ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott AliExpress
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
 • Wat zijn CashMails?
  Leden van Cashbackkorting.nl kunnen extra geld verdienen door het klikken op acties en aanbiedingen in CashMails. Als je bent aangemeld, ontvang je dagelijks CashMails in je mailbox. Klik op de actie of aanbieding in de e-mail en je ontvangt het aangegeven aantal CashCoins in jouw account op Cashbackkorting.nl. Maak je gebruik van de actie door te shoppen bij de desbetreffende website, dan ontvang je tevens cashback voor jouw aankoop.
 • Hoe en wanneer ontvang ik geld voor CashMails?
  Klik op de actie of aanbieding in een CashMail en ontvang geld in jouw account. Je hoeft enkel te klikken op de afbeelding of link in de e-mail. Per CashMail ontvang je het in de E-mail aangegeven aantal CashCoins in jouw account op Cashbackkorting.nl. Dit bedrag wordt automatisch (binnen 48 uur) toegevoegd aan jouw account op de dag dat jij op de afbeelding of link in de CashMail klikt (mits de geldigheidsduur van de actie niet is verlopen).
 • Hoeveel kan ik verdienen met CashMails?
  Voor het klikken op bepaalde CashMails ontvang je een vergoeding die kan variëren van 0,005 - 0.01 CashCoins in in jouw account (je kan slechts 1x per CashMail klikken en geld ontvangen). Je ontvangt dagelijks één of meerdere CashMail in je mailbox. Maak je gebruik van de actie of aanbieding in de e-mail, dan ontvang je tevens cashback over jouw aankoop.
 • Waar zie ik hoeveel ik heb verdiend met CashMails?
  In jouw account op Cashbackkorting.nl wordt bij 'Mijn tegoed' zowel de cashback voor jouw aankopen getoond als de vergoeding voor CashMails. Klik op 'Toon mijn CashMails tegoed' onder het overzicht met jouw aankopen en de vergoeding voor de CashMails worden getoond.
 • Ik wil geen CashMails meer ontvangen. Hoe meld ik mij af?
  In jouw account op Cashbackkorting kan je bij jouw gegevens aangeven welke e-mails je van ons wilt ontvangen. Meld je af voor CashMails, sla je wijziging op en je bent per direct uitgeschreven voor CashMails. Je kunt de CashMails dan nog steeds via de online inbox lezen. De CashMails zullen maar een bepaalde tijd op de site staan dus zorg dat je dagelijks jouw online inbox controleert om zo geen CashCoins mis te lopen.
Close
3,50% CashCoins
15% korting op alle Tastea Thee Blends
Code:Probeer15
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott GSMWEB.nl
visit register click click