Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Shoppen met korting

Shoppen met korting

Leden krijgen van Cashbackkorting.nl korting op hun aankopen bij meer dan 3003 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij Cashbackkorting.nl!

Hoe krijg je korting bij de aangesloten webshops?

 • 1

  Stap 1: Meld je aan  

  Meld je gratis aan op Cashbackkorting.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

 • 2

  Stap 2: Log in  

  Zorg altijd dat je bent ingelogd op Cashbackkorting.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.

 • 3

  Stap 3: Zoek je shop

  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van Cashbackkorting.nl krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!

 • 4

  Stap 4: Doe je aankoop  

  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. Cashbackkorting.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.

 • 5

  Stap 5: Krijg geld terug!  

  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op Cashbackkorting.nl. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

De voordelen van Cashbackkorting.nl

Als je je aanmeldt bij Cashbackkorting.nl krijg je korting op miljoenen producten en diensten bij meer dan 3003 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
» Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

visit register click click