ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Disclaimer

CashbackKorting.nl (Kamer van Koophandel: 0893515), hierna te noemen CashbackKorting, verleent u hierbij toegang tot www.cashbackkorting.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.
CashbackKorting.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
CashbackKorting divt zich in om de inhoud van www.cashbackkorting.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.cashbackkorting.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van CashbackKorting.
In het bijzonder zijn alle cashbacks op www.cashbackkorting.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op www.cashbackkorting.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan CashbackKorting nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij CashbackKorting.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van CashbackKorting, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Apple  is geen uitgever van de eventueel op CashbackKorting genoemde prijsvragen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
 

Close
2,00% CashCoins
Bonprix: Shirts & tops met extra voordeelprijzen
Code:
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click