ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Over CashbackKorting.nl

Over cashbackkorting.nl en Orangebuddies

Over Cashbackkorting.nl

Cashbackkorting.nl is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. Cashbackkorting.nl is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt Cashbackkorting.nl?

Bij Cashbackkorting.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2.500 aangesloten webshops biedt Cashbackkorting.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de Cashbackkorting.nl App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij Cashbackkorting.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met Cashbackkorting.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van Cashbackkorting.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

Cashbackkorting.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Met meer dan 100 cashback websites in Europa. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders..

 

Close
TOT 10,00% CashCoins
20% korting op al jouw Elemis favorieten
Code:20ELEMIS
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click