Thuisbezorgd.nl

Bekijk alle testimonials

Melissa P
Groupon

door de acties die ik voorbij zie komen kan ik super veel ding vinden die ik nog nodig heb en daarbij verdien ik ook nog iets hoe leuk kan je het makken echt een top site hoe langer ik der op zit hoe leuker ik het vind!!!

Rodney S
Groupon

handig mailtjes klikken en geld verdienen
mooie kortingen via de website
ltijd dates via mail & browser
alleen zou ik het wel fijner vinden als de uibetalingen bvb vanaf 10eur zouden kunnen worden uitbetaald

Navin J
Groupon

Ik heb al € 50 verdient met cashbackkorting.Door de cashmails kan je snel cashcoins verdienen.Ook de welkomstbonus van € 7,50 is mooi meegenomen.Dat je ook door winkelbeoordelingen en enquetes geld kan verdienen versnelt het sparen.

Navin J
Groupon

Ik heb al € 50 euro uitbetaald gekregen van cashbackkorting.Het is een leuke site waar je door middel van cashmails en enquetes cashcoins kan sparen.Je krijgt ook € 7,50 welkomskorting.Dat is mooi meegenomen.

Pieter
Groupon

Leuk dat zulke websites bestaan. Je verdient er natuurlijk niet gelijk de hoofdprijs mee maar alle kleine beetjes helpen. En wie het kleine niet eert.. Gebruiksvriendelijk en erg duidelijke site. Alles wijst zich vanzelf.

Jesper G
Groupon

Het is een gebruiksvriendelijke website en erg fijn. Je krijgt namelijk gewoon cashcoins voor je online aankopen, geweldig! Je krijgt op bijna elke website wel cashcoins, die je later kan laten uitbetalen in echt geld. Geweldige website!

Ans H
Groupon

Hoorde via vrienden van deze Cashbackkorting site. Via een van hun me aangemeld, kreeg al gelijk 7,50 euro startkapitaal.en mijn aanbrenger krijgt telkens %% van mijn aankopen. Supersnelle verdiensten en uitbetaling bij 25 euro.

Wim H
Groupon

Je kunt gemakkelijk via Cashback op het internet bestellen en dan is het heel leuk dat je daar dan nog geld van overhoudt via Cashback. Het concept zit prima in elkaar, zo kun je een heleboel geld besparen wat je anders gewoon kwijt zou zijn geweest

Monique
Groupon

Sinds een poosje lid van deze site.
Ondanks ik niet heel erg vroeg ben, vond ik het wel leuk om op deze manier een extraatje bij elkaar te kunnen sparen.
Het sparen gaat niet snel, maar alle beetjes helpen.

Benjamin S
Groupon

Vindt het okay deze site en geeft info of ander web site's reclame informatie over winkels en deal's daarvan is best nuttig deze site ik ben er tevreden mee is andere mensen aan te raden om mee te doen

Giverny H
Groupon

Helemaal geweldig! Geld sparen met minimale inspanning. Gewoon een mailtje checken of een simpele vraag beantwoorden en je spaart vanzelf geld op. Ik ben er helemaal blij van geworden want ook met werk is dit gemakkelijk te combineren.

Chantal H
Groupon

Helemaal geweldig! Geld sparen met minimale inspanning. Gewoon een mailtje checken of een simpele vraag beantwoorden en je spaart vanzelf geld op. Ik ben er helemaal blij van geworden want ook met werk is dit gemakkelijk te combineren.

Hans B
Groupon

handig dat ik met shoppen en enquêtes invullen geld kan verdienen bij Cashbackkorting. Veel bekende winkels zijn hier aangesloten dus voor ieder wat wils. Sparen gaat snel. Top zo'n extra "zakcentje"

Debs C
Groupon

super dat ik met shoppen ook nog geld kan verdienen bij Cashbackkorting. 25 euro is vlug bijelkaar verdiend. Word allemaal snel en correct berekend en bij saldo gevoegd. Deze site is echt een aanrader!

Marìs V
Groupon

Cashbackkorting is een hele fijne site, ik heb al diverse keren een uitbetaling mogen ontvangen (tenminste, de 2e nu bijna) en het verdiend nog lekker snel ook. Dus daar wordt iedereen blij van. Vooral dankzij de enquetes die een goede boost zijn!

Close
3,00% CashCoins
10% korting op alle Lenovo Thinkpads
Code:AFNNL419
Zooplus
visit register click click