ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile Dekbed-Discounter

VriendenLoterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over VriendenLoterij

Speel mee in de Vriendenloterij en maak maandelijks kans op ruim honderdduizend tot wel € 100.000,-.

Regelmatig zijn er mooie acties waarbij je naast de kans op alle prijzen ook bijvoorbeeld een cadeaupakket of shoptegoed ontvangt als je gaat meespelen.

VriendenLoterij Beoordelingen

Wessel van den Hout  | 08/08/21  12:20:21 | Winkelbeoordeling :
Al jaren lid. krijg veel cadeaus toegestuurd die je mag uitkiezen op de website maar win nooit geld. cadeaus wel leuk natuurlijk maar kunnen ze al die kosten niet inzetten voor extra geldprijzen. blijf wel meedoen. hij kan maar vallen
Kim Boenne  | 12/07/21  11:33:30 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al een behoorlijke tijd lid van de Vriendenloterij. We vinden het een prachtig idee dat de Vriendenloterij ons geld goed besteed aan diverse goede doelen. Dat je daarnaast zelf ook nog vanalles kunt winnen is helemaal leuk!
Johan  | 10/07/21  09:08:19 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij kun je al heel goedkoop loten kopen en bovendien gaat van dat deel ook naar een goed doel. Je hebt bijna altijd prijs, al is het misschien geen groot bedrag. Ze zijn betrouwbaar en de service is geweldig !
Bianca Knooren  | 30/06/21  10:01:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat de vriendenloterij zich goed inzet voor de mensen alleen jammer dat ze niet zich inzetten voor de armen hier in Nederland voor de kinderen hier in Nederland die zo der eten maar school moeten daar zou wat meer aandacht aan moeten worden besteed
Priscilla Van der Veen  | 17/06/21  16:17:28 | Winkelbeoordeling :
Super leuk we doen al een tijdje mee en de bingo is ook erg leuk om mee tedoen! We hebben al een aantal dingetjes gewonnen en elke x is het weer een verassing wat de prijs is erg leuk dus echt een aanbeveling
Maris van den Bovenkamp  | 14/06/21  10:29:19 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij, omdat niet alleen jij kans maakt op prijzen, maar ook je vrienden! Zo kun je de vreugde samen delen. Ook de webwinkel is fijn opgezet, je kunt hier gemakkelijk bestellen. Goede service!
Marianne Bakkenes  | 06/06/21  16:08:20 | Winkelbeoordeling :
Heb al verschillende keren iets kleins gewonnen. Meestal mag je zelf iets uitzoeken. Daar zitten vaak wel leuke dingen bij. Soms win je iets wat je niet zelf kan uitzoeken maar vaak is dat ook iets wat je kan gebruiken.
Aad Snieder  | 22/05/21  07:15:24 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij vooral nu met de Bingo. Speel al jaren mee met de vriendenloterij. In het tweede jaar een grote prijs gewonnen daarna regelmatig kleine prijsjes. Ik blijf meespelen.
Chantal Vd Voort  | 14/03/21  11:12:28 | Winkelbeoordeling :
leuk om mee te doen zeker met de bingo ben er nu al paar maanden lid van en bevalt erg goed en je steunt er goede doelen mee en je maakt ook nog eens kans om te winnen met je telefoon nummer dus zeker wel een aanrader
cashelle Cleintuar  | 21/01/21  12:29:12 | Winkelbeoordeling :
ik vond het super leuk om mee te doen en heb byna elke maand wel iets gewonnen! jammer genoeg geen geldprijs maar beter iets dan helemaal niets. Nu op dit moment speel ik niet meer mee, vind ik wel heel jammer. maar vriendenloterij ga zo door!!!
Mariam Ben nassar  | 06/01/21  19:23:55 | Winkelbeoordeling :
Super leuke bedrijf met leuke kados en mooi wat ze doen voor de goede doelen ga zo door jullie doen het goed
Daniël Jonas  | 05/01/21  21:32:15 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij heb ik fijne herinneringen aan. Zo kun je wat geld winnen, en vaak hebben ze ook een aktie, bijvoorbeeld kiezen van dierentuin kaartjes gratis erbij. Heel leuk! De medewerkers aan de telefoon zijn netjes en houden zich aan de afspraak!
Ria Hopman  | 07/12/20  00:04:06 | Winkelbeoordeling :
slecht personeel aan de telefooncentrale maken fouten die je flink geld kunnen kosten als je niet goed oplet maar de doelen die ze aangeven vindt ik altijd verleidelijk dat is wel goed en natuurlijk waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt maar voor mijn is het een domper geworden
Denise Rietvelt  | 03/12/20  12:16:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke vriendelijke mensen, goede klantenservice, leggen alles duidelijk uit. Veel kans op prijzen en wij winnen ook regelmatig iets leuks zoals een kaartje voor een pretpark, museumbezoek, cadeaubonnen etc.
Danny Suijkerbuijk  | 27/10/20  18:12:40 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is een leuke organisatie die de verenigingen waar het omdraait daadwerkelijk ondersteunen en helpen. hiermee worden onmogelijkheden mogelijk gemaakt. mijn cluppie zbc was er blij mee, alle beetjes helpen.
Alisa van Effrink  | 23/10/20  01:36:11 | Winkelbeoordeling :
Prima in orde en het ziet er aantrekkelijk uit. Het is ook nog eens leuk voor het hele gezin met al die korting op dagjes uit. Zo heeft iedereen er wat aan binnen het gezin. Nu nog de jackpot winnen haha.
Ibra Mizorai  | 24/09/20  13:44:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden, bij telefonisch contact altijd vriendelijk te woord gestaan en gelijk geholpen. Leuk ook dat het mogelijk is dit met vrienden te doen. Zou het zeker aanraden aan iedereen om hier aan mee te doen.
Milou Bos  | 22/09/20  21:58:04 | Winkelbeoordeling :
Prima, ik ben al een tijd lid, als je iets gewonnen hebt krijg je een paar keer een reminder wat erg handig is.
Danielle Pronk  | 30/07/20  07:03:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij de inleg deels wordt besteed aan goede doelen, clubs en verenigingen. En er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen. Ook kan je zelf een favoriet doel aangeven. De website is overzichtelijk.
Sandra Stolker  | 12/07/20  10:10:07 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een van de beste loterijen die er zijn. Je hebt veel kans op prijzen.. Je kunt ook een sauna bon of een cadeau kaart winnen. Zelf heb ik ook altijd wel een prijs(je) gewonnen. Ik zou iedereen aanbevelen om lid van de vriendenloterij te worden!
 | 01/07/20  08:40:06 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne loterij. zelf nog geen leuke geldprijzen gewonnen, maar ondanks dat je niet wint, krijg je altijd leuke gratis acties en niet tevergeten je clubkaart waarmee je veel korting krijgt en vaak gratis naar musea kan!
IPANFAN  | 22/06/20  13:05:14 | Winkelbeoordeling :
Speel al jaren mee met de vriendenloterij! De naar mijn mening leukste loterij met de meeste prijzen. Het gaat mij vooral om de korting via IPAY en de goede doelen die ik hiermee steun. De gewonnen prijzen zie ik meer als een extraatje!
Annette  | 11/05/20  17:38:29 | Winkelbeoordeling :
Website is duidelijk en overzichtelijk. Klantenservice is erg goed. Ju kunt online lid worden en op eenvoudige wijze een lot activeren. Let wel op dat je bij bepaalde acties niet in de val trapt en nóg een lot activeert.
Freddy Maertens  | 04/05/20  18:29:00 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij kun je je aansluiten bij de ouderenfonds om de oudere mensen een steuntje tegen eenzaamheid te geven en leuke dag te geven voor de glimlach die ze ook verdienen. Was makkelijk 2 loten te kopen voor de maandelijkse trekking.
Carmen  | 25/04/20  01:08:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij met veel voordelen, de loten zijn niet duur en je krijgt een leuk welkomst cadeau. Zo voelt het toch alsof je eigenlijk altijd wel prijs hebt. De winkans is ook nog een beetje leuk in vergelijking tot andere, eenvoudig te gebruiken site.
Henriette  | 27/03/20  05:52:03 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de vriendenloterij komt met tal van prijzen die deelnemers kunnen winnen. De meeste prijzen stellen echter niet al te veel voor en de kans om een grote prijs te winnen is niet echt groot.
Flash Gordon  | 16/03/20  18:01:43 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij de Vriendenloterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Sander Verbeek  | 08/03/20  23:16:36 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij zijn vele leuke prijzen te winnen, zoals vakanties en auto's. En ook mooie geldprijzen! En je kunt zelf bepalen welk goede doel je wilt steunen! Ook je eigen sportvereniging behoort tot de mogelijkheden.
Robin  | 18/02/20  07:00:29 | Winkelbeoordeling :
1 keer meegespeeld en gelijk prijs echt super, het is spannend en leuk en je kan leuke prijzen winnen zoals uitstapjes of leuke producten of lekkere rituals shampoo, ik ben zeer tevreden, je doet ee met je telefoon nummer dus ook nog eens zeer uniek
Berry Stevens  | 12/02/20  06:53:44 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij win ik alleen maar kleine bedragen maar mij gaat het dan ook niet om het winnen Ook al klinkt dat misschien raar hoor, de spanning is ook al heel leuk en dus soms win je wel wat en alles gaat toch naar het goede doel?!
Clint Eastwood  | 07/02/20  17:53:01 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is anders dan alle andere loterijen met veel aandacht voor clubs en maatschappelijk, maar ook zeker voor de leden zelf. Veel kleinere prijzen en dan win je nog eens wat! Vrienden van mij al een iPad, ikzelf een kleine geldprijs.
Jacks Teller  | 29/01/20  18:40:04 | Winkelbeoordeling :
Leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, wel zo belangrijk!
Madelyn Rodriguez  | 29/01/20  07:52:41 | Winkelbeoordeling :
Leuke manier om een geldbedrag of andere prijzen te winnen, denk aan dagje weg, cadeaukaarten of kortingen, je kan met vrienden meedoen, bovendien dat je zelfs kans maakt om te winnen, doe je ook of steun je ook goede doelen
Danielle Visscher  | 28/01/20  20:24:57 | Winkelbeoordeling :
Super leuk om aan deze stichting mee te doen. Altijd erg spannend en grote winkans. Ook onderscheidend van andere loterijnen en dat zorgt voor extra spanning. Doe hier al langere periode aan mee en al aardig wat gewonnen.
Anouska Poets  | 24/01/20  18:24:25 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd.
Sjaak Swart  | 17/01/20  16:13:28 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Gekkengoud aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Harry Webber  | 06/01/20  15:23:21 | Winkelbeoordeling :
Om een gokje te doen zit je goed bij de Vriendenloterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Bert Visser  | 08/01/20  20:39:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het best wel leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
catharina van lieshout  | 06/01/20  18:26:27 | Winkelbeoordeling :
vind het een leuke loterij jij wint en je vrienden ook. Ben ook lid ervan. we hopen nog steeds op een grote klapper geldprijs. dat we met xijn alle een mooie prijs kunnen delen. top service en leuke man wolter kroes.
Lucas Aarts  | 02/01/20  20:42:38 | Winkelbeoordeling :
Er was iets mis gegaan met mijn aanmelding bij de vriendenloterij waardoor ik 2 verschillende accounts had waar ik beiden niet op kon inloggen. Echter na goed contact hadden ze het probleem verholpen en speel ik mee met 3 gratis loten zoals afgesproken. Hartelijk dank, goede service
Peter Tosh  | 10/01/20  08:39:24 | Winkelbeoordeling :
Prima loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via iPay aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Maurice  | 28/12/19  08:10:49 | Winkelbeoordeling :
Als je mee doet met de vriendenloterij, dan sponsor je automatisch allerlei goede doelen, dit is al de moeite waard op zich om je aan te melden. Natuurlijk zijn er ook mooie geldprijzen te winnen, de prijzenpot voor december staat op 2,1 miljoen !
15west  | 28/12/19  21:46:15 | Winkelbeoordeling :
Ik speel nu een jaar mee en heb nog niks gewonnen. Nou kan dat natuurlijk, maar ik ontvang ook nog steeds de schreeuwerige post dat ik vooral lid moet worden!! Dat vind ik toch wel onprofessioneel. Ik stop daarom met deze loterij.
Leny van Soest  | 29/12/19  10:01:29 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
G.J Elsman  | 19/12/19  23:58:13 | Winkelbeoordeling :
Goede loterij die geld geeft aan jeugdopleidingen en aan amateurclubs.Verder voor mensen die het minder hebben.Verder schenken ze veel aandacht aan jeugdinternaten Verschillende sporten in europa en ver daarbuiten spanderen ze geld aan
Robert Maasse  | 13/12/19  09:27:04 | Winkelbeoordeling :
naar mijn menig is het niet echt leuk. je maakt bijna geen kans op winnen. ook is het zonde van het geld, omdat het best prijzig is om mee te doen en zoals ik al zei: je kans op winnen is super klein.
Nancy Van der zee  | 30/11/19  22:10:31 | Winkelbeoordeling :
Doe sinds kort mee en kan opzeggen wanneer ik wil afgelopen weel had ik prijs en erg blij want het maakt dus niet uit of je lang of kort meespeelt . Doe meer mee voor alle goede doelen en dat je zelf iets wint is toch heel erg leuk
Kluk Kluk  | 25/11/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
De kans om iets te winnen bij de Vriendenloterij is best wel hoog terwijl de lotjes juist laag zijn, Vriendenloterij is een bekende loterij waarbij je net zo veel kunt winnen als degene waarmee je mee speelt. En dat kan tot fantastische gebeurtenissen leiden!
Hennie Loriaux  | 16/11/19  09:26:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Vriendenloterij.Je 06 nummer is je lotnummer een lot kost 13,75 incl. Jackpotbonus 14 trekkingen per jaar. Je sta met 15 euro en ziet direct hoeveel jij scoort 20,500,2500,10.000 of 30.000scoort.Auto's Vakanties
Henk Peters  | 14/11/19  20:21:19 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een beetje een andere loterij dan de rest. Met veel aandacht voor clubs en maatschappelijk, maar ook zeker voor de leden zelf. Veel kleinere prijzen en dan win je nog eens wat! Vrienden van mij al een iPad, ikzelf een kleine geldprijs.
Els Jonker  | 12/11/19  20:41:11 | Winkelbeoordeling :
Een klein prijsje gewonnen, heel leuk zo nu en dan een boek of ander kado te winnen. Het gaat mij tenslotte niet helemaal om de prijzen (zou natuurlijk super zijn) maar vooral om de goede doelen. Dit is toch leuker dan gewoon maandelijks een bedrag storten op een goed doel.
Robbert  | 11/11/19  02:31:12 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van de Vriendenloterij kun je af en toe leuke prijsjes winnen. Helaas voor de wat grotere prijzen is de kans om te winnen niet echt groot. Dat is slechts voorbehouden aan een enkeling die erg veel geluk heeft.
remond reichwein  | 03/11/19  20:16:31 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke goede loterij van Nederland met zeer vaak kans op een prijs van klein na grote prijzen vallen er te winnen met deze vrienden loterij ook een leuke tv show word er gemaakt om de winnaars bekend te maken
Chris Gubler  | 02/11/19  13:07:51 | Winkelbeoordeling :
Ik begon een jaar geleden mee te spelen in de vriendenloterij. De eerste maand speelde ik gratis mee en won gelijk een leuke prijs ook de vriendenloterij app is zeer leuk met een spel en extra prijs
Jonno Fijn  | 31/10/19  23:46:01 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij kun je gemakkelijk lid worden en net zolang meespelen als je zelf wilt. De cashbackvergoeding wordt vlot bijgeschreven en de cadeaus ontvang je spoedig na afschrijving van het eerste maandbedrag. Gevarieerde acties en leuke prijzen.
Lieve Thoelen  | 17/10/19  13:34:42 | Winkelbeoordeling :
Bij vriendenloterij kan je tot 1 miljoen winnen en tegelijkertijd kan je een goed doel steunen. Dit kan zijn een goed doel dat iets doet voor de gezondheid maar ook een eigen gekozen goed doel of vereniging. Twee vliegen in een klap ! Wat houd je nog tegen?
Annelieke Been  | 20/09/19  04:21:04 | Winkelbeoordeling :
Top site met overzichtelijk je loten en uitslagen. Vaak zijn er exta wedstrijden te doen soms in vorm van spel.
Fred Bonaparte  | 20/09/19  07:06:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij de Vriendenloterij eens een gokje gewaagd, want de Vriendenloterij is toch wel de leukste loterij van Nederland. Je maakt kans op fantastische prijzen. Dan kan je eindelijk je dromen ook een keer laten uitkomen !
Gio Santana  | 18/09/19  07:22:23 | Winkelbeoordeling :
Je zit goed bij de Vriendenloterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via iPay aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Beata Bobek  | 08/09/19  08:31:49 | Winkelbeoordeling :
VriendenLoterij is het beste loterij waar ik deel aan genomen heb ! Veel leuke prijzen; van boeken, beauty pakketten tot dagje weg of vakantie ! De deelname is niet zo duur per maand, service is top en de prijzen zeker niet vervelend ;)
Ben Thuis  | 09/09/19  06:35:59 | Winkelbeoordeling :
Best wel leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Steelo Brim  | 05/09/19  07:05:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleinere prijzen, maar blijft wel leuk!
tim koolen  | 04/09/19  00:59:44 | Winkelbeoordeling :
Ik win alleen kleine bedragen maar mij gaat het niet om het winnen Ook al klinkt dat misschien raaar hoor De spanning is ook al heel leuk En dus soms win je wel wat En alles gaat toch naar het goede doel?!
Veronika Kalou  | 02/09/19  10:20:14 | Winkelbeoordeling :
Je zit echt goed bij deze loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Enqueteclub aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Henrie Nak  | 30/08/19  08:24:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd, prima!
Leen van Soest  | 25/08/19  09:53:38 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Monique  | 10/08/19  10:09:22 | Winkelbeoordeling :
Sinds een poosje lid van de Vriendenloterij. Bij aanmelding leuke prijzen gekregen; keuze voor dagje weg. Wat altijd leuk is, met een kleuter in huis. Verder heb ik een keer een setje gewonnen voor onder de douche.
boris hazenoot  | 08/08/19  08:35:18 | Winkelbeoordeling :
ik ben wel tevreden over de loterij zelf maar niet over de toekenning van mijn credits bij my flavours. Ik zou het dan ook niet aanraden om het via deze site de doen. Ik moet al 4 maanden wachten voor ik iets hoor
Carina Westerhof  | 03/08/19  06:51:56 | Winkelbeoordeling :
De allerleukste loterij is misschien wel de Vriendenloterij. Met een klein bedrag een groot bedrag winnen, wie wil dat nou niet ? Altijd al die droomreis willen maken of die villa willen hebben ? Sla je slag en wie weet .........
Joh van Soest  | 28/07/19  19:48:25 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Dave Donk  | 22/07/19  07:59:00 | Winkelbeoordeling :
Je kunt het beste meedoen aan de Vriendenloterij als je de goede doelen wilt steunen, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Mirian Ten broek  | 03/07/19  08:10:06 | Winkelbeoordeling :
met de vriendenloterij heb je veel meer kans om te winnen dan bij andere loterijen. doe nog niet zo lang mee, maar heb nu al een paar leuke prijzen gewonnen, je steunt er ook nog het goede doel mee,..
Hans Kazan  | 28/06/19  10:28:24 | Winkelbeoordeling :
Nadat ik mij had aangemeld, kreeg ik gelijk de aanbieding dat ik de eerste maand gegarandeerd 15,= terug zou krijgen. Dat klopte ook. Een lot kost minder, dus dat is al winst. Daarnaast heb ik nog een klein cadeautje gewonnen. Nu nog wachten op de grote prijzen(!)
Fred Gasselich  | 14/06/19  12:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar lid geworden van de VriendenLoterij om mede de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is!
Mark Bakker  | 15/06/19  00:55:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een betrekkelijk nieuwe loterij in Nederland, maar met goede recensies! Maar vergis je niet, deze loterij heeft een behoorlijk uitkeringpercentage met een substantiële prijzenpot! Daarom beveel ik de vriendenloterij van harte Aan! Veel geluk!
SYLVIA Van vliet  | 13/06/19  16:28:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede overzichtelijke gebruikersvriendelijke website. Met daarop duidelijk vermeld welke prijzen je per week en per maand kunt winnen. Tevens zijn er leuke extra acties 1 keer per maand waarmee je bv een leuk uitje kan winnen.
Harry Webber  | 03/06/19  06:56:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij zit je goed als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Gekkengoud aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
daphne kepers  | 18/05/19  08:28:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een leuke loterj om aan mee te doen, ik heb al wat leuke kleine prijsjes gewonnen! Een leuk kookboek, kaartjes voor de dierentuin artis! En je weet maar nooit of je een keer echt geluk hebt en een mooie geldprijs wint!
Jo39 van Soest  | 28/04/19  19:02:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Ilonka  | 25/04/19  18:25:58 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij om mee te spelen en tegelijkertijd vele goede doelen steunen. Ik ben nog maar net lid, maar las goede reviews wat me heeft overgehaald om mee te spelen. Nu hopen dat ik ook een keer in de prijs val
Bianca  | 24/04/19  03:06:06 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleins
Sjaak Swart  | 19/04/19  17:46:54 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Wendy van Mansom  | 15/04/19  11:16:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is leuk en gezellig om aan mee te doen met al je vrienden.(Het kan ook met familie) Er is niet veel kans om te winnen, maar het geeft een goede sfeer bij het spelen en is ook nog eens spannend.
Dian Degenkamp  | 13/04/19  13:57:47 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke acties om mee te gaan spelen. Meestal de eerste maand gratis en ook nog een cadeaukaart van bijvoorbeeld Hema als je mee gaat spelen. Soms ook een bedrag dat je gelijk wint bij aanmelding.
Evelien Snel  | 09/04/19  09:09:20 | Winkelbeoordeling :
Hier heb je altijd leuke acties met leuke cadeau's ook kun je hier vaak een leuke prijs winnen. Daarnaast kun je zelf een doel kiezen welke je wilt steunen. Hoe leuk is dat je kunt en iets winnen en je steunt een goed doel!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  15:18:40 | Winkelbeoordeling :
Voor een klein bedrag per maand kans malen op heel veel verschillende en leuke prijzen en je steunt er ook nog heel veel goede doelen mee!! Ik heb al heel veel leuke prijzen gewonnen! Horloges,verschillende verzorgings pakketten,bonnen enz .enz.
Melanie Klok  | 29/03/19  15:51:54 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn oma slecht ging, was voor mij de aanleiding. Bij de vriendenloterij kan je aansluiten bij de ouderenfonds om de oudere mensen een steuntje tegen eenzaamheid te geven en leuke dag te geven voor de glimlach die ze ook verdienen. Was makkelijk 2 loten te kopen maandelijkse trekking.
Jane Sterling  | 25/03/19  19:46:11 | Winkelbeoordeling :
Het is best wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, wel zo belangrijk!
Ilja Bremen  | 17/03/19  20:55:35 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij levert heel erg vaak de mooiste en de dikste prijzen die je je maar voor kunt stellen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het een goede doelenloterij is. Een echte win-winsituatie dus.
Adrienne Mathijssen  | 17/03/19  22:42:41 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is echt mijn vriend geworden. Ik kan meedoen voor mijn vereniging, dat vind ik een mooie reden. Zo kan ik meedoen met de loterij en iets financieel betekenen voor mijn vereniging, Daarnaast steun je dan ook nog andere goede doelen. Mooi initiatief
George Westerhof  | 15/03/19  07:57:04 | Winkelbeoordeling :
Waag eens een gokje en doe mee aan de Vriendenloterij, misschien wel de leukste loterij van Nederland. Wie weet worden jouw dromen dan toch waar. Waarom zou je nog langer twijfelen ? Een klein bedrag kan iets groots opleveren !
Wim Speelberg  | 10/03/19  09:41:48 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante en leuke website waarop ik in het jaar 2019 zeker nog regelmatig een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud dus neem vooral de tijd om deze site eens te bekijken. Dus ik zeg ja.
Daniel Ham  | 05/03/19  08:35:31 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is een perfecte organisatie met leuke acties. Zo ben ik laatst lid geworden en heb een gratis dagje uit gekregen waar we met het hele gezin van konden genieten. Er was een fout gemaakt in mijn adres, ik heb gebeld en het werd meteen opgelost! Perfect!
emma govers  | 04/03/19  09:24:01 | Winkelbeoordeling :
Wat een pitbulls als je lid bent kom je maar moeilijk van je lidmaatschap af en ook daarna nog blijven ze je bestoken met post om weer lid te worden gewoon waardeloos het gaat bij ons rechtstreeks bij het oud papier
Henk Bruin  | 23/02/19  04:17:03 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is samen met de Postcodeloterij en de Bankgiroloterij de toonaangevende loterij van Nederland
Peter Voogt  | 20/02/19  11:51:26 | Winkelbeoordeling :
Wil jij kans maken op grote geldprijzen en je sportclub ook steunen? Meld je dan via Nucash.nl aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Janny Sterling  | 18/02/19  19:53:26 | Winkelbeoordeling :
Om de goede doelen te steunen kun je het beste meedoen aan de Vriendenloterij, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Assumar Gellis  | 15/02/19  07:04:55 | Winkelbeoordeling :
Kijk dan eens bij de Vriendenloterij als je geld over hebt voor goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen en tevens kans te maken op een mooie prijs. Je mobielnummer is je lotnummer en elke maand maak je kans op een van de 10.000 prijzen!
Ferry Swinkels  | 13/02/19  14:35:25 | Winkelbeoordeling :
Steun al jaren goede doelen door middel van de VriendenLoterij en zal dit ook nog jaren blijven doen, kans maken op een groot geld bedrag tegelijk met je vrienden wat de pret alleen maar groter maakt. De kans op het winnen van geld is groot dus ik blijf het steunen!
Marga van Mosseveld  | 12/02/19  01:32:30 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig leuke acties, het is wel fijn om een goed doel te steunen die ook maatschappelijke betrokken is bij de Nederlandse Maatschappij, de prijzen die ik tot nu toe heb gewonnen zijn prijzen waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt, ik ben zeer tevreden.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile Dekbed-Discounter
visit register click click