ONTVANG Tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 25,00 CASHCOINS
OHRA Inboedelverzekering

Vodafone Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vodafone

De beste en goedkoopste abonnementen sluit je af met korting bij Vodafone

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatie-bedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel ruim 200 miljoen klanten in vijf continenten. Bij Vodafone kun je veel besparen op je belkosten met een Vodafone gsm- of Sim Only abonnement. Profiteer van extra korting op je abonnement i.c.m. de nieuwste mobiele telefoons.

Vodafone Beoordelingen

Wiilem Stuut  | 13/04/21  21:40:29 | Winkelbeoordeling :
Vodafone is een betrouwbare aanbieder voor telefoon en internet, het heeft een grote dekkingsgraad over Nederland en van heeft weinig storingen . ik kan iedereen Vodafone aanbevelen en dan ga je prettig bellen.
Yucel Nehir  | 04/04/21  19:10:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant en heb nooit problemen gehad met het netwerk. zowel bellen als internetten super tevreden over. Klantenservice goed bereikbaar. Mooie prijzen in combinatie met een Ziggo abonnement
Susan Ghuijs  | 26/02/21  02:52:43 | Winkelbeoordeling :
sinds ik een abonnement van Vodafone heb, heb ik nooit meer geen bereik gehad, waar ik ook was. Ik kon een maand nadat mijn nieuwe abonnement was ingegaan mijn nummer voor ongeveer een tientje veranderen, waar ik erg blij mee was.
Loesje Smit  | 18/11/20  13:12:58 | Winkelbeoordeling :
Vodafone, een gerenommeerd  merk op het gebied van mobiele telecommunicatie! ik gebruik het al jaren naar grote tevredenheid! Goedkoop en een goede klantenservice! wat wens je nog meer ? kan het echt iedereen aanbevelen!
Kyra van der Sluis  | 08/07/20  01:14:47 | Winkelbeoordeling :
Goede mobiele aanbieder, ik ben er zeer tevreden over. Genoeg keuze voor verschillende soorten abbonementen. Gemakkelijk af te sluiten en indien je wilt ook gemakkelijk weer op te zeggen. Ze hebben een goede klantenservice, waar je goed geholpen wordt.
Joy Ingram  | 15/12/13  18:11:54 | Winkelbeoordeling :
Nog altijd mijn favoriete provider, hier en in het buitenland. Vooral de mijn account pagina is erg overzichtelijk. Goede aanbiedingen en bonussen voor iedereen op maat !
kenneth axeldongen  | 11/01/17  04:38:12 | Winkelbeoordeling :
bij vodafone kan je van alle soorten telefoons kopen je heb alle soorten merken mischien die jij wilt hebben maar ga eerst kijken op het internet voor dat een besluit neemt dat is beter vind ik want je hen keuze zat hoor
Elena Vasilescu  | 30/12/13  13:03:15 | Winkelbeoordeling :
duur maar wel goed netwerk met prima ontvangst
Mariska Sylvana  | 27/01/15  11:11:12 | Winkelbeoordeling :
Toch maar weer overgestapt naar deze provider. Heeft het beste bereik maar vooral erg handig voor in het buitenland. Kun je voor maar weinig per dag een bundel aanzetten waardoor je kan bellen, smsen en internetten. Nooit meer hoge kosten, super!
Rijkerd  | 04/01/17  06:08:01 | Winkelbeoordeling :
Vodafone is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben al jaren een tevreden klant. En ze hebben altijd een pakket dat bij je past. Ik ben zeer te spreken over hun service en de snelheid en probleemloze verbinding van hun internet.
Eline Keijzer  | 10/01/17  10:30:36 | Winkelbeoordeling :
Al jaren mobiel abonnement van Vodafone en sinds kort ook TV en internet. Net als over het mobiele abonnement ben ik zeer tevreden over het TV en internet pakket. Klantenservice is vriendelijk en geen enkel probleem is te veel moeite. Blijf zo doorgaan!
Olivier  | 11/04/17  21:09:18 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor Televisie, Telefoon of Internet, dan moet je Vodafone nemen. Ik ben onlangs overgestapt en ben zeer tevreden. Goede service, scherp tarief en uitstekend bereik en kwaliteit. En leuke reclames met Tijl Beckand.
Elly Stöver  | 24/04/17  07:54:53 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren klant bij Vodafone en nu pas geleden weer mijn abonnement verlengd, dit keer met een sim only, aangezien mijn toestel nog goed is. Betaal nu echt heel weinig. Nu ook dubbele data omdat ik ook klant bij Ziggo ben. Toppie.
Janine Laar  | 27/04/17  21:06:10 | Winkelbeoordeling :
Ik was niet zo tevreden over mijn oude provider. Een collega adviseerde om over te stappen naar Vodafone. Ik heb dat gedaan en nog geen moment spijt gehad. Redenen; goede verbinding, altijd bereik en lage kosten. Ik ben zeer tevreden over Vodafone en kan deze provider met een gerust hart aanbevelen.
Leo Paans  | 25/09/17  03:08:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Vodafone kun je sinds kort genieten van extra voordelen als je ook klant bent bij een internet aanbieder. Tarieven zijn gunstig,en als je tussentijds je abonnement wilt aanpassen is er altijd een mogelijkheid dit aan te passen
Ron Veltman  | 23/09/18  14:34:15 | Winkelbeoordeling :
Over Vodafone hoor ik alleen maar goede berichten. Goed bereik, fijne klantenservice en niet te duur. Over enige tijd loopt mijn huidige contract af en ik weet nu al dat ik overstap naar Vodafone. Ze zijn ook vooruitstrevend.
Tamara van der Steen  | 26/12/13  16:47:30 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze provider zelf ook en ben heel erg tevreden. Altijd goede service ook bij vodafone en altijd goede verbinding
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG Tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 25,00 CASHCOINS
OTTO
visit register click click