ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Zooplus

Xenos Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Xenos

Bijzondere items met korting bij Xenos

Xenos is een webshop met een heel breed assortiment aan woon,-huishoud- en cadeauartikelen. De trendy, decoratieve maar ook praktische items worden aangeboden tegen extreem lage prijzen! Heerlijk om even rond te neuzen en voordelig te shoppen dus! Online bij Xenos vind jij aparte maar extreem leuke producten, welke nergens anders te krijgen zijn. Nieuwsgierig geworden? Ga online bij Xenos en shop vandaag nog.

Xenos Beoordelingen

Steelo Brim  | 10/07/20  19:40:56 | Winkelbeoordeling :
Onlangs nog een kast besteld bij de Xenos, helaas werd deze beschadigd afgeleverd, na contact met de klantenservice heb ik dezelfde week nog een ander exemplaar mogen ontvangen, prima geregeld van Xenos!
Freddy Maertens  | 08/04/20  15:10:12 | Winkelbeoordeling :
Ik koop veel spulletjes bij de Xeos en natuurlijk; soms gaan de dingetjes niet goed. Iets beschadigd of wat dan ook. Maar hé? Dat kan gebeuren. Telkens ben ik keurig te woord gestaan door de klantenservice. Altijd is het probleem opgelost. Vaak kreeg ik artikelen (die beschadigd waren) nagezonden.
Peter Faber  | 20/03/20  09:35:22 | Winkelbeoordeling :
Na een foutje in het verzenden van een pakketje heb ik het missende artikel, na een telefoontje met de klantenservice van Xenos, binnen 2 dagen ontvangen. Super goede snelle vriendelijke service. Mijn complimenten aan Xenos!
Ben Thuis  | 05/02/20  21:07:55 | Winkelbeoordeling :
Xenos heeft leuke spullen voor weinig geld, bij de Xenos koop ik altijd erg graag, zowel online als in de winkel zelf, vooral woonaccessoires vind ik erg leuk. Goede service, en de verzending is ook altijd wel snel.
Hans Kazan  | 10/01/20  08:47:40 | Winkelbeoordeling :
Ik had twee opbergboxen met wieltjes besteld bij Xenos, Er werden 2 grote dozen bezorgd in een van die dozen zaten twee tafeltjes ,leuk om te zien. Er zat geen order nummer bij en ik had ze niet besteld, navraag gedaan bij Xenos en ik mocht ze houden. Leuk voor in de tuin, hartelijk dank Xenos!
Linda van den elzen  | 20/11/19  18:27:24 | Winkelbeoordeling :
Ik wist helemaal niet dat je online kon kopen bij Xenos. Ideaal want het is een leuke winkel! Gelijk maar gedaan zodat de sinterklaas cadeautjes snel in huis zijn! Bedankt Xenos! Mijn kind is ook weer blij!
Bhakti Dharma  | 26/10/19  08:03:41 | Winkelbeoordeling :
Nooit eerder aan gedacht om de bekende Xenos artikelen on line te kopen via hun website. Zoals altijd leuke spullen voor thuis. Net even makkelijk als je even geen tijd hebt om naar hun winkel te gaan.
Tessa  | 17/06/19  12:32:27 | Winkelbeoordeling :
Helemaal geweldig dat je nu ook online bij Xenos kan winkelen! Op je gemak allerlei leuke decoratiespulletjes voor je nieuwe woning uitzoeken tegen heel redelijke prijzen en makkelijk alles thuis laten bezorgen. Echt een aanrader!
Hennie Oosterink  | 17/02/19  10:28:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel waar je van alles kon kopen. Veel dingen gekocht voor in huis,maar cadeautjes voor vriendinnen voor hun verjaardag. Vaak aanbiedingen,maar ook zonder aanbiedingen waren ze niet duur. Meer in de winkel iets gekocht,dan online.
Ron Veltman  | 21/10/18  19:15:15 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk, de winter komt er aan. Dan zijn er weer volop gelegenheden die mij naar Xenos brengen. Te beginnen met Halloween. Straks Sinterklaas en het Kerstfeest. Xenos zorgt dat mijn huis de juiste sfeer heeft.
Adri Veltman  | 17/10/18  15:18:57 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe meubels koop ik niet elk jaar maar dankzij Xenos heb ik wel elk jaar een nieuw interieur. Dat doe ik met allerlei voordelige accessoires. Potjes, kleedjes, kussens en spiegels, noem maar op. Voor ieder wat wils.
LexydeJong  | 10/12/17  13:18:02 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke winkel waar ik eindeloos kan shoppen. Assortiment is uitgebreid en de winkels zien er altijd mooi verzorg uit. Knutselspullen, feestdagen spullen en kussens zijn toch wel favoriet. Maar vergeet vooral niet de meubels, zijn ook top!
Wil van der Klauw  | 22/10/17  09:38:05 | Winkelbeoordeling :
geweldige winkel , ze hebben zoveel leuke huis accessoires en zeker niet te vergeten al de keukenspullen glazen kopjes bekers noem het maar op ! Je slaagt er altijd. dus een aanrader voor iedereen die iets leuks wil hebben of om kado te geven,
Dian Wijnen  | 09/07/17  00:37:00 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer een feestje als ik ga shoppen bij XENOS. Sfeervolle en mooie produkten voor een prima prijs. Van smaakjes thee tot meubels tot rugzakken en asbakken' Kortom je slaagt altijd als je shopt bij XENOS ! !
Marianne Hiemstra  | 31/12/16  16:14:22 | Winkelbeoordeling :
Vaak slaag ik op deze site voor een leuke cadeautje, maar zelf vind ik ook iets leuks voor mijzelf. Zeveel keuze en de prijzen zijn enorm redelijk. Het wordt altijd snel geleverd en ik word eigenlijk nooit teleurgesteld.
Makaku  | 12/11/16  07:48:25 | Winkelbeoordeling :
Xenos is een zeer fijne plek voor al mijn accessoires in huis. Ze hebben zowel grote meubelen als mooie kleine dingen die net iets extra’s toevoegen. Nu met de webshop is xenos nog beter te bereiken, erg fijn.
Mmmmm  | 05/11/16  15:43:07 | Winkelbeoordeling :
Xenos is toch wel één van die winkels die al mijn hele leven tot mijn favorieten behoort. Heerlijk steunen tussen de leuke en lekkere spulletjes. En aangezien ik nu niet heel dicht bij een winkel woon, is het ideaal dat ik via de webshop kan kopen.
Gerrit harmoni Hartman  | 30/10/16  10:28:06 | Winkelbeoordeling :
ga ik altijd naar toe slaag er ook wat voor feestje ik heb of voor thuis,ik slaag vriendelijk personeel altijd behulpzaam ga zo door. hoop jullie nog jaaaaren te mogen bezoeken is het niet in de winkel dan wel onlijn.
Rawina Lalai  | 11/08/16  18:37:02 | Winkelbeoordeling :
Handige en gebruiksvriendelijke webshop. Je vindt er gemakkelijk wat je nodig hebt, omdat alles netjes in categorieën is verdeeld. Mijn bestelling verliep prettig en je wordt netjes van de voortgang op de hoogte gehouden.
mar westveer  | 24/10/15  10:28:09 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat Xenos nu ook een website heeft. Veel keuze en leuke artikelen. Bestelling van bistro setje werd keurig verpakt afgeleverd in een kartonnen doos. Voor de zwaardere artikelen hoef je nu niet meer naar de winkel.
tessy van der burgt  | 17/06/15  14:32:16 | Winkelbeoordeling :
Handige webshop waarbij je overzichtelijk de verschillende producten kan zien welke ze aanbieden. Erg geschikt als je opzoek bent naar leuke dingen voor in je huishouden. De webshop is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Elly Stöver  | 29/04/15  09:05:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke site, maar wel jammer dat ze niet de eetbare producten verkopen. Had wat in de folder zien staan en wilde dat bestellen, maar dat kon helaas niet. Moet dus nu nog een xenos winkel opzoeken. Maar verder wel goed.
Tineke Holleman  | 17/04/15  15:47:17 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort ook online te bestellen in een overzichtelijke en makkelijke webshop.Zojuist een bestelling afgehaald in de winkel, snelle levering en prima verpakt.Vriendelijk personeel en behulpzaam met het uitpakken van wel een erg grote doos.Maar ben al en al zeer tevreden over deze winkelketen.
Petronella Smit  | 04/04/15  20:18:15 | Winkelbeoordeling :
Toen ik las dat er tegenwoordig ook een webwinkel van Xenos is was ik blij verrast. Xenos is een winkel met van die aparte en leuke dingen, net een beetje anders dan andere winkels. En ook de prijzen zijn goed te doen.
Arjan Bouman  | 04/04/15  18:29:10 | Winkelbeoordeling :
Pas geopend en geprobeerd. Er stond voor 6 uur bestellen de volgende dag in huis. Ik bestelde over zessen en het kwam dus een dag later keurig in huis. Zeker leuk om te doen. 3 opbergboxen voor 20 euro met gratis een bon van 20 euro. Gratis dus. Weet niet hoelang deze actie duurt.
Jeroen Peters  | 02/04/15  14:58:48 | Winkelbeoordeling :
Ha, echt ideaal dat Xenos tegenwoordig ook een mooie webshop heeft. We halen er veel spullen ter decoratie van ons huis, nu hoeven ze zelfs het huis niet meer uit. Heel goed, mooi en gemakkelijk. Altijd goede prijzen.
anke plomp  | 02/04/15  08:55:33 | Winkelbeoordeling :
Bij de Xenos koop ik altijd erg graag,zowel online als in de winkel zelf. Ze hebben leuke spullen voor weinig geld,vooral woonaccesoires vind ik erg leuk. Goede service, en de verzending is altijd snel.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

 
Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Zooplus
visit register click click