ONTVANG 2,50% CASHCOINS Bristol Essent

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Waarom is Cashbackkorting.nl opgericht?
  De missie van Cashbackkorting.nl is om iedereen de mogelijkheid te bieden om slimmer te shoppen. Wij bieden kennis, meerwaarde en begeleiding bij online aankopen. Je kan tegen zeer gereduceerde prijzen online aankopen doen, met de korting van Cashbackkorting.nl bij de aangesloten webshops, de kortingscodes en speciale acties.
 • Verkoopt Cashbackkorting.nl zelf ook producten?
  Nee, Cashbackkorting.nl verkoopt zelf geen producten. Wij geven alleen korting op producten van aangesloten webshops. Cashbackkorting.nl verwijst je door naar de diverse webshops en de daadwerkelijke aankoop vindt daar plaats, dus niet op de website van Cashbackkorting.nl.
 • Hoe gaat Cashbackkorting.nl om met mijn persoonlijke gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door Cashbackkorting.nl alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de Cashbackkorting.nl nieuwsbrieven en mailings.Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • In welke landen is Cashbackkorting.nl beschikbaar?
  Cashbackkorting.nl is op dit moment alleen te gebruiken voor mensen die in Nederland woonachtig zijn en een Nederlandse bank- of girorekening hebben.
 • Kan ik adverteren op Cashbackkorting.nl?
  Ja. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om te adverteren op Cashbackkorting.nl.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
2,50% CashCoins
Profiteer van 10% kwantumkorting bij Ledlampenfabriek.nl!
Code:kwantumkorting10%
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Bristol Schuurman Schoenen
visit register click click