ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl CameraNu.nl

Visa World Card Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Visa World Card

Visa World Card is 's werelds meest geaccepteerde creditcard en daarom een must-have voor iedereen die op reis gaat.

Visa World Card Beoordelingen

Bhakti Dharma  | 28/09/17  13:08:11 | Winkelbeoordeling :
Een van de betere creditcards. Overzichtelijk, makkelijk op reis. Gebruik al vele jaren, nooit echt problemen gehad. Klantenservice ook goed te bereiken met eventuele vragen. Gebruik het vrijwel alleen op reis, maar ik denk ook nuttig voor binnenland.
Siedo Henstra  | 27/06/16  21:13:11 | Winkelbeoordeling :
Een wereldwijde zekerheid dat je altijd cash op zak hebt en je aankopen zijn nog verzekerd ook. Een vertrouwd gevoel om gerust op vakantie of op zakenreis te gaan. VISA rules al over the world. Via deze bestellen voor extra voordeel
Marianne Hiemstra  | 27/09/15  09:15:42 | Winkelbeoordeling :
Al jaren heb ik een Visa World Card. Ik heb ook andere creditcards, maar de Visa gebruik ik het meest in binnen- en buitenland. Ik heb nooit problemen. Bij een andere creditcard ben ik een keer "gehackt" , maar Visa is zeer vertrouwd en veilig
Jos Offermans  | 17/09/15  01:06:15 | Winkelbeoordeling :
De Visa World Card is een geweldige aanvulling voor mijn financiële handelingen. Van dag tot dag een helder overzicht waardoor het voor mij eenvoudig gemaakt wordt of ik de kaart wel of niet gebruik. Helemaal TOP!
Rensina Vink  | 02/08/15  20:11:19 | Winkelbeoordeling :
Met de Visa World Card kan je wereldwijd overal betalen. De extra aanbiedingen bij deze Card zijn heel uitgebreid. Voor het aanvragen van deze Card kan je alles via de web shop regelen. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Henriet van Wieren  | 14/07/15  18:57:31 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het erg handig, en dan zeker nu tijdens de vakantie, om te kunnen betalen met mijn visa world card. Vanwege de verschillende muntsoorten en waarden betaal ik dan het liefst met mijn visa world card
Harry van de Sunweb  | 10/07/15  15:02:02 | Winkelbeoordeling :
Heel prettig werkt deze kaart van visa. je kan zelf aangeven hoe je wil betalen en dit kun je allemaal online regelen. Ik heb wel de mogelijkheid om online mijn betalingen in te zien en kan overal er mee betalen voor mij een hele positieve card.
Adil  | 20/06/15  08:26:06 | Winkelbeoordeling :
Deze card mag niet ontbreken als je op vakantie gaat,want die word wereldwijd geaccepteerd en kun je makkelijk online aanvragen. betrouwbaar én veilig als je online iets wilt kopen er is standaard n limiet van €2500 maar kun je ook verhogen naar maximaal €10000
Nicole L’Espoir  | 20/06/15  08:20:01 | Winkelbeoordeling :
deze card wordt wereldwijd geaccepteerd en kun je makkelijk online aanvragen betrouwbaar makkelijk voor onderweg naar je vakantieadres behalve ermee te betalen kun je ook geld opnemen je kunt er ook online je vakantie mee betalen en dan krijg je ook nog 8% korting
frank smid  | 18/06/15  22:54:02 | Winkelbeoordeling :
Via Visa boeken wij als gezin echt waar de beste en meest aantrekkelijke aanbiedingen en produkten en diensten als meest gewaardeerde en aantrekkelijkste credit cards die er zijn. We zijn er heel erg b lij mee
Johan Van De Put  | 27/05/15  15:54:30 | Winkelbeoordeling :
Met mijn Visa World Card betaalt ik snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met mijn creditcard van Visa is het zo gedaan. Wordt haast overal ter wereld geaccepteerd.
anja johanna van vessem  | 24/05/15  08:56:58 | Winkelbeoordeling :
zo gemakkelijk een Visa card! hoe vaak kom je niet iets tegen waar je helemaal weg van bent en dan geen contanten in je portomonnee,ja ja het gebeurt echt dat je niet overal kan pinnen! dan heb je je visa card nog
louis roodenburg  | 11/05/15  18:56:51 | Winkelbeoordeling :
Gaat u weleens naar het buitenland,dan moet u eens overwegen om een Visa World Card aan te schaffen,altijd gratis aankoop en aanvullende reisverzekering en superveilig betalen,dus geen verschillende pasjes meer,met Visa World Card heb alles.
boris hazenoot  | 03/05/15  10:51:08 | Winkelbeoordeling :
ik heb zelf geen creditcard, ik weet dat het handig is op vakantie maar tegenwoordig kan je overal en nergens met je bankkaart overal ter wereld pinnen. En daarbij komt dat de visa een absurde hoge rente in rekening brengt.
Alma Selimovic  | 17/04/15  01:14:42 | Winkelbeoordeling :
Een klantenservice die met een normaal nummer bereikbaar is, geen duur 0900 nummer wat veel andere webwinkels wel hebben, snel en goed te woord gestaan. Via de website een losse gsm besteld (prjzen zijn aantrekkelijk) en zoals ze beloven de volgende dag geleverd
Petra Jansen  | 14/04/15  12:17:53 | Winkelbeoordeling :
Vraag hem ook nog voor de vakantie aan! Je hebt zoveel gemak met deze card. Wereldwijd betaalgemak. Nu zelfs met 50 euro cadeau op deze card! En gratis diverse verzekeringen. Je vind alles duidelijk op de site uitgelegd!
Patty Lemson  | 09/04/15  20:34:32 | Winkelbeoordeling :
Van alle creditcards is Visa volgens mij degene die in de meeste landen en winkels geldig is. Op vakantie is hij ideaal, zelfs de Franse tolwegen accepteren hem zonder extra kosten als betaling. Gemakkelijk en snel!
Love Hartje  | 04/04/15  10:29:20 | Winkelbeoordeling :
Een super makkelijke en veilig manier om ook in het buitenland te betalen! het is erg veilig! je krijgt een keer per maand een rekening en kan het bedrag automatisch af laten schrijven! kortom, een proffesioneel bedrijf!
Ingeborg Wiedeberg  | 02/04/15  17:55:14 | Winkelbeoordeling :
om op reis te gaan naar Amerika is een droom die eindelijk uit gaat komen. Maar ik heb wel een creditcard nodig. Gelijk dacht ik aan de Visa card. Ze zijn handig om een auto te huren. En al je aankopen zijn gelijk verzekerd
Wilfred Verbakel  | 29/03/15  15:33:43 | Winkelbeoordeling :
Heel prettig werkt deze kaart van visa. je kan zelf aangeven hoe je wil betalen en dit kun je allemaal online regelen. Ik heb wel de mogelijkheid om online mijn betalingen in te zien en kan overal er mee betalen voor mij een hele positieve card.
Harm Raspe  | 22/03/15  06:17:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb ook een visa World Card.Ik ben erg blij mee,dat ik deze kaart er bij heb genomen.zit nu nergens zonder geld.De website ziet er redelijk uit..Het is betrouwbaar en in een paar klikken heb je een kaart bestelt.
Beppie Sultana  | 19/03/15  10:01:32 | Winkelbeoordeling :
Heel prettig werkt deze kaart van visa. je kan zelf aangeven hoe je wil betalen en dit kun je allemaal online regelen. Ik heb wel de mogelijkheid om online mijn betalingen in te zien en kan overal er mee betalen voor mij een hele positieve card.
Bud Spencer  | 09/03/15  09:59:31 | Winkelbeoordeling :
Heel prettig werkt deze kaart van visa. je kan zelf aangeven hoe je wil betalen en dit kun je allemaal online regelen. Ik heb wel de mogelijkheid om online mijn betalingen in te zien en kan overal er mee betalen voor mij een hele positieve card.
Rita Hazenoot  | 01/03/15  16:06:21 | Winkelbeoordeling :
ik heb geen visa kaart, ik vind de rente die je ervoor moet betalen schandalig hoog. Je moet ook en visa kaart alleen nemen voor bijv in het buitenland bij problemen, maar dan nog aan mij verdienen ze niks
Annie Deinum  | 25/02/15  10:38:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 12 jaar geleden voor een jaar de visa world card gehad en wordt nu nog op zeer regelmatige basis geinformeerd over mijn nul saldo. Ook kan ik geen nieuwe aanvragen omdat de oude niet uit het systeem kan. Dus niet tevreden..
Gerrit Vink  | 24/02/15  21:05:38 | Winkelbeoordeling :
Visa World Card is een zeer makkelijk betaalmiddel om wereldwijd mee te kunnen betalen en eventueel tegen kosten geld op te nemen. Mijn ervaringen zijn zeer goed en de kwaliteit ook, De service en garantie zijn ook goed.
Hilda Schouten  | 12/01/15  14:40:11 | Winkelbeoordeling :
ik zou nooit een visa world kaart nemen. niet dat ik daarmee in de problemen zou komen zoals zovele dat wel doen. maar ik heb liever overzicht en dat ik weet wat ik heb en wat ik uitgeef. nee geef mij maar gewoon geld dat vindt ik het prettigste
frans liefvoort  | 20/12/14  16:59:10 | Winkelbeoordeling :
ik gebruik de 3v card van visa dit is een pre paid kaart van visa zeer tevreden over, daar je deze card oplaadt via een voucher , te koop bij primera en meerdere verkooppunten, komt de betaling ook niet op je bankafschrift voor , erg fijn
Elena Vasilescu  | 20/10/14  18:52:31 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice en veel voordelen als je van shoppen houdt.Met een solid reputatie en een veilig systeem,visa is een van de bekende credit cards wereldwide.Je kan overal ook mee pinnen of betalen.
Inke Stolle-Rasoelbaks  | 17/08/14  10:03:23 | Winkelbeoordeling :
Visa is een creditcard organisatie die wereldwijd wordt geaccepteerd. Je kan ervoor kiezen, de uitgaven ineens of in termijnen te voldoen. Let op bij betaling in de termijnen is de rente wel hoog. Voordeel is al je aankopen zijn 180dgn verzekerd.
Bas Reuver  | 05/08/14  12:40:58 | Winkelbeoordeling :
VISA is zo'n beetje de bekendste creditcard maatschappij. Je kunt er, zonder enige moeite, wereldwijd mee betalen. Ook krijg je bij elke betaling een aankoopgarantie. Als je producten niet geleverd krijgt kun je via VISA altijd je geld terug krijgen.
Chris Weber  | 05/08/14  19:20:51 | Winkelbeoordeling :
VISA WORLD CARD heeft een interressante webside op het internet. Altijd up to date met de belangrijkste items op het gebied van geld. Alle finacien met VISA regelen is wel zoooo handig. Dus DOEN en kijk op VISA !!
Huub Stolle  | 13/07/14  10:20:09 | Winkelbeoordeling :
Visa is de grootse creditcard organisatie. Altijd makkelijk voor vakantie of onderweg als je ineens een grote uitgave moet doen. De kosten zijn nihil als je hem via je eigen ank aanvraagt of een gering bedrag per jaar. Je kunt ook in termijnen betalen, echter de rente is dan wel hoog
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 0,80 CASHCOINS TicketVeiling.nl Van Beekum Specerijen
visit register click click