ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com Expedia.nl

Bekijk alle testimonials

Hendrik T
Groupon

Om te sparen kun je gebruik maken van mailings en enquetes. Jammer is dat er voorafgaand vaak dezelfde vragen worden gesteld over wie je bent, helaas komt het dan voor dat er vaker geen enquete dan wel een enquete beschikbaar is.

Jos T
Groupon

CashbackKorting.nl is echt een top spaarprogramma! Je kan eenvoudig wat geld bijverdienen door cashback te ontvangen van je aankopen of geld te ontvangen door op banners of op e-mails te klikken. Zo makkelijk is het!

Debby H
Groupon

makkelijk en leuk geld sparen leuke acties en aambiedingen en er niet veel voor hoeven doen. De mails mogen soms wel wat meer!! Leuke sites die verbonden zijn. ook de win kansen en spellen zijn leuk. helaas nog nooit wat gewonnen.

G. H
Groupon

Het is leuk om CashCoins te verdienen met het beantwoorden van enquetes en het openen van e-mails. Ook wanneer je een bestelling bij een bedrijf doet dat aangesloten is bij Cashbackkorting krijg je coins...

Elise S
Groupon

Geweldige site! Verdiend lekker snel en makkelijk ook. Vind wel dat ik te weinig mails krijg maar misschien komen die in mijn spam. Ik zal daar eens naar kijken. Verder vind ik het ook overzichtelijk.

Anoniem
Groupon

Leuke website, iedere dag komen nieuwe enquettes en reclame emails. Gewoon klikken en snel cash coins verdienen. Heb deze gevonden via NuCash (ook onderdeel van Orange Buddies). Will straks ook proberen met online shopping.

Gerda V
Groupon

Leuke site waar je de korting echt krijgt.
Jammer dat je alleen per 25,00 euro kunt laten uitbetalen. Verder kun je leuke cashback verdienen door eerst te kijken of je je online aankoop via deze site kunt doen.

Trijntje L
Groupon

ben nu pas lid, maar ben nu al zeer tevreden over dit spaarprogramma. je kunt geld verdienen nop meerdere manieren dan alleen cashback en dat spreekt mij aan. zodra je je hebt aangemeld heb je je eerste 7,50 al verdiend. dikke duim

Wesley H
Groupon

cashbackkorting is eindelijk een app die ook doen wat ze je beloven.(not fake dus)
lekker veel cashen en swipen door het zeer uitgebreid menu.
zeker de moeite waard om er mee te experimenteren.
Cashbackkorting stelt je niet
teleur!

Brenda
Groupon

Een goede site met een groot aanbod van verschillende verdien mogelijkheden welke relatief weinig tijd in beslag nemen. Leuk om zo wat bij te verdienen. Een echte aanrader, ik ben inmiddels een grote fan!

Sabrina H
Groupon

Ik vind de site een hele fijne site met goede verdienmogelijkheden. aardig wat mailtjes op een dag . De betaling is snel en de uitbetalings limiet is snel bereikt.
Een echte aanrader voor iedereen die graag wat bij wilt verdienen

At K
Groupon

Zit al een tijdje bij cashkorting en heb ook al een keertje gecasht(20 euro) en nog niet 1cent hoeven uitgeven. Ik sta nu alweer op €14,50 en dat voor t klikken op mailtjes ! Aanrader voor zover ik het kan beoordelen!

Mr .
Groupon

gaaf cashback programma met mooie vergoedingen. leuk dat zoveel shops meedoen en de vergoedingen zo hoog zijn.. clicks worden altijd goed gemeten en verwerkt en ik heb al veel geld bespaard. kortom mijn favoriete cashbackprogramma

Hinke K
Groupon

Bij Cashbackkorting is er een verrassend grote assortiment winkels waar je cashback kunt krijgen bij een aankoop, altijd netjes uitbetaald binnen 3 weken na aanvraag, cashbackkorting is voor mij de beste.

J.H. R
Groupon

Bij Cashbackkorting de meeste cashback en meeste assortiment winkels waar je cashback kunt krijgen bij een aankoop, nog nooit hoeven claimen, altijd netjes uitbetaald binnen 3 weken na aanvraag, cashbackkorting is voor mij de beste.

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Sanitairwinkel.nl OHRA Reisverzekeringen
visit register click click