ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Annabella A
Groupon

Ik gebruik Cashbackkorting al jaren, het is handig en snel. Het geld zou ik sowieso uitgeven dus de cashback is zeer welkom. Ik heb ook een paar mensen ingeschreven en krijg cashback van hun aankopen.

Roy
Groupon

cashback korting is een leuke site! kortingen iets verdienen en lekker neuzen. het is ons aangeraden door bekenden die hier flink op hebben gespaard dus nog even afwachten of wij hier ook flink op kunne besparen! Al bij al leuk

Jaap S
Groupon

Goede manier om leuke dingen goedkoper te kunnen halen zeker nu. met alle stijgende prijzen is dit een leuke manier om een extraatje te kunnen betalen een boek of cd hoeft dan geen wereldbedrag meer te kosten

Harry S
Groupon

Cashbackkorting is een leuke site waarmee je korting krijgt op je aankopen via internet. De korting die je spaart bouwt zich op, en als je het benodigde saldo hebt gespaart kun je het laten uitbetalen. Zo hou je er toch weer een centje aan over!

Jacob S
Groupon

Cashbackkorting laat je een mooie centje bijverdienen door mee te doen aan cashback acties waarbij je koting krijgt op je aankopen.
Bvendien krijg je iedere mail ook betaald evnals diverse enquetes en webshop beoordelingen...Super toch ?

Umar S
Groupon

I Love this web. it helped me alot.sorrsaa nsfjanfas fafnasjfas fasfnasfasf asf asfasfkasfnasf asfkasfasf asfnasfasfasfkjasnfas fas fasnfasfjasfnasf asfaslkfjansfasf asfaskfnasfasf asfnasfasflasf afkasf asfnaskfas fask

Edwin H
Groupon

Cashkorting is een erg leuke en goede site.Ik maak er al een aantal jaar gebruik van en al het nodige bespaard. Ook word je op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen waar je anders geen oog voor hebt.

Petra H
Groupon

ik probeer mijn panels gedeeltelijk in cash en gedeeltelijk in bol.com bonnen uit te laten betalen. met cashbackkorting spek ik weer mijn bankrekening, super, dit jaar mee begonnen en al een keer 25 euro kunnen laten uitbetalen.

Adriaan S
Groupon

Ik gebruik nu al jarenlang Cashbackkorting naar alle tevredenheid.
Ik gebruik het om bij sommige aankopen toch nog wat extra korting te krijgen.
Ook blijf ik via de app op de hoogte van mooie aanbiedingen en kortingen.
Het heeft mij geld opgelevert.

Mincke P
Groupon

Ik ben al jaren lid van Cashbackkorting en dit platform werkt prima! Handig om extraatje te sparen of gewoon korting te krijgen op dingen die je toch al wilde aanschaffen of boeken. Erg tevreden over.

Angelique V
Groupon

Ik gebruik al hele tijd de site, via de site shoppen 1 kleine handeling extra via hun inloggen en je krijgt al cashback. Verder klikken en enquêtes invullen. Geen verplichtingen.
S
uper fijn spaarpotje. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Saskia G
Groupon

Cashbackkorting is geweldig om wat bij te verdienen. Makkelijk is het klikken van e-mails, het kopen van producten bij winkels levert echter ook al wat op. Ik zou zeggen gewoon proberen om het zelf te ontdekken.

Harry D
Groupon

Op een makkelijke manier wat extra geld verdienen door elke dag op enkele mails te klikken. Daarnaast kun je ook geld terugverdienen als je online aankopen doet. Soms duurt het alleen wel erg lang voordat het bedrag is bijgeschreven.

Cindy B
Groupon

ik koop tegenwoordig veelvuldig online artikelen en ben met eea zeer tevreden. dankzij cashbackkorting krijg ik ook een gedeelte cashback terug zonder dat ik qua service inboet. nooit problemen dus positief

Helma W
Groupon

Het is een leuke website om heerlijke kortingen binnen te halen, cashcoins te verdienen of gewoon even vragenlijsten/enquêtes in te vullen voor extra's. Er is altijd wel wat te doen op de site. En iedere week nieuwe dingen om je aan te vergapen

Close
2,50% CashCoins
Ontvang als nieuwe klant 15% korting bij 11 Degrees
Code:AFFNEW15
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click