OHRA Inboedelverzekering

Bekijk alle testimonials

Jonno F
Groupon

Cashbackkorting biedt een fijne mogelijkheid om wat te besparen op online aankopen, dat tikt ongemerkt best aan. Ook verdien je simpel en snel een kleinigheidje door bijvoorbeeld op links te klikken of enquêtes in te vullen.

L.Hollander H
Groupon

Leuke bezigheid tijd een momentje over zonder je te vervelen, genoeg keuze, aanbieding, evt opties die in mijn straatje passen en mega veel korting als je wat zoekt, maar wanneer ik de 25 euro heb ....

Henk A
Groupon

Ik vind cashbackkorting na ongeveer 4 jaren deelname nog een van de beste ik denk dat ik dit zeker zal blijven gebruiken en misschien zal het ook aan vrienden voorstellen het is een leuke bezigheid dat loont

B.A. M
Groupon

Een hele goede website waar je op een makkelijke manier wat centjes bij kan verdienen. Niks moet, en een heleboel kan! Je kunt zelf bepalen hoe intensief je het maakt, van alleen e-mails invullen tot enquêtes, deelacties en nog veel meer.

Alexandra K
Groupon

Vind dit een hele goede site... Je krijgt I eral reclame van en krijgt er nog voor betaald ook super :) werkt super goed en bespaard een hoop geld. Ben heel tevreden over deze site en raad hem dan ook iedereen aan.

Rob S
Groupon

Veel verschillende aanbiedingen.Overzichtelijk en betrouwbaar Je moet wel oppassen, omdat niet elke aanbieding het goedkoopste is. Voor de rest is het simpel sparen met enkel maar klikken en veel geduld.

Nasserdin E
Groupon

Jullie zijn een hele goede site daar kunnen André nog wel wat van leren je bespaart hierbij ook nog eens heel veel geld want bijna alles is wel goed koper dan bij een André site of zaak ik vindt het knap

Nicole L
Groupon

tot nu toe positieve ervaring. leuke acties. spelletjes zijn ook leuk om te doen en om geld mee te verdienen. klikken op de mails is ook heel makkelijk en handig. hopelijk win ik ooit eens de jackpot.

Chantal J
Groupon

Deze site is een aanwinst. Diverse manieren om geld te verdienen en/of te besparen. Wil je verdienen met het invullen van onderzoeken dan zit je hier ook goed. Vergoeding voor acties wordt snel bijgeschreven. Uitbetaling wordt snel verwerkt.

Erik V
Groupon

Leuk en nog heel makkelijk. Sinds een paar jaar maak hier gebruik van online bestellen deed ik al en nu dus nog wat terug verdienen ook. Hoe leuk wordt het dan niet om online je bestellingen te plaatsen.

Bert V
Groupon

Sinds enkele weken lid van Cashbackkorting.nl. Ik heb nooit veel via internet besteld maar kom nu toch wel heel leuke websites tegen waardoor deze manier van winkelen wel aantrekkelijker wordt, zeker door acties van Cashbackkorting.nl

Melissa P
Groupon

door de acties die ik voorbij zie komen kan ik super veel ding vinden die ik nog nodig heb en daarbij verdien ik ook nog iets hoe leuk kan je het makken echt een top site hoe langer ik der op zit hoe leuker ik het vind!!!

Rodney S
Groupon

handig mailtjes klikken en geld verdienen
mooie kortingen via de website
ltijd dates via mail & browser
alleen zou ik het wel fijner vinden als de uibetalingen bvb vanaf 10eur zouden kunnen worden uitbetaald

Navin J
Groupon

Ik heb al € 50 verdient met cashbackkorting.Door de cashmails kan je snel cashcoins verdienen.Ook de welkomstbonus van € 7,50 is mooi meegenomen.Dat je ook door winkelbeoordelingen en enquetes geld kan verdienen versnelt het sparen.

Navin J
Groupon

Ik heb al € 50 euro uitbetaald gekregen van cashbackkorting.Het is een leuke site waar je door middel van cashmails en enquetes cashcoins kan sparen.Je krijgt ook € 7,50 welkomskorting.Dat is mooi meegenomen.

nowGo Inboedelverzekering
visit register click click