
Rita Demming  | 10/07/13  22:43:28 | Winkelbeoordeling :
Een prettige, overzichtelijke winkel. De verkopers zijn vriendelijk en de prijzen zijn goed.
Demy Baarslag  | 11/07/13  13:22:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een zeer fijne site. Kan alles goed vinden en het is erg duidelijk
D.R Hoftijzer  | 11/07/13  21:18:35 | Winkelbeoordeling :
De v&d shop is heel overzichtelijke en harstikke makkelijk om alles te vinden!! Heb daar al veel dingen gekocht en dat ging allemaal heel goed!
Sharon Stam  | 12/07/13  22:21:55 | Winkelbeoordeling :
ik koop hier meestal mijn kleren voor niet te duur
Sandra Leij  | 14/07/13  14:41:46 | Winkelbeoordeling :
Iedereen kent V&D, wat zou ik erover kunnen zeggen. Veelzijdige winkel met vele artikelen. Ook het huismerk van V&D is zeer de moeite waard, prima kwaliteit.
Henk van Loon  | 15/07/13  09:23:49 | Winkelbeoordeling :
V&D is al decennia lang een betrouwbaar warenhuis om te shoppen. Service en kwaliteit zijn in verhouding met de prijs. Het eigen merk is van goede kwaliteit en de diversiteit is te over. Goed eten doe je in La Place. Altijd vers en kwalitatief zeer goed.
Emmy Janssen  | 15/07/13  11:38:15 | Winkelbeoordeling :
V en D is een fijne winkel, mooie spullen, leuke kortingsacties, zeker wat de horeca afdeling betreft, heerlijke gerechten, geweldige lekker broodjes , maar ook zo heeft V en D veel te bieden voor iedereen wel wat. mooie winkel , aardig personeel
Pinar Yoldas  | 15/07/13  21:20:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd klantvriendelijk, goede kwaliteit, variatie in producten en merken.kom ervaltijd graag
Elena Zasolova  | 16/07/13  18:54:08 | Winkelbeoordeling :
Breed productkeuze, de lekkerste koffie bij La Place, air miles sparen!
Julia Kwal  | 17/07/13  16:17:45 | Winkelbeoordeling :
De website van v&d heeft een erg mooi design! Ook kun je makkelijk in de categorieën zoeken minder vind ik de zoekmachine als je iets zoekt vind je vrij rare dingen die er niet zo op lijken
Suzan Ploe  | 17/07/13  22:06:05 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, veel keus, veel kortingen
Florence van der Voort  | 19/07/13  11:22:13 | Winkelbeoordeling :
Slechte ervaring gehad met deze webshop. artikel retour gestuurd maar nooit meer geld terug gehad! erg slordig!!!
Trudy Rothert  | 21/07/13  16:24:41 | Winkelbeoordeling :
Als je winkelt bij V&D is dat heel prettige alles wordt netjes aangegeven
Annette Pieterman-Wittenberg  | 22/07/13  15:27:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding, snelle bezorging en een goede service V&D online is erg makkelijk
Judy James-Trout  | 26/07/13  11:06:15 | Winkelbeoordeling :
V&D is een bezoek waard. Goede service, deskundigheid en een leuke sfeer zijn kenmerken van deze warenhuis. Teruggebracht artikelen zijn zonder aarzelen vergoed.
Joy Smit  | 02/08/13  09:51:32 | Winkelbeoordeling :
heb laats een hele mooie zilveren ketting gekocht niet duur en geweldige kwaliteit. zal tegenwoordig veel meer bestellen bij V&D
Margriet Komrij  | 03/08/13  13:49:55 | Winkelbeoordeling :
V&D is een winkel die weet wat de klatn verwacht van service en kwaliteit. niet altijd de goedkoopste maar kwaliteit mag ook iets meer kosten
Jolanda den Engelse  | 08/08/13  08:54:55 | Winkelbeoordeling :
V&D is een van de leukste warenhuizen die ik ken. Een groot assortiment en met mijn VIP-kaart krijg ik nog extra voordeel, zoals airmiles sparen en de eerste keus hebben bij bijv. het prijzencircus. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingsacties.
Dinesh Bhulai  | 12/08/13  21:47:13 | Winkelbeoordeling :
Ruime aanbod aan kleding. Prijzen zijn conform folders. Voordeel t.o.v. in de winkel bestellen is dat de kortingen geldig zijn op de hele bestelling. Terwijl je in de winkel alleen een beperkt aantal stickers kunt plakken.
Maria Catharina Van Rijn  | 13/08/13  10:20:48 | Winkelbeoordeling :
V&D oud en vertrouwd, 1 van de 3 nederlandse kolonnen van winkelen. Wie kent V&D niet, met eigen exklusieve merken. Onovertreffelijke kwaliteit en prijsverhouding, assortiment zowel voor jong als oud. V&D vanaf je geboorte tot je pensioen!
Kim Bosman  | 13/08/13  12:47:40 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod van de vd webshop is veel groter en diverser dan in de winkels. groot pluspunt van deze webshop is dat je je pakketje GRATIS kan ophalen in de winkel. De webshop is makkelijk in het gebruik. retourneren en ruilen ging zonder problemen.
Janita Lubbinge  | 16/08/13  11:58:29 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website, goede kwaliteit, alleen sorteren werkt niet altijd goed. Levering goed. Retoursturen idem.
Ingrid Noppen  | 18/08/13  20:09:32 | Winkelbeoordeling :
Gezellige en duidelijke site, waarop de categorieën makkelijk te vinden zijn. Het is prettig dat de koper ook via Ideal zijn aankopen kan betalen. Antwoorden op een hoop vragen kun je makkelijk vinden onder klantenservice. Kortom, een site die gebruiksvriendelijk is!
Anouk Dekker  | 28/08/13  14:09:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een koffer via de site besteld en heb hem binnen 3 dagen toe gestuurd gekregen!! Goeie service en erg handige site!
marie jansen  | 03/09/13  10:33:58 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keus op deze site! Een paar tips: Op werkdagen besteld voor 21.00? Morgen in huis! En boven de 75.- gratis thuis bezorgd! Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u 10.- korting! Of dat geen voordeel is!
Marleen van spengen  | 13/09/13  16:22:10 | Winkelbeoordeling :
V&D is een goede winkel met vele soorten artikelen. Voor elk wat wils.
Gre Kock  | 14/09/13  12:06:05 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, voor ieder is er wat te vinden, in elke prijsklasse. Probleemloos ruilen en/of teruggeven met geld terug. Deze "winkel" kan ik met recht aanbevelen.
Joy Ingram  | 15/09/13  16:36:36 | Winkelbeoordeling :
Goede site maar popt niet zo vaak op in advertenties met speciale aanbiedingen.
Jeanette Karzijn  | 26/09/13  13:27:40 | Winkelbeoordeling :
geweldig het prijzencircus,dat is nog eens de moeite waard om er een gezellige avond shoppen van te maken en voordeliguit met air miles
Kim Lodder  | 26/09/13  15:23:17 | Winkelbeoordeling :
heel gezellige winkel een beetje zoekend naar je benodigheden maar verder leuk
M.A.H Beckers  | 01/10/13  00:47:40 | Winkelbeoordeling :
op het internet en in bijna elke grote stad plus nog eens airmiles toe
Harm De Jonge  | 01/10/13  11:59:20 | Winkelbeoordeling :
Met recht het grootste warenhuis van Nederland . Je winkelt er gezellig , het personeel is echt vriendelijk en behulpzaam en bovendien kun je er gezellig uitrusten en lekker eten bij Laplace . Loop er gewoon maar eens binnen en ervaar het zelf .
Ate Tijtsma  | 06/10/13  13:31:29 | Winkelbeoordeling :
Met zo'n prijzencircus kun je aardig wat voordeeltjes krijgen als je even goed zoekt.
onneke Dros  | 06/10/13  15:55:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaringen met v&d on line kopen. Hoef het alleen op te halen in de winkel ;spaart weer verzendkosten en pas het daar; als het niet past krijg ik daar meteen mijn geld terug. Prima geregeld!
Hennie Loriaux  | 08/10/13  13:15:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaring met mijn bestelling
Melina Hollestelle  | 08/10/13  16:08:10 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site met een vriendelijke uitstraling. Niet te druk. Daarnaast heeft het een grote selectie met artikelen
Lian Ehlert  | 08/10/13  16:45:59 | Winkelbeoordeling :
Vlotte service en niet duur. Website ziet er goed uit.
Mandy Ariens  | 13/10/13  14:44:16 | Winkelbeoordeling :
BIJ V&D koop ik bijna altijd online. Helemaal nu met de prijzencircus. Je kan rustig thuis op de bank dezelfde aanbiedingen kopen in plaats van de drukke winkel in.
Nagwa Beer  | 18/10/13  09:05:43 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met voor ieder wat wils
Debora Cossu  | 18/10/13  09:15:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met ruim assortiment aan kwalitatieve producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Bestellingen worden snel geleverd! Toppie
J.J.M. Gerhartl-Groote  | 19/10/13  23:20:00 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met V&D is erg positief en mijn prettigste ervaring van alle V&D winkels die ik heb bezocht is wel Haarlem! Grote hoeveelheden aan assortiment en als toetje op de taart op de bovenste verdieping wat te nuttigen. Fantastisch!
Dani Vaatstra-verschuur  | 20/10/13  16:26:45 | Winkelbeoordeling :
dit is gewoon een hele fijne winkel waar je voor heel veel dingen terecht kunt
Dion Ruijsch  | 23/10/13  09:03:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zo blij dat ze desigeul kleding verkopen! Ik ben echt zo gek op de kleding en meestal kost het allemaal nog wel wat. Maar nu met hun aanbiedingen kan ik toch leuke jurkjes kopen voor een redelijke prijs.
Arienne Van Yperen  | 27/10/13  14:09:41 | Winkelbeoordeling :
Het fijne van V&D is, dat je zowel in een winkel als op internet kan shoppen. Ikzelf koop vaak via internet en dat bevalt mij uitstekend. Altijd is het gekochte netjes en veilig ingepakt. Met kopen bij V&D kan je ook Airmales sparen.
Stefan Aalbersberg  | 28/10/13  17:26:03 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel
Renna Hariri  | 30/10/13  10:00:32 | Winkelbeoordeling :
Superleuke online shop waar je superleuk kan shoppen!
Barbara Middelkoop- van der Torre  | 31/10/13  11:34:48 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties en aanbiedingen
ronald Veldhuis  | 31/10/13  16:48:08 | Winkelbeoordeling :
dat is nou een winkel waar voordelig kunt kopen en daarbij heel gezelig winkelen ik kom er al jaaren dus gewoon doen
Miriam Piccin  | 31/10/13  17:27:47 | Winkelbeoordeling :
een goeie winkel om lekker te shoppen, alles bij de hand en lekker eten bij de hand, goed service
Danielle Norbart  | 31/10/13  21:42:27 | Winkelbeoordeling :
snelle bezorgservice bij internet bestellingen zeer groot en varrierend aanbod.
Angela Koning  | 01/11/13  14:03:25 | Winkelbeoordeling :
V&D is erg handig als je meerdere dingen moet kopen, ze hebben alles!
Maureen Naber  | 01/11/13  23:31:59 | Winkelbeoordeling :
Heel leuk!! Diversiteit. Van schoenen tot chocolade tot technische snufjes. Alles in één. Mooie winkel, strak en modern!
Moon Heuvel  | 05/11/13  14:02:35 | Winkelbeoordeling :
de site van v&d is overzichtelijk en netjes.
Gita Sagredo  | 06/11/13  23:12:19 | Winkelbeoordeling :
Ik vind winkels zoals V&D super
Frank Smid  | 09/11/13  19:55:44 | Winkelbeoordeling :
Ik vind V en D een leuke winkel om te winkelen. Groot en heel veel spullen. Bij la place kun je ook lekker eten. De prijzen zijn vrij hoog.
Appeltaart Poep  | 10/11/13  06:42:53 | Winkelbeoordeling :
goeie winkel! Lekker goedkoop!! Ik haal er haal Sinterklaascadeau's
harm de jonge  | 12/11/13  14:43:18 | Winkelbeoordeling :
V en D is ook online met een breed assortiment aan mode , elektronica, wonen sport reizen , vrije tijd speelgoed en nog veel meer aanwezig . Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis , thuisbezorgd of gratis af te halen bij 1 van de 62 filialen .
Leo Paans  | 15/11/13  05:07:01 | Winkelbeoordeling :
v&d heeft echt alles op huihoudelijk gebied , kleding, tuin, enz. Veel keuze en verslavende site.
Jannieke Postma  | 16/11/13  08:35:36 | Winkelbeoordeling :
Super leuke, gezellige winkel. Je wordt hier altijd goed geholpen. Mijn favoriete V&D winkel is de V&D in Leeuwarden. Het personeel is aardig en begroet je vriendelijk. Artikel niet verkrijgbaar, verwijzen ze je door naar de webwinkel of bellen ze naar een ander filiaal.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
VakantieVeilingen.nl Greetz.nl
visit register click click