ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS
Essent

Ziggo Zakelijk Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Ziggo Zakelijk

Doe je werk met snel internet van Ziggo Zakelijk

Snel en betrouwbaar internet is tegenwoordig onmisbaar voor elke ondernemer. Daarom komt Ziggo met goed, zakelijk internet. Sluit nu af en profiteer van het snelste internet en voor de beste prijs. Wil je overstappen? Ook dat doe je snel en zorgeloos!

Ziggo Zakelijk Beoordelingen

Esther Schermer  | 02/04/20  11:15:25 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met Ziggo ..weinig problemen met internet tv en bellen, goede klantvriendelijkheid en medewerkers zijn behulpzaam bij problemen, wordt nieuwe gratis producten geleverd Top zeer tevreden
Agnes Feikens  | 22/02/20  15:05:00 | Winkelbeoordeling :
Ziggo valt soms erg tegen ik vind ze duur en ee slechte verbinding met internet ook hebben ze vaak storing.. En bij een hoge rekening word je gelijk afgesloten uit voorzorg. Ik had liever een andere abonnement gekozen erg jammer
 | 30/12/19  13:46:53 | Winkelbeoordeling :
Een van nederlandse beste TV en internet en mobiel aanbieders zeer ruime keus in verschillende pakketten voor ieder wat wils goede kwaliteit goede hulp vriendelijke klanten service behulpzaam personeel
remond reichwein  | 20/10/19  23:02:35 | Winkelbeoordeling :
zeer goede provider met verschillende pakketen voor internet en tv en telefoon met verschillende zender pakketen veel extra zenders ook buiten landse zenders snel internet overal in huis wifi en goed berijk
Miranda Geevers  | 17/10/19  20:54:04 | Winkelbeoordeling :
ben al klant bij Ziggo vind jammer dat er weinig voordelen voor vaste klanten zijn. vind niet alle medewerkers van de klantenservice even vriendelijk. duurt lang voor je echt geholpen word verder wel goede tv zenders en internet.
ah.smid Smid  | 02/10/19  17:50:48 | Winkelbeoordeling :
Ziggo is een Nederlandse bedrijf met goede kwaliteiten , ben er zeer tevreden over behulpzaam snel bij storingen snel verholpen waar ik tevreden over bent en de kosten lidmaatschap zijn goed leuke kortingen
Kevin Caulfield  | 20/07/19  23:06:01 | Winkelbeoordeling :
Beste en snelste internet verbinding die ik ooit heb meegemaakt. De TV pakketten met Ziggo sport en BBC 1 & 2 plus BBC first zijn geweldig. Ook is het programeren van de dag is een koud kunstje. Al met al, de beste internet,TV en vaste telefoon pakket die op dit moment te blijven is. Gewoon super!
Anne Smit  | 22/06/19  20:28:41 | Winkelbeoordeling :
Ziggo Zakelijk komt werkelijk met professionele Deals en dat zijn tevens ook hele goede aanbiedingen echt van Super hoog kwaliteit en supersnel Dit is echt de manier om de toekomst te betreden samen met Ziggo Zakelijk zoals zoekend lezen ben ik er zeer tevreden over en kan ik ook nog werkelijk aan iedereen aanbevelen
Angelique Greven  | 10/06/19  11:28:05 | Winkelbeoordeling :
heb zelf tvkastje van ziggo ben er heel tevreden mee nooit geen klachten gehad voor mijn zoontje zijn er speciale tv zenders en die vind hij geweldig dus kortom heel erg tevreden met ziggo ok heel klantvriendelijk
Jose Tönis  | 13/02/19  14:29:23 | Winkelbeoordeling :
Prima kwaliteit voor een hele acceptabele prijs. De behandeling als klant is heel goed en er is altijd sprake van een luisterend oor als je een vraag hebt. Er wordt altijd geprobeerd een voor de klant zo goed mogelijke oplossing te vinden.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS
adidas
visit register click click