ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen EasySwitch.nl

Bekijk alle testimonials

Poppy
Groupon

ik zou iedereen aanraden met tijd om lid te worden. het is een kick als je geld terug.komt bij jouw. ik ben nog niet zo lang bezig,maar ik heb al heel wat verdiend. ik kan ook zeggen dat wat de website de waarheid is.

Ineke V
Groupon

Je moet even sparen. Punten verdienen kan met klikken op mails en banners maar vooral met het invullen van enquetes en aankopen bij online winkels. Maar als je voldoende punten hebt, volgt de uitbetaling snel en zonder problemen.

Andrea B
Groupon

Een hele goede en makelijk site met uitgebreide mogelijkheden om thuis en via producten van commerciële en voedingsstoffen winkels. Via e-mail super eenvoudig te bereiken en de app is uiterste eenvoudig.

Patricia B
Groupon

Bijna al mijn online aankopen doe ik via cashbackkorting.nl en hoe leuk is het om geld uit te geven en dan een percentage van het totaal bedrag terug ontvangen in je account, shoppen is nog nooit zo leuk geweest.

Floris D
Groupon

Er zijn veel verschillende methodes om cashcoins te verdienen. Er zijn veel cashbackkortingen te vinden. Wanneer je veel online koopt, kan het verstandig zijn om via cashbakkorting.nl te kopen, om cashcoins te sparen. Vanaf 25 euro kun je uitbetalen.

Jan B
Groupon

Al geruime tijd ben ik lid van Cashbackkorting.nl, en het sparen gaat lekker vlot. Ondertussen van de Orange buddies card gebruik gemaakt, en ook in het buitenland werkt het uitstekend. Ik kan iedereen aanraden lid te worden.

Erin M
Groupon

Ik vind de website echt super goed. Je kunt er veel doen zodat je makkelijker geld kan verdienen. Extra geld is altijd handig. Daar bij is de website ook heel leuk ingericht en kan je alles makkelijk vinden

Peter K
Groupon

Ik ben zeer enthousiast over Cashbackkkorting. Niet alleen verdien je snel extra geld met klikken, maar ook de aankopen leveren nog eens extra korting op. Door de hoeveelheid deelnemende leveranciers, kan je elke week wel wat extra geld verdienen.

Yvonne D
Groupon

Blij verrast was ik door de snelheid van cashbackkorting.nl, Het geld was binnen drie dagen terug gestort op mijn rekening. Voor je het weet heb je €50,- bij elkaar. Lekker verdiend toch ? En leuk om te doen.

J.a D
Groupon

Helemaal top 40 euro bespaard betrouwbaar goed en top top ben erg tevreden ook de klantenservice erg Goed zeker een aanrader gewoon 40 euro bespaard en je verdiend wat geld gewoon downloaden echt doen

Marja V
Groupon

Je verdient er geen grote bedragen mee, maar als je je eigen toch verveeld is dit toch wel leuk om een beetje extra te verdienen. Daarnaast ook veel keuze op welke manier je het wil verdienen. Dus algemeen leuke site

De R
Groupon

Grappig om zo te sparen, maar gaat helaas niet super snel. Was 5 sterren ( kan geen aantal sterren kiezen) waard geweest als je ook kadobonnen van 5 euro kon aanschaffen. Nu eerst wachten tot 25 euro, dat duurt paar maanden om dit te sparen.

Wim V
Groupon

Met Cashbackkorting is je spaarpotje voor extra 'dingen' snel gevuld en het is nog makkelijk in gebruik ook! Met dagelijkse updates én fantastische acties en/of aanbiedingen is het al met al fijn winkelen! Dank Cashbackkorting!!!

Jason C
Groupon

Doe al mee sinds 2011. Het is leuk om te sparen en dingen te kopen met cashback.
Leuke acties. Ik zal dit blijven doen totdat cashback er mee ophoud ofzo. Kan het iedereen aanraden om hier aan mee te doen

Felix O
Groupon

A very lovely way of earning back your hard worked for money.
Not only can you earn back your money by putting in receipts, you can also participate in surveys, download the app and so many more options

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen Expedia.nl
visit register click click