ONTVANG TOT 30,00 CASHCOINS KPN Thuis NHA

Wijnvoordeel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Wijnvoordeel

Wijn, prosecco en champagne koop je met korting bij Wijnvoordeel

Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen. Deze wijnen zijn van alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zo kan je onder andere wijnen bij Wijnvoordeel kopen uit de volgende gebieden: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Chili, Argentinië en Australië. Kortom je ontdekkingsreis in de wereld die wijn heet begint bij Wijnvoordeel. Voor zowel wijn, prosecco, champagne als port kun je bestellen bij Wijnvoordeel.

Wijnvoordeel Beoordelingen

Jacks Teller  | 29/09/19  09:47:57 | Winkelbeoordeling :
Ik had een cadeaubon van €20 en heb daarvoor 6 flessen port besteld met een waarde van €40. Dus heb ik nu zeer voordelig lekkere port van Wijnvoordeel.nl, Supersnelle verzending, perfect dus geregeld van Wijnvoordeel!
Hans Kazan  | 23/08/19  20:29:28 | Winkelbeoordeling :
Super webshop van Wijnvoordeel, ik heb er al enkele bestellingen gedaan en ben er echt dik tevreden over de producten van Wijnvoordeel die ik tot nu heb gekocht, geen reden tot klagen, ook als je het koopt dan word het snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis, zo hoort het.
lion van der wens  | 19/06/19  04:08:31 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel de beste wijnen die je kunt kopen hebben ze daar . Een goede witte zoete of een frisse wijn . De rode wijnen zijn ook goed vertegenwoordigd uit verschillende landen . Maar smaak is zo persoonlijk . Bestelling is snel binnen .
Harry Webber  | 27/05/19  08:00:05 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft de beste wijnen voor een zéér voordelige prijs, meestal worden deze aangeboden in een superaanbod wat je zeker niet mag missen! De leveringen verlopen perfect alsook de soepele betalingsmogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen tevreden klant bij Wijnvoordeel is!
Freddy Maertens  | 22/05/19  10:26:13 | Winkelbeoordeling :
Lekkere wijnen, ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt prima tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook word het heel snel verzonden en dus de volgende al in huis, zo hoort het.
Ferry Swinkels  | 08/05/19  07:42:16 | Winkelbeoordeling :
Heb nu al enkele keren besteld bij Wijnvoordeel en elke keer kwam het keurig op tijd binnen, de geleverde witte wijn Verdego, 6 flessen zijn heerlijk en mijn gasten waren dan ook dik tevreden, de rode wijn welke ik ook zelf heb gedronken, was ook heerlijk. Ga zeker hier weer bestellen!
Bert Visser  | 06/05/19  21:23:30 | Winkelbeoordeling :
Alleen maar uitstekende wijnen bij Wijnvoordeel voor een prima prijs! Via de online catalogus op je gemak selecteren na het lezen van de beschrijvingen en dan na bestelling is het ook zeer vlot geleverd aan huis, goede prijs-kwaliteitsverhouding, regelmatig nieuwe wijnen, prima!
Ben Thuis  | 29/04/19  08:29:15 | Winkelbeoordeling :
Prima website en prima wijnen bij Wijnvoordeel, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben super tevreden over Wijnvoordeel.
Dave Donk  | 22/04/19  06:49:48 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende bestellingen geplaatst bij Wijnvoordeel, wij bestellen tegenwoordig steeds meer soorten wijnen van over de hele wereld. Maar de Franse wijnen zijn toch verreweg het lekkerst. Ze hebben een ruime keuze en de prijzen zijn heel aardig te noemen.
Jane Sterling  | 08/04/19  21:06:00 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar goede en niet al te dure wijnen, moet je zeker eens gaan kijken bij Wijnvoordeel.nl. Daar heb je wijnen uit alle bekende wijnstreken wereldwijd. niet duur en het wordt keurig bij je thuis gebracht en je verdient nog wat extra cashback ook.
Fred Gasselich  | 05/04/19  20:18:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb na jaren de flessen hebben gedragen vanuit de super, toch maar eens een online bestelling geplaatst. Dat ik dit nog nooit eerder had gedaan. Snelle levering en prima wijnen. Goede wijnomschrijving, die ik in de super niet heb. Daar is het altijd een gok. snel maar nog een bestelling doen!
Sjaak Swart  | 29/03/19  08:22:15 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een goede webshop, ik heb er al een paar bestellingen gedaan en ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis en zo hoort het ook!
Chanel West Coast  | 09/02/19  10:39:26 | Winkelbeoordeling :
Vorige week nog een bestelling geplaatst bij Wijnvoordeel.nl, echt een goede online winkel ik ben dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt, wordt het snel verzonden en heb je de wijn de volgende al in huis, prima dus!
Jan Metaal  | 01/02/19  21:31:50 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel, ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Janny Sterling  | 24/12/18  14:48:36 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel krijg je een lekkere wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in een compacte verpakking.
Betsie Butsers  | 19/12/18  08:10:18 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft een leuke website, met goede wijnen in alle categorieën en tegen redelijke prijs. Kortom ik geniet van de nieuwsbrief, en de bestelde wijnen met de snelle leveringen, echt een aanrader, Wijnvoordeel!!
Pieta Bambergen  | 08/12/18  12:07:09 | Winkelbeoordeling :
Prima wijn bij Wijnvoordeel voor een uitstekende prijs! Via de online catalogus op je gemak selecteren na het lezen van de beschrijvingen en dan na bestelling is het ook zeer vlot geleverd aan huis, goede prijs-kwaliteitsverhouding, regelmatig nieuwe wijnen, prima!
Buddie Spencer  | 10/12/18  10:31:14 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete Casa Safra word altijd op tijd geleverd, het heeft altijd een constante smaak kwaliteit! Geweldige webshop, het houdt zich aan de afspraken, en alles is tegen hele mooie prijzen beschikbaar.
Henrie Nak  | 27/11/18  13:58:40 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl is een fijne webwinkel met altijd een snelle levering en als er onverhoopt een probleem voor doet, wordt er naar een goede oplossing gezicht! Ze hebben goede wijnen en ook altijd tevens leuke acties, alles prima dus!
Assumar Gellis  | 22/10/18  07:51:03 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben erg tevreden over Wijnvoordeel.
Gio Santana  | 27/09/18  17:32:02 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij Wijnvoordeel betekent meestal vandaag bestelt morgen of binnen 2 dagen is de wijn in je bezit en daarnaast is de kwaliteit van de wijn altijd goed, voor een leuke prijs dus wij zijn heel tevreden klanten!
SPME Goessens-Toonen  | 25/05/14  07:43:37 | Winkelbeoordeling :
Goede wijnen voor een goede prijs. Snel geleverd
Bas Reuver  | 21/06/14  13:45:04 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel.nl vind je de beste wijnen voor een goede prijs. Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Vaak zijn er aanbiedingen waarbij je 1 of 2 flessen gratis krijgt. Zeer de moeite waard dus!
M. Zdm  | 10/12/14  11:36:43 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco aankopen tegen zeer scherpe prijzen!
Theresia Hulskamp  | 28/06/14  13:16:53 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een prima webshop, diversen wijnen kan je uitzoeken, service is prima. Vragen kan je altijd direct contact opnemen , binnen 2 dagen heb je je de besteld wijnen in huis. 1 druk op de knop en je wijnen zijn besteld.
Bhakti Dharma  | 29/06/14  08:10:35 | Winkelbeoordeling :
Goede site met veel keuze aan wijnen uit alle windstreken. Duidelijk overzichtelijk samengesteld en voor de wijnliefhebber zal er iets zijn om te bestellen. Informatie is goed in de site gezet en de site zelf ziet er goed uit.
Huub Stolle  | 29/06/14  10:14:33 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar goede en niet al te dure wijnen, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan wijnvoordeel.nl. Daar heb je wijnen uit alle bekende wijnstreken wereldwijd. niet duur en het wordt keurig bij je thuis gebracht en je verdient nog wat extra coins ook.
Tiny Schakel  | 29/06/14  20:14:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een echte wijnliefhebber. Het liefste haal ik wijn op uit het land van herkomst. Deze site heeft echter daarnaast best leuke aanbiedingen en meerdere flessen wijn tegen een goedkope tarief. Het geeft je echt meer voordeel
Roy Willms  | 03/07/14  09:26:33 | Winkelbeoordeling :
Voor goede wijnen hoef je niet langer naar een fysieke slijter toe. Wijnvoordeel.nl biedt een ruim assortiment wijnen aan tegen de laagste prijs garantie. De levering is snel & de website heeft een thuiswinkel waarborg keurmerk. Top!
Ate Tijtsma  | 08/07/14  18:19:56 | Winkelbeoordeling :
Alle wijnsoorten zijn vaak duur. Deze site geeft soms leuke kortingen bij diverse soorten wijn. Vaak leuke aanbiedingen waar je gemakkelijk op kunt ingaan en direct te bestellen. Na je bestelling heb je het via wijnvoordeel snel in huis
Henriët van Wieren  | 08/07/14  19:36:55 | Winkelbeoordeling :
Je kunt hier heerlijke wijnen halen. Het zijn ook niet dure wijnen, en ze hebben een goede kwaliteit. Dus het heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik raad mensen deze site zeker weten aan. Ik koop hier zelf heel graag.
Gerard Hobbelen  | 12/07/14  02:46:09 | Winkelbeoordeling :
handig snelle levering veel keuze uit verschillende wijnen en samen gestelde proef pakketen voor ieders wat wils en overzichtelijke betaalbare producten kijk zelf en ondek heerlijke wijnen op deze fijne site
Frans Verdonck  | 13/07/14  10:38:29 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel bied de beste wijnen aan zéér voordelige prijzen, meestal worden deze aangeboden in een superaanbod wat je zeker niet mag missen! De leveringen verlopen perfect alsook de soepele betalingsmogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen tevreden klant is! Zeker doen dus!!
Double Trouble  | 13/07/14  13:05:43 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Bart Smit  | 13/07/14  17:59:20 | Winkelbeoordeling :
Via Wijnvoordeel bestellen wij tegenwoordig steeds meer soorten wijnen van over de hele wereld. Maar de Franse wijnen zijn toch verreweg het lekkerst. Ze hebben een ruime keuze en de prijzen zijn heel aardig te noemen.
Maria Catharina Van Rijn  | 14/07/14  17:58:45 | Winkelbeoordeling :
Wie houdt nou niet van een lekker glaasje wijn? Bij wijnvoordeel heb je werkelijk een ruime keuze, zowel uit gewone tafelwijn, als bijzondere wijnen. Keuze op land, kleur , jaar enz. en alles tegen zeer redelijke prijzen. Echt een aanrader!
harm de jonge  | 15/07/14  09:12:48 | Winkelbeoordeling :
De juiste wijn zoek je uit met de wijnkeuzehulp van Wijnvoordeel. Daarna is het bestellen een fluitje van een cent. De keuze is enorm groot en de bestelkosten zijn zeer redelijk. Bestellingen boven €50 zijn zelfs gratis. Een echte aanrader.
Denise Zwanziger  | 19/07/14  08:06:17 | Winkelbeoordeling :
Was op zoek naar een speciaal wijntje voor het jubileum van mijn ouders en kwam in winkels vrij duren flessen tegen. Dezelfde flessen kwam ik op deze site ook tegen tegen een scherpe prijs en in een leuke verpakking.
Darek De Groot  | 20/07/14  07:08:22 | Winkelbeoordeling :
Wat wil je nog meer? Een goede wijn, voordelig gekocht en ook nog eens thuis afgeleverd! Goede service en de wijnen worden goed beschermd verpakt opgestuurd. Vanavond weer een heerlijk wijntje! Echt een aanrader!
Alycia Colijn  | 24/07/14  12:02:03 | Winkelbeoordeling :
Een goedkope site om aan uw wijntje te komen. Een groot, gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils, zeer uiteenlopende wijnen. Snelle levering en zeer betrouwbaar, weinig op aan te merken! Misschien zou er ook iets voor bij de wijnen verkocht kunnen gaan worden op deze site, een borrelhapje?
Dirk Klinkenberg  | 24/07/14  18:41:00 | Winkelbeoordeling :
Ruime keus, redelijke prijzen en goed advies. Geen gesjouw met flessen maar gewoon thuis bezorgt. Erg goede web winkel met een goed aanbod. Vul je wijn voorraad aan en bestel, zeker weten dat je hier wat lekkers vind, erg goed!
Christian Weber  | 24/07/14  21:22:43 | Winkelbeoordeling :
WIJNVOORDEEL is een prima webside voor alle liefhebbers en kenners van goede wijnen . Altijd weer leuke aanbiedingen en verrassingen op internet . Dus als je van wijnen houdt kijk op WIJNVOORDEEL en sla je slag !!!
Mariska sylvana  | 05/08/14  10:33:52 | Winkelbeoordeling :
Wat een super website! Vele wijnsoorten afgeprijsd. Regelmatig zijn er kortingscodes voor deze website te vinden waardoor er of een X bedrag van af gaat of waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen dus dan heb je voor weinig geld een doos wijn in huis!
Linda van 't Hoog  | 10/08/14  08:33:30 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel ik vind het de voordeligste wijnwinkel van Nederland, keuze uit de lekkerste wijnen voor een mooie en voordelige prijs. Online bekijken naar jouw wijntje, makkelijk bestellen en binnen een zeer korte tijd thuisbezorgd.
Aukje van der Heide  | 15/08/14  09:01:39 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is echt een aanrader, lekkere wijn voor een zacht prijsje. Snelle levering en ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen. Wij zijn inmiddels vaste klant geworden en zodra de wijn bijna op is bestellen we weer nieuwe.
Bert Renkema  | 24/08/14  10:17:50 | Winkelbeoordeling :
Met een leuk aanbod en geschikte prijzen en bovendien groot gemak heb je snel de juiste wijnen in huis. Service is prima. En - heel belangrijk - regelmatig een héél goeie aanbieding! Kortom, een aanrader!
Ine Knuever-Tuinman  | 24/08/14  16:01:01 | Winkelbeoordeling :
een prettige manier om kennis te maken met verschillende betaalbare wijnen. Het assortiment is klein, maar wel divers. Het voordeel is dat alles thuis geleverd wordt. Wel kan de wisseling van wijnen iets frequenter dan dat nu het geval is!
Leen van Soest  | 24/08/14  18:56:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over wijnvoordeel.nl. Ze hebben erg veel keuze uit diverse soorten wijnen in verschillende prijscategorieën. Ook de service is ok en er wordt snel geleverd. Kortom een aanrader.
Kel Pro  | 26/08/14  18:55:45 | Winkelbeoordeling :
Wijn voordeel Heeft heel veel keuze en smaken. En daar maken we graag gebruik van Meestal kopen wij de aanbiedingen. En deel heg met vrienden. Want meestal gaat het per doos. En je kan voor weinig geld lekkere wijn bestellen. Het is een fijne site
Christine Chu  | 30/08/14  14:47:58 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel.com krijg je goedkope wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in compact verpakking.
Nusca Rosa  | 04/09/14  01:34:11 | Winkelbeoordeling :
ik vind het leuk om wijn te kopen lekker en goedkoop voor je zak ik raad iedereen om mee te doen om te proberen en lekker goedkoop voor je portemonee .het breng geen schade om het te proberen.lekker voor bij het eten.
Yolanda Sam Tjoe  | 04/09/14  10:22:49 | Winkelbeoordeling :
Leuke website, deze is erg voordelig , hij is verrassend en oogt fris door mooie kleurcombinatie en hij valt goed op. De site is makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. Bovendien zijn er heel veel kledingsites en weinig sites met wijn zoals deze . Erg leuk!!
Rita Hazenoot  | 06/09/14  14:41:48 | Winkelbeoordeling :
ik heb al een paar keer iets besteld bij wijnvoordeel, de wijn is prima en ook betaalbaar. De levering is snel je hoeft de deur niet uit. Ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen aan om het eens te proberen prima
Els van Oortmerssen  | 14/09/14  12:23:31 | Winkelbeoordeling :
Als u net als ik houdt van een lekker wijntje dan is Wijnvoordeel.nl zeker de moeite van het bekijken waard. Ik koop er nu al enige tijd en de aanbiedingen zijn altijd zowel verrassend qua assortiment als in prijsstelling.
Sabrina Hufkens  | 14/09/14  13:52:35 | Winkelbeoordeling :
Je hebt heel veel keuze uit diverse soorten wijnen, en nu ook een leuke actie met cocktails!!! Ik had een bestelling gedaan en met een kortingscode gratis verzendkosten gekregen, helemaal mooi mee meegenomen. Betaalbare wijn, en snel en goed geleverd, helemaal top!!
louis roodenburg  | 29/09/14  12:04:32 | Winkelbeoordeling :
Vindt u net als ik ook een wijntje lekker,maar er niet teveel voor wilt betalen,dan moet u eens bij Wijnvoordeel,nl kijken,een prima site,overzichtelijk en u kunt profiteren van hoge kortingen tot wel 50%,een topper.
emma govers  | 30/09/14  08:18:51 | Winkelbeoordeling :
Na jaren de flessen hebben gedragen vanuit de super, toch maar eens een online bestelling geplaatst. Dat ik dit nog nooit eerder heb gedaan. Snelle levering en uitstekende wijnen. Goede wijnomschrijving, die ik in de super niet heb. Daar is het altijd een gok. snel maar nog een bestelling plaatsen.
Richard Stahl  | 08/10/14  14:21:19 | Winkelbeoordeling :
De heerlijkste wijnen vanuit heel de wereld in 1 winkel. Tegen de laagste prijzen en ook te koop in grotere partijen waardoor nog goedkoper. Van een lekkere borrelwijn tot de meest exclusieve merken !!!
Harm Raspe  | 11/10/14  15:16:08 | Winkelbeoordeling :
prima site voor de wijnliefhebbers.Je heb hier leuke aanbiedingen en de hoeveekheid soorten wijnen die je hier kan kopen en bestellen is super.de links wijzen je direct naar de soorten wijnen die je wilt bestellen.echt een top site,
Judith Schilder  | 28/10/14  08:16:59 | Winkelbeoordeling :
Hmmmm Heerlijk een glaasje wijn bij het eten, en als je die dan ook nog kan uitzoeken bij wijnvoordeel en je er dus niet de deur voor uit hoef dat is helemaal TOP. Ook zeker handig straks met de feestdagen als de boodschappentassen al over vol zijn.
Kim Boënne  | 28/10/14  12:12:07 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel ziet er in het eerste gezicht uit als een leuke webwinkel voor vele verschillende soorten wijnen en andere luxe dranken. Even goed opletten want je moet meerdere flessen bestellen en komen er nog verzendkosten bij.
Rob Schooten  | 28/10/14  12:14:11 | Winkelbeoordeling :
de webshop van wijnvoordeel ziet er mooi en strak uit. alle wijnen worden uitgebreid beschreven en je krijgt er zelfs nog wat tips bij! Ik ga zo voor de eerste keer een bestelling plaatsen dus ik ben heel benieuwd!
Ingrid van Loon  | 01/11/14  12:38:27 | Winkelbeoordeling :
Best wel goede aanbiedingen op bekende wijnen. Alleen jammer dat je van de meeste soorten meteen 6 flessen moet kopen en dus niet een paar losse flessen kunt bestellen om te kijken welke je het lekkerste vindt.
Wilfred Verbakel  | 02/11/14  11:29:46 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis, zo hoort het.
Jeroen Peters  | 05/11/14  09:47:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zelf niet zo'n wijnliefhebber maar een hoop mensen in mijn directe omgeving wel. Het is dan handig dat je op wijnvoordeel.nl kunt vertrouwn om altijd weer met een leuk cadeautje voor de dag te komen
Ludo Van Genechten  | 05/11/14  19:16:02 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar een lekker ,kwaliteitsvol,betaalbaar wijntje voor ieder wel wat in aanbieding,een feestje,een romantisch avondje,een babyborrel bestel bij Wijnvoordeel.nl,eenvoudig bestellen,goede service geen probleem.Dus niet twijfelen,maar doen " gezondheid en proeven.
Stephanie Hart  | 18/11/14  16:42:44 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel kan je terecht voor rode, witte, rosé en mousserende wijnen tegen de laagste prijzen. Betaal je via Ideal dan wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer! Bestel onder het genot een lekker wijntje en krijg extra voordeel.
Foeke Kuiper  | 26/11/14  14:23:09 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit altijd een mooie site om te zien en een echte site voor de wijnkenner volgens mij. Ingedeeld naar land van herkomst en zelfs naar regio. En prijzen van 3 tot 242 euro. Voor ieder wat wils.
Fanny De Greef  | 08/12/14  22:31:17 | Winkelbeoordeling :
Een prima site als je van lekkere wijnen houd. Ze hbben goede kwaliteitswijn tegen aantrekkelijke prijzen. De wijnen staan duidelijk omschreven en de keuze is ruim. De bezorging verloopt snel, binnen 2 dagen mijn wijn in huis om lekker van te genieten.
Tjetje Henstra  | 14/12/14  16:52:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker online shoppen bij wijn voordeel op de bank en beursorganisatie tegen leuke korting en nog extra sparen via ipay. Wat wil een mens nog meer deze koude dagen. Het saldo loopt zo lekker snel op en kan een paar x per jaar uitbetaling aanvragen
Beppie Sultana  | 25/12/14  14:38:55 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis.
Michel Veninga  | 26/12/14  21:58:58 | Winkelbeoordeling :
Ken jij wijnvoordeel al? Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan met enige regelmaat een mail met aantrekkelijke aanbiedingen van echte kwaliteitswijnen. Dus als je toch al van plan was om wijn te kopen....
Terence Lackin  | 28/12/14  13:38:19 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is voor mij nog steeds de mooiste en voordeligste wijnsite op het world wide web met een groot aaanbod uit alle wijnstreken. Dankzij de 50% korting heb ik onlangs mijn kelder weer aangevuld met de super Casa Safra Terra Alta. Een aanrader voor elke wijnliefhebber. Bestel nog vandaag!
Nicole L’Espoir  | 22/05/14  06:10:40 | Winkelbeoordeling :
zoek de wijn uit en bestel die vervolgens online heeft de laagste prijsgarantie snelle levering vandaag besteld binnen 48 uur geleverd heeft tevreden klanten betrouwbaar heeft t thuiswinkel waarborg vignet
Rinie Rotman  | 06/06/14  11:41:29 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl is een webshop waar je heel goede wijnen voor een mooie prijs kunt kopen, voor elke smaak is er wel een keuze te maken of de wijn nu rood of wit , droog of zoet is er is altijd wel een leuke aanbieding. De bezorging en levering is snel en correct.
Denise Verbakel  | 10/06/14  10:36:10 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn best wel goed van kwaliteit geen reden tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis zo hoort het.
TheFonZzz van der Hart  | 24/06/14  09:59:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel kan je terecht voor rode, witte, rosé en mousserende wijnen tegen de laagste prijzen. Betaal je via Ideal dan wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer! Bestel onder het genot een lekker wijntje en krijg extra voordeel.
Marianne Hiemstra  | 12/07/14  08:34:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben geen wijnkenner en eigenlijk drinken wij niet veel alcohol. Voor een feestje bij ons thuis wil ik wat bestellen en kwam bij Wijnvoordeel terecht. Duidelijke site, goed advies voor leken en de service was subliem! Snel in huis.
Lenie Belien  | 20/07/14  12:19:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service en zeer snelle levering. Mocht er iets mis gaan met de bestelling dan wordt dit zeer goed opgelost. Prachtige wijnen tegen topprijzen. Zeer veel keus en regelmatig nieuw aanbod. Ook voor cadeaus diverse mogelijkheden.
Dima Kutincheva  | 27/07/14  07:38:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd prima prijs/kwaliteit wijnen. Bij tijd en wijle zelfs zeer goede wijnen tegen betaalbare prijzen. Vlot geleverd en dat bespaart een hoop gesleep! Geweldige acties. Een heel tevreden wijnliefhebber.
Marion Simons  | 01/08/14  16:45:30 | Winkelbeoordeling :
Krijg iedere keer aanbiedingen van Wijnvoordeel, wat veel soorten en heerlijke wijnen uit verschillende landen hebben ze. De aanbiedingen zijn altijd heel aantrekkelijk om toch iets te kopen. Ook de prijzen zijn uitstekend
Christine Chu  | 30/08/14  14:48:10 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel.com krijg je goedkope wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in compact verpakking.
José van Ansem  | 04/09/14  15:35:25 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Denisli Spor  | 04/10/14  16:29:21 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
anja van vessem  | 12/10/14  10:15:33 | Winkelbeoordeling :
deze site heeft werkelijk super acties laatst 6 flessen wijn voor €12,00 en echt heel goede wijn.zo wie zo zijn ze voordelig en 50% korting krijg je regelmatig,een aanrader voor wie een goede fles wijn waardeert
Elena Vasilescu  | 20/10/14  17:50:09 | Winkelbeoordeling :
De voordeligste wijnwinkel van Nederland waar u de lekkerste wijn voordelig en snel online kunt bestellen. Veilig en vertrouwd wijn kopen.Met laagste prijs garantie kun je bij wijnvoordeel centjes sparen.
gerda timmerman  | 06/11/14  00:01:44 | Winkelbeoordeling :
hele lekkere wijntjes op deze site en dan in het bijzonder de wijntjes uit frankrijk en italie.Deze wijnen zijn echt top merken en zijn ze van zeer grootte klasse van zeer bekende wijn huizen uit die landen.Tevens ook nog betaalbaar ook!
Maria van Roessel-Strassner  | 11/11/14  21:14:16 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hartstikke leuke en overzichtelijke site. Je hebt veel keuze, je kunt wijn uit 23 verschillende streken kiezen. Er is ook een wijnkeuzehulp, erg handig. Natuurlijk zijn er ook cadeaupakketten te bestellen. Ook zijn er altijd verschillende aanbiedingen en restanten te vinden.
ellen munnecom  | 27/11/14  07:21:39 | Winkelbeoordeling :
Recentelijk heb ik een keer een wijntje besteld via wijnvoordeel.nl Normaal doe ik dat niet, maar nu was er een goede aanbieding. De site is prima, bestelprocedure is duidelijk en de levering ging goed en snel.
Patricia Van Grootel  | 29/11/14  12:19:05 | Winkelbeoordeling :
Vooral het afleveren, retourgemak en het ongelooflijk uitgebreide aanbod is super. Een van de voordelen is ook het winkelen voor kinderen: in een winkel best lastig, maar thuis, met een paar maten en modellen zo gepiept, en wat niet goed is kun je retourneren. Prima!
Inge den Uijl  | 15/12/14  12:29:35 | Winkelbeoordeling :
Op wijnvoordeel.nl is er heel veel keuze in mooie en lekkere wijnen. Vaak ook leuke aanbiedingen of andere acties dus ook zeker goed geprijsd. Ook als een wijn een keer niet goed is, is de klantenservice op en top.
Roos van den IJssel  | 19/12/14  14:54:38 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg laatst zomaar een cadeaukaart van deze site, hij lag ineens in onze brievenbus. Echt heel erg aardig! Ik heb er alleen niks aan, want ik ben nog minderjarig, maar mijn ouders waren er erg blij mee.
Lydia Groningen  | 01/01/15  14:00:55 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. De webshop is mooi en overzichtelijk. Heerlijke wijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Betalen kan ook achteraf, dat is soms makkelijk. Snelle levering! Goede service. Heb zelf al meerdere keren besteld!
Riet Baaijens  | 15/01/17  07:29:56 | Winkelbeoordeling :
Super voordelig!
G.M van Holten  | 18/04/18  07:40:12 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig wijn bij wijnvoordeel en zijn enthousiast over hun aanbod, de prijzen en de prettige aanbiedingen. Men houdt ons goed op de hoogte van nieuwe wijnen en wij hebben een abonnement afgesloten waardoor wij geen verzendkosten meer hoeven te betalen
Joeri Groen  | 19/04/18  03:04:33 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl super goede website met heel veel korting en lekkere wijn, wordt ook nog gratis Thuisbezorgd hele goede service en je hoeft niet de deur uit dus een echte aanrader als je lekker thuis met een flesje wil zitten
annie deinum  | 30/04/18  12:30:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn beoordeling is 4 sterren nav 3 bestellingen. De meeste wijnen zijn wat ze beloven in de aanbeveling! Soms valt een smaak tegen, maar over smaak valt niet te twisten. Voor wat betreft de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend! Ook de service en de levering zijn goed.
Regina  | 02/05/18  11:43:36 | Winkelbeoordeling :
Het eerste wat opvalt op de site is “shopping awards winnaar 2018”. Er is veel keuze in wijnen. De prijzen zijn over het algemeen vriendelijk, maar meestal moet je dan wel 6 flessen van dezelfde soort bestellen. Verzendkosten 5.95, bij besteding vanaf 35.-- is de bezorging gratis.
Jessica de Kock  | 14/05/18  19:58:21 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is de beste site voor al je wijnen makkelijk en snel online te bestellen. Groot assortiment en een goede prijs. Een hele goede klantenservice. Overzichtelijke site. Echt een aanrader voor het bestellen van je wij !
Chantal Koning  | 17/05/18  18:26:29 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, veel keuze en ook verschillende prijsklasses. Snelle levering ook. Ik vind de informatie die bij de wijnen gegeven is ook erg prettig en geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten en hoe jet kunt drinken.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
12% korting op alles bij Groupon Shopping
Code:HELLO12
ONTVANG TOT 15,00 CASHCOINS MediaMarkt Thuisbezorgd.nl
visit register click click