ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop NordVPN

Voetbalshop.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Voetbalshop.nl

Voetbalfans bestellen alles van, voor en over voetbal met korting bij Voetbalshop.nl

Breng je liefde voor voetbal naar een hoger level met de producten van Voetbalshop.nl. Van replica's tot aan cornervlaggen en van scheidsrechtersfluitjes tot aan de nieuwste collecties sportkleding; Voetbalshop.nl brengt je alles van, voor en over voetbal.

Voetbalshop.nl Beoordelingen

Marianne Gommers  | 23/06/19  10:14:24 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring bij de voetbalshop. nl leuke acties met veel korting Alle merken en boven de 35 euro gratis levering. Je kan ook punten sparen voor iedere euro 1 punt die je weer kan verzilveren
Rob Wolda  | 11/05/18  14:16:31 | Winkelbeoordeling :
fijne internet winkel verkoopt heel veel voetbal kleding denk aan shirts trainings pakken sokken ballen verdere accecoiser die je nodig zou kunnen hebben ze bieden meerdere betaal mogelijkheden aan denk aan ideal creditcard afterpay achteraf betalen ze kunne ook het shirt bedrukken met naam en rug nummer
Dyon allan Albada Jelgersma  | 30/10/17  07:19:36 | Winkelbeoordeling :
bij voetbalshop.nl kun je de nieuwste trends en beste voetbal spullen kopen ! De kwaliteit en service van voetbalshop.nl zijn super goed ! Beste je nieuwe voetbalschoenen maar is de maat die je besteld hebt niet goed dan kun je hem ook gratis retour sturen echt een super geweldige service van voetbalshop.nl bijna niemand die zoon goeie service aanbied!!
Mariska Sylvana  | 30/01/17  14:15:39 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webshop waar je terecht kunt voor al je voetbalartikelen. Ruim aanbod , gratis verzending en vaak de volgende dag al in huis. Bestel via deze website en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook!
Anke plomp  | 09/07/15  09:15:45 | Winkelbeoordeling :
Bij de voetbalshop heb ik onlangs een leuk voetbal tenue voor mijn zoon gekocht. Goede service gaven ze. En de verzending was keurig verzorg en snel. Zeker een aanrader is het om hier te shoppen.Kijk er eens rond.
Jürgen Modderkolk  | 19/09/14  06:30:56 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt mijn shop qua voetbalartikelen. Ruim assortiment van veel voetbalclubs. Levering is in mijn ogen altijd netjes en snel. De kwaliteit van de spullen is erg goed en als je vragen hebt worden deze zeer spoedig beantwoord.
Leona Paans  | 24/10/13  05:49:44 | Winkelbeoordeling :
Zelfs voor vrouwen een leuke site!
Rik Van Opstal  | 03/07/13  11:45:25 | Winkelbeoordeling :
Erg overzichtelijke site. Leuke lay-out.
Daniël Lock  | 03/07/13  12:54:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier in het verleden leuke voetbalshirtjes gekocht. Altijd goed ontvangen en van goede kwaliteit. Top webwinkel!
Esmee Dinkla  | 03/07/13  13:31:29 | Winkelbeoordeling :
Ik wilde een Ajax shirt bestellen van 74,99. Vanaf 75 euro waren er geen verzendkosten meer. Uiteindelijk bleek dat ik 8 euro verzendkosten moest betalen voor 0,01 cent te weinig. Ik kreeg pas na 2 weken reactie van de klantenservice, dit was hun lokmiddel. Schandalig!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop nowGo Doorlopende reisverzekering
visit register click click