ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile GSMWEB.nl

Welkoop Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Welkoop

Bij Boerenbond Welkoop koop je met korting alles voor het buitenleven

Allerlei producten voor in en om het huis vind je bij Boerenbond Welkoop. Gereedschap en kleding om in de tuin te werken, tuinmeubelen om heerlijk in de tuin te zitten, barbecues, blokhutten, speeltoestellen en trampolines voor de kinderen, dierenbenodigdheden als kippenhokken en buitenrennen voor de dieren en veel meer. Op de website van Boerenbond Welkoop vind je ook nuttige informatie over dieren & welzijn, plant & zorg en over werken en genieten in de tuin.

Welkoop Beoordelingen

Harry Webber  | 18/10/21  11:17:21 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment bij Welkoop en de medewerkers zijn klantvriendelijk. Makkelijk bereikbaar met de auto en gratis parkeren. Indien je via de webshop bestelt, krijg je keurig een bevestiging van de bestelling en daarna een bericht dat het gereed staat.
Harry Nak  | 11/07/21  10:28:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren besteld via de webwinkel van Welkoop, telkens makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had en bezorging was altijd op tijd, ik vindt het een fijne winkel altijd goed advies en heel behulpzaam!
Stoffel van Doorn  | 08/05/21  09:55:15 | Winkelbeoordeling :
Gewoon goede service van Welkoop, top levering, een mooie upgrade van Welkoop gekregen nadat mij origineel bestelde verticuteermachine niet leverbaar was. Snel gereageerd, opgestuurd en goed verpakt. En dat zonder prijsverschil!
Sjaak Swart  | 02/10/20  18:09:02 | Winkelbeoordeling :
Goed en groot assortiment, prettige bediening door super vriendelijk personeel, bestellingen die je eventueel online besteld staan de volgende dag al klaar om weer op te halen, Welkoop is zeker een aanrader !
Pieta Bambergen  | 12/09/20  13:18:22 | Winkelbeoordeling :
Verkopers van Welkoop denken met je mee. Is een reclame artikel niet (meer) op voorraad, dan wordt dat besteld en alsnog voor de reclameprijs gerekend. Top! Gemakkelijk om een bestelling te maken op een duidelijke site. Bestelling kan gevolgd worden en wordt goed verpakt, afgeleverd, super!
Arjan Bouman  | 19/02/20  16:05:00 | Winkelbeoordeling :
Goede (persoonlijke) aanbiedingen krijg je bij Welkoop. Je kunt er ook sparen voor korting en op je verjaardag krijg je altijd een leuk en handig cadeau. De bestelling is vlot en het werd snel bezorgd. Verder werd de cashback binnen 2 weken bijgeschreven.
Ron Veltman  | 14/11/19  16:20:36 | Winkelbeoordeling :
Welkoop. In mijn ogen geen tuincentrum en geen dierenwinkel. Maar wel heel fijn. Niet dicht bij mijn huis, dat is wel jammer. Toch ga ik er regelmatig naar toe om eten voor de hond te halen. En binnenkort van alles voor de buitenvogels.
lion van der wens  | 19/08/18  06:23:15 | Winkelbeoordeling :
Welkoop is een geweldige winkel waar je van alles kunt kopen voor je tuin . Allerlei artikelen voor een prachtig tuin leuke speeltoestellen voor de kleintjes waar je als het zonnetje schijnt je heerlijk van kunt genieten . Zeer goede winkel
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile Expedia.nl
visit register click click