Body & Fitshop

wehkamp.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over wehkamp.nl

Shop met cashback en korting bij Wehkamp, hét online warenhuis van Nederland.

Wehkamp.nl is hét online warenhuis van Nederland. Bij Wehkamp.nl hoef je niet lang te zoeken, want ze hebben bijna alles! Shop vanuit je luie stoel een televisie of de nieuwste mode. Wehkamp.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van mode, kinderkleding, wonen, slapen, fit & mooi, computers, telecom, huishoudapparatuur, dvd's, boeken enz. Tevens heeft Wehkamp.nl bijna altijd wel leuke aanbiedingen waardoor je al je items met leuke kortingen shopt.

wehkamp.nl Beoordelingen

Kim star  | 18/01/19  08:02:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de wehkamp een fijne winkel omdat ze veel verschillende producten hebben .de site is ook goed overzichtelijk. De service is ook goed aangeven en verzending is tot nu toe altijd goed verlopen. Het minimale bedrag voor verzendkosten vind ik wel vervelend.
Alida Noordpool  | 18/01/19  07:46:05 | Winkelbeoordeling :
goed en leuk en ik geniet er iedere keer van het bevalt mij en ik ben er enorm blij en tevereden mee ik zou het steeds weer bezoeken en altijd terugkeren voor meer en meer en meer iedere keer als ik website zie vind ik het fijn
Wendy van Mansom  | 16/01/19  16:09:27 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp.nl is de online winkel waar ik altijd al mijn kleding bestel. Het heeft een overzichtelijke site en ze hebben altijd goede aanbiedingen. Ook is de levering snel en kan je het ook makkelijk weer terugsturen.
Bert Visser  | 16/01/19  19:44:04 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is echt wel één van de beste online warenhuizen. Veel keuze, volgende dag al in huis en ook nog keuze voor een tijdstip. Achteraf betalen. Prima service ! Ook retourneren gaat heel makkelijk , je kunt het zelfs allemaal online regelen.
Mohammed mechchate  | 16/01/19  19:13:55 | Winkelbeoordeling :
het is een hele goede webshop waar je alles kunt vinden en ik heb niets en een zeer goede prijs en heeft altijd aanbiedingen en er is nu heel wat actie en ik kan veel dingen winnen door te kopen op deze site is erg leuk met echt redelijke prijzen Ik raad iedereen aan
Adam Breske  | 16/01/19  13:30:59 | Winkelbeoordeling :
Ik adviseer, goede prijzen, snelle verzending, gemakkelijk contact met de service, winkelen in termijnen, veilige bezorging, duidelijke en gebruiksvriendelijke website.k adviseer, goede prijzen, snelle verzending
Ivona Spionjak  | 15/01/19  21:49:16 | Winkelbeoordeling :
Ik koop best wel veel producten bij de wehkamp want ik vind het een hele goede webwinkel met goede prijzen en goede service. Ook zijn ze heel makkelijk in producten terug opsturen en cashback. Ik raad het zeker aan!
Nicky Rosemeier  | 15/01/19  17:35:21 | Winkelbeoordeling :
een tv besteld maar die tv was niet goed gaf steeds een fout aan gebeld en meteen geholpen suPer service en snel opgelost vandaag de nieuwe tv gekregen en de oude mee terug genomen Hartstikke bedankt voor jullie inzet
Christini Induzzi Lopes  | 16/01/19  00:32:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het leuk om te kopen van deze winkel, ik hou van de kwaliteit en prijzen. Ik hou van de garanties en kortingen. Ik hou van en vertrouw op de kwaliteit van de producten en diensten van deze winkel. Ik raad het aan.
Christini i.lopes  | 15/01/19  23:58:35 | Winkelbeoordeling :
Ik hou echt van winkelen in deze winkel. Ik vind altijd kwaliteit en prijs. Ik vind aantrekkelijke garanties en kortingen. Gevarieerd product biedt veel interesse. Ik adviseer alle winkels en winkelmerken.
Suzana Simic-Pavlic  | 15/01/19  13:56:08 | Winkelbeoordeling :
Er is veel keus in kleding, apparatuur en je kan er heel veel vinden. Een hele fijne webshop die snel laadt. Vaak zijn er mooie kortingen waardoor je veel voordeliger uit kunt komen. Ook heb je de mogelijkheid om je producten weer terug te sturen, en kan het bij je thuis worden opgehaald.
Arie Wanningen  | 16/01/19  06:17:51 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft echt een geweldige site! Je kunt er op allerlei manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de aangeboden kortingen. Op de site vindt je ook vele artikelen die je bij anderen niet vindt.
Assumar Gellis  | 15/01/19  07:28:31 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een leuke en makkelijke webshop. Ik kan altijd alles vinden wat ik nodig heb. Naast een divers assortiment laat Wehkamp altijd zien dat ze nieuwe items beschikbaar hebben voor veel leeftijden. De levertijd is altijd snel en betrouwbaar en iets retour sturen is ook geen enkel probleem.
Tamara Peters  | 15/01/19  08:09:10 | Winkelbeoordeling :
Netjes en snelle levering. Hier kun je beter wel optijd betalen anders heb je kans dat je in het BKR systeem komt te staan, en dat geeft vaak dan onvoorziende problemen die en waar niemand op staat te wachten
Barbara Spaans  | 12/01/19  21:17:19 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website. De kortingen staan bovenaan. De categorieën zijn duidelijk aangegeven en de bijgevoegde foto’s zijn rustig. Geen schreeuwerige kleuren en plaatjes en geen flikkerende reclames. Praktische info helder onderaan de site.
V. Cremers-Feijen  | 11/01/19  20:00:13 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop, met een enorm assortiment. Makkelijke en overzichtelijke website met een goede service, zowel qua verzending als retournering. Veel betalingsmogelijkheden en telefonisch ook goed bereikbaar
Crypt Minerman  | 13/01/19  10:28:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas geleden voor het eerst bij Wehkamp iets besteld. Een kerstboom. Wat mij enorm verbaasde is dat ik de volgende dag de boom al binnen had! Snelle levering dus. Dat vindt ik positief en om die reden ga ik waarschijnlijk nog een keer bij Wehkamp bestellen.
da eijk  | 12/01/19  11:46:55 | Winkelbeoordeling :
goede website. snelle levering geen slechte service. alles was binnen een week geleverd en de bezorger had geen haast ... producten waren in goede staat alleen een doos was aan de zijkant gescheurd.
Adrienne Mathijssen  | 11/01/19  17:48:10 | Winkelbeoordeling :
wanneer je iets bijzonders wil, begin dan bij Wehkamp. Het assortiment is groot en voor iedereen is er wel een leuke outfit. Wil je een leuk kadootje ook dan kan je bij Wehkamp terecht. Een snelle service en altijd vriendelijke mensen.
Cindy Cornelisse  | 12/01/19  23:28:41 | Winkelbeoordeling :
Op de Wehkamp.nl ben ik regelmatig te vinden. Je kunt hier zoveel dingen kopen, niets ontbreekt! Ook vaak goede aanbiedingen. Levering is erg snel en ook retourneren is heel makkelijk. Hele goede en snelle service.
R.K. Aukema  | 13/01/19  11:14:25 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webshop met overzichtelijke onderverdeling. Uitgebreid assortiment Snelle levering en goede retourmogelijkheden. Altijd tevreden over de aankopen via Wehkamp. Ik wil deze site absoluut een aanrader noemen!
Gilbert Van Dongen  | 12/01/19  20:50:39 | Winkelbeoordeling :
een prettige webshop die makkelijk toegankelijk is. met de goede vertrouwde kwaliteit die ik gewend ben uit de tijd van de wehkamp catalogus. tevens een goede service als de artikelen terug gestuurd moeten worden ben zeer te spreken over de service.
Saskia Fennis  | 10/01/19  15:00:36 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft altijd wel wat je nodig hebt als het om electronica of huishoud apperatuur of zelfs gordijnen gaat. De mensen van de klantenservice zijn erg vriendelijk en proberen je goed te helpen en problemen goed op te lossen. je kan ook dingen op afbetalen kopen wat erg handig is.
Freddy Maertens  | 09/01/19  09:30:03 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is geweldig, ze zijn erg coulant ook al is de retourtermijn verstreken. Hier mogen vele (web)winkels wel wat van leren, Wehkamp houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden, ook qua betalingen! Erg fijne klantenservice, ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen!
Mark van Lankvelt  | 09/01/19  16:23:24 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website en service ook goed. De prijs is niet altijd concurrerend helaas. Verder duidelijke specificatie`s. van het product, en je weet dat deze winkel betrouwbaar is door zijn bekendheid.
Ron Brinkman  | 04/01/19  13:54:10 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel, ruim assortiment en goed qua prijs kwaliteit. Zeker een aanrader om eens te winkelen. Ook de levering was binnen de tijd die werd gecommuniceerd op de website. hier koop ik zeker nogmaals iets.
Joeri Groen  | 04/01/19  14:29:16 | Winkelbeoordeling :
Een erg fijne winkel waar je van alles kan kopen nu ook online Ze hebben van alles zoals koelkasten elektronica maar ook kleding en dergelijke echt tevreden over de service en en in het algemeen Werkt alles goed
Mohammed Koujout  | 04/01/19  16:39:39 | Winkelbeoordeling :
goedkoop prijs niet slecht service volgens mij is het een goed bedrijf en jij kan ook geld terug krijgen als iets mis gaat, verzendkost is altijd gratis, ook retour verzendkost is altijd gratis , kwaliteit en service zijn hoog ,
Vladislav  | 05/01/19  17:19:50 | Winkelbeoordeling :
Ik hield van dit café! Ik raad aan! Vriendelijk personeel, betaalbare prijzen! Precies wat u nodig heeft voor een zuinige gezinsvakantie! :)Ik hield van dit café! Ik raad aan! Vriendelijk personeel, betaalbare prijzen! Precies wat u nodig heeft voor een zuinige gezinsvakantie! :)
Harry Webber  | 06/01/19  21:32:24 | Winkelbeoordeling :
Een heel ruim aanbod Wehkamp biedt een ruim assortiment. Vooral voor de kleding is het één van mijn favoriete webshops. Veel verschillende merken in verschillende prijsklasse. De levering is altijd snel en er wordt duidelijk gecommuniceerd.
Pieta Bambergen  | 05/01/19  06:24:24 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een prima webwinkel maar wel wat aan de prijs. De service daarentegen is wel heel erg goed. Als er iets niet goed is, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Cindy Kalou  | 06/01/19  11:36:15 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp vind ik een fijne webshop, met goede service en kwaliteit, snelle levering en de klantenservice is altijd erg vriendelijk en hulpvaardig. de prijzen zijn goed, voldoende variatie in het assortiment, van kleding tot witgoed, iets retour zenden is ook totaal geen probleem.
Marjan van veen  | 03/01/19  17:26:11 | Winkelbeoordeling :
Super veel keus en goede klanten service en natuurlijk volgende dag in huis. Ik bestel er echt heel veel en bevalt prima. Terug sturen is ook erg makkelijk en betalen kan ook op later termijn. Dus gewoon eerst bij wehkamp kijken
Hennie Loriaux  | 03/01/19  20:39:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met wehkampnl.Snelle levering, goede service, interessante prijzen, leuke aanbiedingen. Echt een aanrader voor iedereen die graag online koopt. Met vriendelijke groeten Hennie ..
Kitty van der Sanden  | 03/01/19  20:30:45 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide webshop met een goed assortiment huishoudelijke apparaten in verschillende prijsklassen. Levering werd op de afgesproken dag bezorgd. Ik ben zeer tevreden over de verzorging van mijn bestelling.
Euqinom  | 22/12/18  16:11:08 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met goede service en ruime keuze. Eindelijk nu zo ver dat ze geen verzendkosten meer rekenen want dat was echt achterhaald. Ook fijn dat je zelf je bezorgmoment en afleveradres kan seleceren.
steven krikke  | 23/12/18  05:59:43 | Winkelbeoordeling :
Spullen komen snel binnen. Goede aanbiedingen. Goede service. Veel keuzes. Veel spullen in de loop der jaren besteld en altijd was het goed. Ook handig dat je achteraf of in termijnen kan betalen.betaalt wel veel rente op jaarbasis
Alex van Vlierden  | 26/12/18  17:10:38 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp.nl is een leuke winkel waar je voor weinig geld leuke dingen kunt kopen je kan zelf achteraf betalen of in termijnen je kunt er zelfs geld lenen als je langer klant bent ze hebben echt allerlei spullen echt een kijkje waard
Mirthe  | 29/12/18  22:06:37 | Winkelbeoordeling :
echt top service, ik vind dat de mensen super aardig was. dus goede klantvriendelijkheid. ook was de verzending erg snel en alles op de website was erg leuk. wou eingelijk alles wel kopen. top
denise van soest  | 30/12/18  17:19:59 | Winkelbeoordeling :
Ik vind wehkamp een van de beste grote webshops. Ik shop altijd met hun giftcards omdat ik niet online kan shoppen maar ik doe het altijd graag en koop ook vaak kadotjes bij wehkamp, ze hebben veel en van alles en vaak ook sale. Wehkamp onderscheid zich omdat ze ook producten van coolcat en c&a verkopen. Ik hou van wehkamp!
Janny Sterling  | 31/12/18  10:05:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Wehkamp een leuke webshop. Ik kan altijd alles vinden wat ik nodig heb. Naast een divers assortiment laat Wehkamp altijd zien dat ze nieuwe items beschikbaar hebben voor veel leeftijden. De levertijd is altijd snel en betrouwbaar.
Johnny Pastoor  | 01/01/19  18:45:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden met de service van Wehkamp, ik bestelde een artikel, deze bleek transportschade te hebben, vervolgens gaf ik ze een belletje en kreeg een postbus om het gratis terug te sturen. Binnen no-time had ik een nieuwe binnen weer.
Melyana Hasan  | 23/12/18  10:04:16 | Winkelbeoordeling :
Kom nu ook gezellig tijdens de feestdagen lekker shoppen bij wehkamp.nl. Voor al uw mooie cadeaus voor jong en oud tegen een redellijke prijs! Ik ben een vaste klant van wehkamp.nl en voor mij zijn ze gewoon een toppertje!
lion van der wens  | 26/12/18  07:45:58 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp wat heb je nodig leuke kleding voor het hele gezin is er wat te koop van kop tot teen . Ook schoenen en tassen hebben ze . Je huis kun je ook aankleden met spullen zo'n leuke dingen om cadeau te geven of te krijgen.
Ineke Westerbeke  | 29/12/18  08:51:10 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp kan je in de sale op de website heerlijk winkelen. Duidelijke foto's en omschrijving van de kleding (materiaal). Ik heb het donderdag besteld en had het vrijdag in huis. Lekker vlug makkelijk en goedkoop!
Jolan Bouman  | 02/01/19  12:43:02 | Winkelbeoordeling :
hier is altijd wel wat leuks te vinden voor ieder wat wils voor vrouwen mannen en kinderen volop keus en betaalbaar ...zoniet dan mag je gespreid betalen ...van bedden speelgoed keuken badkamer woonkamer tot gereedschap hebben dingentjes...dus ik zeg gogogo
Marijke De Boer-Schut  | 24/12/18  14:30:31 | Winkelbeoordeling :
Super webshop al meerdere malen met veel plezier besteld ruim assortiment en als je voor 20,- besteld krijg je de producten gratis verzonden ik zeg top service! Laatst nog een mooie kerstboom gekocht heel makkelijk in elkaar te zetten en de kids helemaal
Carmen Nijland-Lourens  | 30/12/18  12:20:49 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig online bij Wehkamp. Goede en makkelijke website, waardoor je snel het gezochte product kunt vinden. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding en snelle levering. Bij vragen staat een vriendelijke medewerker je te woord. Ik ben dan ook tevreden over Wehkamp.
Connie Waltmann  | 02/01/19  17:03:25 | Winkelbeoordeling :
ben heel tevreden hoef zelden iets terug testuren klopt bijna altijd met de beschrijving of het plaatje als ik de klantenservice moet bellen voor vragen wordt je altijd netjes geholpen ze denken ook met je mee
Poeskin  | 26/12/18  12:42:28 | Winkelbeoordeling :
Bij Wehkamp snuffell ik regelmatig op hun website. Ze hebben leuke kleding, schoenen, accessoires voor vrouwen, heren en kinderen. Ook kun je er terecht voor je huis inrichting. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het zonder problemen retourneren en heb je je geld snel terug.
helma hagenaars  | 27/12/18  13:12:04 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering. Perfecte klantenservice, die naar je luistert en het probleem serieus neemt. Goede producten, ruime keuze, wel wat aan de dure kant, maar veel aanbiedingen, dat scheelt veel, als je het in de gaten houdt.
Jan Metaal  | 21/12/18  11:34:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn vrouw had vorige week een nieuwe tv besteld maar deze bleek defect. Na contact met vriendelijke klantenservice werd meteen een nieuwe tv gestuurd en de defecte opgehaald. Wehkamp heeft echt de beste klantenservice waar heel veel bedrijven een voorbeeld aan zouden moeten nemen, Wehkamp is top!
Anno Driessen  | 28/12/18  02:27:41 | Winkelbeoordeling :
zeer uitgebreide shop overzichtelijk en goed ingedeeld met voor ieders wil wat te vinden, prijzen zijn redelijk, zeker de aanbiedingen zijn het waard beter te bekijken. een echt gevestigt web-warenhuis. een aanrader voor iedereen die alles onder een dak zoekt
Ban asye  | 28/12/18  17:30:52 | Winkelbeoordeling :
Super web online, sneller. Ik heb dingen besteld. Had ik goed ontvangen. Ik zou deze aanbevelen voor iedereen. Makkelijk te vinden bij Google, op het krant, en overal bekend. Je kan op je gemaakt wat je leuk vinden op deze webwinkel.
Samantha Heuvel  | 03/01/19  10:01:25 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop, je kan er alles vinden. Van kleding tot witgoed. Het scheelt mij een hoop sjouw met de luiers. Hier bestel ik gewoon een maandbox en die word netjes volgens afspraak afgeleverd aan mij deur. Betalingen gaan ook gewoon goed. Niks negatiefs ervaren hier.
Astrid van Dijk  | 20/12/18  15:11:09 | Winkelbeoordeling :
top site , en altijd de volgende dag in huis. Heerlijk als je thuis kan passen dus ik bestel altijd 2 maten, en wat niet past hup retour, beter dan in een krap pashokje zwetend in een nare spiegel kijken waar je kont altijd te dik is hihi
Twan van Dongen  | 19/12/18  23:04:27 | Winkelbeoordeling :
super! eenvoudig bestellen en retourneren. veel keuze en regelmatig aanbiedingen. ik bestel regelmatig bij wehkamp. meestal de volgende dag geleverd. service is ook uitstekend. indien gewenst kun je zelfs gespreid betalen.
Tara Beenen  | 19/12/18  20:59:56 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden. Goede service gehad. Ik kon mijn artikelen snel ontvangen doormiddel van goede communicatie. helaas paste 1 artikel niet maar ik heb het snel kunnen retourneren en hier ook goede communicatie over gehad
Oleh Kretov  | 20/12/18  00:12:29 | Winkelbeoordeling :
U hoeft niet honderden winkelen te bezoeken om een ​​trendy, stijlvol ding te vinden. De wehkamp heeft dit al voor je gedaan. De site presenteert kleding die overeenkomt met moderne trends in de mode. Lage prijzen voor merkcollecties aangenaam mij verrast. 10 van de 10. Beveel ik aan!
Nance  | 18/12/18  22:20:15 | Winkelbeoordeling :
Veradelijke website is wehkamp Alles is te koop en word snel bezorgd Maar zeer slecht met het netjes behandelen van klant Service is echt wat aan de matige kant En erg lastig iemand te spreken zijn meestal bandjes die je antwoord geven erg onpersoonlijk en jammer
Daniëlle  | 18/12/18  20:42:33 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een zeer uitgebreide webshop en je kan hier daadwerkelijk voor van alles terecht. Verzending en retourneren zijn prima in orde. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan beschikken zij ook nog eens over een goed functionerende klantenservice.
Monique Vanhees  | 19/12/18  09:27:40 | Winkelbeoordeling :
Een fijne online winkel waar je kan kiezen uit een ruim assortiment en veel diversiteit aan kleding en producten ,er wordt niet moeilijk gedaan als je iets wilt omruilen,de mensen van de klantenservice zijn zeer vriendelijk, ik shop er heel graag
Deepak Thapa  | 14/12/18  08:38:30 | Winkelbeoordeling :
I love wehkamp. Very big selection of everything, I mainly shop from home department. Great customer service. There was a piece of an item that came missing once, they sent me some money back. Also, one item didnt come at all once, they sorted that out pretty fast too. Next day delivery is awesome.
Rebecca Scholte  | 14/12/18  20:52:01 | Winkelbeoordeling :
snelle service en vanaf 20 euro gratis verzenden. groot assortiment voor iedereen. de sale begint al lekker vroeg waardoor je heerlijk kunt zoeken naar koopjes. ook contact met wehkamp is prima bij problemen lossen zij dit ook meteen op
linda bouwman  | 15/12/18  14:58:09 | Winkelbeoordeling :
een makkelijke webshop e overzichtelijk je kan er veel vinden voor jong tot oud en vrij tijd ook veel woonaccessoires het retour doen van de spullen is heel makkelijk je kan zelf kiezen wanneer je het bezorgt wil hebben en hoe je betaald
Leen van Soest  | 16/12/18  11:04:04 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de grootste van de nederlandse webwinkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot en retourneren ook.
martina  | 14/12/18  13:17:13 | Winkelbeoordeling :
simpel thuis op de bank winkelen en de volgende dag al in huis op een tijdstip dat jou uitkomt! past het niet of vind je de kleur toch niet mooi dan komen ze het gratis bij je thuis ophalen wanneer jij wilt!
Corine Edoo Rietveld  | 17/12/18  08:04:17 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is een handige webwinkel omdat dat Wehkamp als webwinkel van allerlei goederen aanbied. Vooral als je heel erg snel iets nodig hebt kan het zomaar zijn dat je iets dezelfde dag al in huis hebt.
Djene Fofana  | 17/12/18  18:46:44 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Wehkamp een super leuke webshop. Ik bestel meestal mijn woonspullen hier. Ze hebben een super korte levertijd.
Esrangr  | 15/12/18  19:41:32 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn! Snel geleverd. Vriendelijk en zeer professioneel personeel.. Goede kwaliteit, producten en ze zijn makkelijk te bereiken je hoeft niet een uur te zoeken naar een nummer of een email. Ze hebben van alles voor prima prijzen.
Lisanne van Oorschot  | 11/12/18  12:11:03 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel maar wel wat aan de prijs. De service daarentegen is wel heel erg goed. Als er iets niet goed is, je niet tevreden bent, of een artikel gaat stuk dan is het nooit een probleem om het om te ruilen of het geld terug te krijgen. Vaak zelfs nog als de garantie voor bij is.
Algonda Hooiveld  | 13/12/18  08:16:26 | Winkelbeoordeling :
ik vind het een fijne webshop, met goede service en kwaliteit. snelle levering en de klantenservice is altijd erg vriendelijk en hulpvaardig. de prijzen zijn goed aan te passen aan jou wensen. er is voldoende variatie in het assortiment, van kleding tot meubels en witgoed. als je iets retour zend heb je snel je geld weer terug.
Gerry van der wens  | 12/12/18  09:53:40 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp een fijne webshop om allerlei dingen te kopen of het nu kleding voor je man of voor de kinderen de keuze is groot . Tegenwoordig heb je daar allerlei artikelen zodat je de stad niet meer in hoeft . En snelle bezorgtijd.
Danielle Maas  | 08/12/18  20:36:15 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, van alles wat. Veel keuzes. Vaak leuke kortingen. Of acties. ze zijn erg snel met het ruilen van spullen en natuurlijk ook hele snelle bezorging. in een woord een top winkel met top spullen van top merken.
Hilde Jacobs  | 08/12/18  09:49:43 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp werkt ook met andere bedrijven. Hierdoor moet je rekening houden met het feit dat wanneer je nieuw bent en nog geen account hebt bij hen dat het verzenden langer duurt dan 2 dagen om te leveren. Wanneer je de klantendienst via mail contacteert, duurt het 2 dagen voor je antwoord krijgt.
Mariette Beugelink  | 06/12/18  09:51:21 | Winkelbeoordeling :
wehkamp heeft een snelle levering en betaalbare prijs krijgt altijd netjes een email als het pakket verzonden is mocht er een probleem met je aankoop zijn dan word er altijd netjes naar een oplossing gezocht
Anoniem  | 04/12/18  15:22:16 | Winkelbeoordeling :
Erg goede website. Heel overzichtelijk en netjes in elkaar gezet. De service is goed en ook het leveren ging zoals ze het hadden beloofd! Ik kom hier zeker vaker terug, om nog iets te halen............
bjorn Wilting  | 05/12/18  10:39:52 | Winkelbeoordeling :
top online winkel waar je met plezier een weekendje op je gemak rustig kunt shoppen van uit thuis ze hebben veel mooie producten waar je jaren lang plezier van kunt hebben alleen maar positief kan ik zijn. bedankt dat jullie zo,n mooie winkel hebben uitgevonden goed bezig ga zo door een dikke 10
 | 03/12/18  18:51:32 | Winkelbeoordeling :
Mooie website. Erg duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast ook erg leuke aanbiedingen en een uitgebreid assortiment
Fred Gasselich  | 07/12/18  09:53:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er meerdere malen artikelen besteld bij Wehkamp en dit is iedere keer naar volle tevreden gegaan, vaak zijn zij goedkoper als welke winkel dan ook. Probeer het zelf maar eens uit, service is perfect. Voor dat je dus iets koopt via Internet vergelijk het dan bij Wehkamp.
Chanel West Coast  | 07/12/18  06:20:52 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Wehkamp top want heel vaak staan spullen in de aanbieding die normaal gesproken een stuk duurder zijn. elke keer weer een super snelle levering. tot nu toe ben ik erg tevreden en heb nog nooit een problemen gehad bij Wehkamp, super!
Hennie Oosterink  | 06/12/18  14:10:11 | Winkelbeoordeling :
Heb weleens wat besteld en heb er goede ervaring mee. De ene dag besteld,de volgende dag in huis en achteraf betalen is ook fijn. Meestal besteldde ik kleding en af en toe een geurtje. Andere artikelen heb ik er nooit bij besteld,zoals meubelen,is niet mijn smaak en prijzig.
Jacks Teller  | 02/12/18  10:16:44 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp.nl is één van de beste webwinkels waar je heel veel verschillende dingen op een makkelijke manier kunt bestellen, ze hebben leuke acties en een supersnelle levering van je bestelde artikelen, het is ook fijn dat je gratis kunt retourneren als dat nodig mocht zijn.
Kim Wessing  | 02/12/18  19:55:30 | Winkelbeoordeling :
Ze zijn zeer goed en betrouwbaar. Ze hebben altijd goede kwalitatieve artikelen. De maten kloppen ook. Artikelen altijd op tijd in huis. Goede service. Als je iets retour wil sturen gaat dat ook heel makkelijk.
Ruud Meijerink  | 28/11/18  13:26:55 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie website met een zeer gevarieerd en ruim aanbod. ze hebben ook goede aanbiedingen waardoor het vaak veel scheelt ten opzichte van andere bedrijven die hetzelfde product verkopen. Als je een vraag heb wordt je goed geholpen.
Cindy Meurs-kruijs  | 28/11/18  13:51:26 | Winkelbeoordeling :
een leuke webwinkel met een groot assortiment aan artikel/producten. meerdere malen kleding besteld. snel en netjes verpakt geleverd, makkelijk te retourneren. je kunt snel en gemakkelijk betalen. direct via Ideal. super!
Fenna  | 26/11/18  23:38:13 | Winkelbeoordeling :
Is een erg goeie website! Makkelijk te gebruiken, goede prijzen en veel verschillende merken. De producten zijn van goede kwaliteit en worden goed geleverd. Het enige is dat het soms een aantal dagen duurt voordat het product geleverd wordt.
jacq z  | 24/11/18  12:56:14 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst bij wehkamp en de volgende dag al aanwezig bij het afhaalpunt. Snelle levering dus en dat komt goed uit met sinterklaas in het verschiet. Heb ik nog alle tijd om een surprise te maken.
Lisanne  | 23/11/18  11:20:30 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. Ik kan altijd alles vinden wat ik nodig heb. Naast een divers assortiment laat Wehkamp altijd zien dat ze nieuwe items beschikbaar hebben voor veel leeftijden. De levertijd is altijd snel en betrouwbaar.
Filip Anthonis  | 23/11/18  08:47:22 | Winkelbeoordeling :
Om mijn collectie aan te vullen, was ik op de website van Wehkamp op zoek naar casual-wear. Ik vond een trendy en warme sweater van Superdry, voor net geen 55 euro. Een koopje dat anderhalve dag later aan huis werd geleverd!
Henrie Nak  | 20/11/18  11:12:10 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp heeft een prettige webshop, een zeer snelle levering en boven de 20 euro geen verzendkosten . Nog nooit problemen gehad met deze webwinkel. Mooie spullen en een ruime keus, goed overzicht in de artikelen en de website laad supersnel, perfect dus!
Anneke Louters  | 21/11/18  08:26:38 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop en snelle levering. Goede kwaliteit en ruime keuze. Duidelijk menu om keuze's te maken Goed overzicht!!! Weet snel mijn product te vinden in het menu. Ook klantensevice is gemakkelijk te benaderen
Kasia Presler  | 17/11/18  15:45:27 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel heeft heel veel keuze in heel veel verschillende producten. De aanbod is altijd heel groot, prijzen zijn niet hoog. We hebben bij Wehkamp.nl onze waschmaschie gekocht. Het werd snel en netjes geleverd.
Armanda Wildemast  | 18/11/18  05:25:25 | Winkelbeoordeling :
Heb er veel besteld, nog steeds. Artikelen komen keurig op tijd en kunnen kosteloos geretourneerd worden. De klantenservice is makkelijk en goed bereikbaar. Je wordt vriendelijk en snel geholpen.Ik ben een blije klant !
Danitia KlaasenBos  | 16/11/18  19:59:56 | Winkelbeoordeling :
Super fijn online shoppen! Gratis verzending en gratis retourneren! Je kan er van alles vinden van kleding voor jezelf tot je kind of wil je iets leuks kopen voor in huis of tuin. Ik shop erg graag bij Wehkamp
Petra Veenstra  | 18/11/18  12:20:47 | Winkelbeoordeling :
wehkamp is een veelzijdig bedrijf waar je vele artikelen kan kopen.kleding,schoenen voor dames heren en kinderen.maar ook huishoudelijk is er van alles te koop.ook speelgoed en alles voor je baby.ik ben zeer tevreden over wehkamp.
Mevr I  | 17/11/18  12:20:24 | Winkelbeoordeling :
Het is mij opgevallen dat de kortingen via wehkamp vaak veel hoger zijn dan bij anderen. Enige nadeel is dat er niet standaard gratis verzending wordt aangeboden, dat doen bijna alle bedrijven wel. Alles word altijd snel verwerkt en nog nooit problemen gehad.
Daanvd  | 15/11/18  12:29:58 | Winkelbeoordeling :
Www.Wehkamp.nl is een website met een groot aanbod in woon accessoires voor binnen en buiten het huis allerlei soort spulletje hebben ze hier wow is echt mooi man prachtig schitterend verwonderden nog mooier dan Alice in wonderland
Piet Bander  | 16/11/18  10:00:54 | Winkelbeoordeling :
Alles wat ik had besteld bij Wehkamp was 2 weken later in de aanbieding.. Zonder gezeur kreeg ik het verschil meteen de volgende dag teruggestort! Er waren wat problemen met mijn tapijt (de 'vouwen' trokken niet weg), er werd direct geregeld dat deze werd omgeruild, top service dus!
Aline Randewijk-Doppenberg  | 16/11/18  14:20:05 | Winkelbeoordeling :
Top. Zeer fijne site. Erg overzichtelijk en ook een prima prijs voor de producten. Zeker de moeite waard om af en toe eens een kijkje te nemen. Ook prima aanbiedingen en acties ! Kortom eigenlijk gewoon heel erg tevreden !
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Expedia.nl
Centraal Beheer Autoverzekering
visit register click click