PLUS

Bekijk alle testimonials

Gabrielle K
Groupon

Je kunt op vele manieren sparen voor tegoed wat je op allerlei manieren kunt besteden. Doorklikken, enquetes, sparen dmv aankopen bij webwinkels... het kan allemaal. In het begin is het wel onoverzichtelijk omdat er zoveel uit te zoeken is.

L.U.C.I.A. R
Groupon

goede site
gaat nog niet erg snel
maar komt goed, even meer klikken
en vooral ook besparen
maar daar wordt aan gewerkt
ik kom er, zal jullie ook promoten nog
goed voor jullie, goed voor mij
win-win. i love itt

Chris S
Groupon

Ik vind het een mooi initiatief en ook fijn voor leuke bedragen die je terug krijgt en je kan voor een mooi zakcentje endat kan iedereen nu deze tijd wel gebruiken en er zijn b mooie orijzen te winnen

M. W
Groupon

Wat een top site is dit. Ik ben pas net begonnen, maar heb nu al veel verdiend. Daarnaast vind ik het erg leuk en nuttig om mijn mening te kunnen uiten en dit kan ik doen door middel van de vele vragenlijsten.

Rosalie D
Groupon

Wat een leuke site is dit. Je kunt op veel verschillende manieren geld verdienen en het is leuk om je saldo omhoog te zien gaan. Al gaat het met kleine beetjes, maar dat maakt helemaal niets uit. Ik vind het een super extraatje.

Marianne V
Groupon

Ik ben net begonnen als GPT-er, maar ben nu al verslaafd. Deze website vind ik echt leuk, want er komt regelmatig iets nieuws waar je op kan klikken of aan mee kan doen. Dat houdt de interesse en vind ik erg leuk.

Jessica S
Groupon

Leuk spaarsysteem, snel extra zakcentje bijverdienen, mooie makkelijke manier, goed te doen, veel mails per dag, leuk en handig om te doen, sparen gaat snel, leuk idee snel sparen gratis sparen voor kortingen

J G
Groupon

Je moet lang meedoen voor je kunt uitbetalen. Maar dan is het toch leuk meegenomen
Vooral als je online shopt en dit via deze site doet kan het snel gaan
Ik vergeet dat vaak helaas
Maar ga er nu ook aan denken

Ahmed L
Groupon

Leuke initiatief en leuk om te doen door te klikken kan je mooi een zak centje verdienen of leuke kortingen krijgen bij grote ketens in heel Nederland waar door je sneller kan sparen voor leuke cadeaus

Jan
Groupon

Leuk om wat bij te verdienenben meedoen aan veel acties.Ik gebruik het nu al zon 3 jaar, je kunt het overal gebruiken via je telefoon,laptop etc, het is 100% gratis dus echt een aanrader voor jong en oud!

Tatiana M
Groupon

Betrouwbaar, afwisselend, je maakt kans op prijzen, kortom - het leukste spaarprogramma van Nederland. Veel verschillende mogelijkheden om te verdienen en bovendien je mening uiten door middel van enquêtes.

Peter V
Groupon

Bij Cashbackkorting.nl kun je naast je mening geven ook een leuk centje verdienen door online aankopen te doen. Ik ben nog niet zo lang lid, maar ik ben wel erg tevreden over de website en de snelheid van uitbetalen.

Gerben D
Groupon

Overzcteijke site. Veel webshops aangwsloten. Werkt bij mij tot nog toe altijd voor 100%. Voor ik iets bestel kijk ik altijd eerst op cbkorting. TOP!
Ben nu een paar maanden lid en heb al meer dan 65 euro kunnen besparen!!!!!

Kevin W
Groupon

Cashbackkorting is een leuke manier om wat extra's te verdienen. Je kunt verdienen door mails te lezen, op banners te klikken, enquetes in te vullen, testimonials te schrijven en door online aankopen te doen.

Fred G
Groupon

Super tevreden over Cashbackkorting makkelijk geld verdienen met het klikken en lezen van de mails het is echt een aanrader voor iedereen die geld wil verdienen je kan ook webshops beoordelen echt geweldig zoals ik al zei een aanrader.

 
Close
3,75% Cashback
Ontvang 2 gratis kussens bij Dekbed- Discounter
Code:2KUSSENS
Lotto
visit register click click