NLE

Bekijk alle testimonials

Niels V
Groupon

Goed concept zo kan je lekker bijverdienen of goede kortingen krijgen dat allemaal via cashbackkorting.nl ik kan persoonlijk niet wachten tot ik mijn eerste uitbetaling kan ontvangen dat zal geweldig zijn !

Jan C
Groupon

Dit is gewoon een cashback site die je elke dag de beste deals geeft en een aardig centje bespaard en laat verdienen. aankopen worden keurig genoteerd en uitbetaald. kan niet anders dan tevreden zijn met deze site

Cashback K
Groupon

Leuke korting bij Lucardi! Altijd leuk om een deel van het bedrag terug te krijgen. Beste cashbackprogramma, makkelijk in gebruik! Ik vindt het een hele handige programma/app en zou dan ook iedereen aanraden om er gebruik van te maken!

Norma P
Groupon

Ik vind dit echt 1 van de beste cashback programma;s die ik ken. Er zijn veel verschillende manieren om een centje bij te verdienen waardoor het bedrag snel aardig oploopt, en dat is heel fijn. Ik ben er blij mee

Carola H
Groupon

Een leuke en relaxte manier om iets bij te verdienen. Heel makkelijk cash back ontvangen bij de webshops. En dit zijn er veel !gelukkig ook mijn favoriet AH ! Super handig en levert nog iets op ook! Top!

Jonno F
Groupon

Cashbackkorting biedt een fijne mogelijkheid om wat te besparen op online aankopen, dat tikt ongemerkt best aan. Ook verdien je simpel en snel een kleinigheidje door bijvoorbeeld op links te klikken of enquêtes in te vullen.

L.Hollander H
Groupon

Leuke bezigheid tijd een momentje over zonder je te vervelen, genoeg keuze, aanbieding, evt opties die in mijn straatje passen en mega veel korting als je wat zoekt, maar wanneer ik de 25 euro heb ....

Henk A
Groupon

Ik vind cashbackkorting na ongeveer 4 jaren deelname nog een van de beste ik denk dat ik dit zeker zal blijven gebruiken en misschien zal het ook aan vrienden voorstellen het is een leuke bezigheid dat loont

B.A. M
Groupon

Een hele goede website waar je op een makkelijke manier wat centjes bij kan verdienen. Niks moet, en een heleboel kan! Je kunt zelf bepalen hoe intensief je het maakt, van alleen e-mails invullen tot enquêtes, deelacties en nog veel meer.

Alexandra K
Groupon

Vind dit een hele goede site... Je krijgt I eral reclame van en krijgt er nog voor betaald ook super :) werkt super goed en bespaard een hoop geld. Ben heel tevreden over deze site en raad hem dan ook iedereen aan.

Rob S
Groupon

Veel verschillende aanbiedingen.Overzichtelijk en betrouwbaar Je moet wel oppassen, omdat niet elke aanbieding het goedkoopste is. Voor de rest is het simpel sparen met enkel maar klikken en veel geduld.

Nasserdin E
Groupon

Jullie zijn een hele goede site daar kunnen André nog wel wat van leren je bespaart hierbij ook nog eens heel veel geld want bijna alles is wel goed koper dan bij een André site of zaak ik vindt het knap

Nicole L
Groupon

tot nu toe positieve ervaring. leuke acties. spelletjes zijn ook leuk om te doen en om geld mee te verdienen. klikken op de mails is ook heel makkelijk en handig. hopelijk win ik ooit eens de jackpot.

Chantal J
Groupon

Deze site is een aanwinst. Diverse manieren om geld te verdienen en/of te besparen. Wil je verdienen met het invullen van onderzoeken dan zit je hier ook goed. Vergoeding voor acties wordt snel bijgeschreven. Uitbetaling wordt snel verwerkt.

Erik V
Groupon

Leuk en nog heel makkelijk. Sinds een paar jaar maak hier gebruik van online bestellen deed ik al en nu dus nog wat terug verdienen ook. Hoe leuk wordt het dan niet om online je bestellingen te plaatsen.

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ah.nl
visit register click click