Lotto

Bekijk alle testimonials

Hennie O
Groupon

Net begonnen en al 3 euro gespaard met klikkek op advertentie,webshop beoordelen en nog veel mogelijkheden. Fijn om te doen en te sparen om later uit te betalen. Zo hoef ik me geen zorgen te maken.Goed.

Jan M
Groupon

Dit is een hele makkelijke en leuke manier om snel wat bij te verdienen! Elke dag verstuurd naar je mailbox! Dus makkelijker kan het niet.Ik zou zeggen,schrijf je snel in en begin vandaag nog!Iedereen kan meedoen.

M01 M
Groupon

Super App! ik ben heel blij met deze app het is makkelijk en leuk... shoppen sparen met een klik. Elke keer vind ik het weer een leuke ervaring en bovendien
ook makkelijk sparen... ik hou van practische dingen.

Cheyma T
Groupon

super dat sparen en toch geld achter de hand hebben met cashbackkortingen.nl
ik raad dit voor iedereen aan. een paar e mailtjes en advertentie klikken en soms vragenlijsten die zo ingevuld zijn heb je al een aardige zakcentje

Qt13qt
Groupon

Goede site, ik kwam hier omdat studentencashback site was opgeven. Bij cashbackkorting.nl een vertrouwde omgeving, om flink geld te besparen! Gebruik het vaak bij online aankopen en abonnementen, zoals telefonie en overstappen van energieleverancier.

Gitta W
Groupon

leuke bij verdienste, elke dag een paar mailtjes in mijn email die ik weg klik en dan de enquetes in vullen verdiend ook lekker, ik spaar alles op tot het eind van het jaar en dan heb ik een paar leuke feestdagen.

Sana A
Groupon

heerlijk dat sparen en toch geld achter de hand hebben met cashback. het scheelt heel veel tijd en voor weinig moeite verdien je zo je geld bij elkaar. dit heeft mijn ogen wel geopend ik kan met een gerust hart lekker van het leven genieten,

Martijn
Groupon

Als je geduld hebt heb je steeds iets extras. Voor iedereen is er iets wils. Je kan het voordat je naar bed gaat even doen. Dan kom je er snel achter dat je iets kan uitbetalen. Probeer het gewoon en je zult zien

Jolanda
Groupon

Cashbackkorting.nl is een goed en prima site. Je ontvangt de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en doet er veel ideeen mee op, waar je anders niet zo gemakkelijk aan zou denken. Tevens verdien je er ook nog geld mee wat een fijne bijkomstigheid is.

Hall A
Groupon

Fijn dat ik op deze manier korting krijg op de producten die ik online bestel. Daarnaast is het fijn dat je geld kunt verdienen door het lezen van mails en door te klikken op reclames en het spelen van spelletjes.

Een D
Groupon

je blijft op een relaxte manier mooi op de hoogte van acties en scherpe aanbiedingen.
je hebt veel keuzes om ergens aan mee te doen. van bingo tot loterij. de app vibd ik ook top je kan elk moment inloggen.

Eduard M
Groupon

Het is alweer een lange poos geleden dat ik iets heb geschreven op deze pagina. Maar vanaf afgelopen week ben ik weer actief op Cashback. Ik hoop dat ik weer wat kan verdienen en dit voor mijn vakantie kan gebruiken

Safina K
Groupon

Heel leuk site om wat extra te kunnen sparen. Je kan via Cashbackkorting jezeld doorlinken naar andere sites waar je aankopen kan doen en ook nog iets ervoor terug krijgt. Voor bijna alles wat je doet krijg je iets voor terug. Makkelijk te verdienen.

Peter D
Groupon

Is lekker verdienen bij cashbackkorting en gaat ook lekker snel en simple en het is lekker snel verdienen. En het is heel makkelijk te doen om door alleen maar te klikken makkelijkrr Jan het niet.. .....

Veronika K
Groupon

Door mijn aanmelding bij Cashbackkorting.nl ontvang ik leuke, goed geprijsde, en ook veel verschillende aanbiedingen via de mail. Er is altijd wel iets leuks te vinden, en al is een aanbieding niet helemaal naar mijn zin, is het toch lonend.

  MediaMarkt
Ziggo
visit register click click