ONTVANG 3,50% CASHCOINS Vouchervandaag.nl EasySwitch.nl

Bekijk alle testimonials

Eric M
Groupon

Cashbackkorting is leuk, elke dag ontdek je nieuwe dingen. Je bent niet verplicht om te bestellen, maar bij bestelling krijg je bovendien nog cashbackkorting en zo kom je rap aan die 25 € op je rekening.

Arjan A
Groupon

Is super leuk!!, kan gewoon iets invullen waar je coins voor krijg, inwisselen en dik voor elkaar!!
is honderd procent veilig, en super eenvoudig in gebruik. start vandaag nog met verdienen!
Ook voor allerlei winacties!!

Bianca P
Groupon

Werkt super makkelijk en als toch aankopen online doet kan je er net zo goed geld van terug krijgen.
Daarbij wijzen ze je op kortings acties waar door je nog meer bespaart naast je cashback die snel worden gestoort op je account

Amber L
Groupon

Ik kwam op aanraden van een collega terecht op deze website. Alles is zeer duidelijk en je vindt hier echt handige kortingen! Ik gebruik deze website zelf vooral voor kleding te bestellen of schoonheidsproducten.

Priscilla V
Groupon

eindelijk iets gevonden waar je wat mee kan en alles in je eigentijd en geld verdien met je vaste shops beter kan niet in mijn ogen
super programma en je verdient er ook nog eens geld mee als je via hier besteld dus alleen maar een win win situatie

Hendrik T
Groupon

Om te sparen kun je gebruik maken van mailings en enquetes. Jammer is dat er voorafgaand vaak dezelfde vragen worden gesteld over wie je bent, helaas komt het dan voor dat er vaker geen enquete dan wel een enquete beschikbaar is.

Jos T
Groupon

CashbackKorting.nl is echt een top spaarprogramma! Je kan eenvoudig wat geld bijverdienen door cashback te ontvangen van je aankopen of geld te ontvangen door op banners of op e-mails te klikken. Zo makkelijk is het!

Debby H
Groupon

makkelijk en leuk geld sparen leuke acties en aambiedingen en er niet veel voor hoeven doen. De mails mogen soms wel wat meer!! Leuke sites die verbonden zijn. ook de win kansen en spellen zijn leuk. helaas nog nooit wat gewonnen.

G. H
Groupon

Het is leuk om CashCoins te verdienen met het beantwoorden van enquetes en het openen van e-mails. Ook wanneer je een bestelling bij een bedrijf doet dat aangesloten is bij Cashbackkorting krijg je coins...

Elise S
Groupon

Geweldige site! Verdiend lekker snel en makkelijk ook. Vind wel dat ik te weinig mails krijg maar misschien komen die in mijn spam. Ik zal daar eens naar kijken. Verder vind ik het ook overzichtelijk.

Anoniem
Groupon

Leuke website, iedere dag komen nieuwe enquettes en reclame emails. Gewoon klikken en snel cash coins verdienen. Heb deze gevonden via NuCash (ook onderdeel van Orange Buddies). Will straks ook proberen met online shopping.

Gerda V
Groupon

Leuke site waar je de korting echt krijgt.
Jammer dat je alleen per 25,00 euro kunt laten uitbetalen. Verder kun je leuke cashback verdienen door eerst te kijken of je je online aankoop via deze site kunt doen.

Trijntje L
Groupon

ben nu pas lid, maar ben nu al zeer tevreden over dit spaarprogramma. je kunt geld verdienen nop meerdere manieren dan alleen cashback en dat spreekt mij aan. zodra je je hebt aangemeld heb je je eerste 7,50 al verdiend. dikke duim

Wesley H
Groupon

cashbackkorting is eindelijk een app die ook doen wat ze je beloven.(not fake dus)
lekker veel cashen en swipen door het zeer uitgebreid menu.
zeker de moeite waard om er mee te experimenteren.
Cashbackkorting stelt je niet
teleur!

Brenda
Groupon

Een goede site met een groot aanbod van verschillende verdien mogelijkheden welke relatief weinig tijd in beslag nemen. Leuk om zo wat bij te verdienen. Een echte aanrader, ik ben inmiddels een grote fan!

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Vouchervandaag.nl Body & Fit
visit register click click