ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Hoe krijg ik bij Cashbackkorting.nl korting op mijn online aankopen?
  Ga naar www.cashbackkorting.nl voordat je een aankoop doet, log in en klik via onze links naar de webshop van jouw keuze om je aankoop te doen. Wij registreren jouw aankoop en schrijven de korting bij in jouw account op Cashbackkorting.nl.
 • Moet ik altijd zijn ingelogd bij Cashbackkorting.nl om korting te krijgen op mijn aankoop?
  Ja, alleen als je bent ingelogd bij Cashbackkorting.nl en klikt op de links op onze website kunnen we jouw aankoop registreren en de vermelde korting geven. Zonder inloggen is registratie van jouw aankoop niet mogelijk en kunnen wij geen korting geven.
 • Waar moet ik op letten om cashback te verdienen op mijn aankopen?
  • Bezoek, tussen het doorklikken naar de webshop vanaf CashbackKorting, geen andere websites en rond je aankoop direct af.
  • Gebruik bij je aankoop alleen kortingscodes die op CashbackKorting staan. Gebruik je kortingscodes van andere websites, dan ontvangen wij geen vergoeding voor je aankoop en krijg jij geen cashback.
  • Rond de aankoop volledig online af, neem tussendoor geen contact op met de klantenservice van de webshop (telefonisch of op een andere manier). Anders ontvang je geen cashback voor je aankoop.
  • Accepteer de cookies van de webshop en CashbackKorting. Deze worden gebruikt om jouw aankoop te registreren.
 • Waar kan ik met korting shoppen?
  Je krijgt korting op aankopen bij alle, bij Cashbackkorting.nl, aangesloten webshops. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops of ga op de website naar Shops. Bij elke webshop staat aangegeven hoeveel korting jij per aankoop van Cashbackkorting.nl ontvangt.
 • Hoeveel korting krijg ik op mijn online aankopen?
  De korting varieert per webshop en soms zelfs per type product of dienst. De door Cashbackkorting.nl verstrekte korting (een vast bedrag per aankoop of een percentage van het totale aankoopbedrag) staat aangegeven bij de informatie over de webshop. De korting wordt berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten. Klik op Bereken jouw korting en zie direct hoeveel geld je bespaart als je via Cashbackkorting.nl je aankoop doet.
 • Krijg ik op al mijn aankopen korting?
  In principe wel, maar er zijn enkele uitzonderingen. Check daarom altijd de informatie van de webshop op Cashbackkorting.nl om te zien of de korting van toepassing is op het gehele assortiment van de webshop. Verschillen de kortingen per productgroep, dan wordt dit bij de informatie over de shop weergegeven. Staat er slechts één kortingspercentage of -bedrag vermeld en geen verdere bijzonderheden? Dan geldt de korting voor het gehele assortiment van de webshop. De korting wordt berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten.
 • Betaal ik meer als ik via Cashbackkorting.nl koop?
  Nee, je betaalt via Cashbackkorting.nl niet meer. Als je direct bij de betreffende webshop een aankoop zou doen, betaal je dezelfde prijs. Cashbackkorting.nl geeft juist korting op de prijs van de aangesloten webshop, dus je betaalt via Cashbackkorting.nl altijd minder!
 • Krijg ik korting over het totale aankoopbedrag als ik producten retourneer?
  Nee, bij het retourneren van een deel van de bestelling wordt de korting aangepast. Er wordt korting gegeven over het bedrag waarvoor daadwerkelijk wordt aangekocht. In enkele gevallen komt de korting bij aanpassing van de order of retournering van een deel van de aankoop in z'n geheel te vervallen. Wordt de gehele bestelling geretourneerd? Dan vervalt ook de gehele korting.
 • Kan ik gebruik maken van een kortingscode en tevens de korting van Cashbackkorting.nl ontvangen?
  Ja, maar wij adviseren om alleen gebruik te maken van kortingscodes die worden vermeld op onze website. Kortingscodes van andere websites worden niet ondersteund, waardoor de cashback van Cashbackkorting komt te vervallen.
 • Zijn mijn account bij Cashbackkorting.nl en mijn account bij de aangesloten webshops hetzelfde?
  Nee, jouw account bij Cashbackkorting.nl staat geheel los van jouw accounts bij de aangesloten webshops.
 • Als ik twee aankopen doe bij dezelfde webshop, moet ik dan terugkomen naar Cashbackkorting.nl om weer korting te krijgen?
  Ja, om korting te krijgen van Cashbackkorting.nl moet je bij elke (nieuwe) aankoop via Cashbackkorting.nl doorklikken naar de webshop van jouw keuze. Je kan wel meerdere producten tegelijk bestellen en korting krijgen, zolang het dezelfde order betreft. Is jouw bestelling bij de betreffende webshop afgerond? Ga dan opnieuw via Cashbackkorting.nl naar de betreffende webshop om een nieuwe order aan te maken en (opnieuw) te profiteren van de korting van Cashbackkorting.nl.
 • Ik heb een vraag en/of klacht over een product dat ik via Cashbackkorting.nl heb gekocht. Wat moet ik doen?
  Aankopen worden gedaan bij de aangesloten webshops. Cashbackkorting.nl verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de betreffende webshop. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
 • Wanneer wordt mijn aankoop in 'Mijn account' getoond?
  Jouw aankoop wordt in principe binnen 48 uur getoond in jouw account op Cashbackkorting.nl. De aankoop moet dan nog wel worden goedgekeurd door de betreffende webshop. Pas na goedkeuring door de webshop kan je, bij voldoende tegoed in jouw account op Cashbackkorting.nl, de korting laten uitbetalen. Bij elke aankoop in jouw account staat aangegeven welke status de aankoop op dat moment heeft. Kijk hier wat de verschillende statussen betekenen.
 • Hoe vind ik mijn favoriete webshops snel terug op Cashbackkorting.nl?
  Plaats webshops, die je graag nog eens wilt bezoeken, in jouw persoonlijke lijst met Favoriete shops op Cashbackkorting.nl en je vindt ze altijd snel terug. Hoe doe je dit? Bij de informatie van elke aangesloten webshop op Cashbackkorting.nl staat rechtsboven op de pagina Voeg toe aan mijn favorieten. Klik op deze link en de shop wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke lijst met favoriete webshops op Cashbackkorting.nl. Een overzicht van jouw favoriete shops vind je in jouw account op Cashbackkorting.nl. Snel shops zoeken op Cashbackkorting.nl kan ook met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm of ga naar het overzicht van de webshops en maak gebruik van de zoekbox Shop zoeken.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
3,50% CashCoins
Herfst weken, bespaar nu de BTW bij Atelier Goldner
Code:MWS21
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click