ONTVANG 2,50% CASHCOINS Bristol CameraNu.nl

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat is CashbackKorting.nl?
  CashbackKorting.nl geeft CashCoins op jouw online aankopen. Als je naar CashbackKorting.nl gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt CashbackKorting.nl een deel van jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel lid zijn van Cashbackkorting.nl. Het lidmaatschap is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en je betaalt niet meer als je via Cashbackkorting.nl koopt. Je kan zelfs nog meer korting krijgen met kortingscodes en speciale acties. Bij de aangesloten webshops op CashbackKorting.nl staat aangegeven of er een kortingscode of speciale actie beschikbaar is. Verdien nog meer met CashbackKorting.nl door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door het invullen van prijsvragen en enquêtes.
 • Moet ik mij aanmelden bij CashbackKorting.nl om CashCoins te krijgen?
  Ja, om CashCoins te krijgen moet je zijn aangemeld bij CashbackKorting.nl. Aanmelden is GRATIS en er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Zonder aanmelding kunnen wij niet registreren wie de aankoop heeft gedaan en is het niet mogelijk om de CashCoins aan de juiste persoon toe te wijzen. Ben je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden. Voor het gebruik van de kortingscodes op Cashbackkorting.nl is aanmelding niet noodzakelijk.
 • Wat kost aanmelden bij CashbackKorting.nl?
  Aanmelden bij CashbackKorting.nl is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en na aanmelding krijg je van CashbackKorting.nl direct CashCoins op je online aankopen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  CashbackKorting.nl kent twee manieren om te registreren en in te loggen:
  1. Meld je hier aan voor CashbackKorting.nl of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Je ontvangt van CashbackKorting.nl een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken.
  2. Registreer je hier via Facebook. Klik op de Facebook button en maak een account met het zelfde wachtwoord en e-mailadres als je Facebook account. Jouw acties worden NIET getoond op Facebook. Het idee hierachter is dat men tegenwoordig al te veel wachtwoorden heeft en op deze manier heb je voor verschillende platformen hetzelfde wachtwoord.
  Daarna kun je direct shoppen met korting!
 • Waarom moet ik mij aanmelden?
  Door het aanmelden/inloggen bij Cashbackkorting.nl kunnen wij registreren wanneer jij een aankoop doet. Hierdoor weten wij welk bedrag aan korting wij moeten bijschrijven in jouw account op Cashbackkorting.nl. Wij registreren niet welke producten je koopt, alleen het totale aankoopbedrag. Zonder registratie weten wij niet bij welke webshop jij een aankoop hebt gedaan en kunnen wij geen korting geven.
 • Wat doet CashbackKorting.nl met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door CashbackKorting.nl alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de CashbackKorting.nl nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • Ik woon buiten Nederland. Kan ik gebruik maken van CashbackKorting.nl?
  Nee, je kan alleen gebruik maken van CashbackKorting.nl als je in Nederland woont en een Nederlandse bank- of girorekening hebt.
 • Wat is het verschil tussen shops, kortingscodes en acties?
  CashbackKorting.nl geeft CashCoins op online aankopen bij de aangesloten webshops. Deze CashCoins zijn een vast bedrag per aankoop of een percentage van het aankoopbedrag. De CashCoins ontvang je in jouw account op CashbackKorting.nl, nadat jouw aankoop is goedgekeurd door de webshop. Je krijgt dus geld terug na het doen van een aankoop. Kortingscodes geven direct korting bij het plaatsen van jouw bestelling. Je voegt de code toe in het bestelproces en de korting wordt direct verrekend. Je betaalt dan de aankoopprijs minus de korting. Als CashbackKorting.nl beschikt over een kortingscode of speciale acties bij één van de aangesloten webshops, vermelden we dat bij de betreffende webshop op de website. Zo kun jij profiteren van nog méér korting!
 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe acties?
  Meld je aan bij CashbackKorting.nl en wij houden je met onze nieuwsbrieven en e-mails op de hoogte van nieuwe webshops, kortingscodes en speciale acties. Zo mis je niks en profiteer je van de meeste korting!

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
5,00% CashCoins
Ontvang een zomer cadeau bij Tommy Teleshopping
Code:ZOMER
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Bristol Oxxio
visit register click click